|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
tak sobie myśle ze juz o samo wybaczenie nie chodzi.. bo siostrez moze bym i wybaczyła, ale nawet jakbym wybaczyła to NIGDY BYM nie wysłałą im filmu z mego zycia z zyczeniami itp itd.. wcale ich to nieobchodzi.. Po co?,
Na wąłsne zyczenie potem bedziesz słuchałą wysmiewek i komentarzy które wcale mogłby sie nie pojawic... ale Piwusiu twoje zycie i twoja decyzja .. to tylko moja opinia.. A MY CHCEMY dla ciebie jaknajlepiej.. nie chcemy ci w przeciwienstwie do rodziiny twojej zrobic ci przywdy ![]()
![]() |
#2282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moze jak siostra ja obejrzy i zobaczy jej szczere zyczenia to zaplacze nad swym losem i glupota i zapragnie zgody... Ja wam powiem jedno, moze i nie odwazylabym sie na nagranie filmu ale napewno wyslalabym zyczenia i prezent. Po pierwsze, nikt jej nigdy nie wypomnie ze zlekcewazyla tak wazny dzien w zyciu siostry a po drugie jestem zdania ze nalezy walczyc o zgode miedzy rodzenstwem bo jak zabraknie rodzicow to beda najlizsza swoja rodzina i wiem ze beda wtedy za soba tesknic. I jedna i druga ,mimo ze beda mialy pozakladane swoje rodziny i mialy dzieci. Siostra to siostra i juz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Izus dzieki za dobre chęci z butkami.. kochana jestes
![]() ach no nie powiedziałąm Wam wiecie ze ide na wesele teraz w sobote... ale nie wiecie ze ja ta sale stroje jesxcze;p ![]() ![]() PS. nie mam wielkiej stopy ![]() ![]()
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Olivka, teraz to już musi się udać
![]() ![]() ![]() Mąż dziś był w biurze nieruchomości i jutro i w środę idziemy obejrzeć kilka mieszkań ![]() ![]()
#2285 |
BAN stały
|
Ja paliłam liście, śmierdzę strasznie
![]() Moze jutro przyjdzie mój sprzęt do paznokci to od razu odbiorę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie dzwonilam do Tż aby kupil mi w Mc shake , loda i kanapke
![]() Ala kurcze nie przypuszczalam ze tak dlugo moze trwac zakup mieszkania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
wymagania mamy duże, niska cena
![]() Tak naprawdę od 3 tygodni wzięliśmy się ostro za szukanie, wczoraj druknęliśmy interesujące nas oferty a mąż wybrał się z nimi do biura ![]()
#2288 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mischoko ja sie na tym nieznam kompletnie, ale kupuj sprzecior i jak dziala to przylece na wakacje do Ciebie na deBilacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A szpilki chetnie pozycze, mam boskie ryłko. tyle ze 37.5 ![]() ![]() Olivko odpoczywaj dzielnie!! Trzymam kciuki!! ![]() Zuzia! zelki bedziesz robic? pochwal sie koniecznie fotkami!!!! Piwusia ja chyba nie wysylalabym plyty. Wyslalabym za to kartke z porzadnymi zyczeniami pisanymi prosto z serca, a nie gotowym wierszykiem i jakis drobny prezent, zeby Twoja siostra wiedziala, ze jestes duuuzo lepsza od calej tej pseudo-rodziny razem wzietej i mimo takiej sytuacji pamietasz o niej i jej najwazniejszym dniu w zyciu. Tak na prawde ciezko jest mi doradzac w takiej sytuacji, ale jednak zrobilabym tak, jak napisalam przed chwila ![]() ![]() Mischoko tu mnie na privie Tola przyciska, a wiesz, ze ona w tym miesiacu ciazy to juz pewnie ciezka jest niezle ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2289 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry.
Zycze wszystkim milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry - hej Laseczki!
![]() Hej Syla! ![]() Jest tu ktoś teraz jeszcze? Olivka - podziwiam! Aleś dzielna woman!!! I super, że u Blondi wszystko cacy - bardzo sie cieszę! Piwusia - jeśli czujesz, że masz ochotę to wysyłaj co chcesz ![]() A ja byłam wczoraj w Krakowie i mam tyle książek "poleconych" do przeczytania - i to wielkich poważnych knig, zwłaszcza z ekonomii, że normalnie załamka... ![]() ![]() MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!! Ahoj!!! Aha - i to Was nie ma, nie mnie żeby potem nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Syla kto da rade to przeczytac jak nie Ty? Ja w kazdym razie wierze w Ciebie trzymam kciuki ![]() Blondyneczko widac juz cos troszke brzuszka? Dzien dobry Zanko ![]()
#2292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chory to on już jest śmiertelnie jak tylko zakaszle. ![]() Cytat:
![]() I co, pomagają? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zadomowienie
|
Kropka moj TZ na kazdy kartar i najmniejsyz bol gardla psika Bioparoxem a kazdy najnijeszy bol ucha (nawet wynikajacy z zuelnie innych przyczyn niz przeziebienie) zalewa Dicortineffem. Nic tylko sie zalamac...
#2294 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
napisałam na metamorfozy aby mi przerobiły foto, nie przerobiły, to sama się przerobiłam ![]() Zapłaciłam stówkę i czuje się fajnie. OLIVKA to ja już ani nie dmucham ani kciuków nie trzymam, ale co wieczór zdrowaśkę puszczę aż do czwartku ![]() Aliszcze a może możesz wziąć aparat foto i porobić foto tych mieszkań??? Tak z grubsza, bo ja kocham oglądać mieszkania do kupna (sama obejrzałam milion nim kupiłam swoje). A wiecie, ze nasza Kaśka to już do Polski mknie ![]() ![]() A ja byłam u gina wczoraj, hmmm dosłownie 5 min i 70 zł poszło ![]() 1. leżeć!!! 2.chodzić tyle co po domu!!! 3. spacer góra raz na tydzień!!! 4. 10listopada wypić na godzinę przed wizytą litr wody (nie sikać) i przyjść z dvd płytą, będziemy oglądać dzidzi i będziemy wiedzieć czy chłopak czy dziewczynka 5. może wtedy zakaz chodzenia zostanie "zdjęty" ![]() ps. dorzucam Wam foto MOICH paznokci (nie chodzi o malowanie bo jest tuż przed zmyciem- jeszcze weselne malowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
oto moja fryzurka nowa
miałam być blondynką, ale fryzjerka powiedziała "za dwa-trzy farbowania" no to zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Gabi pazurki sliczne! A co do lezenia - szykuje Ci sie ladny opdoczynek. Dbaj o siebie i Fasolinke!! A z jakiego powodu musisz lezec? Bardzo ladnie wygladasz na tym zdjeciu, szkoda tylko,z e takie malutkie
![]() eeedit: pokazalo sie wieksze zdjecie ![]()
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj okazało się, że z powodu tego iż ja mam bardzo krótką szyjkę (dużo krótszą niż inni ;( ) to jak dużo chodzę (a mam też brzusia z w/w powodów niziutko) to szyjka zaczyna się "ogniskować" co wg tego co zrozumiałam oznacza że zaczyna się powolutku otwierać. No a wiadomo co sie stanie jak się szyjka otworzy zanim powinna!!! Oficjalnie stuknął mi 18tc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No wlasnie z tego wszystkiego zapomnialam sie przywitac ![]() Dzien dobry ![]()
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
nie wolno masować, głaskać, wykonywać rączkami na brzuszku ruchów kolistych
tego sie wczoraj od gina dowiedziałam 1. chcesz zajść w ciąże nie masuj brzucha bo to powoduje skurcze macicy co wypycha świeżo zagnieżdżony fasolinek z brzusia 2. jesteś w ciąży (do 38 tygodnia) nie masuj, nie głaszcz, nie kołysaj rękoma dzidzi w brzuszku, bo to powoduje skurcze macicy i roztwieranie się szyjki, co sprzyja poronieniom i szybszym porodą! Tego sie wczoraj dowiedziałam u gina mego, a to dobry gin jest. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze jest taki odruch bo ja 18tc taki mam! Wolno złapać brzuś i trzymać go sobie, ale nie "jeździć" po nim łapką! Proszę zacząć się oduczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki - znowuś mnie nie widzicie?
![]() ![]() Hejka Mischoko! ![]() No właśnie - ja też nie wysłałam tych wymiarów, ale już nie wiem czy zawracać Ci głowę w ogóle tym...? Hej - no a co z tym domkiem? Bo to ma być domek koniecznie - długo juz szukacie? Przez tego samego pośrednika czy z ogłoszeń? Może innego trzeba? Kurcza - szkoda! Ja uwielbiam takie tematy - więc fajno, że i Ty i Aliszcze (kurcza w Poznaniu to ceny chyba takie, że szok, nie? ![]() A mi się tak nie chce uczyć... ![]() ![]() Edit: Ojej - w ogóle mi się nic nie chce! ![]() ![]() Hej Gabi! Hej Loni! - ahoj ![]() O - Madziwnia,Toli!!! - odezwijcie się Girls!!! Co u Was? Jak się macie? Madzia co w sklepie?- ruch czy nie? Tola - I hope, że zgagi niet, a najlepiej o niej ciichooo, no nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Laski! Słuchajcie! Przespałam wreszcie noc! No, powiedzmy... Od 1:00 do 7:00, z 4 wstawaniami do kibelka.
![]() Aha, wczoraj na szkole rodzenia mój małż "kąpał" i przewijał "Mikusia". Możecie na n-k zobaczyć fotkę w jego profilu (łatwo go znaleźć u mnie w znajomych po nazwisku). I w domu mi powiedział, że już się n ie może doczekać, kiedy naprawdę go wykąpie. To będzie jego zajęcie. No oczywiście jak nie będzie w pracy, bo jak będzie pracował do 21, to Miki nie będzie tyle czekał na tatusia. ![]() Gabi! A po co masz wypić ten litr wody? Co do głaskania brzucha, to robię to baaaaaaaardzo często. I nie zamierzam się oduczać, to takie przyjemne! On mnie kopie, a ja go głaszczę. Taki mamy uklad! ![]()
#2305 |
Zadomowienie
|
"Jane ja czekam wyslesz to wyslesz nie to nie twoj wybor na razie do konca miesiac mam co robic wiec wiesz - poza tym dla ciebei szaliczek tylko wiec mysle ze szybko by poszlo ale czekam cierpliwie przeciez nie zmuszam mozna zmienic zdanie
![]() ![]() Mischoko - Japoneczko! Szaliczek to chyba sam Blondi chciała - ja wszystko, tylko nie wiem jak Ty z czasem, bo jednak dużo tych "zleceń"dostałaś, bo śliczności potrafisz... - ja tak z niepewności bardziej czy Ci się chce... - jeśli tak to fajniutko by mi było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
Hej Gabi! Hej Loni! - ahoj ![]() Hej Jane, ahoj! ![]() Ale mam dzisiaj lenia, normalnie masakra. I do tego spać mi się chce, (mój budzik dzwoni o 5.30 ![]() Milusiego dnia dziewczynki Całuski
#2307 |
Zadomowienie
|
Toli- gratuluję udanej, przespanej nocy! Super, że zgagi niet
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się też nic nie chce- no właśnie! Budzik dzwoni u nas w tygodniu o 5:20, a potem o 5:45 ![]() To życzmy sobie powodzenia w "ruszeniu się z lenistwa"!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaki!
![]() |
#2310 |
Raczkowanie
|
JESTEM ZA!!!!
precz z LENIEM!!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.