|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
Ah dawno mnie tu nie było ^^ osobiście również szukam jakiejś ładnej emo fryzurki... I musze ją znaleźć w trybie natychmiastowym bo w piątek wyjeżdzam!
Najgorsze jest to że jestem strasznie niezdecydowana ._. raz podoba mi się grzywka na bok, innym razem prosta... masakra "Mam nadzieje że sie nie powtarzam. Ta druga dziewczyna jest śliczna c'nie?
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze pare zdjęć ode mnie
![]() Tylko brązowowłose- żeby udowodnić że "emo to nie tylko czerń" ^^ Chyba sie nie powtarzam... Może ta ostatnia już była ^^" Strasznie chciałam zrobić sobie fryzure jak ta 4 ale mama powiedziała że mnie ogoli na łyso jak to zrobie ._. No i robie 5 ^_^
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez xaska007x Czas edycji: 2009-02-02 o 11:15 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#2285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne połączenie kolorków
|
|
|
#2286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nejlepiej wychodzi na dluzszych wlosach, bo jest z czego cieniowac. Fryzjerzy jakos nie kumaja o co w tym chodzi,obcinaja wedlug swoich "standartow" i ciezko wytlumaczyc im swoje wyobrazenie fryzurki. Za kazdym razem jak chce cos fajnie wycieniowac to obcinaja mnie tak samo jak grzeczna dziewczynke |
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
z tego co widzę to nic nie jest podobne nawet do tego jak jestem ja obcięta. grzywka na pewno nie będzie ci się układać dobrze bo jest obcieta prawie na prosto, prawie, żeby układać ja na bok będziesz miała problem. i nie ma za co polecam sięna prrzyszłość
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez xaska007x Czas edycji: 2009-02-02 o 11:10 Powód: zmiana |
|
|
|
|
#2289 |
|
Rozeznanie
|
Fakt emo to to nie jest, ale ładnie Cię obcieli
![]() zoska22 i tu masz racje. Ale wiesz fryzjerzy też boją się eksperymentować no bo jak coś im nie wyjdzie to na nich c'nie? Ale mogli by powiedzieć że np. robią to pierwszy raz i MOZE nie wyjść ALE mogą spróbować. Ja bym sie zgodziła... A nie zgrywają się że umieją a potem robią coś innego. Tak... traumatycznie przeżycia z kwietna... Fryzjerka opitoliła mnie z pięknego emo [włosy miała mniej więcej to cycek xP ] na jakieś... coś co sięgało mi do ramion... Ryczałam całą noc _._ Acz ja dziś ide do fryzjerki która co prawda nie jest wypróbowana, ale skoro sama MA EMO na glowie więc jej ufam ^_^ jak wróce [i będę zadowolona^^] to wrzuce zdjęcia
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
LuvMSI piszesz o fryzjerach,ktorzy ewidentnie leca na kase i zgadzam sie z Toba. Rozumiem,ze mozna po prostu nie umiec czegos zrobic,albo czasami nie zrozumiec klienta, ale lepsze jest to niz udawanie niewiadomo jak uzdolnionego fryzjera.Im po prostu brak wyobrazni.Powiesz,ze chcesz mocne cieniowanie to posiepie ci wlosy jak starej babie przed toba.Jak pokazesz fotke to jeszcze stwierdzi,ze masz za delikatna buzke do tej fryzki i obetnie cie po swojemu.W zeszlym roku tak sie napalilam na emo i w rezultacie zamienilam moje dlugie blond wlosy na czarno biale stronki.\
Dlatego radze sie lepiej DOBRZE zastanowic czy na pewno chcecie emo, bo czasami pomysl jest dobry,a realizacja do kitu. Ja juz bynajmiej stracilam zaufanie i po prostu BOJE sie cos robic z wlosami,ktore zapuszczam juz od roku.A i czekam na fotki
|
|
|
|
|
#2291 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Nie no te teksty z delikatna buzka to mnie rozwlaja
Co do wygladu to kazdy powinien czuc sie dobrze w swoim ciele i mysle ze kazda laska (no moze prawie kazda :p) ma jakies poczucie smaku. To logiczne,ze jak przychodze ze zdjeciem fryzurki to nie bede chciala podziurawic sobie twarzy kolczykami,bo tak pasuje do fryzury. |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Rozeznanie
|
No co ty mamy delikatną twarzyczke oddajmy się w ręcę specjalistów oni przecież wiedzą lepiej. Chociaż... zawsze wyobrażałam sobie fryzjera jako kogoś kto mógłby mi doradzić, zaproponować fryzure czy coś... Tymczasem przekonałam sie że jest inaczej ._. tzn. nie mówie o wszystkich żeby nie było, sama mam swoją ulubioną fryzjerke jest niesamowita ale jest też tak niesamowicie droga że chodze tam tylko jak jest jakaś naprawde specjalna okazja.
Cytat:
[chociaż już za mną krzyczą "emo, emo!"] I mimo wszystko ta fryzura to nie tylko "ostre cieniowanie" etc. To jednak jest skomplikowana fryzura pierwszy lepszy fryzjer nie obetnie cię dobrze. A propo dziś jednak nie ide ^^" moja fryzjerka ma urlop ._> Ale poznałam nowy salon fryzjerski z cudowną panią która mnie wysłuchała [co jest bardzo ważne] doradziła [nawet moja mama przestała mieć wątpliwości ] i przede wszystkim wiedziała o co mi chodzi; mam na myśli to że wiedziała co to emo itede [wspominała że musiała tak obciąć swoją córke bo tez jej sie to podoba ^^] niestety nie miała wolnych miejsc i ide do jej koleżanki, ale ufam że wyjdzie. Trzymajcie kciuki
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez lady1717 Czas edycji: 2015-03-30 o 17:42 |
|
|
|
|
#2295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martwcie się dziewczyny, też nie mam miłych wspomnień związanych z fryzjerami... Pewnie dlatego, ze mieszkam w małym mieście i fryzjerki to głównie absolwentki zawodówki. Dlatego też przestałam się dziwić ich marnym kwalifikacjom.... Jak zosbaczyłam na czym polegają ich praktyki... Przynieś, podaj, pozamiataj i na tym zazwyczaj się kończy... Potem jak przychodzi co do czego to udają że się nie wiadomo jak znają...
![]() Oczywiście bez urazy, nie uważam, że wszyscy, którzy idą do zawodówek, to głąby itd... Po prostu widzę jak to się odbywa w moim otoczeniu, może gdzie indziej jest inaczej....
|
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
Po ścięciu na dosyć krótko, w celu ratowania czupryny, włoski w końcu odrosły mi na tego typu strzyżenie.
Końcówki spod spodu się wywijają, ale ani mi się śni prostowanie Miało wyjść pseudo-emo - naturalne, bez stylizacji, włoski lekko uniesione i z pazurem. To wszystko udało mi się osiągnąć Naprawdę polecam takie cieniowanie, włoski są leciutkie, wydaje się ich więcej, fryzura ma fajny kształt, trochę poczochrać górę i kłaki ułożone.Efekt wczorajszej pracy fryzjerki poniżej. W końcu wyszłam z uśmiechem z salonu . Pierwsze zdjęcie przed, dalsze już po. Bez ściemy, to najlepsza fryzurka w moim życiu Proszę taryfę ulgową na "mały" burdelik w tle.
Edytowane przez Noc(nik) Czas edycji: 2008-07-31 o 17:46 |
|
|
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
Noc(nik) widac,ze teraz duzo bardziej Ci sie kreca wloski. Kiedys mialam super wloski do pasa,a jak zaczelam cieniowac to konce zaczely mi sie skrecac.Nic na to nie poradzisz,chyba ze prostownica albo jakis szampon wygladzajacy. Z tymi fryzurkami to jest duzo klopotow.Jeszcze w wakcje to ok rozumiem,bo kazdy ma wiecej wolnego czasu,ale w rok szkolny gdy spieszysz sie na autobus przestaje to byc zabawne. I tak w koncu kazdemu sie znudzi wczesniejsze wstawnie,a po calym dniu biegania po miescie z natapirowanych i polakierowanych wlosow robi sie przychlapniety lep. Mi sie juz to znudzilo dlatego juz nic nie robie z moimi cieniowanymi wlosami.Tobie jest bardzo ladnie z tym cieniowaniem i nie musisz specjalnie ich ukladac,no moze jak Cie najdzie ochota to natapirujesz.
|
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
zoska22 to tylko złudzenie. Bez zastosowania moich autorskich naturalnych metod prostowniczych włoski na pierwszej fotce nie były by takie. U mnie jest tak, że dolna partia włosów się wywija, faluje, a góra jest w miare prosta. Nie przeszkadza mi to. Koleżanka ma tak samo tylko 3 razy dłuższe włosy, mocno wycieniowane i wygląda to cuuudnie
Ma piękne fale, ale i do tego uniesione włoski. Mi się takie "niewyprostowane emo" bardzo podoba, taki artystyczny nieład. Choć owszem, nie wykluczone, że na jakąś uroczystość dla odmiany wyprostuje
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez lady1717 Czas edycji: 2015-03-30 o 17:39 |
|
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
No! A ja wyszłam od fryzjera mega szczęśliwa... W końcu trafiłam na fryzjera który mnie wysłuchał i zrobił fryzure taką jak JA chce! x] Chociaż obcieła troche za dużo... no ale moze moje spalone wlosy tego wymagały ^^"
Dodaje 2 zdjęcia ale nie są zbyt dobre ^^" tapir opadł i troche mało widać fryzure. No ale może jutro dodam jakieś lepsze ;p Jestem totalnie zadowolna... tylko grzywke mi zrobiła... ni to proste ni to na bok... Wygląda tak że moze jak urośnie to będzie na bok, ale na razie to raczej prosta grzywa... A propo tapiru... to ja już zakupiłam grzebień i lakier... Jak mam przyklapnięte włosy to wyglądam jakby ktoś wylał na mnie kubeł wody ;x ach te cieńkie włosy ;c Fajny tezn fryz Noc(nik) ;*
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez lady1717 Czas edycji: 2015-03-30 o 17:39 |
|
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
a ja idę today do fryzjerki na próbę rozjaśnienia moich kudłów
ciekawa jeste mco mi z tego wyjdzie. "D
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
LuvMSI nie bylo sie czego bac,bo wygladasz bardzo fajnie
szkoda tylko,ze takie krotkie to emo. No i czekam na lepsza fotke,bo troche slabo widac,a chcialabym zobaczyc calosc
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
no to widzicie jak wyglądają rozjaśnione pasemka na czarnych włosach które farbuję od ponad roku
ale ja jestem w *** zadowolona "D kocham mojafryzjerkę
Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-08-01 o 18:47 Powód: niecenzuralne słownictwo |
|
|
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
acies notis jak dla mnie świetne *-* ale ja bym sobie rozjaśniła jeszcze raz ^^ do takiego b. jasnego blondu xD
a tu druga partia moich zdjęć ;d myśle że są akurat x] tzn. że widać. jedyne czego nie moge przeboleć to to że sa takie krótkie ;< ale trudno... odrosną a jak nie to kupie sobie pare czarnych pasm i dooczepie xD i będę fajna.
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
mi się właśnie podoba taka marchewa jest hyyyyyym oryginalna
prawie jak pomarańcz
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez lady1717 Czas edycji: 2015-03-30 o 17:38 |
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę zapoznać się z regulaminem. Za niecenzuralne słownictwo należą się punkty karne. Narazie ostrzeżenie słowne.
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
acies notis swietnie,fryzurka za pazurem
Te pasemka dodaly jej uroku
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

"

Dlatego radze sie lepiej DOBRZE zastanowic czy na pewno chcecie emo, bo czasami pomysl jest dobry,a realizacja do kitu. Ja juz bynajmiej stracilam zaufanie i po prostu BOJE sie cos robic z wlosami,ktore zapuszczam juz od roku.
] i przede wszystkim wiedziała o co mi chodzi; mam na myśli to że wiedziała co to emo itede [wspominała że musiała tak obciąć swoją córke bo tez jej sie to podoba ^^] niestety nie miała wolnych miejsc i ide do jej koleżanki, ale ufam że wyjdzie. Trzymajcie kciuki