Wszystko o Avonie II - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-10, 18:15   #2281
nutka85
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Wątpię, żeby przysłali te zwykłe (sama lawenda), skoro na fakturze jest napisane że ten alternatywny to jest LAWENDA I LILIA. Może być inne opakowanie, nie świąteczne, ale raczej płyn będzie ten sam (tak wynika z faktury).
Ja na fakturze (z k15) miałam napisane, że brak tego X-mas, ale miałam napisane alternatywny lawenda-lilia.
Przyszedł ten w zwykłym opakowaniu Lawendowy.
(może w nim też jest lilia?)
Stary 2007-12-10, 18:15   #2282
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Wątpię, żeby przysłali te zwykłe (sama lawenda), skoro na fakturze jest napisane że ten alternatywny to jest LAWENDA I LILIA. Może być inne opakowanie, nie świąteczne, ale raczej płyn będzie ten sam (tak wynika z faktury).
Ten płyn świąteczny to jest ten sam co Senses chyba. To może taki przyślą?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:18   #2283
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie miałam to napisać.Też w tamtej kampanii dostałam alternatwne te płyny i napisałam do Avonu.W odpowiedzi Pani odpisała,że to są takie same płyny jeśli chodzi o zapach czyli Lawenda i Lilia tylko w zwykłym opakowaniu
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:26   #2284
kwiat-jabloni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Zerknij sobie na allegro- bo jesli sa stare to juz ich nie ma w katalogu a na allegro jest duzo rzeczy z starych katalogow.
Niestety, ale patrzyłam na allegro, i tam ich nie ma Jeśli znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która będzie miała chęć odsprzedać te kolczyki to ja jestem chętna więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko mieć nadzieję...
kwiat-jabloni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:32   #2285
sylwia29lublin
Przyczajenie

produkt alternatywny to ten sam produkt tylko może różnić się opakowaniem lub tym że nie ma polskiego opisu na opakowaniu
sylwia29lublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:37   #2286
mgpoziomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hej.

Mam podgląd faktury z kat.16

Wszystko z katalogu przyjdzie za wyjątkiem
porfela z zestawu Noir
confetti
Oj to fatalnie jeśli chodzi o portfel.... Całą kampanie czekam na niego, ciekawe czy mi przyjdzie.... W czwartek składam zamówienie więc wszystko się okaże...
Stary 2007-12-10, 18:38   #2287
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

oo galaretki w ofercie specjalnej i szkoda ze nie ma czarnego tuszu do kresek
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:39   #2288
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwia29lublin Pokaż wiadomość
produkt alternatywny to ten sam produkt tylko może różnić się opakowaniem lub tym że nie ma polskiego opisu na opakowaniu
Tak..
to my wiemy, ale teraz Dziewczyny zastanawiały się jaki płyn dostaną, jako "Lawenda i Lilia- alternatywny" ...

Ale już wiemy, że to te płyny w normalnych, a nie świątecznych opakowaniach...
Stary 2007-12-10, 18:42   #2289
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez sylwia29lublin Pokaż wiadomość
Sylwia, po pierwsze nikt nie pytał, co to jest produkt alternatywny, bo to wiemy. Po drugie, jeśli faktycznie pracujesz w fabryce, to powinnaś chyba się orientować, że wcale nie zawsze jest to ten sam produkt (vide pilniczki do paznokci, które przychodziły całkiem inne, tudzież obecnie sopelki,zamiast których przychodzą bombki z cekinami). Dlatego zastanawiamy się, czy ten płyn będzie taki sam (jak powinien), czy też nie taki sam (jak pisały wcześniej dziewczyny, że przyszedł im ZWYKŁY lawendowy.

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Ja na fakturze (z k15) miałam napisane, że brak tego X-mas, ale miałam napisane alternatywny lawenda-lilia.
Przyszedł ten w zwykłym opakowaniu Lawendowy.
(może w nim też jest lilia?)
Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Właśnie miałam to napisać.Też w tamtej kampanii dostałam alternatwne te płyny i napisałam do Avonu.W odpowiedzi Pani odpisała,że to są takie same płyny jeśli chodzi o zapach czyli Lawenda i Lilia tylko w zwykłym opakowaniu
To jak to jest w końcu, dziwne trochę, nie Dziewczyny? Bo w katalogu przy tym lawendowym "zwykłym" płynie nie ma nic napisanego o żadnej Lilii przecież. Nutka go dostała. A Witch pisze, że na pewno mają być Lawenda i Lilia.. To ja już nic nie wiem.. A tez tym jestem żywo zainteresowana, bo dwa te płyny mają mi przyjść alternatywne...

Edytowane przez Yen.not
Czas edycji: 2007-12-10 o 18:49 Powód: dopisek
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:45   #2290
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Kobietki a przychodzą Wam serduszka i tusze ekstremalnie wydłużające z netto? Mam na nie zamówienie i nie wiem jak się nastawić Zamówienie mam na ponad 1800 zł mój pierwszy opust 35% Zafakturowane będe miała pewnie dopiero jutro, więc chciałabym wiedzieć wcześniej o tych brakach Z góry dziękuję.
Mi przychodzi ten tusz także spokojnie możesz zamawiać.

A tak wogóle to mam wystawioną fakturę i w brakach mam czar. różczkę Tickled Pink z oferty netto a alternatywny nawilżający krem do rąk. Zestawów kuponów mam 13 wszystkie rozdam klientkom może coś wezmą z tymi kuponami i jeszcze muszę dokupić w COKu korektor w pędzelku, zestaw sake&ryż i Summer White
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:51   #2291
littlevenus
Raczkowanie

Dziewczyny,
widzę, że macie problemy z tymi świątecznymi płynami... Ja odebrałam w sobotę zamówienie z 15 i miałam 2 przysłane. Opakowanie takie, jak w katalogu. A jestem okręg 108.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-10, 18:52   #2292
xal
Zakorzenienie

Złożyłam zamówienie, ale potrzebuję iść jeszcze do COKu coś dokupić. Kiedy mogę iść, żeby był upust za paczkę? Musi mieć status "zafakturowana" czy można wcześniej, czy dopiero jak odbiorę?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 19:20   #2293
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
Cytat:

miałam to samo w k15 i przysłali zwykle lawendowe, dlatego to piszę.... dokładnie ta sama adnotacja była...

Cytat:
Napisane przez daga88 Pokaż wiadomość
blondyna89 w takim razie jestes ten sam okreg co ja
ja zalapalam sie na nagrode powyzej 500 zl
a kto jest twoim liderem?

hehe ;p fajnie, moija liderka jest Kasia Kołaczek

Cytat:
Sylwia, po pierwsze nikt nie pytał, co to jest produkt alternatywny, bo to wiemy. Po drugie, jeśli faktycznie pracujesz w fabryce, to powinnaś chyba się orientować, że wcale nie zawsze jest to ten sam produkt (vide pilniczki do paznokci, które przychodziły całkiem inne, tudzież obecnie sopelki,zamiast których przychodzą bombki z cekinami). Dlatego zastanawiamy się, czy ten płyn będzie taki sam (jak powinien), czy też nie taki sam (jak pisały wcześniej dziewczyny, że przyszedł im ZWYKŁY lawendowy.

To jak to jest w końcu, dziwne trochę, nie Dziewczyny? Bo w katalogu przy tym lawendowym "zwykłym" płynie nie ma nic napisanego o żadnej Lilii przecież. Nutka go dostała. A Witch pisze, że na pewno mają być Lawenda i Lilia.. To ja już nic nie wiem.. A tez tym jestem żywo zainteresowana, bo dwa te płyny mają mi przyjść alternatywne...

ja dostałam zwyklą lawendę przy której ni słowa nie ma o lilii (w składzie tez nie... - znam troche lacine ;p) wiec boje sie ze teraz tez dostane.. zobaczymy... co jak klientki ich nie wezma? sytuacja z k15? zostana dla mnie ? Liczę na szczescie...

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-10 o 20:35 Powód: Po raz kolejny prosze o edycję postów i używanie opcji multicytuj! Prosze się dostosowac!
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 19:38   #2294
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolin@@@ Pokaż wiadomość
tak z 16 katalogu, też mnie to bardzo zdenerwowało bo to dla nowej klintki której bardzo zależało właśnie na tej lili a nie na samej lawendzie! nie wiem czy pisać do nich już teraz że go nie chce czy poczekać aż dostane paczke i wtedy sie domagać korekty, no bo odsyłać to nie mam zamiaru!

Pisał ktoś żę ma balsam jogurtowy z naturals pilnie potrzebuje informacji na temat szybkości wchłaniania.
ja pisalam o tym jogurcie, co do wchlaniania, to w pojemniczku wydaje sie dosc gesty, jednak jak go nalozylam, taki jakis rzadki sie zrobil i taki malo wchalaniajacy sie, ale zaraz po chwili zaczal sie wchlaniac, fajnie nawilzyl i bardzo zmiekczyl moja skore

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
hehe ;p fajnie, moija liderka jest Kasia Kołaczek
ja jestem w 594 i liderka tez jest Kasia Kolaczek. Tez zawsze jakies gratisiki dostaje, w 15 zalapalam sie na pow. 500 zl i dostalam balsam i zel naturals, a w 16 bede miec po 1000 zl i wode perfumowana gratis
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 19:48   #2295
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja jestem w 594 i liderka tez jest Kasia Kolaczek. Tez zawsze jakies gratisiki dostaje, w 15 zalapalam sie na pow. 500 zl i dostalam balsam i zel naturals, a w 16 bede miec po 1000 zl i wode perfumowana gratis
ja bede miec tylko pow. 500 ale zawsze to jakis zestaw :P

/Oscar Wilde/

Stary 2007-12-10, 19:57   #2296
Karolin@@@
Raczkowanie

Dziekuje bardzo aiyyo za szybką odpowiedź
To super że się tak ładnie wchłaniają. Moim klientom głównie na tym zależy, no i oczywiście na nawilżaniu. A jakbyś miała porównać do balsamów z naturals to które lepiej nawilżają?
Karolin@@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:01   #2297
nutka85
Wtajemniczenie

A ja miałam na fakturze taki napis:

A płyn dostałam taki:

(to chyba jest sama lawenda, bez lilii - prawda?)
Chyba, ze się mylę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plyn.JPG (30,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fakt.JPG (22,0 KB, 34 załadowań)
Stary 2007-12-10, 20:07   #2298
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolin@@@ Pokaż wiadomość
Dziekuje bardzo aiyyo za szybką odpowiedź
To super że się tak ładnie wchłaniają. Moim klientom głównie na tym zależy, no i oczywiście na nawilżaniu. A jakbyś miała porównać do balsamów z naturals to które lepiej nawilżają?
porownujac jagurty do balsamow, to balsamy dla mnie wchlaniaja sie blyskawicznie i sa duzo bardziej geste na ciele, jednak jogurty troche sie pomaza, pomaza i sie wchlonia, ale nie jest to jakies strasznie uciazliwe.
nawilza podobnie jak balsamy, moze ciut lepiej, za to wydaje mi sie ze skora jest bardziej miekka po jogurtach niz po balsamach
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:10   #2299
Irreplaceable
Rozeznanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie II

polecam wszystkim maseczke blotna do wlosów (ta z mineralami z morza martwego Planet Spa) jest po prostu swietna wloski gladkie blyszczace i zdrowsze!
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-10, 20:14   #2300
illusija
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6001998]Mam go chyba z rok i jeszcze połowa została. Po 1. jak psikasz, to musisz odczekać aż wyschnie - sporo czasu... Po 2. można włosy trochę unieść ale jest to efekt na godzinę, potem czuć tylko obciążenie no i jak zawsze myję włosy co drugi dzień, tak po nim musiałam tego samego dnia, bo nie nadawały się do pokazywania ludziom Bubel[/QUOTE]

Dzięki serdeczne! Czyli odpada.
Jeśli mi nie przyjdzie portfel do zestawu Noir to chyba tam pojadę i osobiście komuś flaki wypruję, bo dzwoniłam dziś i pytałam czy zestawy przychodzą kompletne i pani potwierdziła. Więc NIECH SIĘ NIE WAŻĄ nie dać portfela!!!!!!!
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:14   #2301
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
A ja miałam na fakturze taki napis:

A płyn dostałam taki:

(to chyba jest sama lawenda, bez lilii - prawda?)
Chyba, ze się mylę...
bez lilii.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:16   #2302
NasteCzka
Wtajemniczenie

Dziewczyny składam dopiero zamówienie z katalogu 16 i mam pytanie ( szukałam w wątku informacji na ten temat, ale było tylko o obliczeniach ile wychodzi na jedną perfumę) opustu 45% on jest tylko opustem na zestawy perfum, które są pokazane w panoramie, bo raczej to nie możliwe, że obowiązuje na wszystkie kosmetyki?
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:17   #2303
Karolin@@@
Raczkowanie

Ja się tylko pocieszam tym co powiedziała littlevenus. Może sprowadzili te płyny i np jest w innym języku.
Mam ogromną nadzieje że też dostanę w takim opakowaniu jak jest w katalogu!
Dziękuję aiyyo, teraz już wszyściutko wiem na temat tych jogurtów

Edytowane przez Karolin@@@
Czas edycji: 2007-12-10 o 20:20 Powód: dopisek
Karolin@@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:28   #2304
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Dziewczyny składam dopiero zamówienie z katalogu 16 i mam pytanie ( szukałam w wątku informacji na ten temat, ale było tylko o obliczeniach ile wychodzi na jedną perfumę) opustu 45% on jest tylko opustem na zestawy perfum, które są pokazane w panoramie, bo raczej to nie możliwe, że obowiązuje na wszystkie kosmetyki?

oferta dotyczy TYLKO zakupu więcej niż 2 wód z serii Lacroix
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:32   #2305
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Mam pytanie w sprawie produku ANEW ultimate - eliksiru. Chcę podarować go mamie, ale muszę mieć pewność ze jest skuteczny. A jeżeli nie bardzo, to który produkt ANEW przeciwzmarszczowy lub liftingujący jest Waszym zdaniem najlepszy?? Wy wyjadaczki pewnie macie już jakieś opinie kilentów lub obiło się Wam to przypadkiem o uszy, mnie jeszcze nie. Czekam na opinie o Eliksirze i innych produktach.

Podrawiam
Witaj Jeżeli chodzi o ten eliksir to odradzammoja klientka dostała pakiet 6 próbek i była kompletnie niezadowolona z tego produktu. Niedosyć że ma dziwny zapch to jeszcze konsystencja jest fatalna i nie chce wsiąknąć w skóre(pozostawia grudki) jeżeli chodzi o tą nową serie z ANEW ultimate to moge polecić w iieniu klientki ten krem na noc (brązowy) kupiła go sobie i jest bardzo zadowolonaJednakże to jest opinia jednej osoby więc przyjrzyj się jeszcze paru innym opiniom. Pozdrawiam.

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:38   #2306
nelka333
Raczkowanie

A wiecie może o co chodzi z tym:

ZEST.MAGICZN/NIEJ Z CENA 39,90 bezplatny 1 1 ?

to jest ten zestaw z passion dance. dlaczego napisali bezplatny? a potem jak zwykle to jest rozdzielone na poszczegolne produkty.
nelka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:40   #2307
witch_18
Zakorzenienie

Szkoda,że nie mam już tego maila od Avonu,bo Pani wyraźnie napisała,że one są z lilią.Nie wiem czy sama nie wiedziała co wysyłają czy celowo wprowadza w błąd? Ja swoich płynów nie sprawdzałam,bo koleżanka już je zabrała.Na szczęście nie robiła wielkich problemów.
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:46   #2308
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nelka333 Pokaż wiadomość
A wiecie może o co chodzi z tym:

ZEST.MAGICZN/NIEJ Z CENA 39,90 bezplatny 1 1 ?

to jest ten zestaw z passion dance. dlaczego napisali bezplatny? a potem jak zwykle to jest rozdzielone na poszczegolne produkty.
Wyzej dziewczyny pisały o tym
Widocznie masz tą samą liderkę co one, która robi prezenty

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:55   #2309
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
oferta dotyczy TYLKO zakupu więcej niż 2 wód z serii Lacroix
Tam jest napisane 2 lub więcej, mam zamówienie na te dwie wody więc moje pytanie czy 45% tylko na te zestawy wody toaletowej czy ogólnie na wszystko?
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 20:56   #2310
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Witaj Jeżeli chodzi o ten eliksir to odradzammoja klientka dostała pakiet 6 próbek i była kompletnie niezadowolona z tego produktu. Niedosyć że ma dziwny zapch to jeszcze konsystencja jest fatalna i nie chce wsiąknąć w skóre(pozostawia grudki) jeżeli chodzi o tą nową serie z ANEW ultimate to moge polecić w iieniu klientki ten krem na noc (brązowy) kupiła go sobie i jest bardzo zadowolonaJednakże to jest opinia jednej osoby więc przyjrzyj się jeszcze paru innym opiniom. Pozdrawiam.

Dzięki wielkie..

moze ktos jeszcze sie wypowie co do Avonowskich produktów przeciwzmarszczowych ANEW itd, które są najlepsze ;] byłabym wdzieczna !!!

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Tam jest napisane 2 lub więcej, mam zamówienie na te dwie wody więc moje pytanie czy 45% tylko na te zestawy wody toaletowej czy ogólnie na wszystko?

na całe zamowienie masz wg normalnych "ram" opustów... a na te dwa masz wyjatkowo zniżkę o 45%..

/Oscar Wilde/

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-10 o 21:18 Powód: Prośba już nei zliczę która: prosze korzystac z funkcji edytuj i multicytuj!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości