![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz, że ja nawet nie sprawdziłam czy mam podwyższoną gorączkę wtedy ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, że jak pojawią się zmarszczki to już za późno, że najważniejsza jest profilaktyka. Jednak te etykiety zaczęły mi mącić w głowie, gdzie nie spojrzysz to ponad 30. Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że w jęz. ang. jest"anti-aging" a nie "anti-wrinkles". Moja skóra jest właśnie na tym etapie, że jej stan się nie zmienia (jestem w trakcie 3 opakowania), dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego. Skoro Ty i Dorinka tak zachwalacie ten LiftActive to może go zakupię i będę używała na zmiane z Active C. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ehhh i pupa blada
![]() nici z luku w salonie ![]() ![]() facet od 8 rano kul mlotem zeby chociaz wyrownac ta futryne z kazdej strony i skul 40cm a caly blok sie trzasl ![]() moje marzenia o pieknych lukach zostaly rozwiane ![]() luk moze byc w kuchni ale w salonie musi byc prosto ehh
#2286 |
Zakorzenienie
|
[quote=Mango08;10021383]
Wiem, że jak pojawią się zmarszczki to już za późno, że najważniejsza jest profilaktyka. Jednak te etykiety zaczęły mi mącić w głowie, gdzie nie spojrzysz to ponad 30. Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że w jęz. ang. jest"anti-aging" a nie "anti-wrinkles". Moja skóra jest właśnie na tym etapie, że jej stan się nie zmienia (jestem w trakcie 3 opakowania), dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego. Skoro Ty i Dorinka tak zachwalacie ten LiftActive to może go zakupię i będę używała na zmiane z Active C.[/quote] Kurcze, nie za wcześnie na LiftActiv ? Sama nie wiem, on jest dosyć mocny, nawet ja to czuję a moja cera jest duużo starsza niż Twoja ![]() L_V a TY co sądzisz, bo ja nie doradzam aby stosować go na codzień dla Mango ![]() Svinecko tak myślałam, że się nie da skoro były jakieś żelastwa tam, trudno kupicie sobie ładne drzwi ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-09 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Dorinka: ty już nie używasz filtrów w ogóle?
Jak to u was wygląda, rano: myjecie twarz, potem krem, odczekać, filtr, odczekać, ew podkład/puder i make up? A na noc zwywacie make up i AD lub krem na noc? Effeclar też jest "nocny"? I nie zapycha was jak macie tyle tego na buzi w dzien? Ja was ostatnio ciągle pytam bo o kremach i pelęgnacji nie wiem praktycznie nic. Mam szarą cerę, czasem coś wyskakuje, tłusta strefa T i wstyd się przyznać ale nigdy nic specjalnego nie robiłam. Tonik, jak mi się przypomni to nivea, i wszystko. Mam na czole taką średnio gładką skórę, jakby grudki. I latem przez to wszystko kompletnia rezygnacja z opalania?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kremów - zacznij może od Myokine. Założę, się, ze nie masz zmarszczek, jak już to mimiczne ![]() Cytat:
Cytat:
jeżeli Mango uzna, ze ma szarą, zmęczoną cerę, zauważyła utratę w napęićiu i jędrności, wtedy bez wahania może sięgnąć po LiftActive. Ale witaminka C obowiązkowo! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
myslalam zeby zrobic ten kwadrat w salonie a w kuchni luk - taka asymetria musialaby byc hmm w sumie drzwi od salonu nie sa na przeciwko kuchni, dzis patrzylam, sa metr dalej
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
L_V a jesteś w stanie polecić coś z wit. C oprócz tego, co tylko przez internet można kupić? Nie wiem, jakiś krem, serum... cokolwiek, co by można obejrzeć i ewentualnie kupić w aptece np.
![]() no to już nie masz za bardzo możliwości zmiany, skoro ten łuk już jest. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 10:42 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie jestem dobrym przykładem, bo rzucilam fitry w diabły ![]() ![]() 2 razy w tygodniu peeling azjatycki z BU, polecony przez Hanię, płyn micelarny do demakijażu, krem pod oczy, na noc-wsio ![]() Wstaję, przecieram tonikiem tylko (zwykłym Ziajii Ogórkowym, albo Dermiki z kwasem salicylowym) krem, makijaż, gotowe ![]() Nie musisz rezygnować latem z opalania, wystarczy odstawić kwasy wszelkie odpowiednio wcześniej i tyle, ale twarzy nie radzę opalać w ogóle, bo zmarchy wychodzą i robią się przebarwienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie wymarzyłam w kuchni piekarnik zabudowany wysoko...jakbyśmy nie rozrysowywali kuchni, to jest tam za mało miejsca na taki piekarnik. Trudno, będzie zabudowany nisko - ale patrzę na to tak, że super, że będę mieć swoją kuchnię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Ja nie zamierzam opalać twarzy jakoś mocno, nigy tego nie robiłam.
Niby nie mam śniadej cery, ale szybko mnie łapie, i wtedy ciało mam brązowe (chociaż w tym roku unikałam słońca). Opalona skóra podoba mi się bardziej, nie do przesady, ale tak troszkę, wyglądam wtedy "zdrowiej:. Raz na kilka miesięcy zdarza mi si odwiedzić solarium np. I nie ma raczej opcji, żebym była blada całe lato, więc nie zostawię sobie białej twarzy... Jak do tej pory nigdy nie używałam filtrów, tylko latem w upał i to taki 8-10... Chciałabym się troszkę zdyscyplinować..mieć dobry krem do twarzy, coś z witaminą C. Inny krem na noc, jakiś produkt z kwasami, do stosowania zimą i "raz na czas". U mnie zawsze cięzko było, mama zawsze namawiała do opalania, bo blade to fe, najlepiej czekoladka. I ona, teraz w wieku 48 lat co lato jest..czekoladowa! Nawet zimą nigdy biała nie jest, zostaje jej z lata, i też raz na kilka mcy solarium. Siostra lat 22, solarium regularnie, w lato pól dnia na słońcu do poziomu czekoladki, filtr slabiutki, bo przecież by się musiała dłużej opalać...(nie przetłumaczysz im nic). Ja lubię brązową skórę, ale chciałabym ją znać, wiedzieć co jej służy i jak się chronić, a wzorce mam takie że łoooo. Uchodzę za dziwoląga jak nie chcę leżeć plackiem na kocu..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy Wy łykacie, wiesiołek, ogórecznika, Omegę 3
![]() ![]() Bo ważne aby zaaplikować coś od środka, Tobie Miśku polecam kupić w aptece Wiesiołek i Ogórecznik ![]() Madlen a jak wygląda mama ? Tzn. jaką ma cerę ? Nie wierzę, że nie ma zmarszczek od opalania na czekoladkę ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-09 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
A co to to robi?
Mama zaczęła wiesiołka brac chyba.
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Proszę o wiesiołku.... http://vitalia.pl//forum4,14579,1457....html&cookie=1 I o ogóreczniku http://www.marii.pl/product_info.php/products_id/813 Edit To specyfiki na wszystko, ale ważny wpływ mają na skórę, na jej gładkośc, sprężystość. Moja kosmetyczka bezwzględnie poleca by je zażywać, bez zażywania tego nawet nie robi kwasów na twarz....bo twarz się źle regeneruje .... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-09 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki L_V, więc się przyczajam na redermic. I czemu dziady producenckie tam napisały, że on się nadaje dla kobiet po 40? Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2008-12-09 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Pokazać wam mamę?
Wyszperam jakies foto ślubne. Ona generalnie wygląda dośc młodo, raczej ludzie dają jej mniej lat niż ma. Tyle, że widać jej mapączki wokół oczu już i zmarszczki mimiczne. Przykładem te ż jest jej siosra (3 lata starsza) - to samo. CZEKOLADOWA. I niestety mocno ją pomarszczyło ostatnio, moja mama ma o niebo lepszą skórę.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż, umieram z ciekawości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 10:43 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
do tego luku po srodku w przedpokoju mozna zrobic wszystko bo on jest "sam sobie" chodzi o to czy jak zrobie luk w kuchni a w salonie nie to czy nie bedzie to glupio wygladac zle sie czuje ![]()
![]() |
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 10:39 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie przeswietlone więc jest bielsza. Opis: Za mną mężczyzna w popielatym garniaku - tata, obok siedzi mama.
Dalej okularnik, mąż cioci. Obok niego długowłosa siostra mamy. Zdjęcie kiepskie, znajdę wam kiedyś z sylwestra, tam mama się zrobiła na lasencję. Tutaj niewyspana i zmęczona, ale jak wygląda widac. Zmęczona buzia. Dostała od koleżanek jakiś dobry krem teraz i wiem, że używa ale nie powiem wam co. tu jest mało opalona niż później, w sierpniu.Tam była bardziej, wyglądała jak innej narodowości. I strasznie prześwietlone foto. siostrę moją możecie na n-k zobaczyć, więc tu nie daję, chyba, że chcecie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2008-12-09 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.