GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 16:16   #2281
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

tak sobie myśle ze juz o samo wybaczenie nie chodzi.. bo siostrez moze bym i wybaczyła, ale nawet jakbym wybaczyła to NIGDY BYM nie wysłałą im filmu z mego zycia z zyczeniami itp itd.. wcale ich to nieobchodzi.. Po co?,
Na wąłsne zyczenie potem bedziesz słuchałą wysmiewek i komentarzy które wcale mogłby sie nie pojawic... ale Piwusiu twoje zycie i twoja decyzja .. to tylko moja opinia.. A MY CHCEMY dla ciebie jaknajlepiej.. nie chcemy ci w przeciwienstwie do rodziiny twojej zrobic ci przywdy

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:43   #2282
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
tak sobie myśle ze juz o samo wybaczenie nie chodzi.. bo siostrez moze bym i wybaczyła, ale nawet jakbym wybaczyła to NIGDY BYM nie wysłałą im filmu z mego zycia z zyczeniami itp itd.. wcale ich to nieobchodzi.. Po co?,
Na wąłsne zyczenie potem bedziesz słuchałą wysmiewek i komentarzy które wcale mogłby sie nie pojawic... ale Piwusiu twoje zycie i twoja decyzja .. to tylko moja opinia.. A MY CHCEMY dla ciebie jaknajlepiej.. nie chcemy ci w przeciwienstwie do rodziiny twojej zrobic ci przywdy

A moze jak siostra ja obejrzy i zobaczy jej szczere zyczenia to zaplacze nad swym losem i glupota i zapragnie zgody...
Ja wam powiem jedno, moze i nie odwazylabym sie na nagranie filmu ale napewno wyslalabym zyczenia i prezent. Po pierwsze, nikt jej nigdy nie wypomnie ze zlekcewazyla tak wazny dzien w zyciu siostry a po drugie jestem zdania ze nalezy walczyc o zgode miedzy rodzenstwem bo jak zabraknie rodzicow to beda najlizsza swoja rodzina i wiem ze beda wtedy za soba tesknic. I jedna i druga ,mimo ze beda mialy pozakladane swoje rodziny i mialy dzieci. Siostra to siostra i juz.
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:43   #2283
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Izus dzieki za dobre chęci z butkami.. kochana jestes ja wiem ze bys mi pożyczyła.. ale małż dzwonił i powiedział ze pojedzie ze mna dzis do słupska i kupimy masdzi szpileczki.. i serwetki ...
ach no nie powiedziałąm Wam wiecie ze ide na wesele teraz w sobote... ale nie wiecie ze ja ta sale stroje jesxcze;p uwielbiam .. i odciazyc troszke młoda cchiałam i sama wybiore serwteki poskładam ale porobie foteczki i pokaze co mi wyszło oby goscią sie podobało
PS. nie mam wielkiej stopy .. to rozmiar bardzo powszechny

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:46   #2284
Aliszcze
Zakorzenienie

Olivka, teraz to już musi się udać wierzę w to i trzymam kciuki Relaksuj sobie ile wlezie

Mąż dziś był w biurze nieruchomości i jutro i w środę idziemy obejrzeć kilka mieszkań nie mogę się doczekać

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 17:14   #2285
Zuziunia
BAN stały

Ja paliłam liście, śmierdzę strasznie miałam jechać do mamy ale nie chce mi się.
Moze jutro przyjdzie mój sprzęt do paznokci to od razu odbiorę.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 17:42   #2286
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja wlasnie dzwonilam do Tż aby kupil mi w Mc shake , loda i kanapke

Ala kurcze nie przypuszczalam ze tak dlugo moze trwac zakup mieszkania chyba macie bardzo wysokie wymagania
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:20   #2287
Aliszcze
Zakorzenienie

wymagania mamy duże, niska cena

Tak naprawdę od 3 tygodni wzięliśmy się ostro za szukanie, wczoraj druknęliśmy interesujące nas oferty a mąż wybrał się z nimi do biura jak się czujesz Blondi?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 18:34   #2288
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Mischoko! Co chcesz wiedzieć na temat depilacji laserowej? Nie usuwalam co prawda owłosienia w interesujących Cię miejscach, ale usuwałam, więc może pomogę. W czym problem?
Toluś kurcze zanim przeczytalam kolejnego posta bylam zaintrygowana, gdzie Ty te wloski usuwalas, a to tylko wasik, no rozczarowalas mnie Kochana, myslalam, ze jakas sensacja bedzie
Mischoko ja sie na tym nieznam kompletnie, ale kupuj sprzecior i jak dziala to przylece na wakacje do Ciebie na deBilacje

Cytat:
Aaha kobietki oglądałam wczoraj w kiniue z małęzm moim kochanym MAMMA MIA któras z was polecała i wybralismy sie.. rany film boski taki inny, tyle odjazdowej muzyki az nogi same sie rwą do tańca

Kto mi pozyczy czarne szpilki rozmiar 40??? szukam i zadne mi sie nie podobaja
Ja tez ogladalam ten film, podoba mi sie tak,z e juz obejrzlaam 4 razy w domu i po kilka razy piosenke te, co na plazy sa prze wieczorem kawalerskim i sam poczatek te pisoenke jak czyta pamietnik
A szpilki chetnie pozycze, mam boskie ryłko. tyle ze 37.5 A wzrostu mam 174 chyba. Podobno mam male kopytko

Olivko odpoczywaj dzielnie!! Trzymam kciuki!!

Zuzia! zelki bedziesz robic? pochwal sie koniecznie fotkami!!!!

Piwusia ja chyba nie wysylalabym plyty. Wyslalabym za to kartke z porzadnymi zyczeniami pisanymi prosto z serca, a nie gotowym wierszykiem i jakis drobny prezent, zeby Twoja siostra wiedziala, ze jestes duuuzo lepsza od calej tej pseudo-rodziny razem wzietej i mimo takiej sytuacji pamietasz o niej i jej najwazniejszym dniu w zyciu. Tak na prawde ciezko jest mi doradzac w takiej sytuacji, ale jednak zrobilabym tak, jak napisalam przed chwila Dzielna jestes kobietka, podziwiam Cie z kazdym dniem coraz bardziej. Tak na prawde nie potrafie sobie nawet wyobrazic co przezylas, ale wiem jedno - jestes NIESAMOWITA osoba, skoro przetrwalas to wszystko i jestes taka dobra i ciepla osoba, ktora potrafi sie smiac i kochac. Powinni napisac o Tobie ksiazke albo nakrecic film

Mischoko tu mnie na privie Tola przyciska, a wiesz, ze ona w tym miesiacu ciazy to juz pewnie ciezka jest niezle (oczywiscie zartuje Tolus, nie wygladasz na meg a ciezka ). Jakie ja mam CI podac te wymiary czapencji itd? A masz juz moja wloczke? Czy jeszcze moge z mienic kolor?

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 06:27   #2289
syla39
Wtajemniczenie

Dzien dobry.

Zycze wszystkim milego dnia
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 07:07   #2290
Jane2008
Zadomowienie

Dzień dobry - hej Laseczki!
Hej Syla!
Jest tu ktoś teraz jeszcze?
Olivka - podziwiam! Aleś dzielna woman!!!
I super, że u Blondi wszystko cacy - bardzo sie cieszę!
Piwusia - jeśli czujesz, że masz ochotę to wysyłaj co chcesz - hm, na film to nie wiem czy bym sie odważyła, bo to nagrać trzeba siebie, a takiego czegoś to ja nie lubię, bez względu dla kogo ta kaseta byłoby to dla mnie trudne (a może ktoś złośliwie by pomyślał, że się pochwalić chce taka osoba co film nagrała? - że piękni, bogaci czy co???) - ja to raczej życzonka i ew. prezencik jakiś sympatyczny, taki ciepły bardziej niż praktyczny... - ale co to nie mam w tej chwili idea...? - zawsze schodzi mi na wymyślaniu prezntów...

A ja byłam wczoraj w Krakowie i mam tyle książek "poleconych" do przeczytania - i to wielkich poważnych knig, zwłaszcza z ekonomii, że normalnie załamka... - i kiedy ja to mam niby zrobić???? Ojej - martwię się i boję - trzymajcie kciuki za Jane!!! PLEASE!!!

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!! Ahoj!!!
Aha - i to Was nie ma, nie mnie żeby potem nie było - JESTEM I WAS SERDECZNIE POZDRAWIAM!!!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 07:52   #2291
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Dzien dobry

Syla kto da rade to przeczytac jak nie Ty? Ja w kazdym razie wierze w Ciebie trzymam kciuki

Blondyneczko widac juz cos troszke brzuszka?

Dzien dobry Zanko jak tam samopoczucie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 08:15   #2292
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
A mi małż umiera... na przeziębienie. Łon jest jak dzidziuś jak się przeziębi. Wczoraja siostra Piwusia musiała cały dzień czuwać przy łożu chorego... matko jedyna jaki łon się upierdliwy robi przy temp 37.2... Masakra. Ale oczywiście leków niechce brać...
Wolałabym żeby mój nic nie chciał brać, tymczasem on żre gripex jak cukierki. W jego mniemaniu to jest LEK, w dodatku dobry na wszystko.
A chory to on już jest śmiertelnie jak tylko zakaszle.

Cytat:
Aaha kobietki oglądałam wczoraj w kiniue z małęzm moim kochanym MAMMA MIA któras z was polecała i wybralismy sie.. rany film boski taki inny, tyle odjazdowej muzyki az nogi same sie rwą do tańca
A mnie troszkę film rozczarował. Sama nie wiem czemu. Muza super, fajnie odśpiewane (no, może z wyjątkiem pana Bonda ) i odtańczone, ale czegoś mi brakło.

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja wlasnie sie zajadam migdalami
I co, pomagają?

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 08:23   #2293
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Kropka moj TZ na kazdy kartar i najmniejsyz bol gardla psika Bioparoxem a kazdy najnijeszy bol ucha (nawet wynikajacy z zuelnie innych przyczyn niz przeziebienie) zalewa Dicortineffem. Nic tylko sie zalamac...

Stary 2008-10-21, 08:44   #2294
gabriellao0
Zakorzenienie

Dzień Dobry
napisałam na metamorfozy aby mi przerobiły foto, nie przerobiły, to sama się przerobiłam
Zapłaciłam stówkę i czuje się fajnie.

OLIVKA
to ja już ani nie dmucham ani kciuków nie trzymam, ale co wieczór zdrowaśkę puszczę aż do czwartku

Aliszcze
a może możesz wziąć aparat foto i porobić foto tych mieszkań??? Tak z grubsza, bo ja kocham oglądać mieszkania do kupna (sama obejrzałam milion nim kupiłam swoje).

A wiecie, ze nasza Kaśka to już do Polski mknie na wesele bo dziś 21.

A ja byłam u gina wczoraj, hmmm dosłownie 5 min i 70 zł poszło . Do tego niestety:
1. leżeć!!!
2.chodzić tyle co po domu!!!
3. spacer góra raz na tydzień!!!
4. 10listopada wypić na godzinę przed wizytą litr wody (nie sikać) i przyjść z dvd płytą, będziemy oglądać dzidzi i będziemy wiedzieć czy chłopak czy dziewczynka
5. może wtedy zakaz chodzenia zostanie "zdjęty"

ps. dorzucam Wam foto MOICH paznokci (nie chodzi o malowanie bo jest tuż przed zmyciem- jeszcze weselne malowanie ). Takie mam pazurki -zazwyczaj jeszcze dłuższe, ot tak się chwalę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0004.jpg (17,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0005.jpg (13,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0006.jpg (14,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0007.jpg (16,6 KB, 4 załadowań)
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:03   #2295
gabriellao0
Zakorzenienie

oto moja fryzurka nowa
miałam być blondynką, ale fryzjerka powiedziała "za dwa-trzy farbowania" no to zobaczymy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0005.jpg (26,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-10-21, 09:05   #2296
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Gabi pazurki sliczne! A co do lezenia - szykuje Ci sie ladny opdoczynek. Dbaj o siebie i Fasolinke!! A z jakiego powodu musisz lezec? Bardzo ladnie wygladasz na tym zdjeciu, szkoda tylko,z e takie malutkie

eeedit: pokazalo sie wieksze zdjecie Sliczna dziewczyna w slicznej nowej fryzurce!

Stary 2008-10-21, 09:48   #2297
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Gabi pazurki sliczne! A co do lezenia - szykuje Ci sie ladny opdoczynek. Dbaj o siebie i Fasolinke!! A z jakiego powodu musisz lezec?
Byłam ostatnio to mi powiedział, że jakby był w ciąży chciałby być w mojej, takiej zdrowej ładnej itd.
Wczoraj okazało się, że z powodu tego iż ja mam bardzo krótką szyjkę (dużo krótszą niż inni ;( ) to jak dużo chodzę (a mam też brzusia z w/w powodów niziutko) to szyjka zaczyna się "ogniskować" co wg tego co zrozumiałam oznacza że zaczyna się powolutku otwierać.
No a wiadomo co sie stanie jak się szyjka otworzy zanim powinna!!!
Oficjalnie stuknął mi 18tc.
Stary 2008-10-21, 09:54   #2298
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Wow, duze roznice w cenie. Wygladaja spoko, ciekawe jak z efektami. Nie widzialam tam zadnych komentarzy, moze trzeba by bylo poszukac? Moze ktos uzywal i sie wypowiedzial czy skuteczne sa te "maszynki"?
Tam w tej "srodkowej" sa dwie skrajne opinie i tez nie wiem co zrobic no .... jeszcze dumam....

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Olivka, teraz to już musi się udać wierzę w to i trzymam kciuki Relaksuj sobie ile wlezie

Mąż dziś był w biurze nieruchomości i jutro i w środę idziemy obejrzeć kilka mieszkań nie mogę się doczekać
ja bylam wczoraj znowu rudera za mase kasy ale poczekam na pewno cos bedzie jeszcze.....

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Mischoko ja sie na tym nieznam kompletnie, ale kupuj sprzecior i jak dziala to przylece na wakacje do Ciebie na deBilacje

Mischoko tu mnie na privie Tola przyciska, a wiesz, ze ona w tym miesiacu ciazy to juz pewnie ciezka jest niezle (oczywiscie zartuje Tolus, nie wygladasz na meg a ciezka ). Jakie ja mam CI podac te wymiary czapencji itd? A masz juz moja wloczke? Czy jeszcze moge z mienic kolor?
Jak tylko masz ochote to nie ma sprawy nawet bez DeBilacji przyjezdzaj na wakacje Co do czapy. Podaj mi tylko obwod glowy. Wloczke mam ale jak chcesz cos jeszcze zmienic to ok nie zaczelam jeszcze a blekit zuzyje na jakis ciuszek dla synka mojej kolezanki jesli nie chcesz

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
oto moja fryzurka nowa
miałam być blondynką, ale fryzjerka powiedziała "za dwa-trzy farbowania" no to zobaczymy
Gabi ladnie Ci w takim kolorku Ale jak chcesz byc blondynka to ja czekam na fotki w nowym kolorze

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Zycze wszystkim milego dnia
No wlasnie z tego wszystkiego zapomnialam sie przywitac
Dzien dobry
Stary 2008-10-21, 09:58   #2299
gabriellao0
Zakorzenienie

nie wolno masować, głaskać, wykonywać rączkami na brzuszku ruchów kolistych
tego sie wczoraj od gina dowiedziałam
1. chcesz zajść w ciąże nie masuj brzucha bo to powoduje skurcze macicy co wypycha świeżo zagnieżdżony fasolinek z brzusia
2. jesteś w ciąży (do 38 tygodnia) nie masuj, nie głaszcz, nie kołysaj rękoma dzidzi w brzuszku, bo to powoduje skurcze macicy i roztwieranie się szyjki, co sprzyja poronieniom i szybszym porodą!
Tego sie wczoraj dowiedziałam u gina mego, a to dobry gin jest.
Stary 2008-10-21, 10:08   #2300
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
nie wolno masować, głaskać, wykonywać rączkami na brzuszku ruchów kolistych
tego sie wczoraj od gina dowiedziałam
1. chcesz zajść w ciąże nie masuj brzucha bo to powoduje skurcze macicy co wypycha świeżo zagnieżdżony fasolinek z brzusia
2. jesteś w ciąży (do 38 tygodnia) nie masuj, nie głaszcz, nie kołysaj rękoma dzidzi w brzuszku, bo to powoduje skurcze macicy i roztwieranie się szyjki, co sprzyja poronieniom i szybszym porodą!
Tego sie wczoraj dowiedziałam u gina mego, a to dobry gin jest.
No cos ty???? powaznie ?? ale to wlasnie chyba na ogol sie glaska tak odruchowo no hihih juz widze jak malz do ciebie idzie i glaskac brzuszek chce a ty mu po lapach
Stary 2008-10-21, 10:19   #2301
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
No cos ty???? powaznie ?? ale to wlasnie chyba na ogol sie glaska tak odruchowo no hihih juz widze jak malz do ciebie idzie i glaskac brzuszek chce a ty mu po lapach
Od wczoraj (kiedy to wiemy) to raczej on mnie po łapach bije! Po czym za kilka minut sam się pcha do głaskania!
Wiem, ze jest taki odruch bo ja 18tc taki mam! Wolno złapać brzuś i trzymać go sobie, ale nie "jeździć" po nim łapką!
Proszę zacząć się oduczać
Stary 2008-10-21, 10:19   #2302
Jane2008
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki - znowuś mnie nie widzicie?
Hejka Mischoko!
No właśnie - ja też nie wysłałam tych wymiarów, ale już nie wiem czy zawracać Ci głowę w ogóle tym...? Hej - no a co z tym domkiem? Bo to ma być domek koniecznie - długo juz szukacie? Przez tego samego pośrednika czy z ogłoszeń? Może innego trzeba? Kurcza - szkoda! Ja uwielbiam takie tematy - więc fajno, że i Ty i Aliszcze (kurcza w Poznaniu to ceny chyba takie, że szok, nie? ) na topie nieruchomości! Please - załączajcie fotki jak już coś będziecie mieć na oku - please!
A mi się tak nie chce uczyć... - o ludzie! I to jeszcze wcale nie "dla siebie" tylko na nowy przedmiot muszę! - a jeszcze mnie ostatnio studenty męskie wkurzyły i rozpraszały (nie wiem co jest, ale faceci to jak zobaczą młodą asystentkę, a jeszcze blondi pewnie, to zaczepiają, zagadują, no takie podrywkowe zachowania, żeby tylko człowieka wybić z tropu! Ja tu chcę mówić, zadania zadawać - a te chłopki zagadują, rozśmieszają, że hej! Oj - muszę się nie dać, bo ci są "nowi" i jeszcze pewnie nie wiedzą, że to że człowiek młody, usmiechnięty i podejście ma do nich spoko, to nie znaczy, że lżej bedzie i bez wymagań - o nie!!!

Edit: Ojej - w ogóle mi się nic nie chce! co jest...?
Hej Gabi! Hej Loni! - ahoj

O - Madziwnia,Toli!!! - odezwijcie się Girls!!! Co u Was? Jak się macie? Madzia co w sklepie?- ruch czy nie? Tola - I hope, że zgagi niet, a najlepiej o niej ciichooo, no nie?
Stary 2008-10-21, 10:29   #2303
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Od wczoraj (kiedy to wiemy) to raczej on mnie po łapach bije! Po czym za kilka minut sam się pcha do głaskania!
Wiem, ze jest taki odruch bo ja 18tc taki mam! Wolno złapać brzuś i trzymać go sobie, ale nie "jeździć" po nim łapką!
Proszę zacząć się oduczać
Oj to dobrze wiedziec A jak tam u Was lepiej troszeczke ?

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki - znowuś mnie nie widzicie?
Hejka Mischoko!
No właśnie - ja też nie wysłałam tych wymiarów, ale już nie wiem czy zawracać Ci głowę w ogóle tym...? Hej - no a co z tym domkiem? Bo to ma być domek koniecznie - długo juz szukacie? Przez tego samego pośrednika czy z ogłoszeń? Może innego trzeba? Kurcza - szkoda! Ja uwielbiam takie tematy - więc fajno, że i Ty i Aliszcze (kurcza w Poznaniu to ceny chyba takie, że szok, nie? ) na topie nieruchomości! Please - załączajcie fotki jak już coś będziecie mieć na oku - please!
A mi się tak nie chce uczyć... - o ludzie! I to jeszcze wcale nie "dla siebie" tylko na nowy przedmiot muszę! - a jeszcze mnie ostatnio studenty męskie wkurzyły i rozpraszały (nie wiem co jest, ale faceci to jak zobaczą młodą asystentkę, a jeszcze blondi pewnie, to zaczepiają, zagadują, no takie podrywkowe zachowania, żeby tylko człowieka wybić z tropu! Ja tu chcę mówić, zadania zadawać - a te chłopki zagadują, rozśmieszają, że hej! Oj - muszę się nie dać, bo ci są "nowi" i jeszcze pewnie nie wiedzą, że to że człowiek młody, usmiechnięty i podejście ma do nich spoko, to nie znaczy, że lżej bedzie i bez wymagań - o nie!!!

Edit: Ojej - w ogóle mi się nic nie chce! co jest...?
Jane ja czekam wyslesz to wyslesz nie to nie twoj wybor na razie do konca miesiac mam co robic wiec wiesz - poza tym dla ciebei szaliczek tylko wiec mysle ze szybko by poszlo ale czekam cierpliwie przeciez nie zmuszam mozna zmienic zdanie a co do domu no szukam ale ciagle nic
Stary 2008-10-21, 10:30   #2304
tola3804
Zakorzenienie

Laski! Słuchajcie! Przespałam wreszcie noc! No, powiedzmy... Od 1:00 do 7:00, z 4 wstawaniami do kibelka. Ale to i tak wielki sukces. Kilka dni nie bralam ranigastu i wczoraj wzięłam na noc i najwidoczniej zadziałał, bo spało mi się dobrze.

Aha, wczoraj na szkole rodzenia mój małż "kąpał" i przewijał "Mikusia". Możecie na n-k zobaczyć fotkę w jego profilu (łatwo go znaleźć u mnie w znajomych po nazwisku). I w domu mi powiedział, że już się n ie może doczekać, kiedy naprawdę go wykąpie. To będzie jego zajęcie. No oczywiście jak nie będzie w pracy, bo jak będzie pracował do 21, to Miki nie będzie tyle czekał na tatusia. Ale bardzo mu się to spodobało w każdym razie.

Gabi! A po co masz wypić ten litr wody? Co do głaskania brzucha, to robię to baaaaaaaardzo często. I nie zamierzam się oduczać, to takie przyjemne! On mnie kopie, a ja go głaszczę. Taki mamy uklad! Gabi! Ty dbaj o siebie i leż, skoro tak lekarz kazał. Fryzurka śliczna!
Stary 2008-10-21, 10:34   #2305
Jane2008
Zadomowienie

"Jane ja czekam wyslesz to wyslesz nie to nie twoj wybor na razie do konca miesiac mam co robic wiec wiesz - poza tym dla ciebei szaliczek tylko wiec mysle ze szybko by poszlo ale czekam cierpliwie przeciez nie zmuszam mozna zmienic zdanie a co do domu no szukam ale ciagle nic [/quote]"

Mischoko - Japoneczko! Szaliczek to chyba sam Blondi chciała - ja wszystko, tylko nie wiem jak Ty z czasem, bo jednak dużo tych "zleceń"dostałaś, bo śliczności potrafisz... - ja tak z niepewności bardziej czy Ci się chce... - jeśli tak to fajniutko by mi było , ale gdybyś zajęta bardzo była to ja rozumiem - dlatego tak "zagadałam wybadająco"... - nie denerwuj sie proszę, ja zdania nie zmieniłam: zapeczkę i szaliczek chciałam... - sorry- chyba mam "wrażliwy" humor i tak poczułam, że Cie moje pytanie wkurzyło czy cosik takiego...???
Stary 2008-10-21, 10:38   #2306
loni
Raczkowanie

Hej Jane, ahoj!

Ale mam dzisiaj lenia, normalnie masakra.
I do tego spać mi się chce, (mój budzik dzwoni o 5.30 ), zrobiło się ciepełko a ja w golfie!!!!!!!!!!!!!!!!

Milusiego dnia dziewczynki

Całuski
I przenieść ją przez całe życie."
loni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:38   #2307
Jane2008
Zadomowienie

Toli- gratuluję udanej, przespanej nocy! Super, że zgagi niet - może sobie w końcu pójdzie? Oby!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 10:40   #2308
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loni Pokaż wiadomość

Hej Jane, ahoj!

Ale mam dzisiaj lenia, normalnie masakra.
I do tego spać mi się chce, (mój budzik dzwoni o 5.30 ), zrobiło się ciepełko a ja w golfie!!!!!!!!!!!!!!!!

Milusiego dnia dziewczynki

Całuski
Loni - super, że piszesz!
Mi się też nic nie chce- no właśnie! Budzik dzwoni u nas w tygodniu o 5:20, a potem o 5:45 - ale i tak cięzko jest wstwać - ej, muszę sie wreszcie ruszyć!
To życzmy sobie powodzenia w "ruszeniu się z lenistwa"!!!
Stary 2008-10-21, 10:42   #2309
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Toli- gratuluję udanej, przespanej nocy! Super, że zgagi niet - może sobie w końcu pójdzie? Oby!!!
No bardzo bym chciała, ale myślę, że to tylko dlatego, że ten ranigast na chwilę znowu zadziałał... No nic, wracam do zaproszeń.

Buziaki!
Stary 2008-10-21, 10:46   #2310
loni
Raczkowanie

JESTEM ZA!!!!

precz z LENIEM!!!
I przenieść ją przez całe życie."
loni jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości