![]() |
#2281 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadówki 2017 cz. 2
Dwakolory mamy indukcję od 7 lat. Dla mnie super. Nie wiem jak z rachunkami bo nie mamy gazu zeby porównać.
My nie mamy specjalnych garnkow. Mamy emaliowane i super sie sprawują.
#2282 |
Zadomowienie
|
Powodzenia na obronie jutro
![]() Ja dzisiaj już dorobiłam poprawki i jutro swoją pracę magisterską wysyłam promotorce na antyplgiat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
Pytanie do dziewczyn, które mają już dziecko i będą miały małą różnicę wieku - czy któraś z Was zamierza kupić wózek podwójny "rok po roku"? Czy raczej uważacie, że to zbędny wydatek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaka będzie u Ciebie różnica wieku? Nad dostawką też się zastanawiam, ale nie jestem do końca przekonana czy by się u nas sprawdziła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas będą 2 lata i 2 miesiące i wózka "rok po roku" nie planuję. Junior wprawdzie jeszcze jeździ w wózku, codziennie taki spacer zaliczamy. Ale mam nadzieje, ze jak się przeprowadzimy to zaczniemy więcej chodzić piechotą. W zdecydowanie mniejszym ruchu ulicznym będziemy mieszkać. Ewentualnie kupimy dostawkę. Pomyśle tez o chuście, przy juniorze jakoś przegapiłam temat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
U nas różnica będzie 18 miesięcy. I dodatkowo mieszkam w dużym mieście, więc podwójny wózek wydaje mi się bezpieczną opcją.
Chusta w sumie też fajna, ale u nas się za bardzo nie sprawdziła, może tym razem będzie lepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() może faktycznie dobrze się stało...? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakie macie sluz w ciazy? Opiszcie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2017-06-11 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam też do Was pytanie, miał ktoś z Was może styczność z wózkiem firmy Adamex konkretnie interesuje mnie Brallet, ale ogólnie czy macie jakieś zdanie o tej firmie? Wczoraj widziałam u znajomego ten wózek i z wyglądu mi się bardzo podobał ![]()
![]() |
#2295 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny 😗 caly dzien prawie przespalam poszlan na trochę do pracy ale sie zwolnilam do domku bol w dole brzuszka nie przechodzi do tego mam takie kłucie w srodku 😓 martwie sie strasznie ze cos jest nie tak wczoraj nie pojechalam do tego szpitala mowie odpoczne bedzie ok ale dzis juz nawet jak spalam i wstalam to boli caly czas i ciagnie jutro od rana bede tu blagac lekarzy zeby mnie sprawdzili 😔 z jednej strony opieka tu dobra jezeli chodzi o podejscie ale zeby mnie od pocztku ciazy ginekolog nie widzial to smiech poza tym ze zrobilam szybkie badania w Pl ale było wszystko okej a tu niespodzianki 😑 mam nadzieje ze moja księżniczka silna i sobie tam spokojnie rosnie 😥😭
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewuszki ale macie historie weekendowe. Molise trzymaj się odpoczywaj i najważniejsze że junior dobrze znosi to wszystko. My z też pobiliśmy wszelkie szczyty jeśli chodzi o lenistwo. Po każdym posiłku drzemka, no tak nas łamało że masakra. W sumie niedziela jedyny dzień odpoczynku. Od poniedziałku do piątku praca, sobota przy domu, to chociaż w niedzielę lenistwo. Dziobun kiedy wraca mąż? Jakie plany tych chodzących na długi weekend? My się wybieramy pod namiot na jedną noc ![]() ![]()
![]() |
#2302 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Próbowałaś coś łyknąć? Jakiś magnez? No spe? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Zanim założyli mi pessar to ciagle miałam taki żółty śluz. Jak wkładkę zmienialam tak np po kilku godzinach to już był mocno żółty. Czasem zastanawiałam sie czy nie jest podbarwiony krwią. Nawet sądziłam ze coś nue tak, ale miałam robiony wymaz i posiew i jest Ok. PH tez prawidłowe. Teraz to sie nie wypowiadam bo to co ze mnie leci przy pesarze to masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Konto usunięte
|
Whenee - ja normalnie bym nie szczedzila slow na pewno... Ale myślałam o dziecku. Bede sie starala od zwrot kasy, nie zostawię tego tak
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Gorzej bo jakoś od dwóch dni, nie dość że te ciśnienie takie niskie, zaczęło mnie kłuć jakby w pochwie. Powtarza się koło 2-3 razy w ciagu dnia, nagle zaczyna kłuć i przestaje. Trochę mnie to martwi. Na szczęście we wtorek mam wizytę u położnej to zapytam o co chodzi. Cytat:
Albo opatrzność albo ktoś wredny uroczył. Tzn. ja jakaś przesądna nie jestem, ale jakieś małe wyjątki się zdarzają. I tak na przykład zaczęłam nosić czerwoną wstążeczkę na "smyczy" z passem w pracy. Może to się wydać śmieszne, ale jakoś nie wytrzymałam. Gdyż mam koleżankę taką w robocie, która non stop się zachwyca mi nad brzuszkiem i za każdym razem "wyje" że zazdrości. Raz, drugi okej... jakoś to przełknęłam, ale pózniej już mnie to zaczęło drażnić i stresować. Jak tak ciagle można powtarzać, że zazdrości i zazdrości. Także zaczęłam nosić czerwony znaczek żeby mi nie uroczyła i pecha nie ściągnęła. I jak przeczytałam Twoja historie to od razu o szefowej pomyslałam! Noo ale dobrze, że tak luźno do tego podeszłaś. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Rozeznanie
|
Ja tez mam wlasnie bol w dole brzucha i kłucie w pochwie jutro ide walczyć do lekarzy o wizyte bo jak wcześniej sie to bylo raz na jakis czad tak teraz przez caly dzien raz lekko raz mocno 😐
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |||||||
Zadomowienie
|
Hej Laseczki, gratuluję potwierdzonych płci!
Możecie już kupować. Ja niby czuje na druiego chłopaka, ale jeszcze cień nadziei na dziewuszke gdzieś sie kryje i wstrzymuje się z zakupami ![]() U nas dzień leci za dniem, dzisiaj wyjątkowo młody szybko padł, wiec mogę Was trochę ponadrabiać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Generalnie ja jestem chustoświrką, wiec wózek to najmniejszy problem ![]() W ogóle kiedy rodziłaś swojego ? Ja jestem ubiegłoroczną lipcówką ![]() Emma, widziałam, ze kp 2.5 roku - piękny wynik! My z synkiem też cycamy cały czas, chociaż ograniczyłam ostatnio bardzo mocno ilośc posiedzeń, bo piersi mam mega nadwrażliwe ![]() Jak będę miała chwilę to odkopię z poprzedniego wątku ciązowego naszą liste wyprawkową ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- A i widze, że pisałyście o wodzie itd., ja od siebie dodam, żeby jesc duzo żurawiny, zwłaszcza jak coś sie zaczyna w pisi dziać ![]() Jak przytulamy się z tż (mało mam ochote i w poprzedniej ciazy tez tak miałam ) to jestem sucha jak wiórek i też stosujemy mazidla ![]()
![]() |
#2308 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Raczkowanie
|
Służby powinien być od białego po odcienie żółtego i kremowego jeśli jakiś odcień zielonkawego to pewnie grzybica.
#2310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.