![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Masija ale jaja!!. Moja córa tez miala mieć fiflaka 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
To nie feeeeer. Ja tez chce dziewuche 😑
![]() ![]() Piotruś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fartuch Czas edycji: 2017-01-13 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
oddam ci moja na pierwsze 3 miechy 😆
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uuuu ciekawie ![]() Cytat:
Właśnie tez to zauważyłam, ze wcześniej było łatwiej jej go zabrać i ona o nim po prostu zapominała, a teraz już się właśnie uzależniła... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Masija gratuluję drugiej córeczki
Lenka będzie miała przyjaciółkę Nie wiem czemu ja od początku myślałam że będzie druga dziewczynka, musiałam przegapić jak pisałas o synku Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A7-30D przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Sylwka nie wrocilam, wracam od czerwca a od kwietnia mamy przedszkole.
Prince nie mamy planow na kolejne. Tz stwierdzil ze Baden Baden to piekne miasto. Ponoc. Ale jeszcze dalej od Polski. Ogolnie ofert jest sporo, ale nie szukam nic. Tylko ta jest fajna bo bym pracowala z fajna babka, byla hipiska ![]() ...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziew czyny sama jestem trochę w szoku ![]() Tz powiedział że się cieszy bardzo. Jasne że chciałby syna ale to nie jest najważniejsze. Poza tym od razu pomyślał o niej 'naszym' imieniem i jest strasznie zadowolony ![]() Mój tato złapał się za głowę i powiedział że osiwieja z tz w tym babincu ![]() I tylko dodał ze jak tylko będzie taka jak jego L to cieszy się bardzo😊 Marei niestety nic Ci nie doradze bo jestem osobą która boi się takich zmian chociaż czasami do takowych ciągnie ![]() Rozmawiałaś już z tz? A miałam pytać polecasz chusty elastyczne na początek? Bo czytam różne opinie . Prince haha serio? Czemu? ![]() Kaja 18 ![]() Fartuch oddać Ci L na parę dni?😀 W ogóle to mnie wkurzavten gin. Dzisiaj nie chciał mi uwierzyć że czuję już ruchy, nie jakieś bulgotanie itp tylko prawdziwe ruchy. Ze to za wczesnie i sciemniam. Są myślę co się chłopie znasz.. później mi zaczął xhrzanic ze mogę na ból głowy skoro sam apap nie pomaga brać 1 pyralgine+1apap. 2x dziennie ja nie wiem czy on jest normalny? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie chyba mniejsza niz w tej. Tutaj przypadki sa bardziej zaawansowane.
...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak nauczyć picia przez słomkę :płacze: Olo za ciul nie ogarnia...nie i juz. Od x czasu mamy butelkę z smoczkiem niekapkiem z mam i to ciągle w użyciu plus ze szklanki bidonu. ..ale taka butla ze slomką byłaby wygodniejsza..ale on nie ogarnia nic a nic... jeść to i owszem łyżka widelcem a nawet już nożem i widelcem próbuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Na co? 😁
Rany to już prawie połowa ! Strach mnie obleciał 😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Marei a ile masz czasu do namysłu?
Chyba bym się nie zdecydowała, za dużo tych zmian Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A7-30D przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Marea, mój Michał pije jakos od 8 msc z rury, poprpstu nalałam wody i powiedzialam pij, a on pociagnał
![]()
![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze się nie bastawiam na 100% ![]() Zresztą pewność będę miała po porodzie 😂 Marea gdzieś czytałam że dobrze jest najperw pokazać dziecku ze z tego coś wypływa . Dac do buzi rurkę i wycisnąć wodę żeby wiedziało że ma cos lecieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze kupic drugi bidon bo jesden potrzaskala. Chyba z canpola kupie ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Aaa Goska dzis zasnela bez smoczka. Drugi tez nadgryzla i wypluwala. Innych nie chciala. No to zasnela bez. Ale w nocy szukala smoczka i jej dalam ten nadgryziony i chyba to byl moj blad. No trudno. Nie chcialam zeby sie obudzila. Kupie dzis nowego Mama w razie czego bo teraz wszystkie pogryzione
![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie tak slyszalam o tych canpolach. Mialysmy jeden z pepco to. Jak ☠☠☠la o ziemie to pekl
![]() |
#2273 | |
Konto usunięte
|
Tak, od razu jak będę na uniwersytecie medycznym w labie to zrobię wymaz na gronkowca
Tylko musze poczekać aż Stu weźmie wolny dzien bo nie chce w te syfy Konrada zabierać Cytat:
Ja bym zaryzykowała, przecież nie chciałaś całe życie z tamtymi dziadkami mieszkać, nie ma gdzie wyjsć na dwór i w ogole ![]() MASIJA OOOOO ALE JAJA ![]() Aaa Stu zmienia prace tak jakby, juz nie bedzie w szpitalu pracował tylko przechodzi do przychodni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masija jakie jest wasze imie? Dziadek jest super ![]() ...tapatalk... ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Dziewczyny myslalam nad tym i nadal nic nie wiem. Szuuu z babcia nie bede dlugo mieszkac, bo i tak sie przelrowadzimy, ale niedaleko, w promieniu 5km pewnie. Nie wiem ile mam czasu, pewnie w poniedzialek powinnam cos wstepnie odpisac, bo pisala ze to pilne. Rozmawialam raz jeszcze z tz i tez nie wie. Z jednej strony chcialby, z drugiej wpadl na pomysl, ze jak sie przeprowadzac to do Görlitz przy polskiej granicy, a nie coraz dalej. Nie mam sil do niego, kilka miesiecy temu szukali.wlasnie do Görlitz, to mu sie nie podobalo. Takze jak widze pomysly tz, to chyba lepiej tutaj zostac. Przynajmniej na razie. Bo on jeszcze bardziej nie wie czego chce. A rotacja pracownikow jest naprawde duza, wiec ciagle gdzies kogos szukaja. ...tapatalk... ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Jeszcze jutro bede myslec... Masija ja takze boje sie zmian, chociaz ciagle mi towarzysza ![]() ...tapatalk... ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Masija co do elastyka, to sa rozne opinie. Aika miala. Nie uzywasz dlugo, ale jest latwiejsza "w obsłudze". Jakbym miala jeszcze raz kupować, to bym kupiła elastyczną, uzywana jakas niedroga. ...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym elastyka nie kupowała, kupiłabym tkana. W elastyku masz tyle warst na dziecku, ze w lecie to trudno w tym nosić bo dziecku goraco. Kupiłabym używana tkana. Ja tez kiedys bałam sie zmian, przerażały mnie. Teraz nie. Zmiany sa dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oho u nas było identyko! Miał pół dnia ![]() Cytat:
Marei dawaj do gorlitz!!!!!!!!! ![]() Ja miałam elastyczna i była super <3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masija albo wiesz co, mam inny pomysl. Odezwe sie n prv. ...tapatalk... ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
...tapatalk... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
80 km do jg jest! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Nono wlasnie. No ale w pazdzierniku nie chcial a teraz jak.dostalam ta oferte, to nagle moze by wolal blizej a najlepiej Görlitz. Wez gadaj z takim. Echh
...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ahhh faceci:P Ale suma sumarum może faktycznie lepiej szukać takich opcji bliżej granicy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.