|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
tylko daj adresa na priva![]() A na zdrowie ![]() Hej Mysza co sie dzieje ?Cytat:
Kochana ja ja ja ! wybierz mnie ja pojde !! (Shrek 1)Cytat:
lenie![]() kochana ja chetnie tylko musisz byc w styczniu ![]() Cytat:
![]() a w ktorym z trzech miast mieszkasz? ja mam rodzinke w Gdansku Oliwie i na Przymorzu i w Gdyni Ja tesknilam Nie napisalas czy sprzatanie lazienki zostalo docenione Za mna tez nikt nie tesknil
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-11-17 o 12:35 |
||||
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
Ehh a jamialam wczoraj wieczor koszmarny, normalnie policja i te sprawy..opowiem wam opowiem ale jutro bo teraz wyruszam na zakupy i meza bede zegnac bo do PL do dentysty na tortury leci!
A to zdjecia sp[ecjalnie dla faficzkowej chciala zobaczyc moje mebelki: Stol i krzeselka, i mebelek do kuchni, jeszcze bez szybek,n ie zdazylam zamowic.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z ciekawości przyszłam obejrzeć te Twoje mebelki Gastone. Kredens-bufet nie wiem jak nazwać, cudny, ciężki. Lubię takie. Stół z krzesłami również ciekawy. Gratuluję udanego zakupu.
|
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mieszkam w mojej ukochanej pięknej Gdyni Wieczorem wrzucę kilka zdjęć z wypadów z aparatem ![]() Gastone piękne meble ![]() A ja idę na pocztę wyszarpać moją paczkę, a może i więcej bo czekam na kilka i się okaże że nawet awiza nie było A później jadę do pracy.MiłEgo dnia
Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-11-17 o 12:12 |
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Gastone Cudowne meble
w moim styluAdrijah co do listonosza zawsze musze pedalowac na poczte bo nigdy paczek nie donosi cham
|
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor piekny ech na razie mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu nie ma szans na takei cuda....Cytat:
![]() Czekam na fotki milego dnia
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Limo - grupa sie rozwaliła, teraz zostały mi 3 osoby w ekipie stałej, a reszta to tzw. przyczepna
![]() Roses - żeby tylko tak świntuszyć nie chciałam wklejać jednej foty bo wstyd Faficzku - to się pomyśli nad 28 bo mi naprawdę obojętne kiedy przyjadę ![]() madzia - dziękuję roses - ee tam nie ma czego bo połowy z 1szego roku nie pamiętam hahah ![]() Faficzku - ja się czuję "odpulona" od mojego rocznika bo każdy albo z mężem, albo z dzieckiem i mężem, albo z samym dzieckiem, no w ostateczności z chłopakiem... a ja sama MrsVargas - dziękuję Mischoko- na styczeń się skombinuje jakiś nowy zjazd no dzięki ![]() gastone - śliczne meble ja się wczoraj tak skułam, że masakra opijaliśmy moje ur. z współlokatorami syn mojego współlokatora był masakra i mamy ich piesa w domu Figę no masakra zakochałam się w tym psie teraz idę zapłacić za siłownię i do przyjaciółki...Pozatym zadzwoniłam wczoraj do tego pacana... powinni mi odbierać komórkę po pijaku
|
|
#2288 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba że inne dziewczyny będą mogły Cię oprowadzić w bardziej pasujący Ci dzień! w sumie i tak planujemy spotkanie 17 stycznia jeśli dobrze pamiętam..? a to że wszyscy kogoś mają to chyba zaczynam się do tego przyzwyczajać a wizja mnie za 10 lat z 15 kotami staje się coraz bardziej realna ale za to mamy siebie i możemy się pożalić IZA!!!!! AAAAAAAAAAAAAA GRATULUJE!!!!!!!!!!! zawsze jak widzę Twoje efekty wierzę że ja też mogę!
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jejku dziewczynki az mi sie normalnie buzia usmiehcnela od ucha do ucha.... dziekuje az sie zawstydzilam ale serio walcze jak nigdy dzieki tej osemeczce sprzodu echh tylko teraz nagminnie kupuje paski bo wszsytkie spodnie mi spadaja ale to fajne jest
|
|
|
#2290 | ||||
|
Moderatorka z pazurem
|
zagladaj tu czesciej cholernico ty
nastepna cholernica Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do marchewki to...lubie je jesc No i co sie dowiedzialas od "pacana"? |
||||
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
No przyszlam ogladnac meble
Moj styl- piekne sa zazdroszcze i chetnie sama bym sobie jakies kupila, ale nie mam gdzie ich trzymac i tp i pewnie jak bede miala mieszkanie w Pl to wyremontowane z meblami( od tesciow). ale jak najbardziej jestem na tak mmmmmmmmmmmA tak woglole jestem tu pierwszy raz, ale widze, ze te same osobki, no ale WITAM :d
|
#2292 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Jasne ze te same
W ogole nie wiem jak to mozliwe ze dopiero teraz tu do nas dotarlas ![]() |
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pieniadze pewnie ogromne. Ale meble są warte sporego wydatku. Zazdroszczę
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no XXI (21), to koleś źle przeczytał i mi bezsensownego maila napisał ![]() |
|
|
|
|
#2295 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Frytkownice powiadasz?
Bedzie frytkowa uczta czy co? ![]() Hehe a to sie koles zakrecil Tydzien maila czytal i jeszcze zle przeczytal
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam sobie lokówkę za 22zł
i działa
|
|
#2297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a paski to kupuj i obserwuj jak co chwile będziesz przesuwała go o następną dziurkę hahahahah ja przeczytałam LODÓWKĘ chyba jestem głodna Ponura tęsknimy tęsknimy więc zaglądaj tu częściej!
|
|
#2298 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Iza gratuluje |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio zaczęło mi się to prowadzenie bloga opłacać poza tym, że mam wszystko w jednym miejscu, często dostaję porady co poprawić albo po prostu ludzie podrzucają pomysły, to jeszcze dostałam już dwie książki (jedna warta ponad 100zł druga nie wiem, nie sprawdzałam ) i niedługo dostanę frytkownicę on chyba źle przeczytal i tydzien myslal skad ja wezme te materialy, o archiwach cara mi nawet napisał "(...) Zastanawiam się jedynie, jak, od strony doświadczalnej chciałaby Pani ten XIX-wieczny temat przybliżyć czytelnikowi literatury psychologicznej, przyzwyczajonemu do ujmowania wniosków pod dyktando danych liczbowych. Nie jestem historykiem i nie wiem na jakim materiale empirycznym (dokumentacyjnym) Pani się oprze (danych z prasy ścierających się stronnictw, sekretnych zapisków służb informacyjnych Cara Mikołaja, Cesarzy Austrii Franza Josefa czy Prus - Wilhelma). Ponadto, czy te archiwa są na tyle kompletne, skoro przez te tereny przetoczyły się ostatnio dwie wielkie wojny światowe. Dość dygresji. Interesuje mnie rodzaj materiału doświadczalnego, jaki zaproponuje Pani do swojego projektu. Nie znam zbyt dobrze tego okresu. (..). uroczo ![]() ja mam najza***istszą na świecie lokówkę za 19zł ![]() robi takie malutkie śliczne loczki - - - a ja dzisiaj zaczęłam "dietę weekendową" tak tak, wiem, że jest poniedziałek nie jadłam dzisiaj mięsa, ostatni posiłek był do 15 (ryż z warzywami z uczelnianego bufetu |
|
|
|
|
#2300 |
|
Wtajemniczenie
|
Popitoliło Cię, Kochana? Zmaaaaaaarzłam dziiiiiiiś Ale piąteczkę z łaciny Ponura zarobiła także ![]() ![]() Więc miło Tylko promotorka coś mnie przydeptała Zimno, zimno, zimno!
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak jak Adrijah...2 piekne ksiazki, gdzie Kuchnia Wloska jest bomba!
i czekam na frytkownice
|
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
Ahh dziewczynki dziekuje.Ja w mebelkach stylizowanych i ogolnie w antykach sie lubuje czym zarazil mnie moj maz.
Mischoko allleeeeeeeeeee suuuuuuuperrrrrrrr.Niknie sz w oczach!! Ja jestem tylko ciekawa kiedy w koncu ten komputer bedziesz miala i aktualne zdjecia pokarzesz taj jak obiecalas! No i tak ogolnie humor nie dopisuje.Mezulek jutro wylatuje do Pl a ja sie boje sama zostac buuuu.A najgorsze ze moja najlepsza kolezanka akurat ma gosci i musi sie nimi zajac, powozic , pokazac..ehh akurat do czwartku a w czwartek maz juz wraca..
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#2303 |
|
Flawless
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się dzisiaj nic nie chce
![]() Mischoko - gratuluję, chociaż tobie się udaje. Trzymaj tak dalej
|
|
#2305 | |||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2306 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć piękne!
dzisiaj przeczytałam arytukuł o kochankach XXL ciekawy Męskim okiem Czy więcej oznacza również – lepiej? Badania przeprowadzone przez amerykańskich naukowców dowodzą, że tak. Przynajmniej jeśli chodzi o życie erotyczne kobiet z nadwagą. Są równie atrakcyjne, co ich wiecznie dbające o linię koleżanki, a przy tym prowadzą intensywniejsze życie erotyczne – tak wynika z badań, jakie na temat kobiet z nadwagą przeprowadzili naukowcy z Instytutu Medycyny na Hawajach. Naukowcy przebadali siedem tysięcy kobiet, mierząc ich wagę, wiek, liczbę partnerów i częstotliwość seksualnych zbliżeń. Okazało się, że wbrew powszechnym mitom kobiety z brzuszkiem wcale nie cierpią z powodu erotycznej abstynencji. 92 procent puszystych kobiet uprawia bowiem regularnie seks. Tymczasem spośród szczupłych pań może się tym samym pochwalić jedynie 87 procent ankietowanych. Czym wyjaśnić te zaskakujące wyniki? Bliss Kaneshiro, jeden z autorów badań tłumaczy, że mężczyźni po prostu wolą kobiety szczęśliwe i zadowolone z siebie. A takich wśród puszystych pań nie brakuje. Co innego chude – u nich poziom frustracji wzrasta wraz z każdą nową fałdką, czy dodatkowym kilogramem. Co ciekawe – autorzy badania odkryli przy okazji, kto powiela stereotyp, według którego grubsze kobiety nie podobają się mężczyznom i nie uprawiają seksu. Otóż wcale nie chodzi o zazdrosne posiadaczki nienagannej figury. Okazało się, że wszystkiemu winni są… lekarze ginekolodzy. To właśnie oni zazwyczaj ignorują życie seksualne swoich nieco bardziej okrągłych pacjentek. Wyniki badań naukowców z Hawajów pięknie łączą się z niedawnymi doniesieniami prasy naukowej. Mniej więcej miesiąc temu inna grupa naukowców badających panie doszła do wniosku, że waga kobiety zależy od jej poczucia szczęścia. I tak – im kobieta bardziej szczęśliwa, tym mniejszą wagę przywiązuje do swojej tali i tym bardziej nabiera ciała. Jedynie tak ważne momenty w życiu jak np. zaręczyny czy ślub potrafią zmobilizować panie do radykalnych działań i zrzucenia kilku kilogramów. Zatem zanim przyjdzie nam do głowy zmienić obecną, lekko puszystą partnerkę na kogoś z figurą modelki, warto dokładnie rozważyć wszelkie za i przeciw. Co bowiem, jeśli porzucimy nieopatrznie seksualny ideał tylko po to, by na jego miejsce trafiła jakaś śnięta, zimna ryba? Przecież jak mówi znane powiedzonko - „kochanego ciałka nigdy za wiele”. miłego czytania
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
a mi od rana nie chodził Wizaż
![]() a teraz przyszłam dopiero z zajęć, przez godzinę robilam z kolezanką zadanie na czwartek, no i teraz jem sobie kolację i zaraz was poczytam
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ważę tylko 1 kg więcej niż TY
|
|
#2309 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Fafi tekst genialny - popieram w 100%
|
|
|
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
no no Limo widzę że Tobie ta waga faktycznie ostatnio ładnie spada!
gratuluję!!!! ![]() mi też się podobał ale sonda która była do tego dołączona mi się nie podobała więc jej nie pokazuje ![]() jakoś teraz mi się skojarzyło... ostatnio na zajęciach czytaliśmy takie tam róże badania socjologiczne i wyszło z nich, że FACECI w partnerstwie cenią MIŁOŚĆ potem SEX i coś tam jeszcze ale nie pamiętam a KOBIETY natomiast SZACUNEK i WSPÓLNE ZAINTERESOWANIA a oprócz tego w innych badaniach wyszło że FACECI oczekują od kobiet w związku miłości, czułości, uczucia (niby tacy romantycy) a KOBIETY zabezpieczenia finansowego, bezpieczeństwa i coś tam jeszcze doszliśmy do wniosku że z tych badań kobiety wyszły na materialistki oczywiście wszystkie panie były tym oburzone a faceci krzyczeli że to czysta prawda dziwne to
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

tylko daj adresa na priva
Hej Mysza co sie dzieje ?
i musiałam pedałować w czwartek wieczorem na pocztę, ale na szczęście nie było kolejki. Jeszcze mi napisał na avizach, ze to duza paczka i bylam uzbrojona w dużą torbę na zakupy, a tu koperta a4 lekka jak piórko
nawet do skrzynki by się zmieściła jakby ją otworzył [
lenie
)
?

w moim stylu
opijaliśmy moje ur. z współlokatorami
i mamy ich piesa w domu Figę no masakra zakochałam się w tym psie 

poza tym, że mam wszystko w jednym miejscu, często dostaję porady co poprawić albo po prostu ludzie podrzucają pomysły, to jeszcze dostałam już dwie książki (jedna warta ponad 100zł