![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Witam Mamusie
![]() Chciałabym dołączyć ![]() Udzielam sie też na watki Mamuś Listopadowo -grudniowych ale tam czasem nie można nad Dziewczynami nadążyc ![]() ![]() Samanthhha Naleśniki sa pycha jesli zrobi sie je pól na pół -woda mineralna i mleko ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-16 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Wtajemniczenie
|
O ludzie, za skomplikowane dla mnie. A jajka?
![]() Ja nie lubię naleśników... Tż lubi i chciał. Ale mu nie zrobię ![]() nie mam pomysłu na obiad ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Samanthhha daj potem znać czy zrozumiałaś moją litanię przepisową, dodam, ze ja robiła m pierwszy raz z takiego przepisu i wyszły ![]() ![]() ![]() ![]() Bez jajka:P to nie palcki ziemniaczane:F:F:F a wydaje się może skomplikowane ale to banał!!!! Wody i melaka w jakich uznasz proporcjach a do tego tyle samo szklanek mąki i wtedy jak sobie posłodzisz pososlisz i dasz tego proszku do pieczenia... wymieszasz i będizesz widziała jaką mas zkonsystencje, czy jest gęśćiejsze od jogurtu- zeby to wodniste nie było... jak za wodniste dodajesz mąki..s mażysz pierwszego i próbujesz czy słodki tak jak chciałaś ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-16 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Wtajemniczenie
|
AsiCcccCa a czemu mówisz, że cc?? Lekarz Ci zapowiedział?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Mówie Wam pół na pół sa genialne naleśniki
![]() ![]() Samanthhhanoszę bryle i mam dosyc duzą wade ,-3 ...okulista powiedział ze od wady -3 wskazane jest cc ...bo to ciśnienie w ocach itp ...ja jeszcze miałam zabieg na oczy ...no i musze miec cc. Dziękuje za miłe przyjęcie ![]() Uciekam posprzątać ,i sie ogarnąć do później papa ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-16 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
|
AsiCcccCA witam
![]() No proszę, mamy kolejną Asię na wątku ![]() Dziewczyny, a jak myślicie, bo ja mam nadciśnienie teraz w ciaży, chociaż wcześniej nie miałam, na razie nie biorę żadnych leków, ale lekarz mi powiedział, że im bliżej rozwiązania tym większe prawdopodobieństwo, że będę musiała coś brać, no i mam mierzyć codziennie i zapisywac i później mu na wizytach muszę pokazywać jakie miałam...Jak myślicie, zrobią mi cc czy jednak sn? Bo lekarz mi powiedział, że jeszcze jest na to czas a jak czytam to nie piszą konkretnie, raz tak raz tak. ![]()
#2287 |
Zakorzenienie
|
Sweet Delights myslę, ze zadecyduja o tym Twoje zapiski i działanie leków...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sweet ja to nie wiem... a jak wolałabyś urodzić? Bo niektóre kobiety to faktycznie wolą cc ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zadomowienie
|
No leków jeszcze nie mam i mam nadzieję, że w sumie nie będą potrzebne.. A ciśnienie na razie nie przekracza u mnie 140/90, no ale jednak podwyższone cały czas mam
![]() ![]()
#2290 |
Wtajemniczenie
|
Powiem Ci Sweet, że ja mam takie same odczucia co Ty... Boję się bólu po cc a sn też mnie z drugiej strony przeraża
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
również wolałabym sn... po pierwsze szybciej się wraca do formy, można się nacieszyć w pełni maleństwem, po drugie po co mi blizna na brzuchu jak mogę jej tam nie mieć
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 | |
Zadomowienie
|
Witamy
![]() Cytat:
Ja przed ciążą miałam problemy z ciśnieniem i na początku ciąży musiałam kontrolować. Na razie jest wszystko cacy. Mam nadzieje że u Ciebie też będzie ok. ![]() Oj ja też się boje sn. Tego bólu, rozcinania, dochodzenia do siebie.... Ale chyba najbardziej bólu. Ale też nie wiem do końca czy chciałabym cc- fajne jest to że możesz mieć planowany poród, nie czekasz tylko wiesz że 12.12 o godz.12, no ale cierpisz bardziej po porodzie. Nie gadajmy jeszcze o tym- plisss ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
ooo rany dziewczyny zostawic was na chwilke a ja nie wiem co komu odpisac
![]() ![]() ![]() Asia wita Asie ![]() ![]() ![]() Sweet Delights tak duzo to nie wiem o tym naszym szpitalu wiem ze jak jest problem to jak najbardziej cc bez problemu hmmm dowiem sie jak to jest ze znieczuleniami u nas i wogole mojego ginka sie podpytam wkoncu dyrektorem jest nie ?? ![]() ![]() Przez te wasze nalesniki tez musze je dzisiaj zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Też mama ochotę na naleśniki teraz:P pzrestańcie!!!! ale już hehe bo w sumie mąke mam, mleko mama dżemiki mam... i dupa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co nie gadajmy! Jak nie gadajmy! Właśnie, że gadajmy ![]() ![]() Asiulka z tego co wiem nasza nowa koleżanka Asia będzie miała córeczkę - Adrianne ![]() ![]() Ale zjadłam ohydne jedzenie... Bułka, taka zwykła okrąglutka (a raczej dwie) z parówką i cebulą, ketchupem i majonezem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Ja jakoś nie mogę się zebrać do tych naleśników... Takie to skomplikowane dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Mówie Ci, ze tylko się takie wydaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Wtajemniczenie
|
no dobra... spróbuje, ale jak nie wyjdą
![]() ![]() Ale to potem jak Tż wróci to będzie miał cieplusie ![]() muszę się za sprzatanie wziąć w końcu... no ludzie... nie chce mi się!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Ja robie naleśniki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego ja nie lubię naleśników
![]() ![]() Ale za to... jem marchewkę! A co niektórzy nie mają ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Ja pierwsze trzy zepsułam hehe- najpierw za mało miałam rozgrzana patelnie(przepadlistość)a potem za szybko chciałam sprawdzić czy się nie przyklejają ale 4 i 5ty mają już nawet kształt nalesnika
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
E tam ja poprostu danwo nie robiłam- pamiętajk najperw dobrze rozgrzac patelnie, potem nie za szybko sprawdzac czy się nie przykleił- dac mu chwilkę się podsmażyć. Sama wyczujesz po paru co i kiedy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
A u mnie wody nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2304 |
Wtajemniczenie
|
Łoj to nie dobrze, u nas też ostatnio nie było
![]() ![]() Nie myśl o sprzątaniu tylko o zakupach ![]() Idę robić frytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zadomowienie
|
Tyle napisałyście, że już zapomniałam, co komu mam odpisać
![]() 1. Laktator miałam z aventu ręczny, byłam baaaardzo zadowolona. 2. witam nową mamusię. ![]() Ale się najadłam. Jak jesteście wrażliwe to nie czytajcie, bo mieszanka prawie wybuchowa ![]() ![]()
#2306 |
Zakorzenienie
|
ołłł maj gaaaaat Pumaa masakra
![]() ![]() ja jestem ciagle glodna za chwilke ide kupic sobie paluszki rybne bo z nalesnikami dupami bo utknelam na 3 godziny w sklepie ![]() ![]() o 19 juz wyjezdzam do osw a teraz ogladam rozmowy w toku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Wtajemniczenie
|
Ło jakie dupy tańcują w rozmowach w toku
![]() ![]() Puma... aj bez komentarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja Was czytam na biezaco, jak jutro nie dostane okresu to sie pewnie dolacze do Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
zapraszamy zapraszamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Puma podziwiam nawet ja bym takiej mieszanki nie zjadła
![]() Asiulka hihi ja wczoraj miałam kupne paluszki rybne ![]() Nie zaprzeczam- cc napewno szybsze itd. ale napewno nie goji się lżej niż krocze tylko gozrej- duże nacięcie i flaki bolą, no i 2 razy dłużej się goji i nie można sobie pozwolić nawte nie arz na podniesienie dzidziusia...ja dlatego wolę sn, ażeby szybciutko móc go ściskac, nosić i całować... no i normalnie na kiblu usiąść ![]() Ale fajowo koleżanka mojego Tż-ta chce nam przywieźć za tydzień ciuszki jakich mi brakuje i gadżety, których jej nie trzeba(np.rozkładaną chuśtawkę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.