![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
może jakiś miesiąc temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
Była o tym mowa w tym wątku. Powiedział to w którymś z odcinków swojego programu. Ale to co powiedział bylo dwuznaczne i nie ma pewności, o co mu chodziło
![]() A co się tyczy Elki to dziwne, że Simona, która tak była do niej uprzedzona, nagle uwierzyła w to co Elka opowiadała. Może faktycznie pochodzi z biednej rodziny, ale gdyby faktycznie o tym pamiętała to inaczej by się zachowywała i nie zależałoby jej tak na pubie ![]()
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Odkopuje wątek, bo mam informacje dla fanek serialu
Dominika Figurska i Michał Chorosiński grają w serialu "M jak miłość" parę - Ewę i Leszka. Nie wiadomo, jak potoczą się ich ekranowe losy, ale prywatnie nie są już razem. Dominika postanowiła odejść od Michała. W wywiadzie dla "Vivy!" powiedziała, że nie stało się to jednego dnia, bo coraz częściej czuła się lekceważona jako kobieta. - Michał czuł się pewnie nie miał potrzeby podgrzewania naszej miłości. A ja przeciwnie, wciąż domagałam się ciepła - wyjaśniła swoją decyzję. Wyznała, że pomógł jej ją podjąć inny mężczyzna. - Moja decyzja to krzyk rozpaczy o zmianę i prawdziwą miłość. Jeśli Michał nie usłyszy tego krzyku, to znaczy, że jest słuszna - stwierdziła. Aktorska para ma dwie córki, Nastkę i Malwinę. Dominika powiedziała, że chce zrobić wszystko, by jak najmniej odczuły to rozstanie. Nie zrezygnuje z grania z Michałem w serialu. - Tak naprawdę oboje nie wiemy, co z tego będzie. Mamy nadzieję, że to kryzys, który przetrwamy, że wrócimy do siebie - przyznała. - Liczę, że to rozstanie posłuży czemuś dobremu w przyszłości. Że przypomni nam, dlaczego się kiedyś pokochaliśmy - dodała. Dominika i Michał poznali się na studiach w krakowskiej PWST. Michał powiedział "Vivie!", że nie wejdzie w nowy związek, bo walczy o Dominikę. - Wierzę, że Dominika zrozumie, że miłość buduje się tak naprawdę wtedy, kiedy trzeba razem przezwyciężać problemy - tłumaczył. |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
ehh i cala Polska wie o ich problemach. zenujace
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
ale heca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
co sie dzieje z tymi ludzmi....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Rozeznanie
|
a ja się przyznam bez bicia, ze dopiero wczoraj dowiedziałam sie,ze zmarł mąz Teresy Lipowskiej..........
![]()
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
całkiem niedawno kupiłam gazete, w której była sesja kochającego się małżeństwa i wywiad, który emanował uczuciami i oni sami podkreślali, że się bardzo kochają... a teraz taka niespodzianka
Nie lubie jak upubliczniaja takie sprawy, nie ma nic dziwnego w tym, że ludzie sie roztsają, ale po co najpierw mówić o swoich prywatnych sprawach, powtarzać co chwilka jakim są wspaniałym małżeństwem, a miesiąc później mówić, że sie rozstaja, że miłości zaczęła wygasać... Nie lubie czegoś takiego |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
jeju, ja tez nic nie wiedziałam ze zmarł
![]() ![]() ![]() ![]() szkoda, bo fajny aktor był z niego.... http://serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34791,3485119.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno tez zmarl Marek Perepeczko ,maz serialowej Simony...i z tego powodu nie przestala grac,mysle nawet,ze praca pozwlila jej na chwile zapomniec o tym przykrym wydarzeniu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/14710 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, że jeszcze coś mnie zaskoczyło i dało do myslenia. mam przed sobą najnowszy numer "vivy", w którym to Dominika oznajmia, że się rozeszła z Michałem. Sesja zdjęciowa do tego numeru jest bardzo ładna i nie widac po niej, że sie rozeszli,a ich miłość wygasła... Na okładce leżą przytuleni do siebie, a artykuł rozpoczyna sie od ich zdjęcia, zresztą bardzo ładnego zdjęcia, jak siedza razem na ławeczce, a ona opiera głowe o jego ramię... Przepuszczam, że sesja została zrobiona niedawno, bo dzieci już są dosyć spore, co widać na zdjęciach i jest letnią porą zrobione, więc zastanawia mnie to, czy czasem nie jest to chwyt marketingowy??? Może to całe ich rozstanie zrobione jest pod publikę? W odpowiedzi na jedno z pytan Dominika mówi, że nie wyklucza, iż wrócą do siebie, pomimo, że w jej życiu pojawił się nowy mężczyzna. A Michał mówi, że będzie o nią walczył... hmmm, cos mi się wydaje, ze we wrześniu przeczytamy w Vivie artykuł o tym jak odnaleźli swoją miłość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dopiero teraz przeczytałam, ze on grał w serialu "daleko od szosy"... To mój ulubiony serial z dawnych lat, oglądałam go już kilka razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zadomowienie
|
jeśli faktycznie udzieliła tego wywiadu to pewnie pod publike bo tu niby odchodzi ale ma zamiar wrócić on kocha i walczy to po co odeszła??odchodzic by wzmocnic zwizek głupota szukanie problemu i uwagi na siłe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Na tej stronie są nowinki z życia aktorów MjM http://m-jak-milosc.blog.pl/
#2279 |
Zakorzenienie
|
widze że pomimo wakacji wątek żyje
![]()
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.