![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)
Przyszłam sie przywitać, cium..
![]() summer- jak Cie to tak meczy to może załóż wątek na płotkowym to z pewnością o wiele więcej kobitek na ten temat sie wypowie, bo tutaj nas malutko i niektóre mogą ominąć to Twoje męczace Cie pytanie.. ![]()
![]() |
#2282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
witam
![]() Summer - odpowiedziała bym Ci ale jestem tak paniętak po wczorajszym, że nie myśle w ogole ![]() ![]()
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do 2. pytania: jest bardzo trudne... Hm Myślę że nie... chociaż mogło by być też inaczej. Bo z jednej strony źle by mi było w takim związku i chciałą bym go zakończyć, ale z drugiej przychodziło by mi napewno do głowy "może mi się tak tylko wydaje..." Więc nie umiem tak jednoznacznie na to pytanie odpowiedzieć ![]() ![]() Hm co Cie tak na religii naszło? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Summer
Ja bym dała facetowi troszkę czasu. Robiłabym wszystko, żeby mnie pokochał, żeby sam doszedł do wniosku, że oprócz seksu mam do zaoferowania coś więcej. Jeżeli to nie odniosłoby skutku dałabym sobie z nim spokój, bo wtedy to byłby toksyczny związek. U mnie było podobnie tylko nie chodziło o seks. Bardzo długo nie mogłam zaakceptować mojego teraźniejszego TŻ-ta. Na jego miejscu już dawno bym sobie dała spokój. Przyznam, że nie miał łatwo, ale swoim chrakterem i zachowaniem po długim czasie mnie do siebie przekonał. Pokazał, że może mi zaoferować to czego w innych związakch nie miałam. Jednak do tego potrzebna była jego cierpliwość. ps. jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to chętnie się wypowiem. ![]()
#2286 |
Zadomowienie
|
Moj mozg doszedł do siebie wieć mogę Ci Summer odpowiedzieć...
![]() Więc ja z takim facetem zaraz bym zerwała. Po pierwsze myślę, że mam wiecej do zaoferowania niż dupe i ciało. przynajmniej mam taką nadzieję. Po 2 jeśli dla niego liczy się tylko seks to kiedyś ten sex ze mną może mu się znudzić, nikt nie może przez cały czas dzień w dzień jadać czekolady, po miesiącu traci ona smak... i seks straci smak jeśli nie ma w nim miłości... po 3 kobiece ciało się zmienia, a jeśli któregoś dnia takiemu panu przestanie się juz ono podobać, zawsze może znaleźć inną, ładniejszą, z lepszym tyłkiem, nogami czy biustem. Strach, że ten ktoś odejdzie bo wieczorem bolała mnie głowa i nie miałam ochoty, strach, że odejdzie bo ulicą idzie dziewczyna z większym biustem, dłuzszymi nogami i lepszym tyłkiem... ten strach to nie dla mnie... Drogie Panie A teraz ja mam pytanko ![]() 'wierzycie w przyjaźń między kobietą a męzczyzną?'
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A czemu na religi .. hmm nie wiem, ksiądż mowił cos o małżeństwach i jakos tak odpłynełam .. ![]() Cytat:
![]() Wiesz, że mamy zupełnie różne charaktery, Ty jestes twarda i nie dziwnie się, że tak bys postąpiła, bo to naprawde mądre rozwiązanie. Masz racje, bo przecież patrząc tak naprawde z boku to widac, że w takich akcjach facetowi zalezy ( przepraszam za okreslenie ) na twojej 'dupie' a nie na tym jakim się jest człwiekiem, ale tak jak mówiłam ja jestem inna niż Ty i chyba bym sie 1000 razy zastanwiła zanim zrezygnowałabym z miłoście .. ![]() Cytat:
chyba nie jestem zbyt rozsądna, no ale takie oje zdanie, któraś jeszcze się wypowie .. ![]() __________________ 'wierzycie w przyjaźń między kobietą a mężczyzną?' Bnnk ja tak ! Zawsze w to wierzyłam, choć wiem, że czasem facet może chcieć się z Tobą przyjaźnić z różnych względów, bo np. najpierw udaje przyjaciela, żeby później być z Tobą, ale przecież przyjaźń w związku to nic złego .. Czasami wydaje mi się, że z przyjacielem-facetem jest się kobiecie łatwiej dogadać niż z najlepszą kumpelą. Oni chyba nas lepiej rozumieją, wiedza czego nam trzeba i o co nam chodzi, a kobiety .. czasem zazdroszcza i nawet zaufana przyjaciółka, może 'wpóścić nas w maliny'.
![]() |
#2288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nie wstąpiłaś na kawę ![]() Witam dziewczynki, melduję się po całym dniu pracy.. dosłownie ![]() Padnięta jestem... Jutro to samo, wątpię, aby udało mi się wyjść wcześniej, ech zachciało mi się dodatkowej pracy po godzinach ![]() 89summer.. odnośnie Twoich rozmyśleń na religii o sexie haha... musiałabym się poważnie zastanowić, będąć w takiej sytuacji, postarałabym się wrzucić jednak na luz, otworzyć oczy. Nie zerwałabym jednak z nim od razu, sex to świetna sprawa, jeszcze bym sobie "poużywała" z nim przyjemności, a potem "Bye, bye My love" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pracusiu i kiedy mam wpaść na kawe jak Ty ciągle pracuuujesz .. ? ![]() A co do odpowiedzi to .. powiem tak ! Widzicie każda z nas zupełnie inaczej by postpiła, ja tylko chciałam poznać inne zdania na ten temat i dziękuje za wszytkie odpowiedzi ![]() Następnym razem, jak mi wpadnie coś do głowy to znowu Was zapytam .. może kiedys napisze książke i Was zacytuje hehe ![]() A teraz odpowiedzcie Bnnk, bo ona też zapodała poważny temat ![]()
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
Bnnk, gdzieś czytałam takie zdanie, że przyjaźń między kobietą i mężczyzną jest możliwa tylko po, albo przed. Prędzej czy później musi zaiskrzyć.
Z własnego doświadczenia wiem, że jedyną osobą, którą kiedykolwiek mogłam nazywać przyjacielem (z pełną świadomością wagi tego słowa) był właśnie chłopak i wszystko zepsuło się przez chemię z jego strony ![]() Mam dużo naprawdę dobrych znajomych - chłopaków, nawet chyba więcej niż dziewczyn i wiem, że mogę na nich polegać i nie muszę się obawiać, że zobaczą we mnie konkurencję ![]() Tak więc podsumowując - nie ma rzeczy niemożliwych , jednak mi nie było dane zaznać prawdziwej przyjaźni damsko - męskiej ![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
Przyjaźni mężczyzny z kobietą mówię stanowcze NIE
![]() I tutaj też mogę się wypowiedzieć na podstawie własnych doświadczeń. Powiem krótko: po pewnym czasie (u mnie 4 lata) zaczyna się dostrzegać kobiecość/męskość u tej drugiej osoby. Resztę sobie dopowiedzcie same. Nie przeczę jednak, że taka przyjaźń nie istnieje, ale w moim wydaniu i mojego przyjaciela to nie wyszło. Co do bnnk i jej zdecydowanego charakteru. Ja też jestem zdecydowana, ale nauczyłam się przy TŻ, żeby ludzi nie skreślać szybko. Tym bardziej, że summer napisała, że dziewczyna jest w nim zakochana. Droga bnnk wydaje mi się, że inaczej byś odpowiedział na pytanie gdybyś coś czuła do tego faceta. ![]()
#2292 |
Zakorzenienie
|
No to ja jestem pierwsza na posterunku
![]() Spać mi się chce i to strasznie, a muszę iść na uczelnię a potem tony spraw do załatwienia, a wieczorkiem gdzieś na misto z TŻ idę... nie wiem jak ja dotrwam do wieczora... padnę chyba wcześniej ![]() buziolki ![]() ![]()
#2293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuję za odpowiedzi ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2295 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak to racja! Dziewczyny są często bardzo zawistne i ciężko się z nimi przyjaźnić... Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do drugiego to .. czy to cos złego, że ta przyjaźń się w coś przerodzi ? Jeśli obie strony tego by nie chciały to by nie iskrzyło ![]() Przynajmniej ja tak uważam ![]() dziewczyny, ale mamy debaty ![]()
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
summer masz rację
![]() tematy mamy dość poważne, ale przyda nam się coś akiego w tym naszym "bredzieniu" ![]()
#2298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Tylko chyba ja jeszcze sie nie wypowiedziałam na temat bnnk, bo na summer coś tam w szkole mówiłam..
![]() W związku z pytaniem: 'wierzycie w przyjaźń między kobietą a męzczyzną?' -to muszę zgodzić i z pozostałymi i nie wierze w takie coś, wiadome na początku 2 osoby może ich łączyć wielka przyjaźń nie ukrywam, ale z czasem to może sie przerodzić w coś więcej z jednej stron lub z obu różnie, też z tym bywa - przyjaźń może trwać nadal jeśli przerodzi sie to w zwiazek lub sie rozpłynie i jej nie bedzie, bo oboje zaczna sie inaczej traktować jesli nie bedzie to chemia ze wzajemnością - koniec z przyjaźnia, bo zwykła znajomość może pozostać nadal i to z pewnością nie każdej ze stron wystarczy.. ![]() A teraz jak może sie poczuc osoba, której sie mówiło wszystko : zwierzało ze swoich rozterkach miłosnych, problemów i nie tylko, która to wysłuchiwała i radziła, a w głebi duszy cos czuła do tej drugiej osoby, dalej mam na mysli przyjaźń damsko- męska.. ?? ![]()
![]() |
#2300 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to tyle mojego, ide już kimku, bo strasznie sie nudze, normalnie chyba z 5 raz Shreka oglądałam ![]() Ciekawe co Wy porabiacie, wiem tylko że Edit na mieście, bawi pewnie się wyśmienicie, ahh zazdroszcze ![]() No nic, dobranoc dziewuszki ![]()
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Edit nie jest na mieście. Edit ryczy przed kompem. Edit ma problemy i została z nimi samiuteńka.
#2302 |
Zakorzenienie
|
summer jutro to wyjaśnię o co mi chodziło..
![]() edit - co sie stało, ze jesteś zapłakana przed kompem?? ![]() ![]()
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie łam się. Nie mam pojęcia co się stało, więc nie jestem, w stanie Ci czegokolwiek doradzić, jedynie mogę podnieść Cię na duchu (przynajmniej spróbować). Uwierz... każdy ma chwile, kiedy nie jest lekko, ale przecież nigdy nie będzie idealnie. W moim życiu tez nie jest kolorowo, ale jednak nie poddaję się, staram się myśleć pozytywnie, choć nie zawsze się po prostu da ![]() Jeśli chciałabyś się wygadać, to śmiało wal do mnie na gg. Wczoraj zastanawiałam się właśnie, z jakiego powodu podkradłaś mi opis ![]() W razie czego - pamiętaj - jestem dobrym słuchaczem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Mondzia dzięki za pomoc
![]()
#2306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
To nie jest jeszcze potwierdzone, ale wiem jak się czuję... i mam powody do obaw uzasadnione, ale mam też jeszcze nadzieję, że się mylę...
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Edit tak szczerze to nie wiem co mam napisać.. , ale jeszcze w 100% pewności to nie masz co do tego, tylko przeczucia i objawy jakie temu towarzyszą, Jak sama napisałaś 5 lat nie masz i teraz po części sama pozostajesz z tym problem.. z pewnością nie jest to planowane, tylko wpadka. Widze, ze wsparcie ze strony mamy i Tz masz to dobrze, ale chyba najbardziej obawiasz sie reakcji taty. Oby wszystko bylo po Twojej myśli i te przeczucia mylne. Nie płacz już, tyle po ten płacz w niczym Ci nie pomoże..
![]()
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
dzasmina mam nadzieję, że jak zrobię drugi test to tak druga blada kreseczka zniknie <ironia>
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz zrobisz ten drugi test to od razu napisz.. Wiedź, ze jesteśmy z Toba.. ( z naszej strony słowa i otucha) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.