![]() |
#2282 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
losie < Paslik daj ty żyć
![]() ![]() znowu musicie mnie poratować< wczoraj coś na klawiaturze nacisnęłam i chodzi mi jak jakaś goopia>>> zamiast kropek mam to > i zamiast przecinków< cały czas pisze wielkimi literami chyba że caps lock wcisnę to jest normalnie< scroll od myszy przesuwa mi strony w przeglądarce do przodu i do tyłu< lewy klawisz zaznacza cały tekst>>> co ja mam z tym zrobić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Witajcie poranne ptaszki, ja wczoraj z Klaudia padla juz o 20 i wstalysmy ja o 5:30 a córcia o 6:20 krotko przed wyjazdem do pracy i dzieci.
Strasznie mi ciezko - wczorajszy dzien nie nalezal do najlepszych. Owszem Klaudusia byla po prostu super, ale cos ja katarek delikatny mezy, i wczoraj nie dalam jej spac w lozeczku tylko wzielam do siebie do lozka zeby monitorowac ja. Ale sprawy nasi najlepsi przyjaciele maja bardzo ciezki okres, ich nastoletnia corka zaszla w ciaze i w tym roku urodzila coreczke, zona mojego przyjaciela myslala ze dzielnie stawi temu wszytskiemu czola i biedna wpadla w taka depresje, ze znalazla sie w szpitalu i jest z niej leczona. Do tego moj tatinek wczoraj wracaja z pracy po ciazkim dni pelnym roboty, mial zderzenie z bażantem, ktory zrysowal przód maski. Oj mialam dosc jak na taki dzien obfitujacy w "super" ![]() Miejmy nadzieje, ze ten dzien bedzie lepszy .... ![]()
#2284 |
Wtajemniczenie
|
hello kobitki
![]() ... ja ja wczoraj wieczorem do was pisałam i mi .........zżarło ![]() ![]() Pasiczku tu uważaj nam na siebie i wracaj szybciutko z tego szpitala ![]() Chciałam was ponformowac że przez najbilższy czas rzadziej do was bedę zagladąć ![]() mój tatinek z miesięczniej kruciaty tirem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wraca dzisiaj tralala la la la ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
menu START/Ustawienia/Panel Kontrolny/Ustawienia regionalne/jezyki/polski (programisty)
![]() |
#2286 |
Wtajemniczenie
|
A te wisienki to rewelacja! Super komplecik
![]() ![]() O, z klawiaturą jest lepiej... spację długo przytrzymałam, może to to pomogło ![]() Ja mam podobne zdjęcie co ty Patryni... zaraz wkleję... mój "zdolny" brat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Rozeznanie
|
Tysia!!!! Rozumiemy, rozumiemy! Ja za swoim tęsknię jak za długo w robocie siedzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bafik! Temat nastolatek w ciąży i młodych tatusiów to bierząvcy temat u mojego męża w pracy. Jego uczeń rocznik 1989 w ubiegłym roku został tatusiem! Dla mnie to przerażające! I Sławek mówi, że u nich w szkole jest sporo lasek w ciąży! A niby ta antykoncepcja tak dostępna tylko świadomości brak! Gdybyście posłuchali teorii młodzieży, kiedy się w ciąży nie zajdzie - o zgrozo ![]() 1. za pierwszym razem na pewno nie 2. wystarczy, że dziewczyna po dokładnie się podmyje to plemniki wypłucze 3. Przy seksie na stojąco też się nie da 4. Seks od tyłu jest bezpieczny i jeszcze wiel głupich teorii. mój mąż była załamany jak to usłyszał. Że już nie wspomnę o chorobach przenoszonych drogą płciową.... Ja nie wiem, że im głupia gumak aż tak przeszkadza ![]() Carya! A czemu brat dostał tak mało zabawek????? Będzie mu się nudziło! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Tysiu ma sie rozumiec ![]() ![]()
![]() |
#2289 |
Wtajemniczenie
|
Bafi, dzięki, muszę to sobie na karteczce niezapominajce napisać i na monitor nakleić bo już nie pierwszy raz tak się załatwiłam
![]() ![]() ![]() ![]() Tysiu, my cię bardzo dobrze rozumiemy... ja też jeste "przytulaśna" baba i jakbym miała męża tydzień nie widzieć to bym miała cały czas "doły" i "nerwy" ![]() ![]() Paslik, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2291 | ||
Zakorzenienie
|
Tak Nita6 jestem z Gliwic ale obecnie mieszkam w Toszku a w Gliwicach teraz juz tylko pracuje ale cala rodzinka w Gliwicach mieszka.
A ty skad jestes ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-03-29 o 10:58 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-03-29 o 10:59 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny to Wam powiem numer z moja coreczka, Klaudunia jest dalej na piersi ale jedno karmienie ma zastapione zupka z gerberka dla dzieci od 4 miesiecy- to takie delikatne warzywne zupki gdzie glownym skladnikiem jest marchewka. Moja mama ostatnio (czyt. 2 dni temu) sie walnela i zamiast mojemu dziecku dac taka zupke zobaczyla ze tez w takim samym kolorze nakarmila moje dziecko a tam sie okazalo to juz po zjedzeniu ze to byla zupka dla dzieci od 6 miesiaca z kurczakiem. A ja sobie pomyslalam to pieknie, pewnie moze sie zdarzyc problem z kupa, notabene moje dziecko kupy robi 3 razy dziennie no i zeby bylo smiesznie wczoraj jak walnela kupe to nie wiedzialysmy gdzie koniec i poczatek, kapiel byla gwarantowana a cora cala szczesliwa bo sie mogla potaplac w wodzie ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-03-29 o 11:00 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2007-03-29 o 10:37 Powód: Jak mozna mieszac moj pokarm z moim mlekiem - uwsteczniam sie ups. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zadomowienie
|
Myszka u mnie podobnie dwa lata temu było ok 150 zł i zapowiedzi 50. Jak ktos chciał dawał więcej jak nie to mniej. A ksiądz ma kajecik i wszystko zapisuje. Możesz dac ofiare z przeznaczeniem na dany cel.
Paślik te baby w kościele to koszmar ![]() ![]() ![]() A wisienki mniamuśne ![]() Bafi córka sasiada z brzuchem przyszła w 7 klasie ![]() ![]() ![]() Tu w niemczech 13 latki w ciaży chodzą ![]() Dziewczyny jak wam dzieci na tych matach rosna ![]() ![]() Tysia ładuj bateryjki. A rozpisałaś już grafik która kiedy sie tuli bo teraz jest was dwie a misiek jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
Kurka tyle ze zbyt wczesne wprowadzenie miesa i glutenu może powodowac alergie pokarmową
![]() Moja mama przeszła ze mną alergie na gluten i ponoć jak sobie przypomni to dostaje wysypki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-03-29 o 11:25 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
Twoi znajomi popełnili jakiś błąd wychowawczy. Nie chodzi mi o to, że to ich wina. Dziewcze miało albo sporo luzu albo za mało. No cóż jak miało za mało to teraz sobie nie polepszyła
![]() Kurka ja bym ją zostawiła na rok w domu niech macierzyństwo da jej popalić.Jestem zdania że jak ktoś chce być dorosły niech będzie i niech pozna plusy i minusy całej sytuacji. Oczywiście rodzicom najbardziej łyso przed światem ![]() Jak mnie spotka taka sytuacja, a jakoś tak Pauliny młodymi matkami zostają(kurde to chyba nie zależy od imienia), to chyba też jakiś cichy szpitalik mnie czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pewnoscia gdzies blad wychowaczy jest. Kiciu ty mnie tutaj z czarnowidztwem nie wychodz bo ci tu ![]() ![]() Chociaz fakt jest faktem ze wypadki chodza po ludziach nie po ziemi.
![]() |
#2302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Minał właśnie granice to do 20.00 powinniem przyjechać a ja juz chodze jakbym na skrzydłach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do "wpadkowych sytuacji" to zalezy jak komu sie poszczęści i ułoży w życiu, czasami to i nawet jest dobre, ja ogólnie też negatywnie zawsze na to patrzyłam, ale mam żywy dowód świetnego związku z "wpadki". Mój szef i szefowa (pracuja razem) wpadli jak mieli 17 lat, szefowa mówiła że zaczeli się spotykać od Dnia Kobiet (8 marca) a na Dzień Dziecka, okazalo sie że ona jest w ciąży. ![]() ![]() ![]() ..z tym że rzadko zdarza sie że akurat tak ludzie umią trafić na siebie, bo wiekszość "wpadkowych" dzieci ma tylko jednego rodzica i pokićkane całe życie ![]() a co do błędów wychowawczych trudno trafić człowiek wychowuje np 3 dzieci i mimo ze chowa jednakowo to każde jest inne ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
Tysia to jak gołabek teraz latasz po mieszkaniu
![]() Jak Misiek wracał z kontraktu to byłam jak w amoku, mieszkanie miałam wylizane ![]() ![]() ![]() Tak teraz pomyślałam, Tysiak po tym jak napisałaś o wychowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
piszecie tyle,że nie mam kiedy nadazyc zeby to wszystko przeczytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja narazie sie slini ale zobaczymy co bedzie dalej. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny uh usiadłam na chwilkę bo od rana godnię i myję okna - a mam ich oh dużo dużo - a w ciąży cięzko bylo o nie zadbać więc sie nameczyłam. Mam u siebie moją babcię na 3 dni więc zajmuje mi sie małą - dzisiaj wysłałam ją na spacer i nie uwierzycie 4 godizny minęly a ich nie ma- no i co ? Babcia mi się zgubiła - ale dobrze ze znala numer na tel, do mojej mamy do pracy poprosila jakas babkę zeby tam zadzwonila no i jakos dotarła do domku. Całe szczęście Niki była bardzo grzeczna. Uhh a ja padnięta - jutro znowu je wysle na spacerek a ja ogarnę dalszą cześc domku.
Co do karmienia to nicola już wcina powoli zupki - dzisija zjadla pol słoiczka i płakała o wiecej. Wczoraj mialam awarię po soczku marchewkowym z Hippa - niby jej smakowal troszke wypiła ale potem strasznei sie jej odbijało i płakała . Pozdrowionka. Bafi ja jestem z bielska ale studiowałam w zabrzu na polibudzie i tak jakos sentyment do tamtych rejonów. Ale ogladalam twoją foteczkę - i nie znam Cię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zadomowienie
|
Kurcze tak nadprodukcje robicie dziewczyny ze nie nadazam was czytac o pisaniu juz nie wspomne
![]() NO to sobie popsialam i juz mykam bo maly sie obudzil ....moze nastepnym razme mi sie uda cos wieceij napisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
|
Ależ tu pustki, chyba nie tylko moja dzidzia ostatnimi wieczorami i nocami taka rozdrażniona i wybudza się co chwilę
![]() Muszę pomyśleć o czymś przeciwsłonecznym do spacerówki bo m i mały wampir szaleju dostaje na słońcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zadomowienie
|
Bafi sliczna metamorfoza kuchni a i Klauduni sie podoba bo taka rozesmiana
![]() Carya no niezle "przechodnie dziecko" ![]() Paslik jak tam na urografie???Ale mi sie podobala ta twoja opowiesc o staniu w kolejce do spowiedzi.Ale taka prawda....nie ma zmiluj sie i stoj sobie jak Ci sie zachcialo byc w ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paslik przeczytalam Tz ze twoj TZ zrobil Ci(sobie ![]() ![]() ![]() Linijko serio juz raczkuje?? ![]() ![]() Tysiu uwazaj na te nadrabianie zaleglosci bo bedziesz musiala otworzyc nowy watek na poczekalni ![]() Misiu az mnie przerazaja te zabki.Bidulka tak musi sie nacierpiec ![]() Nita chyba wezme z Cibie przyklad i tez jutro umuje okienka no chyba ze len mnie spotka i nzouw powiem ze jutro umyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
Carya, z parasolką to marnie jeśli jedziesz - co chwilę słońce pada inaczej
![]() Ja podnoszę pałąk od przenoszenia mojej gondolki ![]() ![]() Marianka tez nerwuska, nie śpi na dworze, potem w domu jest rozdrażniona, to ja wychodzę drugi raz, a ona mi już pod drzwiami zasypia, więc zaraz wracam, a ona spi całe popołudnie, a potem zaraz tez chce spać. Nocka jedna super, a druga fatalna. Kurczę, naprawdę myślicie że to mogą byc ząbki??? Przeczytałam co napisałyście na tej stronie, a nie zajrzałam jeszcze na poprzednią ![]() Słuchajcie a macie może spiworek do spania? Chyba założe wątek i sie zapytam publicznie. A dziś Marianka kończy 5 miesięcy! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.