![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
martuko, już w Lublinie, wróciliśmy i urządziliśmy się, od tygodnia u Siebie w Domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jutro wyjeżdża mój mąż ![]()
![]() |
#2283 |
Wtajemniczenie
|
pola. gratuluję w takim razie!
misshot, nie martw się,mąż chyba też sie postara żeby przyjeżdżać jak najczęściej do Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Miss. hot czas szybko biegnie, zanim się obejrzysz mąż już wróci
![]() ![]() Idę dziś z małzem do kina na Nieznajomych, mam nadzieję, że film niezły i poprawi trochę humor( uwielbiam horrorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam - nie przestraszył mnie jakoś bardzo... Byłam rozczarowana.
Postanowiłam (jako, że bawię się trochę w scrapbooking) zrobić państwu młodym, na wesele na które idą 27.09 księgę gości. Waham się wciąż, czy to w 100% dobry pomysł, ale zapaliłam się do tego pomysłu. Ja nie miałam takiej księgi i żałuję - bo teraz w sumie nawet nie pamiętam kto u mnie był na weselu (chodzi mi głównie o dalszą rodzine Tomka).
![]() |
#2288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
Kurde, zauważyłam, żę odkąd jestem na zwolnieniu, to nie mam czasunawet na wizażu napisać, bo ciągle sobie jakieś zajęcie znajdę... A w pracy jak to w pracy, zawsze tą chwilę się znalazło. ![]() Martuko! Co do mebli to są to meble z systemu DOORS z Black Red White. Ale paskudna ta pogoda, nie? Nic mi się nie chce... Buziaki! ![]()
#2290 |
Raczkowanie
|
Ostrowczanka, przepis wcale nie jest niekorzystny dla figury. A poza tym. grunt to kobiecość!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Rozeznanie
|
ale dzis ponuro, nic sie nie chce, ble...
kino to dobry pomysl na dzisiaj, ale wczoraj bylam ![]() a dzis to nie wiadomo co ze soba zrobic, malz na gielde samochodowa sie wybral, ze tez mu sie chcialo w takie zimmmmno, no ale facet to facet, jak dla niego to cieplo jest przeciez ![]() ![]() zycze wszystkim milej niedzieli i smacznego obiadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
martynka81 -to się tam z moim spotkał :-P. Ja wolałam w łóżeczku zostać
![]()
![]() |
#2295 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Gdyby kogoś zainteresowało, w sprawie danonków, morlinków itp: http://www.halat.pl/reklama.html
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawy artykuł - zastanawiam się, co w końcu jest bezpieczne do jedzenia?
Mam mocne postanowienie, że przecierki dla swojego dziecka będę robiła z własnych warzyw - jestem tylko ciekawa ile w nim wytrwam.
![]() |
#2297 |
Rozeznanie
|
dziewczyny co do tematu zdjec pana Z. to moze i racja z epozy sa podobne (nawet jedna babcia stwierdzila podczas naszej sesji ze on wszystkie pary przyprowadza w to samo miejsce) ale skoro jest to miejsce juz sprawdzone i wiadomo ze wychodza tam dobre zdjecia i akurat w takiej a nie innej pozie to dlaczego to zmieniac?!
zreszta odrobina wlasnej inwencji tez jest wskazana- nas spytal gdzie bysmy chcieli plener i odpowiedzielismy ze w jednostce i na starowce...na starowce oddalismy sie w jego rece a na jednostce to juz byl pelen luz i spontan ![]() ![]() pozatym wszysycy z rodziny i znajomych ogladajac zachwycaja sie bo nie znaja Jego tworczosci ![]() co do przespisow na pyszne jedzonko to moge polecic: schab w sosie czosnkowo-serowym: schab (ale wg mnie bardzo pasuje tez piers z kurczaka) kilka zabkow czosnku ser zolty pieczarki kostka rosolowa (moze tez byc grzybowa) schab kroimy jak na kotlety i obtaczamy w mace i smazymy na patelni, w garnku rozpuszczamy kostke rosolowa i wrzucamy pieczarki podsmazone na maselku (ja robilam z odrobina cebulki); wciskamy czosnek (jak ktos lubi-mozna duzo);jakis czas trzeba to podusic w garnku, zageszczamy sos odrobina smietany i maki ziemniaczanej i na koniec dodajemy stary zolty ser ![]() smacznego!!! niebieska.lwica - ta sciana znajduje sie na ul. Kowalskiej (sama nawet nie zwracalam uwagi wczesniej,ale robi wrazenie na zdjeciach) ![]() martuko - mloda to ja bylam kilka lat temu.... ale dziekuje ![]() ![]() ![]() a ja dzis bez meza.... niestety sluzba... ale odliczamy do urlopu <3dni> ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli ja jestem młoda to Ty młodziutka ![]()
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zimnica dziś straszna brrr
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Tak mnie natchnęłyście, że upiekłam ciasto- piernik
![]() ![]() Kupiłam album jako bazę pod księgę gości.O taki:
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Ja też myślałąm o opieczeniu ciasta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale glowa do gory! Cytat:
![]() czekamy na efekt koncowy tej ksiegi ![]() zimnica jak diabli! w co ja biedna mam sie ubrac rano do roboty??! na kurtke zimowa to chyba za wczesnie, ale dzis w swetrze i plaszczu to zmarzlam! :/
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co zaplanowałam sobie już wolny czas na oglądanie i kupno rzeczy do naszego gniazdka - jutro oświetlenie i rolety ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
My księgę gości zrobilismy u introligatora- z 50 czystych kartek, plus kilka z naszymi wspólnymi zdjęciami, wyszło fajnie, tanio, i super pamiątka
![]() A horrorów sie boję i nie oglądam. Za to we wtorek wybieram sie z chrześniaczką na Wall-e, widziałam trailer, myslę że będzie przyjemnie. Miss.hot, 8 tygodni szybko minie, zwłaszcza że weekendy razem |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
Ależ zimno.... brrr... ja chcę lato !!
A tak poważnie to już zaczynam łapać doła przez tą pogodę. Za wcześnie jeszcze na deprechę jesienną, ale jak tu wytrzymać? O 20 już ciemno, o 5 rano jeszcze ciemno.... w ciągu dnia zimno, szaro i ponuro... Niestety widzę, szczególnie po obejrzeniu dzisiejszej pogody w TVNie (około 20 stopni ma być dopiero 28 września) że nadeszła już pora na odśpiewanie piosenki "Żegnaj lato na rok..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Rozeznanie
|
[quote=miss.hot;9002203]Mam nadzieję, że szybko minie ten tydzień, a nawet i całe 8 tygodni
![]() Póki co zaplanowałam sobie już wolny czas na oglądanie i kupno rzeczy do naszego gniazdka - jutro oświetlenie i rolety ![]() napewno szybko zleci, a pomysl na zapelnienie czasu jest rewelacyjny i przy tym to zanim sie obejrzysz i juz po 8 tyg> ![]() ![]() no to chyba dobranoc wypada powiedziec i do jutra, moze bedzie cieplej, ale ja juz w zimowej pizamce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Rozeznanie
|
dzień dobry wszystkim
![]() tak wczoraj narzekałyście na pogodę a ja dziś wstałam z chrypką i potwornym bólem gardła ![]() ![]() Ostrowczanka co masz zamiar umieścić w tej księdze gości? |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
dzien dobrrry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.