|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
Masz może jakąś poradę co teraz zrobić, żeby było dobrze, bez powikłań?
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny naprawdę nie polecam nikomu takiego odwyku od pracy na 50 dni
bo naprawdę ciężko się zabrać za cokolwiek jak pomyślę że gdybym była teraz w domu to pewnie powoli wstawałabym z łóżka , albo jeszcze spałabym a tu jeszcze 5h mi zostało!!!!!
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz 50 dni minelo ja Cie.. ale ten czas leci ![]() edit: cos marnie dzis spamujemy... ![]() widze, ze musze sie zabrac za oferte ktorej wcale mi sie nie chce pisac
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko to już 50 dni
ale czas zapiernicza...ja chyba zaraz urwę się do jakiegoś sklepu bo zaraz szlag mnie trafi z nudów
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
mi też
a roboty ma od cholery nie wiem gdzie ręce włożyć mniam dobrą herbatę szef kupił to sobie popijam
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
to proponuje byśmy zorganizowały jakąś pikietę i poszły do domu co Wy na to
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!!
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie sie przylącze...
jakas nie do zycia dzis jestem ![]() jeszcze zbiorka pieniedzy na prezent dla podrzutka idzie mi jak po grudzie |
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
navi a jak zdrówko dzisiaj?
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() juz lepiej. wczoraj spałam od 16 do 18, mialam pol godzinki sie zdrzemnac, ale wyszlo troche wiecej i chyba po tym lepiej sie czuje.choc jeszcze nie jest dobrze. ale gardło mniej dokucza ![]() wiecie, tak mysle, ze ja wcale juz nie chce sie opiekowac dziecmi.. podcierac tyłkow, wysłuchiwac wrzaskow... ja chce normalna prace, zajecie ktore mnie interesuje... niech ktos sie odezwie |
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny kubek herbaty
ale pyszna jest- aż dziw że nigdy jej nie piłam zawsze przechodziłam koło niej ROOIBOS a tak wogóle to strasznie spać mi się chce ale jeszcze 3 h i do domu
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
sweet, ale mi juz gardło nie dokucza
![]() tez znam ten sposob no juz niedlugo... wracam do domu i robie lasagne
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale od czasu do czasu na takie szaleństwo można sobie pozwolić ![]() smacznego
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
witam Kobietki
własnie siędze w pracy i znalazłam ten oto wątek z chęcią bym się przyłączyła i forum trwa i trwa bo juz druga edycja no, no ja postaaram sie wszystko nadrobić ![]() Mam 21 lat i chyba takie same problemy jak Wy studia , praca i takie tam ... eh... czasami to szkoda gadać od kilku dni przestałam jeśc po 18 bo chcę zrzucić przynajmniej 8 kg to mój cel i zaczełam od tego bo nie wiem jaka dietę stosowac co i jak i waże teraz wlasnie 50 kg od listopada lece na siłowonie navi nie przejmuj się gardełko przejdzie ja mam to samo, teraz taka pogoda że nie wiadomo jak sie ubierać i ja już znowu chora jestem eh buziaczki
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
mam czarne końcówki i gwiazdki z brokatem, ale nie mam jak wam pokazać
|
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewnie ze Cie przygarniemy. powiedz nam cos o sobie, co studiujesz, gdzie pracujesz, skad przybywasz i takie tam zdjecia bardzo mile widziane![]() fakt, pogoda do bani-rano koszmarnie zimno, w dzien coraz cieplej, wieczorem znowu zamarznac mozna ![]() ka.si ulala widze ja oczyma wyobrazni |
||
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
witam navi dziękuje
![]() jestem z Wrocławia , pracuje w Sądzie okręgowy w archiwum , własnie czekam na odpowiedz czy dostane umowe na czas nie określony bo kończy mi się pod konieć października eh... na studiach jestem na Uniwerku Wrocławskim na Administracji jak razie robie tylko licencjat wiec to mój ostatnio rok jak skończe to mam ochote iśc na Mgs ale czy bede miała kasę bo wiecie same zaoczne studia niestety kosztują eh... a oto moja focie taka niedawno w sumie robiona jak bede miała więcej to wkleje
|
#2301 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć karaa86
![]() znalazłam sposób na pokazanie wam moich paznokci, troche mniej widoczny ale prosze->
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, nie polecam jogurtu bakoma miętowego z wiórkami czekoladowymi... Fuuuuj . Ja wlasnie dotarlam do biura... Tzn. byłam rano ale miałam ścięcie z szefem i na szczęście trafiła się okazja że musiałam wyjść na kilka godzin.
|
|
#2303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to za umowę ![]() Cytat:
Cytat:
uu sciecie z szefem nie brzmi optymistycznie
|
|||
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si śliczne pazurki
ja właśnie dzwoniłam do mojej tipserki Moniczki i co i nie ma miejsca przez najbliższy tydzien a ja muszę uzupełnić grrr.... też baranek ze mnie wszystko na ostatnią chwilę robie eh... ale ma mi dać znać jak cos sie zwolni o i widze ze pracujesz w jakimś sklepiku nio nio ja dopiero jestem na początku wątku wiec nic jeszcze nie wiem ale powoli zaczne nadrabiać w wolnych chwilach Ines1985 ale Ci fajnie że moglaś gdzieś wyskoczyć ąeby nie patrzeć na szefa navi nie dziękuje oby sie udało
|
#2305 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc ślicznoty! Ja tylko na chwilkę, nie mamy dalej neta w mieszkaniu
I wzięłam laptopa do Galerii na bezprzewodowy Mam nadzieję, że na dniach się podepniemy. Jestem od niedzieli w Krakowie. Tak sobie jest. Kiedy ja nadrobię to, co naspamowałyście ![]() ![]() Buziaki
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
A ja umieram
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brakuje tu Ciebie. Ja zostałam sama z kontrolą z urzędu skarbowego nareszcie mogę z kimś pogadać w biurze po polsku... A tylko szefostwo wyszlo i od razu padło pytanie którego się spodziewalam... "Jak pani się z nimi dogaduje?"
|
|
#2308 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Ines
A jak ja za Wami tęsknię Ale już niedługo mam nadzieję
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczekdid hihih nie martw sie pociesz się tym że ja tu siedze do 15. 30
Kobietki a może powinnam zacząć nadraianie czytania od innego jak tam prosze o poradę Ines1985 ojj to ten Twój szef musi byc naprawde straszny gr... aż bym się bała miec takiego, ale najważniejsze że jakoś sobie radzisz buziam ![]() aneczka_1984 witam wlasnie widziałam Twoją focie
|
#2310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie żartuj ![]() ![]() Przy tych wszystkich szczuplakach i ślicznotach tutaj to ze mnie taka Fiona ![]() Dziewczyny spamowa bo mi nudno. Muszę się zabrac za szukanie pracy, a bez neta to ciężko jakoś. Jutro mam zajęcia, tylko jeden dzień. A w niedzielę przyjeżdża Basia i Aga (moje ex-współlokatorki Czy coś wielkiego mnie tu ominęło?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

ja Cie.. ale ten czas leci 
to sobie popijam

i chyba po tym lepiej sie czuje.
własnie siędze w pracy i znalazłam ten oto wątek
i na szczęście trafiła się okazja że musiałam wyjść na kilka godzin.
za umowę