|
|||||||
| Notka |
|
| Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 309
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 814
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1225 737133
To chyba to. Nie wiem czy to zgodne z regulaminem. Mam nadziej,瞠 Estelle mnie nie zabije. By豉m w ci篹kim szoku przez kilka dni jak to zdj璚ie zobaczy豉m. czemu mi to robicie??? <zakompleksiona> ![]() Mam pytanie w zwi您ku z moj intensywn kuracj przyspieszaj帷: po u篡ciu waxa mog wetrze w skalp SeBORADIN a przed spaniem jeszcze rycyn(r闚nie w skalp)? Czy to nie za du穎? nie chce przedobrzy
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 726
|
Cytat:
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 42
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
A co s康zicie o szmponie i od篡wce Dermena?
W opisie jest,瞠 stymuluje odrost wlos闚 i pobudza mieszek-a cena ni窺za ni szamponu i od篡wki nisim
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
p鏦i co mnie nie stac na litrowy zestaw ale ten 2x360 chyba sobie zam闚i mam nadziej 瞠 pomo瞠 mi na te nieszcz瘰ne w這sy, ktorych ni moge za nic zapuscic od wczoraj 造kam te skrzypowit. by豉m tydzien temu u fryzjera i zanim zd您y豉m pomy郵ec "o kur..." fryzjerka ciachn窸a mi grzywke tak kr鏒ko 瞠 wygl康am 瘸這snie ... jeszcze w這sy nad czo貫m mi rosn "do przodu" wiec ta biedna grzywka sterczy mi nad czo貫m jak chwasty nad urwiskiem ;p na szczescie w這sy mi z natury dosc szybko rosn wiec powinno byc znacznie lepiej za jakies 2-3 tyg
|
|
#2287 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez Nastusia1991 Czas edycji: 2009-06-12 o 12:02 |
||
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
U篡wa豉m kiedy szampon i 瞠l do wcierania w g這w tej serii.W這sy nie b璠 ci po nim szybciej ros造 ,jedynie urosn ci nowe ma貫 w這ski przy sk鏎ze s豉bo te zapobiega wypadaniu. .Maj one zupe軟ie inny cel i dzia豉nie.
Jejjj...szkoda... |
|
|
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jej mo瞠 jednak zainwestujesz w fast?Wiesz ona jest mo瞠 i dro窺zy ale du穎 wi瘯szy i wydajniejszy ni dermena
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 146
|
Opinie s r騜ne jednak mo瞠 kto powie czego za篡wa, pi, itp. aby w這sy szybciej ros造 ? Z natury szybko mi rosn, ale 軼inam nied逝go na zero(z豉 kondycja, itp.) a chcia豚ym, aby przez wakacje odros造 szybciej ni zwykle. Znalaz貫m nawet stron w internecie, kt鏎a opisa豉 co jest dobre:
http://www.cudnewlosy.pl/index.php/przyspiesz-porost/ Jednak mo瞠 kto mi powie co przyspieszy porost w這s闚 ? Wiem wiem takich pyta by這 setki...
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Kamil ja znam odpowied na twoje pytanie: przeczytanie pierwszej strony w徠ku. Tam jest wszystko co pomaga w przyspieszeniu porostu w pigu販e- tylko przeczyta i zastosowa
|
|
|
|
#2292 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 22
|
jejku, tak dawno tutaj nie wpad豉m a si tyle wydarzy這.
Po pierwsze, to istna katorga patrze an w這sy tej os鏏ki, s mocne, g瘰te i DΣGIE. Ciwerpienie przeszywa nasze biedne dusze :P Po drugie to w這sy sci窸am o ile pami皻am na samym pocz徠ku kwietnia, a uros造 mi ju jakie porz康ne 5-6cm. Jestem z nich niesamowicie zadowolona, fryzura wreszcie si dobrze uk豉da. Tearz tylo w takim tempie do swi徠 +20cm i b璠zie 鈍ietnie Miejmy nadizej, 瞠 dam rad do 鈍i徠 doci庵n望 do w這s闚 za 這patki (czytaj: jak wcze郾iej :P). Razem damy rad. A teraz id po pojkrzywk :PPS. pami皻ajcie, 瞠 tabletki w gruncie rzeczy zaczynaj dzia豉 po oko這 3 miesi帷ach w pe軟i, wi璚 uzbrocie si w cierpliwo嗆. Szybciutko wam minie, i jeszcze te b這gie wakacje... ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Aha, zaraz poszukam moich zdj耩 zaraz po 軼i璚iu, miesi帷 po i teraz. Obawiam si nieco rekacji ale wytrzymam chyba. (PS. mam odrosty, kurcze nie chc ju nadwyr篹a w這s闚, wybaczcie )
Towarzystwo kobiet psuje obyczaje i wyrabia smak - Charles Montesquieu Indywidualistom zawsze by這 ci篹ej. Nie chc by pospolici, zwyczajni, nie przyjmuj racji podawanych im przez innych. Do wszystkiego dochodz sami... Znasz to sk康??
|
|
|
|
#2293 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 146
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 802
|
Kiedy mia豉m takie d逝gie w這sy mo瞠 4 cm przed paskiem od spodni i
niestety jeden b陰d fryzjerki i zapuszczam od ramion teraz s ju prawie d逝gie ale jeszcze mi brakuje ( jak narazie to mam 69 cm). Myje waxem i pij pokrzyw, zobaczymy co b璠zie. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Czy po olejku rycynowym mog du穎 wypada w這sy? I to pewnie ju by這, ale link do olejka nie dzia豉, jak cz瘰to go stosowac?
|
|
#2295 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 535
|
ten link kt鏎y poda豉 wy瞠j m闚i wystarczaj帷o duzo na temat porostu i my郵e jakby ka盥a mia豉 wymienia co to by si powtarza這 ten w徠ek nazywa si "sposoby na przy酥ieszenie porostu w這s闚- cz窷 3" a i jest oddzielny w徠ek "wypadajace w這sy- kontynuacja" mimo to sposoby na obie opcje sa podobne
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
No mi troszku przy aplikacji olejku rycynowego i przy splukiwaniu wypada wlosk闚,nie wiedzie czemu...
Ale trzeba go troche postosowac,瞠by widziec rezulatatySzkoda mi troszke tej st闚y na szampon i odzywk,cho wiem,瞠 na d逝go mi starczy,ale za jednym zamachem duuuzo szkoda...ehh...
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam poj璚ia czemu. zam闚ilam sobie ten nisim zestaw odzywka + szampon 360 ml. myslalam jeszcze nad tymi wcierkami po 160 z ale jednak mi szkoda pieni璠zy za to zrobi豉m zam闚ienie na mazidlach, bo czas uzupe軟ic zapas oleju kokosowego, keratyny i protein jedwabiu ^^
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Kamil chyba si nie rozumiemy. Jeste鄉y na w徠ku "sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚 cz.III" a nie na w徠ku o suplementach!!! Wcze郾iej pisa貫, 瞠 chcesz przyspieszy porost w這s闚 wi璚 ci wyja郾ilam 瞠 na pierwszej stronie w徠ku na kt鏎ym si znajdujemy wszystko pisze! Wystarczy klikn望 na pierwsza stron tego w徠ku. sorry ale ja郾iej nie mog (bez urazy)
|
|
|
|
#2299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A olejek co daje? regeneruje? A keratyna i jedwab??
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 975
|
olej nawil瘸, a co do reszty to wejd tu www.mazidla.com i sobie poklikaj bo w豉軼iwo軼i tych produkt闚 s tam 陰dnie opisane (b璠 w zak豉dce "proteiny")
|
#2301 |
|
Wtajemniczenie
|
o,dzi瘯uj
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja z keratyny, protein jedwabiu, mleczka owsianego oraz pantenolu + woda destylowana robie tak domow odzywk w sprayu lepszej nie ma ani w sklepie, ani nigdzie a olejek kokosowy jest genialny
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Mog豉 by poda mi na priv. sk豉d tego sprayu? Bo w豉郾ie takowego szukam, naturalnego ale 瞠by dobrze nawil瘸. Bardzo bym Ci by豉 wdzi璚zna
|
|
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 574
|
No wla郾ie. Pierwszy raz u篡豉m kokosowego Vatika Dabur i mi gar嗆 w這s wypad豉
Czemu??? Po Waxie mi tyle nie wychodzilo. Normalnie po myciu i w czasie mycia wypada mi oko這 10-20 w這s闚, a tu taki szok? Mo瞠 za d逝go trzyma豉m olejek na wlosach, bo jakie 16 godzin(przez noc i jeszcze troch)?
|
#2305 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 743
|
Ja mam tak teori na temat wypadania w這s闚 przy stosowaniu olejk闚 i nafty.
Kiedy nie zwraca豉m uwagi co i jak stosuj. My豉m Head and Shoulders jaka od篡wka i koniec. Potem 3 godz. by這 ok, po czym klapa, nast瘼ny dzie beznadzieja, kolejny -konieczno嗆 mycia ze wzgl. na 逝pie i podra積ienie. Mycie i tak w k馧ko.Zawsze mia豉m 逝pie. Zwalcza豉m go H&S i po 2 dniach zn闚 go mia豉m. W ko鎍u powiedzia豉m do嗆 i odstawi豉m wszystko. Zacz窸am my szamponem bez sls i sles i odstawi豉m pseudood篡wki. Na pocz徠ek znik這 jedno-逝pie. W這sy zacz窸y odstawa od g這wy zawsze, a nie tylko po myciu. Nie mia豉m przyklapni皻ych str彗闚. Zacze豉m brn望 dalej w seboradin i oleje. Przez jakie 3 tyg. lecia造 mi w這sy, zw豉szcza po t瘼ej rycynie i nafcie. Potem problem znikn掖. My郵,瞠 zanim w這sy si nie wzmocni b璠 wypada. Te kt鏎e to zrobi i tak musia造 by s豉be. Teraz mimo,瞠 na pocz徠ku duzo mi wypad這 wyros這 mi mn鏀two nowych. ma造ch i ju mi nic nie leci. po myciu mam aureolk m這dych kude趾闚 kt鏎e musz przyklapywa kokosem lub jedwabiem. Wi璚 moja rada: cierpliwo軼i.... Daj w這som troch czasu. Kilka miech闚. Nie b璠ziesz 瘸這wa. |
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
No ja te tak mia豉m przy rycynie. LifeIsSoSaid czy moglabys poda mi receptur wspomnianego spray'u?
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Zgadzam si z przedmowczyni. ja te tak mia豉m przy rycynie. LifeIsSoSaid czy moglabys poda mi receptur wspomnianego spray'u? Edytowane przez Aniaaa PlayMate Czas edycji: 2009-06-13 o 16:47 |
|
|
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 051
|
Ja zakupi豉m dzisiaj
- szampon Radical - wzmacniajacy - kompleks od篡czy Saponics do sk鏎y g這wy i bardzo delikatnych w這s闚 ( ale czytam ze jest tez kompleks stymulujacy wzrost w這s闚 - qrcze i chyba z造 kupi豉m ![]() - albo ktos bawi sie manipulacja s這wn)Tak szczerze to mia豉m zamiar jeszcze kupic kilka rzeczy ale boje sie ze za bardzo obciaze w這sy Uzywa造軼ie moze tych kapsu貫k z Radical'u ?? edit: Wax'a nie dosta豉m nigdzie
Edytowane przez enii Czas edycji: 2009-06-13 o 17:02 |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 018
|
Zamierzam z這篡 zam闚ienie na Mazid豉ch i zastanawiam si nad olejowym ekstraktem z rozmarynu, kt鏎y z tego co czyta豉m, przyspiesza porost w這s闚. Czy kto ju go stosowa? Mog go samego wciera w sk鏎 g這wy? Zastanawiam si czy warto go kupi? Pom騜cie, w poniedzia貫k sk豉dam zam闚ienie...
|
|
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
O,a ja szukalam i nie moglam tego rozmarynu znale潭,gdzie on jest???
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 975
|
Cytat:
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Wiem wiem takich pyta by這 setki...

Miejmy nadizej, 瞠 dam rad do 鈍i徠 doci庵n望 do w這s闚 za 這patki (czytaj: jak wcze郾iej :P). Razem damy rad. A teraz id po pojkrzywk :P
)
21.06.2014r.