|
|
#2281 |
|
BAN stały
|
Dot.: Formuła 1
tez jestem za, gdzie i kiedy?
|
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
Ekhm.. Tak nieśmiało dodam, że wtapiamy z Macedonią... Normalnie EURO należy do nas
EDIT: Heeee... Gdyby nie spalone byłoby 0:3. Już wiem, że nie będę mieć problemów z wyborem, co oglądać 8.06.. Chociaż może pierwszy skład jest lepiej. Poza tym z nieoficjalnego info donoszę, że F1 jest o 19.00, a mecz o 20.45 Ha, ściągnęłam sobie całe GP Monako
|
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, taaaak... Kimi ma posprzątane.
Nat, ja też chce GP Monako, dej mi ![]() I deklarować się co z tym spotkaniem, nawołuję!! Idę do szkoły
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyładował się na torze. Cytat:
Zresztą znając moich rodziców - pewnie nie będę mogła. Chyba, że im nie powiem. A gdzie? Myślę, że najlepiej by było w Pit Lane Parku.
|
|
#2290 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczegolnie po tak zachwycajacym meczu Ja na pewno bede ogladac F1 8.06, a jak sie skonczy wyscig to moze wlacze na mecz, ale pewnie calego nie obejrze, bo po prostu zanudzilabym sie. Cytat:
Mam nadzieje, ze z Kimim juz lepiej? ![]() Juz wlasciwie wiekszosc sie wypowiedziala co do spotkania wiec moze zdradzicie jaki macie pomysl hmm? Cytat:
Oczywiscie ja do niczego Cie nie naklaniam to tylko taka sugestia ![]() W Pit Lane Parku byloby fajnie ;D Tylko, ze to jest od 13 do 15czerwca. |
|||
|
|
|
#2291 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moi są okropni pod tym względem, nigdy nie chcieli mnie na żadne imprezy puszczać i w ogóle całe życie jakieś pretensje, a potem miałam jechać do Krakowa, i kombinowałam jak koń pod górę co im powiedzieć żeby mnie puścili, aż walnęłam prosto z mostu, że wyjeżdzam na 4 dni i się udało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) to tak ich prosilam, ale i tak sie nie zgodzili, wiec powiedzialam, ze ide do kumpeli na noc i sie udalo Ale innym razem rodzice mi pozwolili, ale jak sie dowiedzieli, ze tam byly osoby, ktore byly duzo starsze ode mnie to zachwyceni nie byli. Ale wtedy mialam taki okres, ze wolalam starsze towarzystwo.Hm... a wtedy juz macie luz ze szkola? Bo moze jednak cos by sie dalo zrobic ![]() W zeszlym roku sie nie udalo to moze teraz ![]() Kurcze, musze cos ze soba zrobic, bo niedlugo wpadne w marazm... Chyba jednak lepiej bedzie jak pojde juz do pracy, bo w domu zabardzo sie rozleniwilam :P |
|
|
|
|
#2293 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja się nigdy nie kolegowałam ze starszymi, w ogóle jeśli chodzi o chłopaków to zawsze podobali mi się z moim wieku albo młodsi niestety w drugą stronę jest totalnie na odwrót co mnie bardzo irytuję.Cytat:
![]() no ale ja chyba bym odpadała bo przyjeżdza do mnie hamerykańska babcia, z którą jednak nie bardzo mam się ochote widzieć, no ale rodzice kazaliby mi siedzieć tutaj. a druga sprawa, to trochę się boję, że nie dałybyśmy rady tam dojść/dojechać bo ja w Warszawie się totalnie nie orientuje i wszystko wygląda jakoś tak samo. no i sprawa czy by nas w ogóle wpuścili, bo w tamtym roku dużo osób poszło i nie mieli jak się dostać bo ograniczali wstęp. |
||
|
|
|
#2294 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dobrze robilas, ze mialas mlodsze towarzystwo, bo niektorzy starsi nie potrafili mnie rozumiec, a niektorym chodzilo tylko o jedno(wiadomo o co )Cytat:
Wiesz co, ja tez mam slaba orientacje jesli chodzi o Warszawe, pewnie co chwile musialabym sie kogos pytac o droge :P Niby teraz ma byc tak, ze kadzy ma byc na godzine wpuszczany, a nie jak wtedy, ze niektorzy caly dzien siedzieli, a inni nawet nie zdazyli wejsc. Ale pewnie i tak ciezko byloby sie dopchac do Roberta... Chociaz wlasciwie to on powinien sie cieszyc, ze moglby zobaczyc swoje fanki z wizazu, a nie my, ze go zobaczymy, no nie?
|
||
|
|
|
#2295 |
|
Zadomowienie
|
powiedziałabym mu, że jest moim pierwszym pokebolem
a tak serio, to znając mnie nie byłabym w stanie wyjąknąć nawet słowa... |
|
|
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Plot wyślę później linki do GP na PW, bo teraz na zakupy jadę i mi się spieszy nieco
|
|
|
|
|
#2297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja. ![]() Cytat:
Nikt by mi nie pomógł, bo cały tłum by się rzucił na Roberta (łącznie z Wami ) i wstałabym po kilku godzinach i pojechała do domu. Taka podeptana. Cytat:
Cytat:
Rodzice już widzą oczyma wyobraźni tych wszystkich zboczeńców, gwałcicieli i seryjnych zabójców czających się w krzakach, na dworcach i pociągowych ubikacjach. Ustalcie co i jak, a ja zobaczę co się da zrobić. Raczej nie pojadę, ale jakby co to się dopiszę do listy w ostatnim momencie. ![]() btw. O co kaman z tym Pikaczu, który chce się z nami spotkać?
|
|
#2298 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ej weś ja też się miałam zapytać, ale się bałam, że jeszcze mi jakieś punkty dadzą za naśmiewanie się z nowego użytkownika i jego avatara ![]() nie odzywa się, myślę, że zrozumiała nasze aluzje
|
||
|
|
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poszukałam w gazecie telewizyjnej i niestety, 8 czerwca Was zdradzę. Nie ma możliwości, żeby Kasia opuściła oglądanie meczu Polska - Niemcy. Noł łej. Toż to przecież jak Polska - Portugalia.
Cytat:
Cytat:
|
|
#2300 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Ja bym pomogla, az taka wredna nie jestem A Roberto jesli kocha to poczeka![]() Jak mozecie sie smiac z Pikaczu? Jestescie be be Po prostu niektorzy lubia pokemony,a inni F1 A jak moj brat kiedys to ujal, ze niektorzy sami sa jak pokemony Cytat:
Tak na prawde mam na imie Bożydar, lat 50 i jestem niewyzyty seksualnie a Kasia to Kazimierz lat 45 ktory jest w stanie zmolestowac gwalcicielaA zdjecie bedzie juz niedlugo, przygotowuje sie do tego psychicznie ![]() Cytat:
Az strach sie bac!
|
||||
|
|
|
#2301 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej, aczkolwiek jest wyczerpany
![]() Cytat:
Ja też wolałam starszych, jacyś tacy fajniejsi byli i mogli kupować alkohol Cytat:
Tata mi zawsze mówił że tam jest wieś i żebym tam nie jechała Ale może w zamian za Pit Lane by mi wybaczył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A nei masz jeszcze gdzieś linku do tego filmu FIA? Tak mi się przypomniało ![]() Cytat:
![]() Ja myślę, że ona po prostu chciała być czyimś pokebolem Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pierwsza byś poleciała go zmacać, a ja bym leżała biedna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już nie bądź taka skromna, lepsza nie jesteś.
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
ej, ja se zaklepuje Kazimierza lat 45
wole młodszych, nie |
|
|
|
#2304 | |||||
|
Zadomowienie
|
Toż to dzisiaj chyba strajk był! Tylko ja musiałam iść zdawać chemię, ale Ty o żadnym zdawaniu nie wspominałaś
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chce nam zabrać Quick Nicka i go zamknąć w swoim pokebolu Cytat:
Cytat:
To po co tracić nerwy! A zresztą ok, oglądaj, Vettel będzie mógł spokojnie dojechać do metyCytat:
PS. Musiałam podzielić wiadomość na 2 części, bo tyle naprodukowałyście postów, że mi krzyczy, że za dużo uśmieszków jest
|
|||||
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Panie Bożydarze, jak oficjalnie
A wiecie co... moze jutro dam fotke, a niech strace Pierw musze sie ogarnac, bo jakbym zrobila sobie teraz zdj to byscie padly na zawal ![]() Cytat:
(jakby byl slepyA biersz sobie Kazia, jeszcze nie wiesz co tracisz A Niemcy to jednak wredni sa : http://www.euro2008.wp.pl/kat,100242...l?ticaid=15f6a |
|
|
|
|
#2306 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wklejaj, wklejaj! Chcemy zobaczyć jak wyglądasz. Zawsze pozostaje internet, albo niemieckie kanały... ![]() Za to Ty - pełnia szczęścia ![]() Cytat:
Wyobraź sobie siebie wysiadającą z autobusu z szalikiem WisłyCytat:
Już wysyłam na PW linki, a jak zdam fizykę (czyt. w czwartek) to wrzucę FIA na jakiś serwer i Ci dam znać PS. Ale naprodukowałyście postów ![]() PS2. Chodziłam 3h po sklepach z nadzieją na duuże zakupy ciuchowe. Wróciłam z maszynką do golenia. |
||||
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
Bożu, jak dla mnie ta reklama jest śmieszna
![]() i odebrałam ją jako że to Niemcy się sfrajerzyli
|
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale co zyskuje.
Jakoś dam radę, twarda sztuka jestem. ![]() Oj nie. Nick jest nasz. Możemy go wypożyczyć, na chwilę. O żadnych pokebolach nie ma mowy, to wbrew regulaminowi. Cytat:
![]() Ten mecz z Macedonią to była taka zmyła, cisza przed burzą. Oj tam Nat, nie świruj pawiana. [ Cytat:
Zobaczymy kto się będzie śmiał 8 czerwca. Mhm, bardzo interesujące to co piszesz Józefie. Chciałabym nieśmiało zapytać, czy specjalizujesz się w jakichś specjalnych odmianach roślin? Czy siejesz co leci? ![]() Cytat:
|
|
#2310 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dawaj, czekomy! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Danke ![]() Cytat:
![]() Ja też i ześmiałam się ze śmiechu Cytat:
Sieje zamęt Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

Chyba, że im nie powiem. 

Nikt by mi nie pomógł, bo cały tłum by się rzucił na Roberta (łącznie z Wami