|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
No I Kasia sie odezwala
![]() Ja bylam w banku, jakos dalam rade. Ostatnio maz stwierdzil bym zaczela sama zalatwiac rozne sprawy, czas najwyzszy. No i nie mam wyjscia, bo teraz jak trzeba gdzies zadzwonic, czy do lekarza, czy do szkoy to musze sama. Ale ma racje, ile mozna za zonke wszystko robic, a przynajmniej sie przelamie i latwiej bedzie w przyszlosci. Dogadac sie juz umiem, teraz tylko odwaga i do przodu ![]() Zjadlam wlasnie pyszne koreczki sledziowe , mniaaam
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu widze ze zachciewajki ciazowe sie odzywaja hihihi
W sumie to maz ma racje w razie czego to przeciez zawsze Tobie pomoze jak nie bedziesz wiedziala czego a i dla Ciebie lepiej bo szybciej dojdziesz do perfekcji kochana
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko nie pisze nic o przygotowaniach, bo suknie juz wybralam, teraz trzeba tylko kase uzbierac i pod koniec marca zamowic
zastanawiam sie teraz w jaki sposob podpiac w niej tren, zeby elegancko sie prezentowal w czasie wesela
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
ja na pewno pokaze brzuszek jak bede miala juz aparat bo narazie go brak...
jej jaki mam dzis zdolowany humor szok nie chce mi sie nic, ladna pogoda nawet na spacer mi sie nie chce isc heh... wpadne w jakas depreche cos czuje...tak mi smutno ze inni maja zajecie, moj maz sobie jezdzi po swiecie niby praca ale przy okazji zwiedza to tu to tam a ja musze siedziec w domu jak wiezennik bo nawet nie mam gdzie wyjsc... wszyscy sa zajeci pracuja albo powyjezdzali... do tego i tak duzo chodzic nie moge wiec zostaje mi dom... heh.. smutno...
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja suknia miala maly trenik i podpielam go do pierwszego tanca, inaczej poplatalyby mi sie nogi ![]() Mialam takie troczki, i szybciutko mi mama podpiela i tez ladnie wygladalo. |
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Ray nie smutaj sie kochana,juz niedlugi i mina Ci zle humory,doly itp,urodzisz Ale i swiata poza nia nie bedziesz widziec,zaraz bedzie cipplo,bedziesz mogla z niunia na spacerki wychodzic i cieszyc sie zyciem a teraz korzystaj ze spokoju jaki masz i jaki Ci zostal bo po narodzinach to juz tak latwo pewnie nie bedzie,maz zaraz wroci i juz wtedy bedziecie razem,nie smutaj sie i usmiech prosze na buziunce
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kochane kobietki mnie praca wzywa niestety ale pocieszam sie tym ze jutro i w sobote mam wolne
Milego dnia kochane zycze papapa
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze twoja suknia tez bedzie miala cos takiego, najlepiej zapytaj w sklepie. |
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moglabys mi Madziu przeslac na maila jakies zdjecia Twoje z wesela gdzie widac to podpiecie? |
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny staram sie jakos nie dolowac... echhh..
zrobilam sobie liste zakupow bo w lodowce aby swiatlo hehehe wiec pewnie od jutra bede miala troche zajecia.. bo musze posprzatac mieszkanie, poprasowac... zrobic zakupy na weekend a w sobote ide do do kosmetyczki na pedicure plus pewnie zajme sie swoimi paznokietkami u rak to troszkie mi zleci czas do niedzieli... wypozycze moze sobie jakas komedie na dzis wieczor i poprawi mi sie humor kto wie po obiedzie wyjde chyba na jakis spacer krotki bo slonce swieci az grzech w domu siedziec... pewnie zajde do rosmana heheeh widzialam ceratki dla dzidzi do lozeczka i przwijania to pewnie wejde zakupic
|
#2294 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam i kasę wydalam
![]() Kupiłam sobie: szampon do wlosow i mleczko pielegnacyjne do ciala Hipp, takie do dzieci, juz wczesniej Ray o szamponie pisala , zel pod prysznic nawilzajacy Palmolive, antyperspirant adidasa, baze wygladzajaca pod podklad Daxa i takie nasze damskie rzeczy na comiesieczne sprawy wydalam 100zl aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestem o stoweczke lzejsza Ostatnio jeszcze kupilam dla siebie i J. dwa kubeczki na walentynki
|||||||||||||||||||||
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
No i znowu tyle kobietek na wizazu a ja musze zmykac buuuuuuuuu
Dobra naprawde juz zmykam bo sie do pracy spoznie zaraz hihihi
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
hehe zgadnij te mleczko jest fajne ja tez je mam w domu i czasem sie smaruje, czasem bo ja len jestem i mi sie nie chce codziennie heheeh za to oliwka tego hipp codzienie smaruje brzuszek i biust tak jakos sie przyzwyczailam hehe...
ja tez moze dzis zajde do rossmana.. czytalam ze te mleczka i kremy rossmana za grosze sa swietne... przegladalam ich sklad i powiem szczerze ze krem rossmana pod oczy wyglada obiecujaca przynajmniej ma te skladniki na ktorych mi zalezy jak silikony, witamine E,A,K takze calkiem calkiem a kosztuje 5 zl??? szok.. tylko ma tez inne skladniki poza tymi i nie wiem czy nie bedzie uczulal ale za 5 zl mozna wyprobowac hehe zgadnij ten szampon hipp jest dobry tylko jego trzeba duzo na glowe nalac bo slabo sie pieni hehe ja stosuje zawsze po nim odywke i jest fajnie a teraz przerzucilam sie na gliss kura do wlosow brazowych i mam odzywke i balsam i mam normalnie sliczniuchne wlosy.. kazdy mi mowi ze pieknie mi sie blyszcza i pyta czy farbowalam hehehe
|
#2297 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja juz za duzo tych rzeczy mam... Kupuje i kupuje a potem lezy... Mam juz ilka balsamow i musze je wykorzystac, ale tak jak Ray len jestem i mi sie nie chce
ale jak czuje jak mi sie sciaga skora na nogach to nie ma bata, musze biec po balsam/oliwke cokolwiek... Mam chec wyprobowac ten szampon i mleczko ![]() Ray a co do rossmanna to naprawde mozna niektore rzeczy w super promocjach znalezc np. ta baze co kupilam dalam 32zl, a w allegro chodza z przesylka za ponad 40zł to jest szokkkkk... Z kremami masz o tyle dobrze, ze na skladzie sie znasz, a ja to bardziej na opis patrze, bo mnei w sumie nic nie uczula... Kachulko lec lec bede czekac na Ciebie wieczorem hehe bo pewnie tez nei bede zasnac
|||||||||||||||||||||
|
|
#2298 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kachulko mój pio nie jezdzi w podwójnej obsadzie bo nie lubi woli sam jezdzic, a zreszta zawsze jakis palacz mu sie trafił, fuj... Cytat:
|
||
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Emi nie kazdy tren sie podpina, moj jest jedna czescia razem z suknia
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2301 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Idę wypróbować dzisiejsze zdobycze, póki braciszka nie ma
|||||||||||||||||||||
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
calkiem pod spod raczej nie, ale jakos tak czesciowo podobno go mozna upiac
![]() hehe Marcelko fajnie masz, ja tez lubie wyprobowywac nowe rzeczy |
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co dziekowac, bo to prawda
Kinia moze po slubie wyslij swoje zdjecia do agencji, moze jeszcze bedziesz reklamowac suknie slubne kto wie
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu,
moj tren to bylo tez jakby przedluzenie sukni ![]() Zaraz cos poszukam i wysle Tobie kochana, nie stresuj sie, powinno sie znalesc jakies wyjscie Zgadnij, fajne zakupki
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjecia juz polecialy, mam nadzieje, ze o to chodzi. Suknia juz troche wymieta, bo to po polnocy
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

nie chce mi sie nic, ladna pogoda nawet na spacer mi sie nie chce isc heh... wpadne w jakas depreche cos czuje...