Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 20:32   #2281
Melanchton
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Napisała że była w solarium czy coś przegapiłam? Nie pomyślałaś że skoro pisze że spędziła majówkę na plaży to słońce mogło ją złapać? Naprawdę istnieją dziewczyny których skóra szybko i ładnie się opala na brązowo (swoją drogą, okropnie im tego zazdroszczę) i pomimo braku zbytniej sympatii do Kasi i ich bloga uważam że wygląda w tym poście ślicznie, opalenizna jest ładna i wcale nie pomarańczowa. Poza tym to naturalne że człowiek wystawiony na słońce się opala - nie wiem dlaczego kogoś może to rozwalać . Co innego sztuczna opalenizna ale szukałam i nie znalazłam informacji żeby w takowy sposób ją nabyła.
A i moim zdaniem dużo lepiej wygląda przed twoją obróbką zdjęcia
Gołym okiem widać, że była w solarium, raczej nikt się w trzy dni tak równo i mocno nie opali. Zresztą gdyby to była świeża, słoneczna opalenizna skóra byłaby zaczerwieniona. A tymczasem jest pomarańczowa. Jeśli u Ciebie to brąz - może trzeba skorygować kolory na monitorze...?
Co do pogrubionego - mnie rozwala, że ktoś się wystawia na słońce w takiej ilości, że jego skóra ma odcień toffi, bo ani to ładne ani zdrowe. Pozdrawiam.

Edit:

No ale w sumie może opalała się natryskowo...? Muszę to przemyśleć. Tak czy tak, moim zdaniem, nieładnie.

Edytowane przez Melanchton
Czas edycji: 2012-05-05 o 20:36
Melanchton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 20:36   #2282
lagerfeldised
Rozeznanie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post33922430

założyłam na plotkowym, żeby uniknąć ewentualnych sporów co do tego, czy to jest właściwe miejsce na takie dyskusje. Zatem od tej pory można ten wątek pozostawić w spokoju modzie "mniej udanej" a na blogerkach wieszać psy tam gdzie na to miejsce
lagerfeldised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 20:52   #2283
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Nie macie jakiegoś sposobu na odrobine za duże buty? Mimo wkładek nadal spadają, nie chcę ich sprzedawać (1. podobają mi się okrutnie 2. są prezentem a nie lubię pozbywać się prezentów, tak jak na allegro często widuję powód sprzedaży - nietrafiony prezent - tak ja tego nigdy nie robię) a chciałabym nosić jeżeli się będzie dało, help
Jeśli wkładki nie pomagają, a buty ześlizgują się z pięt, to warto zainwestować w żelowe zapiętki. http://images38.fotosik.pl/1182/69c993b372f7be7bmed.jpg
Są dobre na lekko za duże buty i zapobiegają ewentualnym otarciom. U mnie pomaga
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 20:58   #2284
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Jakbyśmy zawsze ubierały się na wzór to stroje byłby nudne, niezauważalne. To kombinowanie dodaje wszystkiemu smaczku a zauważyłam że jak ktoś nie jest standardowy to od razu tafia do tego wątku jako rozwalacz - i tego ja nie ogarniam.
Nie do końca o to mi chodziło, bo sama uważam, że często jakiekolwiek przejawy oryginalności są piętnowane przez społeczeństwo, ostatnimi czasy zaobserwowałam to także u znajomych ze szkoły plastycznej - bez kitu, wszyscy wyglądają tak samo, noszą takie same najki i "wajferersy", jak kiedyś zdarzyło mi się usłyszeć w tramwaju. Chociażby patrząc po blogach rzadko widzę kogoś, kto robi coś sam - szyje, haftuje, etc., a ktoś taki chyba by się przydał, biorąc pod uwagę, jak bardzo jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że wszystko można kupić. Przydałaby się taka polska Tavi Gevinson

Rozumiem zamysł, ale jak dla mnie taka bluzka czy sweter tylko częściowo wpuszczone w spodnie wyglądają po prostu niechlujnie - jak to zobaczyłam na ulicy, to w pierwszym odruchu pomyślałam, że komuś się wysunęło...

Edytowane przez agneshelene
Czas edycji: 2012-05-05 o 21:00
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:03   #2285
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Nie do końca o to mi chodziło, bo sama uważam, że często jakiekolwiek przejawy oryginalności są piętnowane przez społeczeństwo, ostatnimi czasy zaobserwowałam to także u znajomych ze szkoły plastycznej - bez kitu, wszyscy wyglądają tak samo, noszą takie same najki i "wajferersy", jak kiedyś zdarzyło mi się usłyszeć w tramwaju. Chociażby patrząc po blogach rzadko widzę kogoś, kto robi coś sam - szyje, haftuje, etc., a ktoś taki chyba by się przydał, biorąc pod uwagę, jak bardzo jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że wszystko można kupić. Przydałaby się taka polska Tavi Gevinson

Rozumiem zamysł, ale jak dla mnie taka bluzka czy sweter tylko częściowo wpuszczone w spodnie wyglądają po prostu niechlujnie - jak to zobaczyłam na ulicy, to w pierwszym odruchu pomyślałam, że komuś się wysunęło...
ja preferuje dwa rodzaje blogow : albo takie ktore maja swoj styl albo takie ktore pokazuja trendy , ale nie zarowo- hamowe tylko z innych sklepow.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:06   #2286
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Jeśli wkładki nie pomagają, a buty ześlizgują się z pięt, to warto zainwestować w żelowe zapiętki. http://images38.fotosik.pl/1182/69c993b372f7be7bmed.jpg
Są dobre na lekko za duże buty i zapobiegają ewentualnym otarciom. U mnie pomaga
jej, dziękuję, nie słyszałam o takich cudach, muszę się rozejrzeć za nimi, dzięki bardzo

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:31   #2287
aniaexplode
Zadomowienie

może nie na temat ale czy któras z Was wie jak prezentują się one na nodze ? : http://moda.allegro.pl/azurkowe-gumo...258696645.html

I forgot that all might see
So many beautiful things...

Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683
aniaexplode jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 21:35   #2288
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
jej, dziękuję, nie słyszałam o takich cudach, muszę się rozejrzeć za nimi, dzięki bardzo
Nie ma za co

Cytat:
może nie na temat ale czy któras z Was wie jak prezentują się one na nodze ? : http://moda.allegro.pl/azurkowe-gumo...258696645.html
Chyba gdzieś w wątku pojawiły się jako... rozwalacze Wyobraź sobie te cieliste na stopie
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:38   #2289
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Nie ma za co

Chyba gdzieś w wątku pojawiły się jako... rozwalacze Wyobraź sobie te cieliste na stopie
i ten otwór ...
Stary 2012-05-05, 21:42   #2290
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
i ten otwór ...
I wyglądają jak rozdeptane spaghetti Ostatnio takie macałam w New Yorkerze, na pewno nie da się w tym chodzić, były tak twarde, że masakra!
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:45   #2291
aniaexplode
Zadomowienie

hehe no i racja, ciekawa czy jakaś blogerka miała je już w swojej stylizacji.

I forgot that all might see
So many beautiful things...

Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683
aniaexplode jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 22:20   #2292
RiverOfDirt
Rozeznanie

A propos tych gumowych koszmarków z allegro... czy teraz każde gumowe buty (poza Hunterami i innymi kaloszami) nazywa się meliskami? To już się tak nieoficjalnie przyjęło czy coś?

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 22:52   #2293
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
A propos tych gumowych koszmarków z allegro... czy teraz każde gumowe buty (poza Hunterami i innymi kaloszami) nazywa się meliskami? To już się tak nieoficjalnie przyjęło czy coś?
Zdaje się, że Melissa to nazwa firmy, która te buty produkuje, tu nawet sobie kupić można za odpowiednie pieniądze. Coś jak nazywanie każdych butów sportowych adidasami.
Stary 2012-05-05, 23:30   #2294
cinnamon33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Gołym okiem widać, że była w solarium, raczej nikt się w trzy dni tak równo i mocno nie opali. Zresztą gdyby to była świeża, słoneczna opalenizna skóra byłaby zaczerwieniona.
Tu jesteś w błędzie, mam jasną karnację, a opalam się szybko i od razu na brązowo, nie robię się czerwona, więc nie widzę powodu, żeby upierać się że Kasia od razu musiała być na solarium, bo wg Ciebie nie da się opalić w 3 dni! (3 dni to masa czasu na opalanie się swoją drogą)

Każdy ma inną karnację, to że część ludzi spala się od razu na słońcu nie oznacza, że każdy tak reaguje.

Dziękuję za uwagę.
cinnamon33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 00:33   #2295
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;33916718] Ja też! W ten długi weekend! A potem uskuteczniałam lans po Budapeszcie z wodą marki Ave termeszetes asvanyvizek() - nawet zabrałam tę butlę w drogę powrotną, dzięki czemu stoi właśnie w moim domu. Jak nic, naleję sobie do niej jakiejś kranówy i będzie lans po Warszawie z butelką węgirskiej wody[/QUOTE]

Ja tą wodę kupowałam, jak byłam we Francji, bo była najtańsza w sklepie . Tak samo tutaj woda o nazwie Spa. Dla mnie to żaden lans, no ale co kto woli.

Ta koścista dziewczynka mnie przeraziła... nie chciałabym tak wyglądać . A jej styl ubierania się, wydaje mi się, że jest zbyt poważny, jak na jej wiek. Nie podoba mi się to. Chyba, że bardzo młodo wygląda, a ma 20 + lat, to przepraszam. Sama się z siebie śmieję, że jeśli się nie pomaluję, ubiorę jakąś wesołą koszulkę i trampy, to ludzie się gapią, jak na gimnazjalistkę z brzuchem , a mam 25 lat. Tzn. tak się na mnie gapili w PL, tutaj to ludzi mało obchodzi czyjś wygląd.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 00:49   #2296
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinnamon33 Pokaż wiadomość
Tu jesteś w błędzie, mam jasną karnację, a opalam się szybko i od razu na brązowo, nie robię się czerwona, więc nie widzę powodu, żeby upierać się że Kasia od razu musiała być na solarium, bo wg Ciebie nie da się opalić w 3 dni! (3 dni to masa czasu na opalanie się swoją drogą)

Każdy ma inną karnację, to że część ludzi spala się od razu na słońcu nie oznacza, że każdy tak reaguje.

Dziękuję za uwagę.
Kasia jest raczej typowym latem, a co za tym idzie łatwo się opala. Też tak mam, chociaż jestem innym odcieniem lata (jakkolwiek to brzmi) i chociaż nie mam tak ładnego odcienia opalenizny, to przez 22 lata życia byłam zaczerwieniona od opalania DWA razy - raz maszerując przez 12 godzin w pełnym, lipcowym słońcu z odsłoniętymi ramionami i karkiem, a drugi raz siedząc na plaży non stop od 9 do 18 przy totalnym upale, częściowo w wodzie. W obydwu wypadkach bez absolutnie żadnego zabezpieczenia choćby szczątkowymi filtrami. Muszę się NAPRAWDĘ bardzo postarać, żeby nie opalić się od razu na docelowy brązowy kolor, dla mnie jakieś zaróżowienie czy zaczerwienienie to niemalże science-fiction IMHO opalenizna Kasi to full natura, myślę, że spokojnie mogłabym się tak opalić, gdybym spędziła 3 dni na plaży.
Stary 2012-05-06, 04:02   #2297
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Gołym okiem widać, że była w solarium, raczej nikt się w trzy dni tak równo i mocno nie opali. Zresztą gdyby to była świeża, słoneczna opalenizna skóra byłaby zaczerwieniona. A tymczasem jest pomarańczowa. Jeśli u Ciebie to brąz - może trzeba skorygować kolory na monitorze...?
Co do pogrubionego - mnie rozwala, że ktoś się wystawia na słońce w takiej ilości, że jego skóra ma odcień toffi, bo ani to ładne ani zdrowe. Pozdrawiam.

Edit:

No ale w sumie może opalała się natryskowo...? Muszę to przemyśleć. Tak czy tak, moim zdaniem, nieładnie.

A moze to Twoj monitor trzeba by skorygowac, skoro wiecej niz jedna osoba widzi braz (pisalam wczesniej, ze ja widze brazowa opalenizne, delikatna zreszta), a, jak na razie, tylko Ty widzisz pomaranczowy kolor?

Poza tym nieprawda jest, ze w trzy dni nie da sie opalic na braz, i ze skora musi byc zaczerwieniona. Ja np. opalam sie bardzo szybko, dwa dni chodzenia po sloncu wystarcza, zebym byla dosc mocno opalona, i opalam sie od razu na braz, jeszcze nigdy nie mialam zaczerwienionej skory po opalaniu.
Po trzech dniach pobytu na plazy bylabym mocno brazowa.

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"

Edytowane przez Cinderella5x
Czas edycji: 2012-05-06 o 04:05
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:25   #2298
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Rozwalają mnie maxi sexi push-up'y. Naprawdę. Żałosne są dla mnie kobiety, które swoje szanowne cycki windują pod samą brodę. Bezkonkurencyjna w kręgach lwic salonowych jest chyba ta pani ale jak widzę laski na ulicy, które za wszelką ceną chcą zabłysnąć biustem to mi się śmiać chce
Ja rozumiem, że wypięta i jędrna pierś to duży atut, ale ciut umiaru by się jednak przydało ... a te totalnie małe rozmiary, które chcą być jak najwyżej co daje efekt strasznie zmiażdżonych piersi Ojojoj.
Przyznam że jeszcze jako dwudziestoletnie dziewczę chodziłam w takich stanikach. Mój kompleks małego biustu był wieeelki, teraz już nie przejmuję się że mam cycki po tacie i takiego stanika nie ubiorę bo paskudnie bolą mnie po nim cycuchy

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
moja bladość prędzej przypomina szaro-fioletowego anemika niż mleczną cerę Królewny Śnieżki, dlatego osobiście wolę muśnięcie słońcem
Niestety moja też, pierwszy raz od ośmiu lat planuję się troszkę opalić bo nieustannie wszyscy mnie pytają czy się dobrze czuję Aczkolwiek ostatnio wywlekłam leżak na pełne słońce, książkę do poczytania i słońce zaszło po dwóch minutach. Czy to ma być jakiś znak?

Cytat:

Zgadzam się, jakoś tak ubyło ludziom indywidualności w ubiorze, może wyjątki to pewne subkultury. A tak? Oryginalność opiera się teraz na metce, a nie na tym że nikt takiego stroju na ulicy nie ma. Smutne to. Jeszcze w czasach moich rodziców trzeba było kombinować żeby wyglądać oryginalnie i ludzie wykazywali więcej kreatywności przy doborze i produkowaniu strojów.
Stary 2012-05-06, 10:03   #2299
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Jeszcze w czasach moich rodziców trzeba było kombinować żeby wyglądać oryginalnie i ludzie wykazywali więcej kreatywności przy doborze i produkowaniu strojów.
Brało się to z prostego powodu - nie było tylu rzeczy w sklepach, co teraz, więc umiejętność szycia, robienia na drutach czy szydełku była wręcz konieczna. Słyszałam, że w latach 80 w przypadku spódnic popularną praktyką było farbowanie i przyszywanie pieluch tetrowych. Moja mama też kiedyś opowiadała mi, jak miała sukienkę zrobioną z podszewki jakiegoś starego zimowego płaszcza. A teraz? Wybaczcie, jeśli kogoś urażę, ale wg moich obserwacji próżno szukać dziś dziewczyn z mojego pokolenia, które potrafią uszyć choćby worek na kapcie. Z blogerek poza Tavi Gevinson nie przychodzi mi do głowy nikt, kto próbuje samodzielnie przerabiać część swojej garderoby.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 10:06   #2300
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:11   #2301
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Zgadzam się, jakoś tak ubyło ludziom indywidualności w ubiorze, może wyjątki to pewne subkultury. A tak? Oryginalność opiera się teraz na metce, a nie na tym że nikt takiego stroju na ulicy nie ma. Smutne to. Jeszcze w czasach moich rodziców trzeba było kombinować żeby wyglądać oryginalnie i ludzie wykazywali więcej kreatywności przy doborze i produkowaniu strojów.
No proszę Cię, akurat we wszystkich "subkulturach" ludzie wyglądają identycznie W czasach naszych rodziców też wszyscy chodzili ubrani tak samo, moda była nie mniej hmm.. ekspansywna niż w tym momencie. Nastoletnie lata moich rodziców wypadły w latach 80. i wówczas też były fale "szału" na pewne typy odzieży czy obuwia, najczęściej zbiegające się z faktem "rzucenia" ich do sklepów, ale nie zawsze. Tym niemniej wówczas posiadanie np. sofixów (nota bene moda wraca, bo sofixy to takie PRL-owskie najacze, w których teraz biegają gimnazjalistki) to było coś więcej, niż dziś chodzenie w melissach czy conversach. Inna sprawa, że wszyscy wyglądali tak samo, bo nic innego nie było, ale nawet gdyby było, to niczego by to nie zmieniło.
Stary 2012-05-06, 10:28   #2302
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Pokaż wiadomość
Ja bym była za wątkiem plotkowym o blogerkach, bo znam tych blogów bardzo niewiele a tutaj nagle cała masa się pojawia, takich na które warto zaglądnąć (pod względem stylizacji). Wygląda na to, że te najlepiej ubrane, są pod największym "bombardowaniem" plotek, więc mi by taki wątek się przydał, czuję się nie w temacie
popieram !
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:29   #2303
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Brało się to z prostego powodu - nie było tylu rzeczy w sklepach, co teraz, więc umiejętność szycia, robienia na drutach czy szydełku była wręcz konieczna. Słyszałam, że w latach 80 w przypadku spódnic popularną praktyką było farbowanie i przyszywanie pieluch tetrowych. Moja mama też kiedyś opowiadała mi, jak miała sukienkę zrobioną z podszewki jakiegoś starego zimowego płaszcza. A teraz? Wybaczcie, jeśli kogoś urażę, ale wg moich obserwacji próżno szukać dziś dziewczyn z mojego pokolenia, które potrafią uszyć choćby worek na kapcie. Z blogerek poza Tavi Gevinson nie przychodzi mi do głowy nikt, kto próbuje samodzielnie przerabiać część swojej garderoby.
http://www.marchewkowa.pl/search/label/DIY
Stary 2012-05-06, 10:31   #2304
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
popieram !
już taki wątek jest : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=613084

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:17   #2305
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Na widok połyskujących sukni z tafty oblewa mnie zimny pot
Stary 2012-05-06, 12:27   #2306
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Pokaż wiadomość
Na widok połyskujących sukni z tafty oblewa mnie zimny pot
Jak dla mnie dziewczyna szyje świetne sukienki:

http://farm3.static.flickr.com/2682/...ecee4ceb_b.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5022/...ffaf7cd5_b.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6137/...70e14733_b.jpg
http://farm7.staticflickr.com/6238/6...aa9b4787_b.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6033/...e18afc55_b.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4081/...b43dd193_b.jpg

Widzę, że jak jest okazja dowalić blogerce na podstawie jednej sukienki to aż żal ją zmarnować, ale od tego macie chyba już drugi wątek

Już pomijam fakt, że ta okropna sukienka z tafty wcale nie wygląda źle
Stary 2012-05-06, 12:40   #2307
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Jak dla mnie dziewczyna szyje świetne sukienki:

http://farm3.static.flickr.com/2682/...ecee4ceb_b.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5022/...ffaf7cd5_b.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6137/...70e14733_b.jpg
http://farm7.staticflickr.com/6238/6...aa9b4787_b.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6033/...e18afc55_b.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4081/...b43dd193_b.jpg

Widzę, że jak jest okazja dowalić blogerce na podstawie jednej sukienki to aż żal ją zmarnować, ale od tego macie chyba już drugi wątek

Już pomijam fakt, że ta okropna sukienka z tafty wcale nie wygląda źle

Napisałam co mnie rozwala, bo akurat tym blogiem mi o tym przypomniałaś, gdzie ja jej niby dowalam?
Wysyp takich sukienek miałam na studniówce (taftowych połysków) i każda jedna mnie rozwalała
Stary 2012-05-06, 12:41   #2308
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:
Piękne sukienki Dziewczyna ma talent
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:58   #2309
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

buty kamili do tego zielonego "ałtfitu"...
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:10   #2310
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
I wyglądają jak rozdeptane spaghetti Ostatnio takie macałam w New Yorkerze, na pewno nie da się w tym chodzić, były tak twarde, że masakra!
Też widziałam je w NY i pierwsze co mi przyszło na myśl to KTO TO ZAŁOŻY ??

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości