![]() |
#2281 | |
🦄
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Cytat:
![]() Ja mam w kolejce ten Briogeo peelingujący do skalpu- czy to ma jakieś drobinki?
![]() |
![]() |
#2282 |
Dzik
|
Służę zdjęciem: IMG_0241.jpg
Mikro cząsteczki są, ale nie są wyczuwalne jak zwykły peeling, łatwo się spłukuje. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2283 | |
🦄
|
Cytat:
![]() To co- miesiąc abstynencji?
![]() |
![]() |
#2284 |
Konto usunięte
|
Kasztanka współczuję rolet. Wszystkie mieszkania w okolicy są takie? Wentylacja działa? Może jakiś pochłaniacz wilgoci? Chociaż nie wiem jakich gabarytów ten pochłaniacz by był jak takie problemy.
Ja się dziwię że moja skóra głowy jest bezproblemowa przy moich włosach. Buntowała się tylko jak używałam za słabego szamponu, albo jak próbowałam myć odżywką. No i jak w wieku 13 lat wyczytałam na wizażu, że majonez jest wspaniały na włosy i dostałam łupieżu ![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
Hejo
![]() U mnie już na szczęscie zwolniła tempo, odhaczone obiadki, deserki i wizyty, na miesiąc spokój... może wyjdę na leniwca i niewdzięcznika, ale po tygodniu latania skakanie w niedzielę niestety napawa mnie takimi spostrzeżeiami: ...a mogłabym leżeć z książką ![]() W sprawie treningu to na siłce najpierw rozgrzewka na bieżni lub na skakance ![]() No to tyle, wioślarza mamy nieczynnego na razie, więc ten... ale ogólnie polecam, dużo sie spala ![]() ![]() Tak to wygląda ![]() A ten żel Mari to nie mango, ale taki 89004310-fa-island-vibes-hawaii-love-zel-pod-prysznic-250-ml.jpg tropikalny ![]()
![]() |
#2286 |
Dzik
|
Ja dziś latałam w nowych okularach nad fiordem, nie zabiłam się, widzę, nie zderzyłam się z żadnym łabędziem czyli będzie ok.
![]() ![]() Teraz zrobiłam trening wzmacniający na plecy, już nie będę biegać bo leje straszliwie a na siłownie już mi się nie chce jechać. Ale może wrócę na matę i troszkę mobility wpadnie. Tez nie lubię biegać na bieżni, wole na zewnątrz. Wioślarz dobra sprawa ![]() Czytałam książki, wciągnęłam pieczone ziemniaki i zanim reaktywuje bana razem z Mari zamówiłam ten retinol pod oczy i olejek śliwkowy oraz wcierkę pokrzywowa, uznając to za prezent urodzinowy. I szlus. Mari, to co, jedziemy z koksem? ![]() Ava, jak forma? Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Kurcze na tyle wilgoci to całe mieszkanie powinno być pochłaniaczem ![]() Kqq, napisz więcej o akcji z majonezem. Co on niby miał robić? ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2287 | |
🦄
|
Cytat:
![]() ![]() Będę robić porządki w biżuterii ![]() ![]() ![]() ![]() Kasztanko, jak Ty masz tak wilgotno to ja się nie dziwię, że Ci zimno...
![]() |
![]() |
#2288 |
Dzik
|
A to jakis nowy żel czy nagle sprawdzony?
Odznaczam w takim razie bana od jutra (w kalendarzu) - miesiąc i zobaczymy co się podzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Konto usunięte
|
Margot nic ciekawego. Kiedyś był hit na maskę z żółtka jajka i oliwy. To ktoś sobie uznał, że może być i majonez, napisał na wizazu, a ja poszłam testować
![]() U mnie niedziela rowero, a tak to leniwie. Ja nie umiem jakoś ćwiczyć na siłowni. Kilka lat temu sobie chodziłam to robiłam rozgrzewkę na orbitreku, a potem sobie wybierałam kilka maszyn, na których ćwiczyłam. Ale wstyd się przyznać, bo ludzie potrafili mi powiedzieć, że siedzę odwrotnie ![]() Teraz chodzę sobie na grupowe albo ćwiczę coś w domu. Rozważam czy kiedyś nie iść po prostu na trening personalny, żeby ktoś sprawdził czy poprawnie wykonuje ćwiczenia itp. Nawet już sobie wyszukałam trenera, ale jest godzinę ode mnie, a ja leń jeśli chodzi o przemieszczanie się. Ci z siłowni to raczej mi nie będą odpowiadać, bo raz widziałam jak na jednej siłowni chyba był trening personalny gratis do zakupu karnetu, to ktoś pokazywał ludziom maszynę palcem, mówił ile powtórzeń i sobie szedł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Dzik
|
Przed pandemia za miliony monet miałam trenerkę personalna, której się nie chciało wybitnie, w związku z tym mi się tez nie chciało i jak się umordowałyśmy ze sobą, to postanowiłam, ze nigdy więcej TP. Ona mnie traktowała jak kapo, serio.
![]() ![]() kqq, no w sumie składnikowo się zgadza, ale wystarczy ze już Ty testowałas :P Słucham znowu wybranych odcinków Niedzwieckiej dla ukojenia przez snem, wcześniej nabrałam posępnego nastroju przez Dział Zagraniczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
🦄
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Zastrzezona, wspolczuje problemow z samochodem. Mam wrazenie, ze auto to taka skarbonka, zawsze cos. W duchu sie ciesze, ze nie potrzebuje posiadac czterech kolek.
Mari, jaki rozswietlacz do ciala kupilas? 29 butelek zeli robi wrazenie. Jesli chodzi o twarz jestem wybredna, ale cialo myje pierwszym lepszym zelem albo naturalnym mydlem w kostce. Swiat zeli i balsamow nigdy mnie nie wciagnal, moze i lepiej. Z szamponami tez mam spokoj odkad kupuje litrowe Joico w TK Maxxxie. Ostatni dzien urlopu spedzilam w SPA na masazu relaksacyjnym i goracych kamieniach. Zakochalam sie w prysznicu imitujacym delikatny deszcz, krople tak male, ze ma sie wrazenie stania w mokrej mgle. Az mi sie zachcialo zamontowac takie urzadzenie w domu. Pozniej posiedzialam troche w solnej jaskini, bardzo relaksujacy klimat. Sprobowalam w koncu ryby z bananem, najwyrazniej jedna z flagowych potraw Madeiry. Chodzilam wokol tej ryby caly tydzien, nie bedac do konca pewna czy to polaczenie jest dobrym pomyslem. Pasuje duzo bardziej niz mogloby sie wydawac. Trzymam kciuki za wytrwalosc w kosmetycznym banie! Niestety jutro powrot do straszliwej rzeczywistosci z budzikiem o 6 rano. Musze sie jakos wczesniej wykrecic z pracy, wieczorem ide na mecz Anglia - Niemcy i pojecia nie mam jak sobie wykalkulowalam, ze da rade czasowo to spiac. IMG_1664141521.586138.jpg IMG_1664141533.119013.jpgIMG_1664141543.244700.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2293 | |
🦄
|
Cytat:
![]() Piekne fotki, zazdroszczę SPA i dobrego jedzonka. Mnie sie w tym roku urlop nie udał, bo najpierw bylam chora, potem nie było pogody... muszę sobie to odbić wlasnie moze jakimś masażem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2294 |
Pani Mizantrop
|
Takie male pochlaniacze mam w kilku miejscach w szafie, mam tez wielki klimatyzator bedacy jednoczesnie osuszaczem powietrza ale to wszystko nie daje rady kiedy miesiacami ciagle pada deszcz a wentylacji jest zero.
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Kasztanka współczuję perypetii pogodowo-mieszkaniowych, wyobrażam sobie, jaki to dyskomfort. Ale niedługo będzie u Was lato, to boska perspektywa
![]() Zastrzeżona poczułam się zmęczona po samym opisie Twojego treningu ![]() ![]() Ja byłam ostatnio - z ciekawości - na treningu EMS. Plus jest taki, że trwa ok. pół godziny (więc naprawdę trudno już tutaj o wymówki związane z brakiem czasu), minus jest taki, że nie wytwarzają się żadne endorfiny, w każdym razie ja takich nie poczułam ![]() ![]() ps. Orbitreka szczerze nie znoszę, brakuje mi koordynacji ![]() Dziewczyny ten retinol pod oczy z Medik8 jest naprawdę nieinwazyjny. Używam go na zmianę z serum NIOD i uważam, że skórę pod oczami mam w dobrej kondycji. Ava miejscówka ze spa wygląda zacnie, jeśli chciałabyś się podzielić namiarami (rozumiem, że to w dalszym ciągu Madera?) to chętnie skorzystam ![]() ![]() Do do kulinariów Madery to mnie ta ryba nie porwała - nie tyle nawet ten banan, co sama ryba - za to owoce morza były przekozackie ![]() W Trójmieście weekend był piękny, byłam na przedługim spacerze po plaży, nazbierałam garść bursztynów, byłam na grzybach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Pani Mizantrop
|
Moge, granice zostaly otwarte pare miesiecy temu, ale loty sa obecnie poopozniane, czesto anulowane z uwagi na ciagle ulewy i powodzie no i bilety sa koszmarnie drogie, dopiero po nowym roku maja troche staniec.
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
wrociłam z urlopu i zaraz mnie rozłozyło przeziebienie, wiec nawet te pare wolnych dni przed praca nie ejst takie przyjemne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Soso, łap link do SPA.
https://www.savoysignature.com/savoy...pa/laurea-spa/ W dodatku puściutko, przy odrobinie szczęścia nie trzeba dzielić przestrzeni z nikim innym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Dzik
|
Dziewczyny, właśnie wróciłam ze ścianki, mam tyle endorfin i energii ze mogę robić za elektrownie
![]() ![]() ![]() Tak to można żyć ![]() Soso, bardzo fajnie brzmi opis weekendu. Plus grzyby zawsze na propsie. Co nazbierałas? Retinol zamówiony i już jedzie ![]() Jesteś kolejna osoba, która pisze o pilatesie na maszynach, aż sobie zajrzę co to i jak się je. Ava, muszę powiedzieć ze ryba z bananem mnie cokolwiek zaintrygowała. Spa wyglada bardziej niż zachęcająco, wiec tez sobie zapisze, bo Maderę mam poważnie w głowie. Ciesze się, ze urlop Ci się udał. Będziesz wracać na Maderę czy wolisz za każdym razem sprawdzić jakieś nowe miejsce? Kama, współczuje „atrakcji” pourlopowych. O molach coś tam Mari wie, pamietam dyskusje w innym wątku. Jeżu iglasty mam zakwasy i jestem szczesliwa. Ciekawe jak jutro rura pójdzie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
🦄
|
Nie doczytałam nic o molach, ale jakby co to tak- jestem ekspertem
![]()
![]() |
#2303 |
Dzik
|
Bo post o molach wyskoczył mi w podglądzie w tapatalku i dopiero po chwili zobaczyłam, ze to nie ten temat
![]() Ale afere z molami pamietam, dostałam wtedy prawie nerwicy, wszędzie węsząc mole i pierwszy raz w życiu wysprzątałam kuchnie tak, ze mozna było jeść z podłogi :P Na wizażu jest wszystko :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Konto usunięte
|
Ava fajnie, że wypoczynek się udał
![]() Kamlisa zdrowia. Magbet zazdroszczę, że Ci chce i faktycznie ruch sprawia przyjemność ![]() Soso widziałam reklamy EMS, ale jakoś mnie to nie przekonało. Wpisałam mole w google grafika i się dopatrzyłam, że krety mają paznokcie ![]() Moli w kuchni na szczęście nie miałam. Mam nadzieję, że nikt mi ich nie przyśle jak zamawiam kasze i orzechy. Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2022-09-26 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Dzik
|
W temacie zdziwka zwierzęcego: wyczytałam raz w Aftenposten, ze ślimaki maja penisy i podczas godów potrafią je sobie odgryzać, bynajmniej nie dlatego, ze maja ciągotki bdsm, ale z zamiarem wyeliminowania konkurencji.
Pół dnia potem myślałam i nad penisem i nad zębami ślimaka… ![]() Nie weryfikowalam tego, nie wiem czy moje słabe serce by to uniosło. Artykuł był autorstwa biologa, specjalisty od ślimaków, założyłam ze wie o czym pisze. ![]() Miłego dnia ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Mag, straszne
![]() Mole to dranie i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Magbeth na Pomorzu grzybów jest zatrzęsienie, ja pojechałam na borowiki wrzosowe, bardzo je lubię wizualne
![]() ![]() Kamlisa moja mama walczyła kiedyś z molami, bardzo była wkurzona na te paskudztwa ![]() Kqq EMS to imo trochę pójście na skróty, niemniej znam osoby które to lubią i oceniają jako skuteczne. Sama rozważyłabym w sytuacjach, w których nie miałabym czasu na tradycyjną aktywność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście służę uprzejmie rowniez rekomendacjami restauracji na Maderze jakby co. Próbowałam się wbić na kolacje do Villa Cipriani, ale zabookowane aż do końca miesiąca. Trzeba było do tematu podejść strategicznie i zarezerwować jeszcze przed wyjazdem. Co do bananowej ryby, zgadzam się z Soso, sama ryba jest taka se i do tego w panierce, niemniej myśle, ze spróbować warto. Hmm, chętnie bym wróciła, ale mam te przypadłość, żeby ciagle szukać nowych wrażeń.
Szału można dostać z molami. Świetego wyprowadziłoby z równowagi te małe paskudztwa. Kusicie z tym Medik8. Jestem zdeterminowana zdenkowac chociaż cześć produktów pielęgnacyjnych, szkoda żeby się przeterminowaly, ale mam te retinole na targecie. Weekend z grzybami tez świetny. Mam mnóstwo wspomnień z dzieciństwa powiązanych z wypadami na grzyby z cała rodzina. Obowiązkowo ekstremalnie wcześnie rano. Jeszcze Wam się pochwale fotka z wczoraj. Football naprawdę wyzwala we mnie dzikie emocje. Oczywiście nie wygraliśmy. Już sie przyzwyczaiłam, ze czy kibicuje Polakom czy Anglikom poziom i rezultaty podobne. Debatuje czyja koszulkę kupić przed mistrzostwami świata ![]() IMG_1664274929.370053.jpg Miłego dnia dziewczyny! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | |
🦄
|
Cytat:
Pani droga, to jest nic, ja wypierniczylam całe żarcie, wszystko w słoikach, zero śladów a mole tłuste i okazałe. Rok ich chyba szukałam, potem dałam sobie siana i pogodziłam się z koegzystencją. Aż tu przypadkiem znalazłam larwy na stroiku świątecznym w skrzyni. Zabrały się za suszoną cytrynę i się na tym mnożyły. Tak że nigdy nie wiesz, jak Cię robal zaskoczy ![]() Teraz znowu miałam a źródłem okazało się zamknięte opakowanie z waflami ryżowymi o smaku papryki. Jak one stamtąd wyłaziły? Nie mam pojęcia...
![]() |
![]() |
#2310 |
Konto usunięte
|
Mari nie strasz, w Grecji zostawiłam otwarte wafle ryżowe i ryż zamknięty spinaczem.
Ale tam są karaluchy. Znaczy nie w tym mieszkaniu, ale ogólnie. Kiedyś na Airbnb zrobiłam bakłażany, zostawiłam na patelni do wystygnięcia, wracam, a tam chodzi karaluch po jedzeniu ![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.