![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
No I Kasia sie odezwala
![]() Ja bylam w banku, jakos dalam rade. Ostatnio maz stwierdzil bym zaczela sama zalatwiac rozne sprawy, czas najwyzszy. No i nie mam wyjscia, bo teraz jak trzeba gdzies zadzwonic, czy do lekarza, czy do szkoy to musze sama. Ale ma racje, ile mozna za zonke wszystko robic, a przynajmniej sie przelamie i latwiej bedzie w przyszlosci. Dogadac sie juz umiem, teraz tylko odwaga i do przodu ![]() Zjadlam wlasnie pyszne koreczki sledziowe , mniaaam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Madziu widze ze zachciewajki ciazowe sie odzywaja hihihi
W sumie to maz ma racje w razie czego to przeciez zawsze Tobie pomoze jak nie bedziesz wiedziala czego a i dla Ciebie lepiej bo szybciej dojdziesz do perfekcji kochana
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Kachulko nie pisze nic o przygotowaniach, bo suknie juz wybralam, teraz trzeba tylko kase uzbierac i pod koniec marca zamowic
![]() zastanawiam sie teraz w jaki sposob podpiac w niej tren, zeby elegancko sie prezentowal w czasie wesela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
ja na pewno pokaze brzuszek jak bede miala juz aparat bo narazie go brak...
jej jaki mam dzis zdolowany humor szok ![]() tak mi smutno ze inni maja zajecie, moj maz sobie jezdzi po swiecie niby praca ale przy okazji zwiedza to tu to tam a ja musze siedziec w domu jak wiezennik bo nawet nie mam gdzie wyjsc... wszyscy sa zajeci pracuja albo powyjezdzali... do tego i tak duzo chodzic nie moge wiec zostaje mi dom... heh.. smutno...
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja suknia miala maly trenik i podpielam go do pierwszego tanca, inaczej poplatalyby mi sie nogi ![]() Mialam takie troczki, i szybciutko mi mama podpiela i tez ladnie wygladalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Ray nie smutaj sie kochana,juz niedlugi i mina Ci zle humory,doly itp,urodzisz Ale i swiata poza nia nie bedziesz widziec,zaraz bedzie cipplo,bedziesz mogla z niunia na spacerki wychodzic i cieszyc sie zyciem a teraz korzystaj ze spokoju jaki masz i jaki Ci zostal bo po narodzinach to juz tak latwo pewnie nie bedzie,maz zaraz wroci i juz wtedy bedziecie razem,nie smutaj sie i usmiech prosze na buziunce
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Dobra kochane kobietki mnie praca wzywa niestety ale pocieszam sie tym ze jutro i w sobote mam wolne
Milego dnia kochane zycze papapa
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze twoja suknia tez bedzie miala cos takiego, najlepiej zapytaj w sklepie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moglabys mi Madziu przeslac na maila jakies zdjecia Twoje z wesela gdzie widac to podpiecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny staram sie jakos nie dolowac... echhh..
zrobilam sobie liste zakupow bo w lodowce aby swiatlo hehehe wiec pewnie od jutra bede miala troche zajecia.. bo musze posprzatac mieszkanie, poprasowac... zrobic zakupy na weekend a w sobote ide do do kosmetyczki na pedicure plus pewnie zajme sie swoimi paznokietkami u rak to troszkie mi zleci czas do niedzieli... wypozycze moze sobie jakas komedie na dzis wieczor i poprawi mi sie humor kto wie ![]() po obiedzie wyjde chyba na jakis spacer krotki bo slonce swieci az grzech w domu siedziec... pewnie zajde do rosmana heheeh widzialam ceratki dla dzidzi do lozeczka i przwijania to pewnie wejde zakupic ![]()
#2294 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam i kasę wydalam
![]() Kupiłam sobie: szampon do wlosow i mleczko pielegnacyjne do ciala Hipp, takie do dzieci, juz wczesniej Ray o szamponie pisala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
No i znowu tyle kobietek na wizazu a ja musze zmykac buuuuuuuuu
Dobra naprawde juz zmykam bo sie do pracy spoznie zaraz hihihi
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
hehe zgadnij te mleczko jest fajne ja tez je mam w domu i czasem sie smaruje, czasem bo ja len jestem i mi sie nie chce codziennie heheeh za to oliwka tego hipp codzienie smaruje brzuszek i biust tak jakos sie przyzwyczailam hehe...
ja tez moze dzis zajde do rossmana.. czytalam ze te mleczka i kremy rossmana za grosze sa swietne... przegladalam ich sklad i powiem szczerze ze krem rossmana pod oczy wyglada obiecujaca przynajmniej ma te skladniki na ktorych mi zalezy jak silikony, witamine E,A,K takze calkiem calkiem a kosztuje 5 zl??? szok.. tylko ma tez inne skladniki poza tymi i nie wiem czy nie bedzie uczulal ale za 5 zl mozna wyprobowac hehe zgadnij ten szampon hipp jest dobry tylko jego trzeba duzo na glowe nalac bo slabo sie pieni hehe ja stosuje zawsze po nim odywke i jest fajnie a teraz przerzucilam sie na gliss kura do wlosow brazowych i mam odzywke i balsam i mam normalnie sliczniuchne wlosy.. kazdy mi mowi ze pieknie mi sie blyszcza i pyta czy farbowalam hehehe
#2297 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja juz za duzo tych rzeczy mam... Kupuje i kupuje a potem lezy... Mam juz ilka balsamow i musze je wykorzystac, ale tak jak Ray len jestem i mi sie nie chce
![]() ![]() Ray a co do rossmanna to naprawde mozna niektore rzeczy w super promocjach znalezc np. ta baze co kupilam dalam 32zl, a w allegro chodza z przesylka za ponad 40zł to jest szokkkkk... Z kremami masz o tyle dobrze, ze na skladzie sie znasz, a ja to bardziej na opis patrze, bo mnei w sumie nic nie uczula... Kachulko lec lec bede czekac na Ciebie wieczorem hehe bo pewnie tez nei bede zasnac ![]()
![]() |
#2298 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kachulko mój pio nie jezdzi w podwójnej obsadzie bo nie lubi woli sam jezdzic, a zreszta zawsze jakis palacz mu sie trafił, fuj... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Emi nie kazdy tren sie podpina, moj jest jedna czescia razem z suknia
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Idę wypróbować dzisiejsze zdobycze, póki braciszka nie ma
![]()
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
calkiem pod spod raczej nie, ale jakos tak czesciowo podobno go mozna upiac
![]() hehe Marcelko fajnie masz, ja tez lubie wyprobowywac nowe rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co dziekowac, bo to prawda
![]() ![]() Kinia moze po slubie wyslij swoje zdjecia do agencji, moze jeszcze bedziesz reklamowac suknie slubne ![]() ![]()
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Kiniu,
moj tren to bylo tez jakby przedluzenie sukni ![]() Zaraz cos poszukam i wysle Tobie kochana, nie stresuj sie, powinno sie znalesc jakies wyjscie Zgadnij, fajne zakupki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjecia juz polecialy, mam nadzieje, ze o to chodzi. Suknia juz troche wymieta, bo to po polnocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.