|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
po prostu Łinli
|
Dot.: Sklep z bielizną La Senza
ja też bym chciała dołączyć do zamówienia
![]() powiedzcie mi proszę tylko, ile mniej więcej dolicza się potem za przesyłkę do Turq i od niej do mnie? i o co chodzi z tymi pakietami/ promocjami, ja mogę się do czegos przyłączyć jak brakuje ![]() jestem zainteresowana tymi rzeczami : http://www.lasenza.co.uk/bras/beauti...t&img=a308_140 -32D http://www.lasenza.co.uk/clearance/l...romclearance=1 ten ostatni- mój rozmiar to 32D, ale nie ma... czy 34 C myślicie też bedzie dobry? podobno to nie duża różnica?
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-17 o 21:06 |
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Funta liczycie po 5 zł średnio?
A i z tego co zdążyłam poczytać - wychodzi na to, że większość majtek wypada o rozmiar większe. Czyli ich M to nasze L itd. Ale powiedzcie mi jeszcze jak jest z tymi koszulkami nocnymi. Podobają mi się te w promocji za 5 funtów. I teraz nie wiem czy rozmiar 10 to nasze polskie 38? I czy wypada większe? Może któraś już zamawiała? W ogóle do kiedy Ci podać swoje typy? Przelew w poniedziałek? Proszę mnie uświadomić ![]() I zaraz poczytam w tył. To mi się strasznie podoba:http://www.lasenza.co.uk/nightwear/b...2&img=S1009_2c I o ile wiem jaką brać miseczkę, bo mam już staniki z La Senza. O tyle nie wiem jak to rozmiarowo wygląda :/
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2009-04-17 o 21:09 |
|
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
Ja noszę 38/40 no i piżamki 12 są za duże
|
|
|
|
#2286 |
|
po prostu Łinli
|
wezmę te dwie rzeczy co wymieniłam powyzej
5 zł to chyba za dużo ile trzeba doliczyć za przesyłkę? http://www.lasenza.co.uk/clearance/l...romclearance=1 tutaj jest 8 za biustonosz, a 2,5 za gatki? czyli 10, 5 komplet? aż nie do wiary?
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
Jestem rozmiarowo tak jak Ty. To chyba wezmę 10, ewentualnie jak już nie będzie to 12. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- A z tych promocyjnych majtek 5/12 byłabym chętna na jedną parę lub nawet dwie. Tylko chyba już macie komplet
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Ew. mogę wziąć ze 2 pary tych knickersów, ale trzeba policzyć ile dokładnie ich mamy... i ile ogólnie jest sztuk rzeczy w zamówieniu
|
#2289 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
5 zł to nie jest za duzo, nawet myślę czy nie za mało
jak patrzycie na kurs na np onecie to widzicie ŚREDNI kurs- to nie jest kurs po jakim ja płace. Same mozecie teraz zobaczyc w tabelce o co chodzi (pochodzi ona z mbanku)
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2009-04-17 o 21:28 |
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.lasenza.co.uk/nightwear/b...2&img=S1009_2c to ona nie jest za 5 funtów, tylko 5 funtów taniej, czyli 20 też wcześniej nie doczytałam i myślałam że LS szaleje
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli wychodzi tak z tymi gaciami:
albin_ek - 2 sztuki dominicana - 3 sztuki TurQ - 1 gatki Rayane - 2 sztuki Annaluka - 2 sztuki ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Jest piękna!!!
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko wtedy ja bym miała w sumie 4 sztuki, a Turkus pisała o trzech max na osobę - także jeśli to problem, to spokojnie, zrezygnuję z knickersów w imię dobrych stosunków z panią Moderator
|
#2293 |
|
|
to chodzi o to, że przy max 3 ciuszkach mozemy miec przesyłke po 1F.
Licze na to ze zamowienie na 22-24 rzeczy przejdzie ![]() a wogole przyjzyjcie sie tej tabelce zeby nie było że jestem gołosłowna. to tabelka po jakim liczyli u mnie dzisiaj kurs o 16:30 wiec raczej na bierząco
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2009-04-17 o 21:33 |
|
|
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie jeśli płaci się w funtach kartą kredytową - najpierw kwota przeliczana jest z funtów na dolary, a póniej przeliczana po kursie dolara. Przelicznik jest dla Nas niekorzystny - zawsze wychodzi więcej, niż kurs sprzedaży funta na dzień księgowania w danym banku. |
|
|
|
|
#2295 |
|
BAN stały
|
[ciach]
Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2009-04-17 o 21:39 Powód: reklama |
|
|
|
#2296 |
|
po prostu Łinli
|
yhym, czyli po ok. 5zł
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2298 |
|
|
dzięki Izuś
![]() pamietam te zamierzchłe czasy jak to ja głupia płaciłam w LS rybką nemo
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2300 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja odkryłam sprawę tragiczną - moje przepinanie karty między kontami działa tylko w bankomatach - w tranzakcjach w internecie juz nie Jestem skazana na przeliczniki i moje karty kredytowe przeliczane przez dolca... Chyba że sobie otworzę konto w m-banku
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Robisz nam wszytskim tutaj ogromną przysługe organizując zamowienie i biorąc sobie na głowę wszelkie formalności z tym związane Idę w koncu wybrać sobie te 3 rzeczy na które mam przydział ![]() Dziewczyny czy któraś nosi majtki 8? mogłaby mi podać swoje wymiary? Bo chce bokserki o te http://www.lasenza.co.uk/clearance/l...romclearance=1 10 nie ma a byłyby idealne i myśle czy wziąc 8 ale wtedy mogę nie wcisnać w nie swojej |
|
|
|
|
#2305 |
|
|
mbank powinien mi płacic za reklame
albo chociaz przyznac te ich kredytową
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dziękuję nie skorzystam Jak byłam na studiach to miałam kredytówkę i to był błąd ![]() A takl w ogóle to właśnie czytam o rachunkach walutowych i pozakładam je sobie plus karty do tego. Turq ile ty czekałaś na kartę po jej zamówieniu? Wyrobią się do końca m-ca? Przydałaby mi się euro
|
|
|
#2307 |
|
|
ostatnio dzwoniłam na mlinie gdy zakładałam konto- to był piąte lub sobota i karte miałam środa/ czwartek juz
![]() karta w euro jest taka średnia, bardziej mi sie podoba ta w funtach ![]() a przy okazji... ciekawe czy płaci sie jakąś prowizje gdy płaci sie tą kartą w sklepie za granicą ? mam na mysli tak fizycznie
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2009-04-17 o 22:47 |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam prośbę, ma któraś z Was zapisanego linka do kalkulatora La Senzy? Szukam od godziny i różne cuda znalazłam tutaj, ale wyszukiwarka nie wypluwa mi posta z takimi info.
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS. tylko się nie przeraz Turkusie, bo tam pewnie masa rzeczy będzie, które się standardowo nie zdarzają - no i mega opaty za te rzeczy. Ogónie lektura bankowych tabel opłat do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy, ale warto choć raz rzucić na nie okiem, żeby nas pozniej nic nie zaskoczyło.... głównie niemile... Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2009-04-17 o 23:02 |
|
|
|
|
#2310 |
|
|
tak mi sie właśnie wydaje
albo po prostu wejde na m-czat i zapytam kogos
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

tylko nie pozwól żebym pożałowała)

aż nie do wiary?

albo chociaz przyznac te ich kredytową