![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
Cytat:
![]() A zreszta, ta kobieta ma w sobie jakies takie szczescie, ktore wrecz bije od niej i za to ja lubie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
PYTANIE: wróci Grzegorz do serialu? Ciekawa jestem ;P
#2283 |
Zakorzenienie
|
up
piszcie coś ciekawego ;P
#2284 |
Rozeznanie
|
ta cała Karolina to straszne przytyła,wygląda ochydnie,ma taką jakąś grubą szyje i wogóle taka raszpla się z niej zrobiła,fujć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
hehe dokładnie też to z szyją zauważyłam :P swoją drogą wredne jesteśmy... tak ludzi oceniać
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje że teraz karolina lepiej wygląda
![]() ![]()
#2287 |
Zakorzenienie
|
Są może gdzieś w necie fotki z serialu? Chciałabym zobaczyć Karolinę bom ciekawa
![]()
![]() |
#2288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nawet polubiłam tą Ulę
![]() ![]()
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Dzis przeczytalam na onecie ze Grzesiu opuszcza serial
![]() a tak lubilam jego postac ![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
Czemu wszyscy fajni aktorzy odchodzą z tego serialu? Tego nie pojmuję.
![]() Natomiast ta Karolina jest wkurzajaca ![]() ![]() A poza tym nawet lubię Renatę. ![]() ![]()
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nawet lubię Renatę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
a ja za to nie lubię Renaty ;P
jest taka... hm nudnawa jak dla mnie nie jest zbyt sympatyczna ;p
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2295 |
Konto usunięte
|
Fakt,serial spada:/
Ja juz go raczej nie ogladam...chyba ze gdzies jestem i jest wlaczony telewizor to zerkam przypadkowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
Renata jest dzika. Jakby ją z piwnicy po 13 latatch wypuścili conajmniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Mam rozumieć, że masz podobne zdanie na temat Karoliny?
![]() Czyż nie miałam racji? ![]()
#2298 |
Zakorzenienie
|
No co wy, żadna z was nie lubi Karoliny
![]() ![]()
#2299 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Konto usunięte
|
Ja lubie Karoline
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam fotki i faktycznie Karolcia jakaś taka grubsza się wydaje
![]() ![]()
#2302 |
Zakorzenienie
|
oj dawno nie ogladałam serialu i tak srednio wiem co sie dzieje ale...Renata jest anemiczna (trudno jej sie dziwic po takich wydarzeniach) ale jakos nie przepadam za nia kto Romana tak urzadził?? Karolina znowu nudnawa (dobrze ze zbyt długo nie bedzie goscic w serialu) i popieram wasze zdanie taka troche grubsza jest.
To Grzesia juz nie bedzie w serialu a to mój ulubieniec razem z Zaneta oj szkoda szkoda mam nadzieje ze jednak to nie prawda i Grzesiu wróci. Bo ja gdzies czytałam (albo ktos mi mowił) ze on wróci.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Rozeznanie
|
Streszczenia od 18.12.06 do 11.01 - napisane na biało, kto nie chce niech nie czyta
![]() 18.12.06 (poniedziałek) Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Roman bierze się w garść. Chodzi na terapię i dostaje od kierownika budowy jeszcze jedną szansę. Na spotkaniu grupy AA poznaje szefową Weroniki. Kamil udziela pierwszej pomocy mężczyźnie, który ma zawał serca. Lekarz jest pod wrażeniem jego umiejętności i proponuje, aby pomyślał o dorywczej pracy w pogotowiu ratunkowym. Marek interweniuje podczas kręcenia zdjęć do reklamy produktu jego firmy. Pracownicy agencji reklamowej uświadamiają mu, że zmiany w scenariuszu zostały zaakceptowane przez jego szefa. 19.12.06 (wtorek) Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Ewa wyprowadza się od Zimińskich i wraca do swojego starego mieszkania. Prosi Marię, aby dyskretnie miała oko na Romana. Maks nie może zrozumieć zachowania Izabeli, która cały czas unika Karola. Zimiński ma już dosyć manipulacji szefa. Po kolejnej rozmowie z nim postanawia zwolnić się z pracy. 20.12.06 (środa) Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Lekarz pogotowia próbuje przekonać Kamila, że jest zbyt wrażliwy, aby pracować jako sanitariusz. Mimo to młody Hoffer prosi, żeby dał mu szansę. Weronika, po szczerej rozmowie z Agnieszką, zmienia o niej zdanie. Próbuje przekonać Adama, że jej szefowa ma trudny charakter, ale tak naprawdę jest wrażliwą i dobrą osobą. Latałko prosi Brzozowskich o pożyczkę. Kinga nie jest pewna, czy można mu ufać. 21.12.06 (czwartek) Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Marek nie mówi żonie, że zrezygnował z pracy. Utrzymuje wersję, że jest na urlopie. Danusia próbuje go przekonać, aby premię, którą dostał za nadzorowanie reklamy produktu przeznaczyli na rodzinną wycieczkę za granicę. Piotr znowu dzwoni do Gosi. Zapewnia, że cały czas o niej myśli i nie potrafi o niej zapomnieć. Igor coraz bardziej angażuje się w znajomość z Ulą. Jej też na nim bardzo zależy, ale z ważnych powodów zmuszona jest zrezygnować z ich randki. 27.12.06 (środa): Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Ula przypadkiem spotyka Kamil w szpitalu. Dziewczyna tłumaczy mu, dlaczego pewne sprawy trzyma w głębokiej tajemnicy. Brzozowscy dowiadują się, że ojciec Rafała pożyczył trochę gotówki na bardzo niekorzystnych warunkach. Michał próbuje mu pomóc. Izabela stara się przekonać Karola, że ich związek nie ma sensu. Kopczyński robi wszystko, aby zmieniła zdanie. 28.12.06 (czwartek): Reżyserem odcinka jest Marcin Krzyształowicz. Hoffer, po spotkaniu grupy terapeutycznej, zaprasza Agnieszkę do siebie. Szefowa Weroniki opowiada mu swoją historię choroby. Marta i Filip ponownie spotykają Pawła. Filip próbuje zmusić go, żeby zwrócił rzeczy, które na ich oczach ukradł w sklepie. Renata postanawia kupić rodzicom drogi prezent. Okazuje się jednak, że ma zablokowaną kartę płatniczą. 02.01.07 (wtorek) Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Renata opowiada rodzicom historię swojego małżeństwa. Kiedy w mieszkaniu Ziębów pojawia się Roman, Renata daje mu do zrozumienie, że rodzice jeszcze nie poznali jej strasznej tajemnicy. Latałko prosi Kingę, aby pozwoliła mu przyjść na rozpoczęcie roku szkolnego. Brzozowska obawia się jego coraz częstszych kontaktów z Rafałkiem. Igor dowiaduje się całej prawdy o Uli. Nie wie jak ma się zachować. 03.01.07 (środa) Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Piotr cały czas walczy o Małgosię. Dziewczyna wyznaje mamie, że nie może przestać myśleć o Mierzejewskim. Maria dowiaduje się, że Renata postanowiła się rozwieść. Ziębowa uważa, że w takiej sytuacji dzieci Renaty powinny, jak najszybciej przyjechać do Warszawy. Agnieszka niespodziewanie odwiedza Hoffera. Prosi go, aby opowiedział jej co było na sesji terapeutycznej, na którą nie mogła przyjść. 04.01.07 (czwartek) Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Kamil przeżywa swoje pierwsze rozczarowanie zawodowe. Później wyrzuca sobie, że nie potrafił prawidłowo wykonać zawodowych obowiązków. Gosia nie wie co robić z nieustającą adoracją Piotra. Urszula radzi jej, aby nie podejmowała pochopnych decyzji. Ewa zgadza się, aby Żaneta założyła w jej salonie stanowisko do manicure. Orzechowska ostrzega Ewę przed podejmowaniem samodzielnych decyzji związanych z salonem fryzjerskim. 08.01.07 (poniedziałek) Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Danuta ma pretensje do męża, że znowu ją okłamał. Marek próbuje jej wytłumaczyć, dlaczego zdecydował się na tak drastyczne posunięcie. Kamil ratuje życie młodej dziewczynie. Jego przełożony radzi mu, aby nie angażował się emocjonalnie w dalsze losy ludzi, którym pomaga. Jan odwiedza syna. Adam przedstawia mu siostrę Marii. Pan Roztocki i Róża rozpoznają w sobie bratnie dusze. 09.01 (wtorek) Reżyserem odcinka jest Jacek Filipiak. Rafałek razem z Kingą i swoim tatą idzie na rozpoczęcie roku szkolnego. Brzozowska wypytuje pana Latałko o jego plany matrymonialne. Igor przeprasza Ulę za swoją reakcję na wiadomość, że dziewczyna ma dziecko. Ula opowiada mu o zaletach i wadach wczesnego macierzyństwa. Danuta próbuje dowiedzieć się od dyrektora, dlaczego Justyna cały czas uczęszcza do ich szkoły. On wymiguje się od odpowiedzi i informuje Zimińską, że wraz z komisarzem Jurgą będzie prowadziła całoroczny program antynarkotykowy. 10.01 (środa) Reżyserem odcinka jest Urszula Urbaniak. Kamil odwiedza w szpitalu dziewczynę, której uratował życie. Dowiaduje się, że nikt z rodziny Zuzy nie zainteresował się jej losem. Maks opowiada Karolowi o związku Izabeli z Oskarem. Brzozowska ma do syna pretensje, że wtrąca się w nie swoje sprawy. Hoffer próbuje przekonać Michała, żeby zatrudnił Renatę w Bud-Maksie. Brzozowski nie jest pewien, czy firmę stać na nowego pracownika. 11.01 (czwartek) Reżyserem odcinka jest Urszula Urbaniak. Ola odmawia pójścia do szkoły. Danuta zarzuca dyrektorowi brak konsekwencji, który odbija się na nastrojach uczniów. Żaneta dowiaduje się o planach Renaty. Dziewczyna martwi się, że będzie zmuszona wyprowadzić się ze Wspólnej. Igor wypytuje Ewę, jak sobie radziła jako samotna matka. Po tej rozmowie chłopak zaczyna rozumieć problemy Uli. |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
szkoda ze karolina nie jest z igorem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2305 |
Wtajemniczenie
|
No a Karolina niby nie sierotka? Jak ją biedną Igor chciał zgwałcić kiedyś na początku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Jak to zgwałcić ? ja chyba nie oglądałam od początku jak sie okazuje
![]() ![]()
#2307 |
Wtajemniczenie
|
Był taki motyw, że poszli do mieszkania Leszka i Gabrysi i coś tam jakieś mizianie było i ona z rykiem, że chciał ją zgwałcić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Rozeznanie
|
a ja za to jestem ZA tym, żeby Ula była z Igorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Ktora to Orzechowska? No i fajna para bylaby z Agnieszki i Romka hehe ![]()
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A z Ula, to czulam, ze ona cos za skromna i zbyt cicha jest w tym serialu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.