|
|
#2281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Cytat:
![]() stwierdzam ze dwa psy jak na mnie jedna to o dwa za duzo 7685484 razy okrecaly sie smyczal wokolo mnie, a ja jak glupia piruety robilam...Raspi tak stanowczo kup wozek terenowy... jak ja bede miala malenstwo to pomysle o wozku cos w typie hummera inaczej sie nie da.Jeju mimo, ze cieplo, slonce to uszy mnie bola teraz strasznie, zmarzly mi normalnie
|
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja sasiadka ma dwa kotki
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest coraz lepiej, alepotrafi szarpac ja przez 10 min a ludzie patrza na mnie jak na ufo .No wlasnie mysle o jakims wozku terenowym no bo jak ja bede chodzic z tymi moimi dziewczynami . Kurde zachcialo sie babie psa.. to ma ![]() Ja dzis mialam ponczochy plus 2 pary getrow na spacerze . Pokazalabym wam fotke jak wygladam w gumiakach, brudnej kurtce, piterku na samym pasie i jedna rekawiczka ale chyba nie chcialybyscie mnie juz znac
|
|
|
#2285 |
|
Rozeznanie
|
Chacialam dodac do poprzedniego postu: Podpisane: wlascicielka dwoch malych pchel ;p I tak np, pierwszy pierworodny szczur, samiec inne psy ma gdzies, on ma swoja droge i olewa wszytko... Natomiast ta druga, ze schroniska... masakra kolo zadnego psa nie przejdzie obojatnie Wkurza mnie to nieprzecietnie, no ale zawsze, zawsze spacery na smyczy.Jedyne co to czasem jak pjedziemy do lasu, na jakies pustkowie gdzie mam pewnosc nikogo innego nie spotkam to je ewentualnie puszcze (no chyba ze zapomnie ciasteczek, to nie ma bata, nie puszczam ich wcale) |
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mowisz, ze az taki szaleniec na inne psy?
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Moje futra,dwa poty wyzej
![]() Te pchly male,tez sa slodkie Mnie denerwuja takie biegajace bez smyczy i robiace duzo halasu bez przyczyny...ale to w sumie tez winni po czesci sa wlasciciele...Wczoraj byam u weta po jedzenie dla kotow i w poczekalni byl facet z duzym bokserem,ktory doslownie wlazil na jakas babke,a widac bylo,ze jej to nie bardzo pasuje,no ale ten facet usmiech od ucha do ucha,a babka musiala tego psa zdejmowac sobie z ramion,bo by ja zalizal na smierc |
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o nie moge. Jacy Ci ludzie sa czasem bezmyslni...
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fendi urocza ![]() Ja to w ogole kocham wszytskie zwierzeta,no moze pomijajac owady,weze i te inne malo przyjemne... |
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej ptaki tak cudnie spiewaja, ze czuje sie jakby wiosna pelna para byla ![]()
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
ja tylko na chwile... Zwierzatka macie slodkie...kociaki i psiaki Stres nie minal niestety a jeszcze wlasnie przed chwila dostalam wiadomosc, ktora udowadnia jednoznacznie, ze z tym swiatem cos jest bardzo nie tak...
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ze co? Co to za wiadomosc?
|
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
Raspi, ona jestr straszna zaczepa, na sczescie tylko do innych psow.
U mnie w "wiosce" na sczescie jest malo psow i nik nie wychodzi z nimi bez smyczy. Sasiadka z domku ta dopiero to ma psa - wilczarz irlandzki (jak nie wiecie jak wyglada to szybko wygooglujcie) bernardyn to przy nim pikus malenki ![]() ja mam 180, a jak psina stanie na dwoch lapach to z ponad 2 metry ma spokojnie ![]() A ta sytuacja z bokserkiem u weterynarza... no cuz, chyba by sie z mojej strony awantura skonczyla, mimo ze kocham boksery strasznie, sama mialam wczesniej bokserke. Ale litosci to nie znaczy ze kazdy te psy kochac musi i musi lubic to ze one by zalizaly na smierc... |
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o pieskach, a ja moge wam zanudzac jedynie o moim dziecku, bo zwierzaka nie posiadam, oprocz mnostwa pajkakow, ktore wlaza z ogrodka. Kiedys jednemu robilam zdjecie, bo byl ogrroomny, czarny i paskudny!!
moj maly marudny byl chyba ze 2 godziny- to na pewno zabki Pewnie ida kolejne.teraz spi bidulek. Dziewczyny, nie zapominajcie czasem zagladac na watek wystawowy, bo wlasnie sie skapnelam, ze jak ktos cos doda, to o sie nie pokazuje jako nowa wiadomosc, bo to tylko edycja wiadomosci. No teraz wiem, czemu tak cicho na wymiance. Majka, KAmilka i reszta. Nie macie nic na wymianke?? |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ja mam nawet sporo....ubran i kosmetykow, ale zero czasu, zeby porobic zdjecia i wstawic na watek...
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Ochh kochana, ja tez myslalam, ze nie znajde czasu, ale jakos wczoraj mi nawet poszlo. Tyle, ze wystawilam tylko te prioretytowe rzeczy, te drobnostki poki co leza.
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak a propos...bede w Hamburgu niedlugo wiec pomyslalam sobie, ze gdybys miala czas to moze...mala kawka..?
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jakich okolicznosciach bedziesz? W tyg czy w weekend?? |
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o matko! jaki pies! dog niemiecki sie przy nim kryje! kurde! Teraz to mi oczy na wierzch wyszly!Moze pies ma jakis uraz, badz byl zle prowadzony, mam nadzieje, ze mu przejdzie to zaczepianie innych Ja chyba tez bym cos powiedziala, gdyby pies na mnie skalal... Zreszta nie pozwolilabym swojemu robic takich rzeczy, bo pozniej tylko rodza sie z tego same problemy. Kamilka a w moja strone to sie czasem nie wybierasz?????
Edytowane przez raspberry69 Czas edycji: 2009-01-22 o 15:37 |
|
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu alez oczywiscie ja pierwsza chetna
a ile jest od ciebie do mnie km??????
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze wiosna zrobimy sobie wycieczke z Edziem.W tygodniu powiadasz...to moze byc problem, ale zrobie co sie da, zeby sie spotkac
|
|
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
u nas poki co nie ma chmur...ale zobaczymy co sie jeszcze pojawi... ![]() Gosiu i tak mimo tych 390 km bym cie chetnie odwiedzila...tylko, ze w marcu - kiedy ja bede miala wolne - juz twoja corcia bedzie zajmowala cala twoja uwage wiec moze odlozymy to do np. poznej wiosny..? A czy ty przypadkiem nie daleko Düsseldorfu mieszkasz? Milego dnia dziewczynki!
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki,
my z Edzien dzisiaj zaspalismy troche, wstalismy o 8.30 Moj szkrab ostatnio budzi sie kolo 4-5 nad ranem, pogaworzy i zasypia ze mna w lozku Ehh kiedy ja sie doczekam przespania calej nocy ![]() Wpadnie po poludniu, bo dzis dzien wielkiego sprzatania! |
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Nie chcialm Was wczoraj straszyc,ze ta brzydka ,deszczowa pogoda dojdzie do Was,ale tak jest zawsze,ze co u mnie to pozniej na wschod ciagnie... ![]() Dzis leje od samego rana -ma-sa-kra ![]() Karenina mam nadzieje,ze dzis juz humor lepszy?Jak juz tak bedzeisz jezdzic po Niemczech,to zapraszam rowniez do mnie ![]() Madzia, cos by sie znalazlo w szafie na wymiane,ale nie duzo,bo ostatnio wszytsko co niepotrzebne,to do Pl wywiozlam... Musze zajrzec na watek Biedny Edzio,ze mu to zabkowanie tak dokucza... ![]() Wilczarz irlandzki- bez komentarza ![]() Slonecznego dnia Dziewczyny |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehhh ide prasowac, cala gora ubran czeka. Nie wspomne o nastepnej gporze do prania, ale tym niech juz sie malz jutzro zajmie. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

az sie w domu nie chce siedziec
z dnia na dzien taki balon...
Majka Gosia jestem

7685484 razy okrecaly sie smyczal wokolo mnie, a ja jak glupia piruety robilam...

.
Wkurza mnie to nieprzecietnie, no ale zawsze, zawsze spacery na smyczy.

mam nadzieje,ze dzis juz humor lepszy?