Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-09, 13:44   #2281
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez Nadia83 Pokaż wiadomość
Jazeli można to zapytam

Sprawa dotyczy mojej domniemanej jak narazie ciąży.

28 pazdziernika miałam okres cykle mam w miare regularne 28,29 dni wiec przypadałoby na 25 listopada.
Do teraz nie mam okresu czyli juz jakies dwa tygodnie, do tego boli mnie brzuch, i mam temp 37 st. odczuwam lekkie mdłości chodziaz nie wiem czy to nie skutek psychiki bo juz tyle sie naczytałam ze mam wszystkie objawy ciąży.
Jednak zrobiła juz 3 testy i wyszły negatynie. Naczytałam sie tyle roznych rzeczy o tym że testy mogą sie mylić ze juz sama nie wiem.
Wizyte u lekarza mam dopiero jutro ale juz sama nie wiem co myślec.
Moze któras z was zawiodła sie na tescie ??
nie ma co gdybać, jutro się wszystkiego dowiesz a my i tak nic mądrzejszego nie wymyślimy. Może testy zrobiłaś za szybko a może to wcale nie ciąża, bo każdy prawie objaw można jej przypisać.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 13:50   #2282
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14889
Skład: Water, Glycerin, Tapioca Starch, Methylpropanediol, Alcohol Denat, Cetearyl Alcohol, Cyclomethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Myristyl Myristate, Octyldodecanol, Tocopheryl Acetate, Ginseng Extract, Cucumber Extract, Magnesium Sulfate, Calcium Pantothenate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Carbomer, Trimethoxycaprylylsilane, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Methylparaben, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, BHT, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Fragrance, CI 42090/Blue 1 (02.07.2008)
Ten odradzam. alkohol, skrobia i dodatki chłodzące mogą doprowadzać do wysuszenia skóry. Wg mnie nei będzie odpowiednio nawilżał, a o tej porze roku to ważne. Jest ryzyko, że podrażni naczynka albo pozapycha. A na końcu paskudny konserwant

Cytat:
lub:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6704
skład: Aqua, Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Butylene Glycol, Stearic Acid, Sodium Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cera Microcristallina, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis, Hydrogenated Coco-Glycerides, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Lecithin, Panthenol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Sodium PCA, Paraffinum Liquidum, Sodium Lactate, Lactic Acid, Niacinamide, Glycine Soja, Inositol, Fructose, Urea, Titanium Dioxide, Alumina, Silica, Sodium Carbomer, Sodium Polyacrylate, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Parfum
Ten już całkiem niezły, w zasadzie najlepszy z całej trójki. Ma kilka ciekawych i ważnych dla skóry składników: lecytyna, kw. mlekowy, niacynamide, wyciag z soji, mocznik. Krem jest jednak bardzo treściwy - może zapychac. Dziwi mnie ze jest dedykowany cerze normanej/ mieszanej. Bardziej nadawałby się do normalnej/suchej.

Cytat:
i ostatni:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11072
Skład: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclomethicone, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Tapioca Starch, Taurine, Tocopheryl Acetate, Prunus Dulcis, Calendula Officinalis, Glycine Soja, Aloe Barbadensis, Sodium Carbomer, Titanium Dioxide, Trimethoxycaprylylsilane, Trisodium EDTA, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, BHT, Limonene, Linalool, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha- Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Parfum.

Wszystkie nie warte zakupu?

(Ten ostatni sostra używa i rzekomo świetny, ale ona cera bezproblemowa.)
Ten jest OK, ale ma naprawde sporo cięzkich emoleintów. Niewiem czy kaza skóra zniesie połączenie trójglicerydów z myristylami i olejami roślinnymi. To taki bazowy, podstawowy krem nawilżający.Działania p/zmarszczkowego nie ma.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 13:56   #2283
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
nie ma co gdybać, jutro się wszystkiego dowiesz a my i tak nic mądrzejszego nie wymyślimy. Może testy zrobiłaś za szybko a może to wcale nie ciąża, bo każdy prawie objaw można jej przypisać.
Zgadzam się, wytzrmaj do jutra i się dowiesz co i jak Jak byłam w ciązy to zrobiłam jeden test, wyszedł pozytywny, więc do lekarza i tyle, nawet nie robiłam drugiego- byłam pewna

A wiesz, że ja nawet nie sprawdziłam czy mam podwyższoną gorączkę wtedy ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 13:57   #2284
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Skóra się nie przyzwyczaja.To mit, dawno obalony.

http://www.wizaz.pl/basia_rozleniwianie_kosmetykami.php

W polsce panuje przekonanie, że kremy przeciwzmarszkowe sa do cery dojrzałej. Nic bardziej błędnego - myśle, ze dużą winę ponosi za to marketing w kosmetyce, gdzie ktoś kiedyś źle przetłumaczył fraze "anti-aging" jako przeciwzmarszczkowy. I poszło w świat,tymczasem są to produkty przeciwstarzeniowe. One mają działać prewencyjnie, zapobiegać zmarszczkom, a nie prasować te już istniejące. Żaden krem nie ma takiej mocy - zmarszczka to uszkodzone włókno kolagenowe skóry.Naprawić można je tylko retinoidami albo interwencją dermatologa estetycznego.

Spokojnie używaj Active C albo nawet Redermica. Pamiętaj, ze z wit C jest tak ze po pewnym czasie może ci się wydawać, ze już"nie działa" - stan skóry się nie zmienia. Witamina oczywiście nadal działa, utrzymując skórę na danym poziomie. Wystarczy odstawić krem na 2-3 tyg i juz widać, ze czegoś jednak zabrakło...
Dzięki L_V Cały czas Cię wykorzystujemy i męczymy, aż wstyd
Wiem, że jak pojawią się zmarszczki to już za późno, że najważniejsza jest profilaktyka. Jednak te etykiety zaczęły mi mącić w głowie, gdzie nie spojrzysz to ponad 30. Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że w jęz. ang. jest"anti-aging" a nie "anti-wrinkles". Moja skóra jest właśnie na tym etapie, że jej stan się nie zmienia (jestem w trakcie 3 opakowania), dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego. Skoro Ty i Dorinka tak zachwalacie ten LiftActive to może go zakupię i będę używała na zmiane z Active C.
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:00   #2285
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ehhh i pupa blada
nici z luku w salonie musi byc prosto
facet od 8 rano kul mlotem zeby chociaz wyrownac ta futryne z kazdej strony i skul 40cm a caly blok sie trzasl

moje marzenia o pieknych lukach zostaly rozwiane
luk moze byc w kuchni ale w salonie musi byc prosto ehh
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:00   #2286
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=Mango08;10021383]
Wiem, że jak pojawią się zmarszczki to już za późno, że najważniejsza jest profilaktyka. Jednak te etykiety zaczęły mi mącić w głowie, gdzie nie spojrzysz to ponad 30. Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że w jęz. ang. jest"anti-aging" a nie "anti-wrinkles". Moja skóra jest właśnie na tym etapie, że jej stan się nie zmienia (jestem w trakcie 3 opakowania), dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego. Skoro Ty i Dorinka tak zachwalacie ten LiftActive to może go zakupię i będę używała na zmiane z Active C.[/quote]

Kurcze, nie za wcześnie na LiftActiv ? Sama nie wiem, on jest dosyć mocny, nawet ja to czuję a moja cera jest duużo starsza niż Twoja

L_V a TY co sądzisz, bo ja nie doradzam aby stosować go na codzień dla Mango

Svinecko tak myślałam, że się nie da skoro były jakieś żelastwa tam, trudno kupicie sobie ładne drzwi

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-09 o 14:04
Stary 2008-12-09, 14:07   #2287
Madlen__18
Zakorzenienie

Dorinka: ty już nie używasz filtrów w ogóle?
Jak to u was wygląda, rano: myjecie twarz, potem krem, odczekać, filtr, odczekać, ew podkład/puder i make up?

A na noc zwywacie make up i AD lub krem na noc? Effeclar też jest "nocny"?
I nie zapycha was jak macie tyle tego na buzi w dzien?

Ja was ostatnio ciągle pytam bo o kremach i pelęgnacji nie wiem praktycznie nic.
Mam szarą cerę, czasem coś wyskakuje, tłusta strefa T i wstyd się przyznać ale nigdy nic specjalnego nie robiłam.
Tonik, jak mi się przypomni to nivea, i wszystko.
Mam na czole taką średnio gładką skórę, jakby grudki.

I latem przez to wszystko kompletnia rezygnacja z opalania?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 14:08   #2288
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ehhh i pupa blada
facet od 8 rano kul mlotem zeby chociaz wyrownac ta futryne z kazdej strony i skul 40cm a caly blok sie trzasl

to możecie sobie zostawić takie otwarte wejście ale bez łuku na górze. Rodzice tak samo zrobili, z tego samego powodu, bo na górze jest belka, której lepiej nie ruszać. Jak zrobisz dwa takie same wejścia kwadratowe na górze, też będzie ładnie
Stary 2008-12-09, 14:10   #2289
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Dzięki L_V Cały czas Cię wykorzystujemy i męczymy, aż wstyd
Wiem, że jak pojawią się zmarszczki to już za późno, że najważniejsza jest profilaktyka. Jednak te etykiety zaczęły mi mącić w głowie, gdzie nie spojrzysz to ponad 30. Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że w jęz. ang. jest"anti-aging" a nie "anti-wrinkles". Moja skóra jest właśnie na tym etapie, że jej stan się nie zmienia (jestem w trakcie 3 opakowania), dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego. Skoro Ty i Dorinka tak zachwalacie ten LiftActive to może go zakupię i będę używała na zmiane z Active C.
Mango, możesz mnei wykorzystywać do woli

Co do kremów - zacznij może od Myokine. Założę, się, ze nie masz zmarszczek, jak już to mimiczne

Cytat:
ehhh i pupa blada

Nie łam się Svinecko, to są w sumie pierdoły. Nie warto psuć sobie humoru z takiego powodu.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Kurcze, nie za wcześnie na LiftActiv ? Sama nie wiem, on jest dosyć mocny, nawet ja to czuję a moja cera jest duużo starsza niż Twoja

L_V a TY co sądzisz, bo ja nie doradzam aby stosować go na codzień dla Mango
Też poleciłam Myokine, do tego serum z wit.C i będzie OK. Tyle, ze decyzja nalezy do Mango.
jeżeli Mango uzna, ze ma szarą, zmęczoną cerę, zauważyła utratę w napęićiu i jędrności, wtedy bez wahania może sięgnąć po LiftActive.

Ale witaminka C obowiązkowo!
Stary 2008-12-09, 14:11   #2290
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
to możecie sobie zostawić takie otwarte wejście ale bez łuku na górze. Rodzice tak samo zrobili, z tego samego powodu, bo na górze jest belka, której lepiej nie ruszać. Jak zrobisz dwa takie same wejścia kwadratowe na górze, też będzie ładnie
no ale po srodku juz jest luk

myslalam zeby zrobic ten kwadrat w salonie a w kuchni luk - taka asymetria musialaby byc
hmm w sumie drzwi od salonu nie sa na przeciwko kuchni, dzis patrzylam, sa metr dalej
Stary 2008-12-09, 14:13   #2291
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale witaminka C obowiązkowo!
L_V a jesteś w stanie polecić coś z wit. C oprócz tego, co tylko przez internet można kupić? Nie wiem, jakiś krem, serum... cokolwiek, co by można obejrzeć i ewentualnie kupić w aptece np.

Cytat:

myslalam zeby zrobic ten kwadrat w salonie a w kuchni luk - taka asymetria musialaby byc
hmm w sumie drzwi od salonu nie sa na przeciwko kuchni, dzis patrzylam, sa metr dalej
no to już nie masz za bardzo możliwości zmiany, skoro ten łuk już jest.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:42 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 14:14   #2292
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinka: ty już nie używasz filtrów w ogóle?
Jak to u was wygląda, rano: myjecie twarz, potem krem, odczekać, filtr, odczekać, ew podkład/puder i make up?

A na noc zwywacie make up i AD lub krem na noc? Effeclar też jest "nocny"?
I nie zapycha was jak macie tyle tego na buzi w dzien?

Ja was ostatnio ciągle pytam bo o kremach i pelęgnacji nie wiem praktycznie nic.
Mam szarą cerę, czasem coś wyskakuje, tłusta strefa T i wstyd się przyznać ale nigdy nic specjalnego nie robiłam.
Tonik, jak mi się przypomni to nivea, i wszystko.
Mam na czole taką średnio gładką skórę, jakby grudki.

I latem przez to wszystko kompletnia rezygnacja z opalania?

Ja nie jestem dobrym przykładem, bo rzucilam fitry w diabły , od września gdzieś ... Jedynie jak kwasy będę nakladać u kosmetyczki czy jakaś kuracja to wtedy tak, ostatnio nawet Acne Derm rzadko używam. Pewnie za jakiś czas wrócę do Acne ale raz w tygodniu tylko

2 razy w tygodniu peeling azjatycki z BU, polecony przez Hanię, płyn micelarny do demakijażu, krem pod oczy, na noc-wsio

Wstaję, przecieram tonikiem tylko (zwykłym Ziajii Ogórkowym, albo Dermiki z kwasem salicylowym) krem, makijaż, gotowe

Nie musisz rezygnować latem z opalania, wystarczy odstawić kwasy wszelkie odpowiednio wcześniej i tyle, ale twarzy nie radzę opalać w ogóle, bo zmarchy wychodzą i robią się przebarwienia
Stary 2008-12-09, 14:15   #2293
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Svinecko, trudno, czasem tak jest, że niektórych rzeczy się 'nie przeskoczy'. Nie możesz zmienić faktu, że zrobienie łuku jest niewykonalne, więc nie ma potrzeby się tym martwić.
Ja sobie wymarzyłam w kuchni piekarnik zabudowany wysoko...jakbyśmy nie rozrysowywali kuchni, to jest tam za mało miejsca na taki piekarnik. Trudno, będzie zabudowany nisko - ale patrzę na to tak, że super, że będę mieć swoją kuchnię
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:18   #2294
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
L_V a jesteś w stanie polecić coś z wit. C oprócz tego, co tylko przez internet można kupić? Nie wiem, jakiś krem, serum... cokolwiek, co by można obejrzeć i ewentualnie kupić w aptece np.
Redermic od LaRoche Posay. Ale poluj na próbkina Allegro, bo w aptece kosztuje ok 80zł
Stary 2008-12-09, 14:21   #2295
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Redermic od LaRoche Posay. Ale poluj na próbkina Allegro, bo w aptece kosztuje ok 80zł
a nie zapcha mnie ani nic mi złego nie zrobi (cera tłusta, naczynkowa i wrażliwa)? na allegro nie kupuję, jeśli okaże się dobry, kupię w aptece

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 14:27   #2296
Madlen__18
Zakorzenienie

Ja nie zamierzam opalać twarzy jakoś mocno, nigy tego nie robiłam.
Niby nie mam śniadej cery, ale szybko mnie łapie, i wtedy ciało mam brązowe (chociaż w tym roku unikałam słońca).
Opalona skóra podoba mi się bardziej, nie do przesady, ale tak troszkę, wyglądam wtedy "zdrowiej:. Raz na kilka miesięcy zdarza mi si odwiedzić solarium np.
I nie ma raczej opcji, żebym była blada całe lato, więc nie zostawię sobie białej twarzy...

Jak do tej pory nigdy nie używałam filtrów, tylko latem w upał i to taki 8-10...

Chciałabym się troszkę zdyscyplinować..mieć dobry krem do twarzy, coś z witaminą C. Inny krem na noc, jakiś produkt z kwasami, do stosowania zimą i "raz na czas".

U mnie zawsze cięzko było, mama zawsze namawiała do opalania, bo blade to fe, najlepiej czekoladka.
I ona, teraz w wieku 48 lat co lato jest..czekoladowa!
Nawet zimą nigdy biała nie jest, zostaje jej z lata, i też raz na kilka mcy solarium.
Siostra lat 22, solarium regularnie, w lato pól dnia na słońcu do poziomu czekoladki, filtr slabiutki, bo przecież by się musiała dłużej opalać...(nie przetłumaczysz im nic).
Ja lubię brązową skórę, ale chciałabym ją znać, wiedzieć co jej służy i jak się chronić, a wzorce mam takie że łoooo.
Uchodzę za dziwoląga jak nie chcę leżeć plackiem na kocu..

M
Stary 2008-12-09, 14:28   #2297
dorinka30
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy Wy łykacie, wiesiołek, ogórecznika, Omegę 3 cokolwiek

Bo ważne aby zaaplikować coś od środka, Tobie Miśku polecam kupić w aptece Wiesiołek i Ogórecznik

Madlen a jak wygląda mama ? Tzn. jaką ma cerę ? Nie wierzę, że nie ma zmarszczek od opalania na czekoladkę

Czas edycji: 2008-12-09 o 14:30
Stary 2008-12-09, 14:30   #2298
Madlen__18
Zakorzenienie

A co to to robi?
Mama zaczęła wiesiołka brac chyba.

M
Stary 2008-12-09, 14:34   #2299
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A co to to robi?
Mama zaczęła wiesiołka brac chyba.

Proszę o wiesiołku....

http://vitalia.pl//forum4,14579,1457....html&cookie=1

I o ogóreczniku
http://www.marii.pl/product_info.php/products_id/813

Edit
To specyfiki na wszystko, ale ważny wpływ mają na skórę, na jej gładkośc, sprężystość.
Moja kosmetyczka bezwzględnie poleca by je zażywać, bez zażywania tego nawet nie robi kwasów na twarz....bo twarz się źle regeneruje
....

Czas edycji: 2008-12-09 o 14:38

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 14:34   #2300
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
a nie zapcha mnie ani nic mi złego nie zrobi (cera tłusta, naczynkowa i wrażliwa)? na allegro nie kupuję, jeśli okaże się dobry, kupię w aptece
Wręcz przeciwnie - wit C jest jak najbardziej polecana przy naczynkach. I możesz wybrać wersję do skóry mieszanej.

Cytat:
U mnie zawsze cięzko było, mama zawsze namawiała do opalania, bo blade to fe, najlepiej czekoladka.
I ona, teraz w wieku 48 lat co lato jest..czekoladowa!
Nawet zimą nigdy biała nie jest, zostaje jej z lata, i też raz na kilka mcy solarium.
Siostra lat 22, solarium regularnie, w lato pól dnia na słońcu do poziomu czekoladki, filtr slabiutki, bo przecież by się musiała dłużej opalać...(nie przetłumaczysz im nic).
Ja lubię brązową skórę, ale chciałabym ją znać, wiedzieć co jej służy i jak się chronić, a wzorce mam takie że łoooo.
Uchodzę za dziwoląga jak nie chcę leżeć plackiem na kocu..
O kurka, to nieźle. I jak skóra twojej mamy? Od takiego szalonego opalania moze byc tak, ze jak wejdzie w okres menopauzy, cera posypie jej się w kilka m-cy. Nie jest mozliwe zeby takie uzywanie słońca przeszło przez skórę bez echa

Cytat:

Madlen a jak wygląda mama ? Tzn. jaką ma cerę ? Nie wierzę, że nie ma zmarszczek od opalania na czekoladkę
No ja też nie
Stary 2008-12-09, 14:37   #2301
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a czy Wy łykacie, wiesiołek, ogórecznika, Omegę 3 cokolwiek

Bo ważne aby zaaplikować coś od środka, Tobie Miśku polecam kupić w aptece Wiesiołek i Ogórecznik
nic nie łykam, nawet lekarstw nie przyjmuję nigdy bez pominięcia, po prostu zapominam. Dlatego między innymi zrezygnowałam z pigułek anty, bo za często zapominałam Wiem, że ważne jest coś od środka, ale pocieszam się, że chociaż z zewnątrz powinnam dobrze działać - właściwie i tak się smaruję kremami, więc mogłabym polepszyć swoją pielęgnację (co też częściowo już uczyniłam), ale skoro L_V napisała, że witamina C to mus, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby następny krem kupić z wit. C właśnie

dzięki L_V, więc się przyczajam na redermic. I czemu dziady producenckie tam napisały, że on się nadaje dla kobiet po 40?

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2008-12-09 o 14:39
Stary 2008-12-09, 14:42   #2302
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki L_V, więc się przyczajam na redermic. I czemu dziady producenckie tam napisały, że on się nadaje dla kobiet po 40?
Nie słuchaj ich , najlepsze było to jak taka konsultanta z LRP zrobiła mi niby badanie skóry, ja nie powiedziałam ile mam lat, gadamy o preparatach a ona do mnie, że Redermic to za wczesnie na mnie, że tylko Active C, wymiękłam
Stary 2008-12-09, 14:43   #2303
Madlen__18
Zakorzenienie

Pokazać wam mamę?
Wyszperam jakies foto ślubne.
Ona generalnie wygląda dośc młodo, raczej ludzie dają jej mniej lat niż ma.
Tyle, że widać jej mapączki wokół oczu już i zmarszczki mimiczne.
Przykładem te ż jest jej siosra (3 lata starsza) - to samo. CZEKOLADOWA.
I niestety mocno ją pomarszczyło ostatnio, moja mama ma o niebo lepszą skórę.

M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 14:45   #2304
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Pokazać wam mamę?

Pokaż, umieram z ciekawości, ja Wam kiedyś pokażę swoją , moja ma 60 zobaczycie na ile wygląda, nie opalała się nigdy, dzisiaj poszperam zdjęcia ze ślubu mojego, więc aktualne
Stary 2008-12-09, 14:45   #2305
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Nie słuchaj ich , najlepsze było to jak taka konsultanta z LRP zrobiła mi niby badanie skóry, ja nie powiedziałam ile mam lat, gadamy o preparatach a ona do mnie, że Redermic to za wczesnie na mnie, że tylko Active C, wymiękłam
Dokładnie! Redermic to połączenie witaminy c, kwasu hialuronowego i centella asiatica - nie ma tu nic strasznego i można tego używać mając 20-parę lat.

Cytat:
Pokazać wam mamę?
Pokaż, pokaż.

Czas edycji: 2008-12-10 o 10:43 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Stary 2008-12-09, 14:47   #2306
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie! Redermic to połączenie witaminy c, kwasu hialuronowego i centella asiatica - nie ma tu nic strasznego i można tego używać mając 20-parę lat.
No i właśnie, a jakby człowiek był ciemny i używał zgodnie z etykietami albo ich poradami, to mega zmarszczki gwarantowane
Stary 2008-12-09, 14:48   #2307
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
no to już nie masz za bardzo możliwości zmiany, skoro ten łuk już jest.
no jak nie mam mozliwosci?? luk w przedpokoju byl cale zycie a w salonie i kuchni byly kwadraty i drzwi

do tego luku po srodku w przedpokoju mozna zrobic wszystko bo on jest "sam sobie"

chodzi o to czy jak zrobie luk w kuchni a w salonie nie to czy nie bedzie to glupio wygladac

zle sie czuje
Stary 2008-12-09, 14:48   #2308
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No i właśnie, a jakby człowiek był ciemny i używał zgodnie z etykietami albo ich poradami, to mega zmarszczki gwarantowane
i bądź tu człowieku mądry. Żeby się leczyć, trzeba się samemu znać na medycynie i mówić lekarzowi, jakie badania chce się wykonać. Żeby się budować, trzeba się na tym znać (przeszłam dwie budowy w życiu i wiem, jaka to masakra). Na wszystkim się trzeba znać, bo inaczej klęska. Co za czasy...

Cytat:
no jak nie mam mozliwosci?? luk w przedpokoju byl cale zycie a w salonie i kuchni byly kwadraty i drzwi

do tego luku po srodku w przedpokoju mozna zrobic wszystko bo on jest "sam sobie"

chodzi o to czy jak zrobie luk w kuchni a w salonie nie to czy nie bedzie to glupio wygladac

zle sie czuje
no to ja wcześniej coś innego zrozumiałam

Czas edycji: 2008-12-10 o 10:39 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Stary 2008-12-09, 14:50   #2309
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, nei wiem dlaczego u nas niema nacisku na zapobieganie, tylko już na usuwanie problemu.
Stary 2008-12-09, 14:54   #2310
Madlen__18
Zakorzenienie

Zdjęcie przeswietlone więc jest bielsza. Opis: Za mną mężczyzna w popielatym garniaku - tata, obok siedzi mama.
Dalej okularnik, mąż cioci. Obok niego długowłosa siostra mamy.
Zdjęcie kiepskie, znajdę wam kiedyś z sylwestra, tam mama się zrobiła na lasencję. Tutaj niewyspana i zmęczona, ale jak wygląda widac. Zmęczona buzia. Dostała od koleżanek jakiś dobry krem teraz i wiem, że używa ale nie powiem wam co.

tu jest mało opalona niż później, w sierpniu.Tam była bardziej, wyglądała jak innej narodowości.
I strasznie prześwietlone foto. siostrę moją możecie na n-k zobaczyć, więc tu nie daję, chyba, że chcecie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00456.jpg (68,1 KB, 81 załadowań)

M

Edytowane przez Madlen__18
Czas edycji: 2008-12-09 o 14:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości