|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
W końcu udało mi sie zarejestrowac na demonoid
![]() Zaczynam śćiągać Turbo Jam ![]() Predkość śćiągania jest powalająca 1kb/s ![]() Coś czuje,ze minie trochę czasu zanim będę miała te ćwiczenia
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
K A S I U
![]() Najpierw zainstalowałam sobie BitCometa i tam w tym programie można wpisaż adres strony,wiec wpisałam www.demonoid.com,nastepnie kliknęłam na rejestracje no i się zarejestrowałam Potem otrzymałam maila z linkiem aktywującym to moje konto i WAZNE:stronę z tym linkiem tez otworzyłam w BitComecie,jak chciałam przez MOzzile to wyskakiwał mi błąd![]() Mam nadzieję,ze wytłumaczyłam dość przystępnie ![]() K A S I U czy Tobie tez z tak małą prędkością sciągają sie te filmy z torrentów??Wątpię,żeby z taką szybkością udało mi się cokolwiek ściągnąć do końca wakacji(3kb/s!!!!) ![]() |
|
|
|
|
#2285 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z góry dzieki ;-) |
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
u was tez tak jest dziewczyny ze niemozecie sciagnac 2 pliku?? z megaupload bo ja sciagne 1plik chce nastepny to pisze dowland with premium ;/ i nawet jak godzine czekam to dalej nie mozna pobrac;/
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Rozeznanie
|
Magflieg pewnie ze wrzucaj
Jak wrócę do domu wieczorem to Ci napiszę dokładnie co z tymi częściami do różnych filmików bo faktycznie nagle się tego duzo zrobiło i wczoraj trochę sobie potłumaczyłam żeby wiedziec co i jak i z czym to sie je |
|
|
|
|
#2288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czoraj to non stop sciagałam chyba ok 15 plikow jeden po drugim. Zainstaluj sobie Alexia toolbar ze stronki megauplouda to omija sie wszystkie limity. Mi z tym megauploud dziala jak ta lala a wczesniej byly non stop problemy.
|
|
|
|
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
O jejku jejku jak mam wielki ból! W sobotę dałam pierwszy raz czadu na steperze a wczoraj nie mogłam siedzieć (nie miałam pojęcia, że ten mięsień w pośladku może tak boleć). Dziś za to nie mogę chodzić a właściwie cierpię z powodu bólu łydek. O jejku jejku jaki mam wielki ból!
Z utęsknieniem czekam na sobotę to też dam czadu. No nie ma co narzekać podobało mi się i chcę jeszcze.
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
magflieg albo inne wizażanki,które mają już filmik z Claudią Schiffer, jak długo on trwa i jakiego typu są te ćwiczonka?
Wróbelek to mała ptaszyna, Wrobelek istota niewielka, On brzydką stonogę pochłania, Lecz nikt nie pokochał wróbelka, Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta, Że wróbelek do druh nasz szczery Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery...
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
Claudia Schiffer trwa 58 min i jest w konwencji Cindy Crawford. Ma podobne niektóre ćwiczenia ale połączone inaczej i z innymi przerywnikami.
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
Ektoria dzieki za wytłumaczenie anabelli
Zaczynam powoli wrzucać ten power 90! Amaretta z gory dzięki za wytłumaczenie tych zawijasów ćwiczeniowych z beachbody. Chyba nie muszę dodawać że jak ktoś zdobędzie już Turbo Jam to ma wrzucać! A dzisiaj ściągnąl mi się Fat burning z Kathy Smith. Ktoś tu go chciał kilkadziesiąt stron wcześniej Więc po dwóch miesiącach na eMulu go mam Trochę starodawny ale zawsze to fat burning, wrzucę potem! nie bede już pytać czy mam...
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co. Siedzę trochę cicho bo zaczęłam ciągnąć torentem? torenta? ABS of Steel mam wrażenie, że to będzie "stara" Tamilee Webb ale niczego nie obiecuję bo komp jest mojego brata a on nie pozwala na całodobowe włączenie. Na razie pozdrawiam i wracam do torenta?
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
Power 90
Ab ripper Sculpt Circuit 1-2 Sweat Cardio 1-2 Power 90 Sculpt Circuit 3-4 Power 90 Sweat Cardio 3-4 Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:56 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
Ektoria dzięki
Wróbelek to mała ptaszyna, Wrobelek istota niewielka, On brzydką stonogę pochłania, Lecz nikt nie pokochał wróbelka, Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta, Że wróbelek do druh nasz szczery Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery...
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Rozeznanie
|
NIE TO NIE JEST POWER 90. To jest P90X czyli Extreme Home Fitness Training System.
Raczej jest to program dla facetów z tego co wyczytałam, ale może być też dla kobiet które chcą miec bardziej muskularną budowę. Na filmikach są dwie czy trzy babki ale mam wrazenie ze żadnej z nas nie zalezy na takich mięśniach. Problem w tym ze nigdzie nie znalazłam jak to ćwiczyć. Dla kobiet polecają sposób "Lean Version" ale nigdzie nie piszą co sie na niego składa, jak te wszystkie częśi ćwiczyć, w jakiej kolejności itd. UWAGA!!! Szukałam dzisiaj więcej infor na temat tego programu i na kilku ang i amer stronach o fitnesie przestrzegają przed tym programem. NIE JEST W ŻADNYM WYPADKU POLECANY DLA OSÓB DOPIERO ZACZYNAJĄCYCH ĆWICZENIA ANI ŚREDNIOZAAWANSOWANYCH. Generalnie bardzo cięzki progran który głównie modeluje i rzeżbi mięśnie. Wydaje mi się że nie na tym nam tu zależy. Jak ktoś ma ochotę poczytać to wklejam ciekawy link (po ang.): http://pinkdumbbells.com/index.php?o...tid=34&id=9051 - Zjechać na dół stronki - napisane przez zawodową "personal trainer" Edytowane przez Amaretta Czas edycji: 2006-07-25 o 22:15 |
|
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
Na str.71 tego wątku Pt6 wrzuciła jeszce jeden program ćwiczeń : PHH czyli Power Half Hour - kompletny 30 min. program ćwiczeń przynoszący efekty po 6 tyg. ćwiczeń.
Prowadzi go bardzo fajny gostek taki wyluzowany. W sumie dosyć ciekawie i na luzie. Program składa się z pięciu części: 1. Ćw. na brzuch 2. Ćw. na górną część ciała 3. Ćw. na pośladki 4. Ćw. na uda 5. Ćw. rozciągające Są także podane w tym samym poście cztery "sposoby" jak to ćwiczyć, co z czym i co po czym w zależności o tego na czym nam najbardziej zależy i jaką mamy kondycję Mi osobiście bardzo sie te ćwiczenia podobają choć niektóre dają nieżle w kość. |
|
|
|
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
Natomiast Magflieg wrzuca nam teraz Power 90 - Fat Burning System ( i wielkie dzięki dla niej za to).
Ten Program ma cztery części: 1. Sculpt Circuit 1-2 2. Sweat Cardio 1-2 3. Sculpt Circuit 3-4 4. Sweat Cardio 3-4 Wszystkie mają po ok. 30 min. Prowadzi je ten sam gostek co PHH (Tony Horton). Program kształtujący sylwetkę i spalający tłuszcz jednocześnie, ułożony dla zwiekszenia i przyspieszenia efektów. Wygląda na to że kolejne części to kolejne poziomy tego programu To na razie tyle. Magflieg ma część 3 i 4. Może komuś się uda ściągnąć pozostałe i też nam wrzuci??? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
O Slim in 6 i wszystkich jego częściach jutro...
(dla zainteresowanych) |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wczoraj wieczorem ściągło mi się sculpt 1-2 i sweet cardio 1-2!!!Więc bede chyba miała wszystko. Tylko mam tam jeszcze takie krótkie dodatki jakoś Ab ripper 5-minutowe to też wrzucę chociaż te pierwsze części są u mnie w jednej całości i razem z tym krótkim ale to już sobie każdy sam podzieli jak będzie chciał! |
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
Magflieg
![]() Wczoraj wrzuciłaś jedną część Power 90,ale nie wiem czy jest to ten plik,bo jak klikam zeby śćiągnąć to w opisie pojawia mi sie"Claudia Sciffer Perfectly fIt ...007" |
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoras z was sciagnela juz cale HIP HOP WORKOUT2 ? jesli tak to chozi wam to normlanie? bo ja daje potem RUN, PLAY i mi jakis blad wyskakuje... please pomozcie
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Kochaniutkie
Pamiętam ze obiecałam opisać Slim Series ale nie wyrabiam czasowo. Jak tylko znajdę chwile to napiszę. I o Turbo Jam workout bo tez sporo poczytałam o nim . papa |
|
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Kiedys cwiczylam razem z Tamilee Webb jak rowniez z dziewczynami "pump it up" oczywiscie w przenosni ![]() Po przeinstalowaniu systemu nie moge otworzyc tych plikow, chcialam je sciagnac jeszcze raz ... poszukalam tych plikow na MEGAUPLOAD, ale pojawiły sie problemy, cos tam trzeba sciagnac, jakis "toolbar" ...nie moge sobie z tym poradzic, a bardzo potrzebuje te cwiczenia ... najbardziej sa mi potrzebne: 1.Chce miec taki brzuch ... tamilee webb 2. Pump it up, i te pozostałe częsci bede wdzieczna za odpowiedz |
|
|
|
|
#2308 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam ze zapytam ale niestety nie moge nic połapac w tym watku bo tyle tego jest ze nie daje radyy
przeczytałam kilka stron lecz nie wiele rozumiem:/:Pno więc czy zamieszczone sa tu jakies ćwiczonka ktore bardzo polecacie na schudniecie jakis areobik?? bo poszukuje i pytam o rade Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2309 |
|
BAN stały
|
papa
Edytowane przez aga.free Czas edycji: 2006-12-21 o 22:09 Powód: mussss |
|
|
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiscie, wszystko jest w porzadku
DZIEKUJE JUZ SIE SCIAGA ![]() A MOGALBYS W TEN SAM SPOSOB WYSTAWIC FILMIK Z TAMILEE WEBB DOTYCZACY BRZUSIA ??? ale Ci dziekuje hurrraaaaa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.

. Męczyłam się ogromnie ze scaleniem ale przypomniałam sobie, że już kiedyś pojawił się podobny problem bo ostatni plik miał trochę inną nazwę no i wreszcie udało się 

??

przeczytałam kilka stron lecz nie wiele rozumiem:/:P
hurrraaaaa