![]() |
#2281 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Melka mi tez dretwieja strasznie rece, najgorzej rano i najgorzej prawa, w ogóle prawa dlon i prawa stope mam bardziej spuchniete ale moja ginka twierdzi ze to "normalne" na tym etapie
![]() Co do grubasnych rzeczy dla maluchow to ja traktuje je po macoszemu bo wole jednak ubieranie warstwowe tak by zawsze mozna bylo cos zdjac, u siebie mam podobnie nie znosze grubych swetrzysk, ale niczego nie wyrzucam ani nie sprzedaje, a nuz sie cos przyda ![]() Kiwaczka jak masz sie stresować to jedz na ip, ja tylko dodam ze przy infekcji mialam tez zwiekszona ilosc wydzieliny wiec to moze byc to ![]()
#2282 |
Wtajemniczenie
ski
|
Decorail, to mnie się dzisisj tsk pierwszy raz zdarzyło. Ale one były faktycznie przesiusiane 😶 a odkąd nie śpię to już 4 wkladke mam. Mąż mówi że to na pewno dziecko i że mam nie panikować skoro skurczy brak.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez czasem kłuje w szyjce albo cewce np. kilkanascie razy danego dnia, czasem kilka, albo wcale. I szyja trzyma. To juz chyba nasze duze bobasy uciskaja.
U mnie wczoraj tez dosc mocno mokro bylo. Ale to wydzielina. Z tym, ze mnie cos świerzbialo lekko, wiec natamycyna poszla w ruch 😏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-09 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapraszam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zadomowienie
|
Decorail a to zbój łachmyto z tego Twojego meza
![]() ![]()
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez wole na cebulke, dlatego bralam rozpinane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zadomowienie
|
Melka mi sie zdarza coraz czesciej ze cos mi leci z rak, tak jakbym miala je caly czas zgrabiałe
![]() ![]()
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Olewam już Tż - przyjdzie czas na nauczkę
![]() Kiwaczka - mnie to aż tak nie martwi, bo miałam tak wcześniej, a byłam ostatnio u gina i wszystko było ok - ale jak Ty się martwisz to sprawdź to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7270699 1]Zapraszam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dzisiaj dostanę obiad z domku od rodziców 😀 mam nadzieję, że przy nich nie urodze.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |||||||
Rozeznanie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pocieszające jest to, że już niedługo ![]() Wygoniłam moich chłopaków na zakupy, bo w lodówce pingwin. Przy okazji zażyczyłam sobie torcik tiramisu z biedronki ![]() Piękne słoneczko dziś u nas ![]() Miłej niedzieli ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Wtajemniczenie
ski
|
Doszłam do wniosku że nie jade 😛 ciągle mi lekarz, tż albo mama mówią że urodze przedecześnie i mi się już schiza włączyła 😡😂 do tego będę obserwować kopniaki. Jak mnie coś zaniepokoi to wtedy pojadę a teraz włączam luzzzz ☺
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba zle ocenilam siostre :P. Jest dla mnie kochana i wszystko jest ok, mawet nie myslala, zebysmy im dawali sypialnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Nie czytalam Was, bo mam dwoe absorbujace dziewczynki w domu <3 i im smaze nalesniki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Milego dnia wszystkim! Nie rodzic tu beze mnie! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😙
Wczorajszy wieczór był dla mnie tragiczny.. znów złapał mnie taki ból głowy, myślałam że nie dam rady! Cała lewa część mnie bolała, przeciwbólowy nie pomógł, ja płakałam z bezsilności.. Odkryłam, że chyba zaczyna wychodzić mi ząb 8, na górze, bo cały ból idzie od dziąsła a mam nabrzmiałe i twarde. Dziś jest o niebo lepiej także chcemy jak najbardziej skorzystać z pięknej niedzieli ☉ Chce zrobić też muffinki z przepisu Kiwaczki bo jakoś nigdy nie mogę się za nie zabrać 😀 do jednych dodam czekoladę, do innych banana i jeszcze zrobię z truskawka - ciekawe jakie wyjdą. Miłego dzionka wszystkim! 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Dawno nie pisałam tutaj, na fb jakoś łatwej mi się ogarnąć ![]() W środe byłam na usg i mały ma już 2700, co mnie troche zdziwiło, bo w poniedziałek miałam też jego pomiary w klinicę w której chce rodzic i tam mi ocenili na 2200. Chyba każde USG ma swój pomiar ![]() Muszę jeszcze wybrać sie do endokrynolog, żeby zapytać o zażywanie Euthyroxu po porodzie. Ostatnio na wizycie już chcialam podpytać, ale nie powiedziała mi, bo stwierdziła że porozmawiamy sobie o tym na kolejnej. Kroi 140 zł za wizyte i pewnie dlatego tak chętnie chce się spotykać ![]() Widzę w ogole dziewczyny, że gorąco tutaj na wątku i dzieje się . Zaglądam codziennie , żeby chociaż podczytać co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Czytam Was na biezaco, ale jakos sie nie moge zebrac, zeby cos napisac ![]() ![]() Wrzucam zdjecia moich szuflad w komodzie ![]() ![]() Wczoraj TZ skrecil tez lozeczko, bardzo jestem z niego zadowolona ![]() Jutro mam nadzieje odbierzemy nareszcie wozek (Bebetto Tito) - 7 tygodni na niego czekalismy i moze od razu kupimy materacyk. Planujemy taki grubszy, z lepszej pianki. Na SR polozna mowila, ze odradza wszystkie polaczenia, 2 w 1, 3 w 1 w materacykach (w sensie np pianka, lateks i kokos). No i moja kochana siostra zrobila dla naszej Lenki takie same obrazeczki jak dla swojej corci ![]() Dzis po poludniu jedziemy na kurs resuscytacji noworodka- to w ramach SR a jutro mamy sesje brzuszkowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Podjęłam próbę spakowania torby - zmieściły się tylko moje rzeczy i ledwo ją dopięłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
Bunny ja właśnie zabiorę ze sobą chyba babydream
![]() no właśnie cieszy mnie że nie kąpią od razu, w sumie to nawet bym chciała żeby później niż 10/12 godzin. Emilka ja już częściowo ( w sumie najgorsze) swoje papiury z pracy posegregowałam ;] a ja mam tego naprawdę spooooro bo są to prace plastyczne czy inne materiały do zajęć z dziećmi. I jeszcze ten sentyment do nich przeszkadza w skutecznym sortowaniu co potrzebne ![]() Wody płodowe mogą sie chyba sączyć, nie muszą tak chlusnąć ![]() Ja mam 2 sweterki rozpinane, jeden 56 i jeden 62 ![]() Mi też czasami drętwieją trochę dłonie ale bardziej dokucza mi obszar pod biustem, czasami wręcz czucie mi tam zanika ![]() Odpoczywam sobie jeszcze po wczoraj, ale zaraz się ruszam i zaczynam porządki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wyjadamy resztki ptysi od teściowej i powoli zastanawiam się co by tu zrobić na święta. Zostajemy we dwoje ( a raczej troje ![]() ![]() Wczoraj uczyliśmy się zapinać i regulować fotelik na naszym tygrysku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze komentarz do ustepowania miejsc, bo pamietam, ze o tym dyskutowalyscie. Ja mam dosyc pozytywne doswiadczenia. Dzis w kosciele byl tlum, ale mila Pani ustapila mi miejsca. W Rossmanie Pani poprosila do kasy, w Pepco tez mi sie to zdazylo, ze mnie wywolala z kolejki, to samo w Reserved. Nawet w aptece ostatnio bylo kilka osob, stanelam grzecznie w kolejce a Pani przede mna sie odwrocila, spojrzala na moj brzuch i przepuscila. W Medicover przed wizyta poszlam do toalety, przede mna kobitka w kolejce i tez mnie przepuscila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
Megan ale ślicznie to wszystko wygląda
![]() ![]() ![]() Też powinnam się spakować:P ale nie mam jeszcze popranych wszystkich rzeczy, tzn koszul czy szlafroka Dziewczyny a czy to układanie ubranek pionowo jest praktyczne? Bo mam wrażenie że przy wyjęciu paru sztuk reszta się może że tak powiem "położyć" w tej przegródce i zrobi się bałagan. |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Megan - pięknie masz w tych szufladach
![]() Talusia - ósemki to złooo ![]() Bambi - też mam to drętwienie pod biustem - nie lubię tego uczucia! Ja zaraz spróbuję coś stworzyć w mojej komodzie ![]() Ja ze złości posprzątałam toaletę i łazienkę gąbką Tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mi tato przywiózł gołąbki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Camomiles - ewentualnie będę rozważać taką opcję
![]() Swoją drogą wie chłop jak udobruchać kobietę w ciąży - JEDZENIEM. Edytowane przez decorail Czas edycji: 2017-04-09 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zadomowienie
|
Fasolka - O hej! ☺ pięknie synuś rośnie! Co do pomiarów też mi się wydaje, że co sprzęt to inaczej.. nigdy nie podadzą nam dokładnej wagi, to tylko tak orientacyjnie.
Megan - Ja też termin na koniec maja i na dniach mam zamiar spakować torby 😀 coby się nie martwić. Jeju pięknie to wszystko wygląda 😍 malutka będzie mieć uroczyy pokoik! Ja mam kilka sweterków na guziki bo wolę ubrać np na body z długim rękawkiem i ewentualnie móc szybko i łatwo ściągnąć ☺ Marta - Też pewnie będziemy ćwiczyć na misiu 😀 i jeszcze trzeba nauczyć się montować fotelik w samochodzie. Mam wiadomość 😀 od 18 kwietnia w Lidlu będą dla dzieci body, dresiaki, bluzeczki z długim rękawem, getry ciążowe, biustonosze do karmienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Talusia - ooo faktycznie! jeeeny - boję się iść do Lidla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Megan, jaki porządek w komodzie
![]() Decorail, znam te emocje, ale bardzo ładnie z jego strony, że przeprosił i zaprosił na jedzonko ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zadomowienie
|
Ale wpadliśmy w porządkowy szał z mężem od rana
![]() ![]() Megan super obrazki i super porzadek w komodzie, ja nie mam organizerów i zastanawiam sie jeszcze czy ukladac poziomo czy pionowo ![]() Bambi nam na sr mowili ze mozna w planie porodu w uwagach umiescic informacje ze prosimy by nie kapac dziecka w pierwszej dobie zycia ![]() a wlasnie Dziewczyny piszecie plan porodu? Ja mam dzis zamiar wieczorem napisac swoj na podstawie tego formularza ktory dostalismy w sr, maz umowil sie z kolega na piwko bo w tygodniu nie ma kiedy wiec bede miala czas zeby nad tym przysiąść, moze tez spakuje torbe do szpitala mimo ze brakuje mi jeszcze stanika do karmienia i miniatur kosmetykow, no i jeszcze woda i jakies przekaski ale to moze kupie dzis ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.