![]() |
#2281 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
![]()
![]() |
#2282 |
Wtajemniczenie
|
Anchelo ty dopiero niedawno urodziłaś napewno niedług owrócisz do swojej figurki, a ja rodziłam juz jakis czas temu a opone jak zapasowe koło do samochodu ciągle nosze przy sobie.
#2283 |
Zadomowienie
|
ja wole nie myśleć co będze jak filip zacznie samodzielnie chodzić....na razie szaleje w chodziku po całym domu i zruca wszystko w zasiegu ręki..można siedomyślić co będzie późnije...nie sposób go uspokoić...nie wiem dalej o co chodzi z tymi puzlami co sie tak namiętnie nad nimi rozposujecie, ale domyslam sie, że Filip za jakieś 10 min by jes zjadł - wszytsko daje do buzi, najbardzije lubi gazety - chyba brakuje mu celulozy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko, Kasiulko, jak tylko usłysze że narzekacie na swoje dziewczyny - podeśle Wam Filipa - mała odmiana, co Wy na to?
#2284 |
Zadomowienie
|
Tak dużo napisałyście z samego rana
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Oj z tego co pamiętam Kasiulka miła kiedyś bardzo ciężko z Oliwką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anchela dołączaj, dołączaj w kupie raźniej, że sie tak wyraże ![]() ![]() Ale czemu łysiejąca - włoski Ci wypadają? łykasz jakies witaminki? Mnie pomógł falvit i serum do wypadających włosów z Welli ![]() Płatku ja tam nie tesknie za miesieczna Oliwką, rety ale mi wtedy dala popalic, nie wiedziałam jak sie nazywam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Wtajemniczenie
|
Ja już po plotach u koleżanki. Tak się nagadałam że mnie szczęka boli. Julka zasnęła w samochodzie i śpiącą zaniosłam ją na czwarte pietro
![]() ![]() ![]()
#2288 |
Zakorzenienie
|
Joasiu Ty się ciesz kobieto że Ci dziecko śpi, a nie zaraz doszukujesz się w tym jakiegoś podstępu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zadomowienie
|
Oj wypadają, wypadają
![]() ![]() ![]() W sumie do od rana do teraz moja Alicja też jakas maruda i płaczka była. Odzwyczaiłam się juz od tego i teraz to mnie nawet zmęczyło to noszenie jej na rekach. Ale juz jej chyba przeszło i smacznie zasnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz w historii zdjęcie smiejącej się Julki
![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
Śliczny uśmiech Joasiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
No cudo po prostu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
#2295 |
Zadomowienie
|
Joasiu -- no pięknie, śliczny uśmiech
![]() Coś dziś chyba śpiący dzień bo mój Muszek w dzień spał od 10.00 do 12.00, zjadł i po 10 minutach znowu spał aż do 13.00 ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Julka śliczna i wygląda jak aniołek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zadomowienie
|
Joasiu, ślicznie Julcia się uśmiecha
![]() ![]() ![]() ![]() Miałam dziś schiza jak chol*** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczęście wszystko jest już dobrze, ale już dawno nie najadłam sie tyle strachu co dzisiaj ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Wtajemniczenie
|
Jejku Kostko to faktycznie się strachu musiałaś najeść
![]() ![]() Joasiu Julcia faktycznie ślicznie się uśmiecha jak taki maly aniołeczek ![]()
#2299 |
Zakorzenienie
|
Kostko jestes dzielna kobita
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
a gdzie Wy sie zas podziewacie co?
![]() ![]() Moja Oliwka juz ululana, dzis dostała takiego apetytu ze jej az brzuszek wywaliło, miała taka smieszną piłeczke okrągłą. Tylko oczywiscie samo słodkie - soczki, deserki, a obiadu porządnie zjesc nie potrafi - krzywi sie i pluje. Macie moze jakies sposoby zeby przekonac dziecko do jedzenia typu konkret? Bo ja juz nie wiem co mam jej gotowac normalnie Wklejam fotki mojej śmieszki z dzisiejszego spacerku ![]() A propos spacerku - dziewczyny a jakimi wózkami jezdzicie? tzn nie chodzi mi o firme tylko czy jeszcze gondolą czy juz spacerówką? Bo u nas jeszcze gondola na tapecie, ale sie pomału zastanawiam czy nie zmienic, tylko ze Oliwka jeszcze nie siedzi i sie boje o kręgosłup. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zadomowienie
|
Ja już jestem wróciłam z kursu
![]() Joasiaa Julka naprawde wygląda na ślicznego aniołka ![]() Kostko podziwiam ![]() ![]() ![]() Kasiulka Oliwka jak zwykle uśmiech super ![]() ![]() Wszystkie chyba oglądają zagubionych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za komplementy.
![]() Kostka, podziwiam. Ja jestem panikara i napewno nie wiedziałabym co zrobić ![]() ![]() U Oliwki jak widać nic się nie zmieniło, roześmiana jak zwykle. My już dość długo jeździmy spacerówką. Kasiulka a Oliwka siedzi stabilnie z oparciem? Ja przesadziłam Julke do spacerówki jak widziałam ze na kanapie nie lata już we wszystkie strony. Ch_aga ja nawet nie marze o tym zeby Julka spała w dzień w łóżeczku. Skacze ze szczęścia jak chociaż zaśnie w wozku.
#2303 |
Zakorzenienie
|
Kostko aż mnie zmroziło jak przeczytałam Twój post, dobrze że wszystko już ok.
![]() Kasiulko jestem w szoku, że Oliwka tak ładnie leży w gondoli ![]() ![]() Tak najadłam się pizzy, że nie moge się ruszać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
Kostko -- to straszne co napisałaś, ale na szczęście dobrze się skończyło, świetnie sobie poradziłaś
![]() Kasiulko -- my już chyba od miesiąca w spacerówce jeździmy. Jak w niedzielę wzięłam Muszka na spacer w głębokim wózku, to dopóki spał było ok a jak się obudził to od razu na ręce. Na szczęście po 5 minutach niesienia przekabaciłam go aby siedział i jakoś dotarliśmy do domu. Nigdy więcej głębokiego wózka ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
kurcze to ja jako jedyna gondolą jeżdze?
![]() Oliwka jest w miare grzeczna w tej gondoli, tylko jak sie przekreci na brzuch to siada na czworakach, na plecach lezy grzecznie, tylko nogi wystawia. Czytałam ze sie powinno wozek zmieniac dopiero jak dziecko w miare pewnie siedzi, a Oliwka własnie nie siedzi pewnie - u mnie na kolanach to jeszcze, ale chwieje sie, kręgosłupek jeszcze słaby. To co ja mam robic? Przesiadac sie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko skoro jest grzeczna i chce leżeć w gondoli to nie ma takiej potrzeby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Mati marudzi odkąd wstał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zadomowienie
|
Witajcie w nowym pięknym dniu
![]() Kasiulko nie jesteś jedyna ![]() ![]() Kasiulko nie przesadzaj Oliwki do spacerówki ![]() ![]() ![]() Haniu chodziłam kiedyś na kurs pierwszej pomocy do Maltańczyków i coś w głowie zostało ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Przyczajenie
|
Hej! hEj!
Pamiętacie mnie jeszcze? To ja - amma małego MiśAlka ![]() Podczytuje was regularnie, chociaz ostatnio nie nadążam, strasznie sie rozpisałyście. Jak już uda mi sie zrobić przegląd to na wpisanie czegokolwiek brakuje czasu. Ale ostanio chyba Płatek mnie wywołała - to sie melduję. Od rana siedze w pracy - i troche roboty mam, najgorsza jest ta terminowa. Młody mi szaleje popołudniami. I może spokojnie dołączyć do klubu. Raczkowac zaczął w 5-tym miesiacu, wtedy też gondola poszła w odstawke, a teraz jest na etapie stawania i balansowania. Jest wszędzie i wszystko pakuje do buzi. Nawet nie wiem skąd on to wszystko wytrzaskuje. Oczywiscie wymaga ciagłej uwagi, inaczej jest wrzask, histeryczny wręcz. Czasem ścigamy sie na czworaczkach, ma wtedy niezły ubaw. Wyrosły mu 2 zęby i chyba idą następne, bo znów wiecej kupek robił. No i zaczyna mówić, była już baba, amma-mamam, a teraz jest brrry i phy. W tym tygodniu miał okres przystosowawczy, bo zmieniła mu sie niania - poprzednia zaczęła studia. ZAzdroszcze tym, których dzieciaki przesypiaja nocki- bo mój głodnieje niestety, niezależnie od tego ile zje wieczorkiem. Kostko - podziwiam za szybką reakcję, jeszcze jestem zmrozona tym co przeczytałam. Trzymajcie sie mamuśki! Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
As'Ja fajnie, że sę odezwałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.