Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-13, 22:25   #2281
RoXi_7
Zadomowienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
mierzylam ,pod pepkiem mam 70, a spodnie zawsze bior takie co maja 32cm x2, noo by sie twoja pupa zmiescila, bo to nie jeansy typowe tylko ze streczu isię naciagaja, mam obcisle ale nie tak barzo wiec loz
To może zdecyduję się i je zamówię Jak coś to dam wam znać. Dziękuję za doradztwo
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-13, 23:11   #2282
heleane
Rozeznanie

Jak wam dobrze te spodnie są śliczne
heleane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-14, 06:59   #2283
dolores1986
Raczkowanie

RoXi_7 spodenki rzeczywiście łądne, szczególnie te drugie, interesujący napis)
ale mam dołą, obliczyłam swoje bmi i wyszło,że musze przytyć 8 kg żeby mieć normalną , prawidłową wagę.i jak tu się nie smucić(

ostatnio taka dziewczyna powiedziała mi -Kiedy Ty w końcu przytyjesz?? ale mi się przykro wtedy zrobiłą.aale chwilę później pomyślałam sobie,że jej samej to przydało by się zmądrzeć
dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-14, 08:13   #2284
magdaa_j
Zadomowienie

Ładne te spodnie. Ja to nie wiem czy kupiłabym z Allegro, bo na mnie to często są za krótkie albo za szerokie w biodrach i tak wiszą przy kroku Właśnie zjadłam śniadanko, a później zrobię sobie peeling kawowy
Stary 2006-10-14, 10:18   #2285
heleane
Rozeznanie

dolores1986 ja też muszę przytyć 9 kg żeby mieć normalną wagę i co? Przecież wiem , że tego nie zmienie i się staram nie smucić Stań przed lustrem , ubierz się w to w czym super wyglądasz i pomyśl sobie czy twoje grubsze koleżanki równie by w tym dobrze wyglądały. Moja kumpela często do mnie przychodzi przymierzyć coś i we wszystkim wygląda no ... nieciekawie , bo ma dużo tego i owego Ja się próbuję nie zamartwiać , bo wiem , że to nic nie da.

Wyobraź sobie , że nagle przytyłaś te 8 kg. I w wyobraźni ułóż te kilogramy na swoim ciele. I co , zadowala cię efekt? Moja mama chuda strasznie przytyła 7 kg. i różnica była. Ale nieciekawa Wyglądała jakby przynajmniej z dziesięć przytyła. Zrobiła się trochę jak prosiaczek (oby tego nie usłyszała) Dobrze , że schudła do swojej ''niedowagi'' Za to moja kuzynka też chuda przytyła te swoje upragnione 8 kg. i różnica była taka , że zaokrągliła jej się buzia , ktora była nieproporcjonalna do nadal szczupłej sylwetki. A idźcie z tymi kilogramami i BMI
Stary 2006-10-14, 11:10   #2286
heleane
Rozeznanie

Ej grubasy czemu jeszcze śpicie
Stary 2006-10-14, 11:21   #2287
dolores1986
Raczkowanie

heleane dzieki.ale denerwuje mnie to jak ktoś mi mówi, jejku , ale Ty chuda jesteś.Jednak zastanawia mnie to,że są to głównie dziewczyny.Mi też się wydaję, ze jakbym przytyła te 8kg to było by już to za dużo.Jak na razie ważę 49-50 kg a mam 168 cm wzrostu , chciałabym przytyć tak ze 2-3kg i było by OKach, te marzenia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-14, 12:03   #2288
biiibiii
Zakorzenienie

heleane nie spimy :d
ja dopiro wrocilam do domu z iprezy, aaaale bylo fajnie a wogole to mam w grupie kolezanke ktora jest idenatycznie dobniutka jak ja, ale gneralnie nikt nam nic nie mowi, n etraktuja nas jak omiencow, chyba wreszcie trafilam na normalnych ludzi
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-14, 12:19   #2289
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heleane Pokaż wiadomość
Ej grubasy czemu jeszcze śpicie
Już wstałyśmy słoniu Ty nasz Zaraz idę sobie zrobić maseczkę z glinką... Umyśliłam sobie znowu koszulkę Ebiego z nr 7 na koszulce Ahh...
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-14, 13:14   #2290
heleane
Rozeznanie

Cytat:
heleane nie spimy :d
ja dopiro wrocilam do domu z iprezy, aaaale bylo fajnie a wogole to mam w grupie kolezanke ktora jest idenatycznie dobniutka jak ja, ale gneralnie nikt nam nic nie mowi, n etraktuja nas jak omiencow, chyba wreszcie trafilam na normalnych ludzi
biiibiii już widzę jak zasypiasz ; D spij spij ; P

Cytat:
heleane dzieki.ale denerwuje mnie to jak ktoś mi mówi, jejku , ale Ty chuda jesteś.Jednak zastanawia mnie to,że są to głównie dziewczyny.Mi też się wydaję, ze jakbym przytyła te 8kg to było by już to za dużo.Jak na razie ważę 49-50 kg a mam 168 cm wzrostu , chciałabym przytyć tak ze 2-3kg i było by OKach, te marzenia
A mi się wydaje dolores , że te dwa czy trzy kilo dużo nie dadzą Ja od wakacji przytyłam 2 kg i zero różnicy

Cytat:
Już wstałyśmy słoniu Ty nasz Zaraz idę sobie zrobić maseczkę z glinką... Umyśliłam sobie znowu koszulkę Ebiego z nr 7 na koszulce Ahh...
A ja nie lubię maseczek Moim zdaniem nic nie dają , tylko się musisz namęczyć ze ściąganiem. Ale może to dlatego , że nie mam problemów z cerą
Stary 2006-10-14, 13:26   #2291
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie lubię maseczek Moim zdaniem nic nie dają , tylko się musisz namęczyć ze ściąganiem. Ale może to dlatego , że nie mam problemów z cerą
Ja też w sumie nie (od czasu do czasu przed okresem coś wyskoczy) ale lubię mieć gładką cerę. No i czyściutkie pory lepiej będą wyglądały pod makijażem Mi peel-offy też nic nie dają.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-14, 13:29   #2292
heleane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
Ja też w sumie nie (od czasu do czasu przed okresem coś wyskoczy) ale lubię mieć gładką cerę. No i czyściutkie pory lepiej będą wyglądały pod makijażem Mi peel-offy też nic nie dają.
Ja ostatnio niczego nie używam i wszyscy mi zazdroszczą cery
Stary 2006-10-14, 22:22   #2293
magdaa_j
Zadomowienie

ja niestety mam problemy z cerą . Świeci się, mam trądzik leczę się u dermatologa. Jednym słowem tragedia :/ długotrwałe i monotonne leczenie Ciekawe która z was też ma taki problem na tym wątku
Stary 2006-10-15, 06:42   #2294
dolores1986
Raczkowanie

magdaa_j ja wielkich problemów z cerą nie mam , denerwują mnie strasznie za to wągry .

Wstałam tak wcześnie, bo spać nie mogę Everything sucks
Stary 2006-10-15, 10:07   #2295
beatakob
Rozeznanie

Jak tu sie nie zdenerwować od rana...
Raniutko sms, że dostałam na skrzynke maila. Wstałam patrze: "O komentarz od sprzedawcy z allegro". Otwieram a tam: Negatywny o treści "Nie polecam".
Mój pierwszy komentarz Ludzie to świnie.
Chciałam być miła i napisałam bardzo łagodnie neutralny komentarz: że kolorek nie ten ale w sumie mi się podoba, na maila nie dostałam odp z dokładnymi wymiarami w cm, ale polecam i tak mi się odwdzięczył. W swojej odpowiedzi napisał, że zaznaczyłam, że chcę morską a nie niebieską. a wymiary były na aukcji.
No kurde, licytowana była tylko czarna bluzka to po co miałam pisać kolor i chciałam dokładne wymiary bluzki w cm. Wszystko przekręcił palant głupi. Aż mu maila napisałam i się wyżyłam. Trochę ostry mail ale odreagowałam.
Co nie zmienia faktu, że czuję się wykorzystana. Brak słów.
Widziałam śliczny szaliczek w sklepie i na allegro są o wiele tańsze, ale nie dam się tak więcej. Wolę w sklepie przepłacić

Weekend spędzam w domu(wizaz i www.gry.pl). TŻ ma nocki, Przyjaciółka pojechała z chłopakiem tirem do Niemiec na chyba 2 tygodnie, Siostra w szkole To już 2 taki tydzień. A jutro do szkoły i mi sie NIE CHCE.
beatakob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-15, 10:45   #2296
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaa_j Pokaż wiadomość
ja niestety mam problemy z cerą . Świeci się, mam trądzik leczę się u dermatologa. Jednym słowem tragedia :/ długotrwałe i monotonne leczenie Ciekawe która z was też ma taki problem na tym wątku
Madzia ja też miałam zawsze problemy z cerą, a teraz została mi po tym "pamiątka" . Miałam robione peelingi kwasami- u mojej dermatolog i powiem Ci że pomagają, muszę jeszcze jechać na kilka zabiegów

Mi też sięp odobają te biodrówki z Allegro (u nas w sklepach takich nie wiedzę niestety), ale boję się strasznie kupować spodnie (i buty) na Allegro
*Niki* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-15, 10:54   #2297
heleane
Rozeznanie

Ja z cerą mam zerowe problemy , ale wiecie. Coś za coś. Choruję na głupią łuszczycę od czterech lat mam ją z głowy , bo udało mi się ją wyleczyć , ale ona może w każdej chwili wrócić.
A ja jestem ciut wkurzona. Nastawiłam sobie budzik na dziewiąta , a wstałam o dwunastej Zaspałam na śniadanie. Teraz jem obiad I o jeden posiłek mniej. Będe musiała łazić co chwile do lodówki.

EDIT: wczoraj nakupowałam se full żarcia w Auchan. Wszystko kosztowało min. 50 zł , a już wyżarłam prawie wszystko

Stary 2006-10-15, 14:45   #2298
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT: wczoraj nakupowałam se full żarcia w Auchan. Wszystko kosztowało min. 50 zł , a już wyżarłam prawie wszystko
Tak to jest,żeby nie ta d***,to by była pieniędzy kupa

Beatakob,mi też się strasznie nie chce jutro iść A co do allegro to są ludzie i ludziska.Trafiłaś akurat na tego drugiego.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-15, 14:51   #2299
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Tak to jest,żeby nie ta d***,to by była pieniędzy kupa

Beatakob,mi też się strasznie nie chce jutro iść A co do allegro to są ludzie i ludziska.Trafiłaś akurat na tego drugiego.
No to tak jak ja z butami. Wysłał za pobraniem i koniec. Pisałam że są za małe, i nic Zwinął interes (bo już nic nie wystawia) i tyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-15, 15:38   #2300
biiibiii
Zakorzenienie

oojjejku ja od samego rana siedze w ksiazkach,...no ale jak sie w weekend imprezuje to potem trzeba pokutowac... a tak mi sie nie chce...od rana socjologia na przemian z ekonomia...i jeszcze zgubilam gdzies nowy plan a stronka mi sie nie chceotworzyc, aaaaaaaaaaaa !
Stary 2006-10-15, 16:29   #2301
heleane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
oojjejku ja od samego rana siedze w ksiazkach,...no ale jak sie w weekend imprezuje to potem trzeba pokutowac... a tak mi sie nie chce...od rana socjologia na przemian z ekonomia...i jeszcze zgubilam gdzies nowy plan a stronka mi sie nie chceotworzyc, aaaaaaaaaaaa !
A ja myślałam , że ty śpisz po tej imprezie
Stary 2006-10-15, 16:52   #2302
biiibiii
Zakorzenienie

hehe nooo chcialabym spac, ale zawalili nas zadaniami, masakra, nie wiem jka sie wybie, siedze od rana, ledwo zywa a jeszcze jestem w polu...;( chyba sobie to daruje bo i tak nie dam rady
Stary 2006-10-16, 19:58   #2303
beatakob
Rozeznanie

Bilans z dzisiaj:
+ budyń waniliowy z rodzynkami
+ pączek
+ bułka pizzowa
+ 2 wafelki czekoladowe
+ 2 gryzy Liona
+ budyń waniliowy z rodzynkami
+ 3 kromki (6 połówek) chleba z masłem i serkiem homogenizowanym
+ talerz frytek, pół kotleta, sałatka
+ herbata, 2 kostki czekolady
+ kolacja przede mną

Farbowałam moje czarno brązowe włosy u Siostry na moją poczciwą "paloną kawę" z Joanny i co? Mam odrosty jak palona kawa a reszta jest czarnobrązowa. Tak to się schodzi z ciemnego na ciut jasniejszy.
Dzisiaj miałam ominąć 1 zajęcia, a że nie było ich i tak to reszta dnia też się zrobiła nagle wolna. Na jutro jakaś lektura znowu nieprzeczytana- nie idę. Pojutrze znowu 2 godziny konwersacji (miały być co 2 tygodnie a tu znowu?) i muszę już iść chociaż nic nie umiem i nie przeczytałam "Mędrca Natana" w oryginale. Brak mi mobilizacji do chodzenia do szkoły. Mam wyrzuty sumienia straszne ale i lenia, że hej...
I nie mam się gdzie podziać jutro, TŻ po nocce będzie i dzisiaj mi oznajmił, żebym nie przyjeżdżała do Niego jutro. Wiem, że nie potrafię całkiem cicho siedzieć wiec może rzeczywiście niech sobie pośpi. Jakąś ścieme muszę walnąć Rodzicom, a sąsiadka, która ze mną studiuje, powiem, że w innej grupie jest. I tyle u mnie.
Stary 2006-10-16, 21:00   #2304
biiibiii
Zakorzenienie

betako no ja tez ostatnio farbowalam wlosy :P kilka postow dalej pisalam o tym..eh juz sie farba spiera i kolor naet znosmy ale spiera sie do tego stopnia ze przewituja blond pasemka, za tydzien chyba muwtorzyc farbowanie tylko ze az sie boje...

eh dzis sie objadlam jaknigdy i generalniedzien znosny, jutro czeka zapiersziel z ekonomii i socjologi..ah az mi sie nie chce isc no ale to cwiczenia wiec trzeba...;(
Stary 2006-10-16, 21:58   #2305
atka83
BAN stały

Hej dziewczyny

Roxi fajne te spodnie,najabrdzoej podobają mi sę te drugie----> http://www.allegro.pl/item133437162_...t_tuch_36.html Tylko właśnie bałabym się chyba kupic dzinsy,bo obawiam się,że mogłyby być,albo za krotkie,bo mam długie nogi,albo za duże w pasie i mi będą troszke odstawać z tyłu,a tego nie lubie Z butami nie było tego problemu,bo kupowałam,ale to co innego
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-17, 14:13   #2306
biiibiii
Zakorzenienie

yhy ja tez jakos wole przymierzyc ciuch jelsi chce go kupic ale podobaja mi sie niektore z allegro tyleze zawsze jak juz mam na nie kase to pojde do kslwpu i ja strace iz nowu zbieram i trace i tak jakos nie moge sie zebrac zeby wreszcie zamowic

wogole to padam dzis, mialam tylko 3 cwiczenia ale tak daly mi popalic ze mam dosyc juz na nastepny tydzienm, a jutro tez trzeba isc aaa
Stary 2006-10-17, 15:10   #2307
heleane
Rozeznanie

Dzisiaj babka od fortepianu mi przywaliła nutami w łeb Poprostu wzieła je z pulpitu , zamknęła i z impetem mi w łeb. To musiało komicznie wyglądać. Mimo wszystko trochę przesadziła. Na dodatek chciała mi klapę od pianina zrzucić na rękę Fakt , byłam nieprzygotowana do lekcji , ale ... moim zdaniem trochę przesadziła A jak wy myślicie? Czuję się przez to ee nie najlepiej Ciągle tylko rozpamiętuje tą lekcje. Dzisiaj wyjątkowo tak oberwałam. Zwykle kończyło się tylko na paru uderzeniach w łape i wyproszeniu z sali Tylko takie moje szczęście , że do takiej surowej babki trafiłam

Pieprzyć to
Stary 2006-10-17, 15:34   #2308
beatakob
Rozeznanie

Przesadziła babka. Ja jestem spokojna a nawet nieśmiała, ale jak coś mnie porządnie z równowagi wyprowadzi to wybucham i już nie ma spokojnej Beatki. W ogóle co to za metody. Niektózy ludzie to mają naprawde nierówno pod sufitem ...
Stary 2006-10-17, 16:38   #2309
biiibiii
Zakorzenienie

no co ty!? to kobieta ma chybaa jeszcze metody z przed 50 lat...trzeba bylo jej oddac !
Stary 2006-10-17, 17:56   #2310
Nemezja
Zakorzenienie

Heleane,ta babka rzeczywiście przesadziła,jakaś dziwna jest

Nie mam coś apetytu,nawet pizza nie wchodzi :P
W dodatku poparzyłam jęzor gorącym piciem i teraz czekam,kiedy przestanie piec...

Edytowane przez Nemezja
Czas edycji: 2006-10-17 o 18:26
Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości