Na Wspólnej - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-12, 16:24   #2281
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Na Wspólnej

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
CZy wg Was tez ta Ula tzn Herbuś wyglada potwornie staro?
No 30 pare lat jak nic.
Wczoraj ogladalismy Na Wspolnej wieksza grupa i kazdy to zauwazyl.
I to byli sami mezczyzni.
Az bylam w szoku bo wydawalo mi sie,ze Herbus jest ladną dziewczyna a tu klops,takie słówka polecialy ze hej,zaskoczona jestem az.
Wg mnie wcale tak nie wyglada Chociaz przyznam, ze w tancu wygladala na bardziej odmlodzona..

A zreszta, ta kobieta ma w sobie jakies takie szczescie, ktore wrecz bije od niej i za to ja lubie (nawet po obejrzeniu filmikow na necie)

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 12:55   #2282
natalka2
Zakorzenienie

PYTANIE: wróci Grzegorz do serialu? Ciekawa jestem ;P

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 17:46   #2283
natalka2
Zakorzenienie

up

piszcie coś ciekawego ;P

studia

Stary 2006-12-13, 17:54   #2284
scarlett_1
Rozeznanie

ta cała Karolina to straszne przytyła,wygląda ochydnie,ma taką jakąś grubą szyje i wogóle taka raszpla się z niej zrobiła,fujć
scarlett_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 18:16   #2285
lorinka
Rozeznanie

hehe dokładnie też to z szyją zauważyłam :P swoją drogą wredne jesteśmy... tak ludzi oceniać

Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz...

She walks on the boulevard of broken dreams.

lorinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 18:17   #2286
kiniaczeq
Zakorzenienie

Mi sie wydaje że teraz karolina lepiej wygląda ale co tam to tylko moje zdanie. Nie moge sie dzisiaj doczekać Na wspolnej
Stary 2006-12-14, 07:54   #2287
isa666
Zakorzenienie

Są może gdzieś w necie fotki z serialu? Chciałabym zobaczyć Karolinę bom ciekawa
Stary 2006-12-14, 09:31   #2288
pyska06
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Są może gdzieś w necie fotki z serialu? Chciałabym zobaczyć Karolinę bom ciekawa
sa na stronce http://nawspolnej.onet.pl/galerie.html z kazdego odcinka po kilka fotek.

Można tylko JEDNEGO !`

pyska06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 11:46   #2289
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Ja tam nawet polubiłam tą Ulę Fajna byłaby z nich para,tzn. z niej i z Igora
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 11:48   #2290
natalia21
Zadomowienie

Dzis przeczytalam na onecie ze Grzesiu opuszcza serial
a tak lubilam jego postac

5.01.2011 [*] Mój aniołek
natalia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 12:08   #2291
Westalka
Zakorzenienie

Czemu wszyscy fajni aktorzy odchodzą z tego serialu? Tego nie pojmuję.
Natomiast ta Karolina jest wkurzajaca . I mam wieczne wrażenie, że jak mówi, to ma coś w buzi, jakieś kluchy, albo coś podobnego

A poza tym nawet lubię Renatę.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-14, 12:28   #2292
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Czemu wszyscy fajni aktorzy odchodzą z tego serialu? Tego nie pojmuję.
Natomiast ta Karolina jest wkurzajaca . I mam wieczne wrażenie, że jak mówi, to ma coś w buzi, jakieś kluchy, albo coś podobnego

A poza tym nawet lubię Renatę.

Ja też nawet lubię Renatę
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 13:41   #2293
natalka2
Zakorzenienie

a ja za to nie lubię Renaty ;P
jest taka... hm nudnawa
jak dla mnie nie jest zbyt sympatyczna ;p

studia

Stary 2006-12-14, 13:46   #2294
Karolynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia21 Pokaż wiadomość
Też to czytałam Ale miejmy nadzieje że może jeszcze zmieni zdanie i wróci bo bez niego będzie lipa
Stary 2006-12-14, 15:28   #2295
201804200947
Konto usunięte

Fakt,serial spada:/
Ja juz go raczej nie ogladam...chyba ze gdzies jestem i jest wlaczony telewizor to zerkam przypadkowo.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 15:43   #2296
Kajeczka
Wtajemniczenie

Renata jest dzika. Jakby ją z piwnicy po 13 latatch wypuścili conajmniej.
Kajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 17:20   #2297
Westalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rock_Fanka Pokaż wiadomość

Ja też nawet lubię Renatę
Mam rozumieć, że masz podobne zdanie na temat Karoliny?

Czyż nie miałam racji?

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 19:12   #2298
kiniaczeq
Zakorzenienie

No co wy, żadna z was nie lubi Karoliny ? eee
Stary 2006-12-14, 20:33   #2299
muszka66
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalia21 Pokaż wiadomość
tez to przeczytalam no szkoda, poprostu szkoda. ja go bardzo lubie! jest swietna osoba, myslalam, ze ulozy mu sie z żanetka i beda szcsesliwi. a tu takie cos....
muszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-14, 21:33   #2300
201804200947
Konto usunięte

Ja lubie Karoline
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 07:46   #2301
isa666
Zakorzenienie

Obejrzałam fotki i faktycznie Karolcia jakaś taka grubsza się wydaje Taką ma dziwnie napuchnietą twarz
Stary 2006-12-15, 13:15   #2302
moniska
Zakorzenienie

GG do moniska

oj dawno nie ogladałam serialu i tak srednio wiem co sie dzieje ale...Renata jest anemiczna (trudno jej sie dziwic po takich wydarzeniach) ale jakos nie przepadam za nia kto Romana tak urzadził?? Karolina znowu nudnawa (dobrze ze zbyt długo nie bedzie goscic w serialu) i popieram wasze zdanie taka troche grubsza jest.
To Grzesia juz nie bedzie w serialu a to mój ulubieniec razem z Zaneta oj szkoda szkoda mam nadzieje ze jednak to nie prawda i Grzesiu wróci. Bo ja gdzies czytałam (albo ktos mi mowił) ze on wróci.

To,
jak ja widzę świat
i jak go opisuję,
niekoniecznie pokrywa się z tym,
jak go widzą inni

Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie

moniska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 16:41   #2303
Gosiutka
Rozeznanie

Streszczenia od 18.12.06 do 11.01 - napisane na biało, kto nie chce niech nie czyta
18.12.06 (poniedziałek)
Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Roman bierze się w garść. Chodzi na terapię i dostaje od kierownika budowy jeszcze jedną szansę. Na spotkaniu grupy AA poznaje szefową Weroniki. Kamil udziela pierwszej pomocy mężczyźnie, który ma zawał serca. Lekarz jest pod wrażeniem jego umiejętności i proponuje, aby pomyślał o dorywczej pracy w pogotowiu ratunkowym. Marek interweniuje podczas kręcenia zdjęć do reklamy produktu jego firmy. Pracownicy agencji reklamowej uświadamiają mu, że zmiany w scenariuszu zostały zaakceptowane przez jego szefa.

19.12.06 (wtorek)
Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Ewa wyprowadza się od Zimińskich i wraca do swojego starego mieszkania. Prosi Marię, aby dyskretnie miała oko na Romana. Maks nie może zrozumieć zachowania Izabeli, która cały czas unika Karola. Zimiński ma już dosyć manipulacji szefa. Po kolejnej rozmowie z nim postanawia zwolnić się z pracy.

20.12.06 (środa)
Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Lekarz pogotowia próbuje przekonać Kamila, że jest zbyt wrażliwy, aby pracować jako sanitariusz. Mimo to młody Hoffer prosi, żeby dał mu szansę. Weronika, po szczerej rozmowie z Agnieszką, zmienia o niej zdanie. Próbuje przekonać Adama, że jej szefowa ma trudny charakter, ale tak naprawdę jest wrażliwą i dobrą osobą. Latałko prosi Brzozowskich o pożyczkę. Kinga nie jest pewna, czy można mu ufać.

21.12.06 (czwartek)
Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Marek nie mówi żonie, że zrezygnował z pracy. Utrzymuje wersję, że jest na urlopie. Danusia próbuje go przekonać, aby premię, którą dostał za nadzorowanie reklamy produktu przeznaczyli na rodzinną wycieczkę za granicę. Piotr znowu dzwoni do Gosi. Zapewnia, że cały czas o niej myśli i nie potrafi o niej zapomnieć. Igor coraz bardziej angażuje się w znajomość z Ulą. Jej też na nim bardzo zależy, ale z ważnych powodów zmuszona jest zrezygnować z ich randki.
27.12.06 (środa):
Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Ula przypadkiem spotyka Kamil w szpitalu. Dziewczyna tłumaczy mu, dlaczego pewne sprawy trzyma w głębokiej tajemnicy. Brzozowscy dowiadują się, że ojciec Rafała pożyczył trochę gotówki na bardzo niekorzystnych warunkach. Michał próbuje mu pomóc. Izabela stara się przekonać Karola, że ich związek nie ma sensu. Kopczyński robi wszystko, aby zmieniła zdanie.

28.12.06 (czwartek):
Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Hoffer, po spotkaniu grupy terapeutycznej, zaprasza Agnieszkę do siebie. Szefowa Weroniki opowiada mu swoją historię choroby. Marta i Filip ponownie spotykają Pawła. Filip próbuje zmusić go, żeby zwrócił rzeczy, które na ich oczach ukradł w sklepie. Renata postanawia kupić rodzicom drogi prezent. Okazuje się jednak, że ma zablokowaną kartę płatniczą.
02.01.07 (wtorek)

Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Renata opowiada rodzicom historię swojego małżeństwa. Kiedy w mieszkaniu Ziębów pojawia się Roman, Renata daje mu do zrozumienie, że rodzice jeszcze nie poznali jej strasznej tajemnicy. Latałko prosi Kingę, aby pozwoliła mu przyjść na rozpoczęcie roku szkolnego. Brzozowska obawia się jego coraz częstszych kontaktów z Rafałkiem. Igor dowiaduje się całej prawdy o Uli. Nie wie jak ma się zachować.

03.01.07 (środa)

Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Piotr cały czas walczy o Małgosię. Dziewczyna wyznaje mamie, że nie może przestać myśleć o Mierzejewskim. Maria dowiaduje się, że Renata postanowiła się rozwieść. Ziębowa uważa, że w takiej sytuacji dzieci Renaty powinny, jak najszybciej przyjechać do Warszawy. Agnieszka niespodziewanie odwiedza Hoffera. Prosi go, aby opowiedział jej co było na sesji terapeutycznej, na którą nie mogła przyjść.

04.01.07 (czwartek)

Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Kamil przeżywa swoje pierwsze rozczarowanie zawodowe. Później wyrzuca sobie, że nie potrafił prawidłowo wykonać zawodowych obowiązków. Gosia nie wie co robić z nieustającą adoracją Piotra. Urszula radzi jej, aby nie podejmowała pochopnych decyzji. Ewa zgadza się, aby Żaneta założyła w jej salonie stanowisko do manicure. Orzechowska ostrzega Ewę przed podejmowaniem samodzielnych decyzji związanych z salonem fryzjerskim.

08.01.07 (poniedziałek)

Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Danuta ma pretensje do męża, że znowu ją okłamał. Marek próbuje jej wytłumaczyć, dlaczego zdecydował się na tak drastyczne posunięcie. Kamil ratuje życie młodej dziewczynie. Jego przełożony radzi mu, aby nie angażował się emocjonalnie w dalsze losy ludzi, którym pomaga. Jan odwiedza syna. Adam przedstawia mu siostrę Marii. Pan Roztocki i Róża rozpoznają w sobie bratnie dusze.

09.01 (wtorek)

Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Rafałek razem z Kingą i swoim tatą idzie na rozpoczęcie roku szkolnego. Brzozowska wypytuje pana Latałko o jego plany matrymonialne. Igor przeprasza Ulę za swoją reakcję na wiadomość, że dziewczyna ma dziecko. Ula opowiada mu o zaletach i wadach wczesnego macierzyństwa. Danuta próbuje dowiedzieć się od dyrektora, dlaczego Justyna cały czas uczęszcza do ich szkoły. On wymiguje się od odpowiedzi i informuje Zimińską, że wraz z komisarzem Jurgą będzie prowadziła całoroczny program antynarkotykowy.

10.01 (środa)

Reżyserem odcinka jest Urszula Urbaniak. Kamil odwiedza w szpitalu dziewczynę, której uratował życie. Dowiaduje się, że nikt z rodziny Zuzy nie zainteresował się jej losem. Maks opowiada Karolowi o związku Izabeli z Oskarem. Brzozowska ma do syna pretensje, że wtrąca się w nie swoje sprawy. Hoffer próbuje przekonać Michała, żeby zatrudnił Renatę w Bud-Maksie. Brzozowski nie jest pewien, czy firmę stać na nowego pracownika.

11.01 (czwartek)

Reżyserem odcinka jest Urszula Urbaniak. Ola odmawia pójścia do szkoły. Danuta zarzuca dyrektorowi brak konsekwencji, który odbija się na nastrojach uczniów. Żaneta dowiaduje się o planach Renaty. Dziewczyna martwi się, że będzie zmuszona wyprowadzić się ze Wspólnej. Igor wypytuje Ewę, jak sobie radziła jako samotna matka. Po tej rozmowie chłopak zaczyna rozumieć problemy Uli.
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 17:09   #2304
sloneckoo
Zadomowienie

GG do sloneckoo

szkoda ze karolina nie jest z igorem przynajmiej wtedy zostalaby w serialu na stale nie wyjezdzalaby do USA ja ja lubie ogladac ale macie racje zgrubla a ula to taka sierotka jak dla mnie ale igor chyba takie lubi bo podobna byla ania
Stary 2006-12-15, 19:46   #2305
Kajeczka
Wtajemniczenie

No a Karolina niby nie sierotka? Jak ją biedną Igor chciał zgwałcić kiedyś na początku
Stary 2006-12-15, 20:27   #2306
kiniaczeq
Zakorzenienie

Jak to zgwałcić ? ja chyba nie oglądałam od początku jak sie okazuje mógł by mi ktoś to objaśnić ?
Stary 2006-12-15, 20:44   #2307
Kajeczka
Wtajemniczenie

Był taki motyw, że poszli do mieszkania Leszka i Gabrysi i coś tam jakieś mizianie było i ona z rykiem, że chciał ją zgwałcić
Stary 2006-12-15, 21:44   #2308
Gosiutka
Rozeznanie

a ja za to jestem ZA tym, żeby Ula była z Igorem
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 22:27   #2309
quality
Rozeznanie

o jaa Ula ma dziecko
Ktora to Orzechowska?
No i fajna para bylaby z Agnieszki i Romka hehe

Nie ważne co robisz.
Ważne jak wyglądasz.
quality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-16, 11:44   #2310
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Obejrzałam fotki i faktycznie Karolcia jakaś taka grubsza się wydaje Taką ma dziwnie napuchnietą twarz
Ooo zdecydowanie Mi jej twarz przypomina lekko Mame Muminka

A z Ula, to czulam, ze ona cos za skromna i zbyt cicha jest w tym serialu Ahh, niech Igor bierze na swe barki dzidziusia i happy end murowany!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości