|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
a na naszą 10-tkę trzeba cierpliwe czekać![]() Ja zawsze gdy przeglądam interesujące produkty od razu przeliczam z rubli na złotówki, żeby mniej więcej orientować się w cenie
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w brakach pilnik do paznokci i portfel z netto
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
no ta torebka z katalogu 10 jest po prostu cudowna..zakochałam się w niej i już chcę ją mieć
|
|
|
|
#2286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- hehe a ja jestem przeszkoloną avon lady i na pocieszenie się dowiedziałam że na razie nie naliczą mi kosztów szklenia... |
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Czytam od jakiegoś czasu Wasze posty, ale nigdy nie miałam okazji czegoś napisać, a teraz mam problem i liczę o radę, zamawiałam zestaw reklamówek biodegradowalnych za 1,50 zł i na fakturze są oczywiście, ale dodatkowo na liście gratisów jest wpisane, że powinnam dostać pakiet 5 tym reklamówek a w paczce mam tylko jeden pakiet. Też tak miałyście?? A swoją drogą to strasznie nieestetyczne te reklamówki :/
Edytowane przez KasiaCe Czas edycji: 2009-05-13 o 18:38 Powód: . |
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to nie zbyt przychylne słowo ![]() jak nie dosłali wszystkiego to dzwoń do firmy i wyjaśnij wszystko
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą złozyłąm zmaówienie - w ciągu 2 minut od wysłania mam już fakture
Nie przyjda: - pilniczki (miały czerwona kropę) - saszetka peeling + maseczka (miała czerwoną kropę) - krem nawilżająco-opalający (miał czerwoną krope) Przyjdzie: - błyszczyk Icy Nude - miał czerwoną kropę ale przyjdzie - krem nawilżająco-rozświetlajacy - miał żołtą kropę, ale przyjdzie (co prawda na poczatku pisze że brak, ale na doel faktury jest policzony, pewnie w innym opakowaniu) Inne z netto/specjalnej, które miały zieloną kropę i przyjdą: - szminka z musem Apricot - kredka Berry - błyszczyk UCR Natural i Purple - korektor do manikiuru - kulki Balance (2 szt) - kremy pod oczy z oliwką (2 szt) - spray banan+kokos - skoncentrowany krem SSS - płyn do kąpieli truskawkowy sorbet - dezodorant For Men - ochronny krem nawilżająco-rozświetlający - krem długotrwale nawilżający (z internetowej)
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja traktuje to słowo żartobliwie, ale jak kogoś uraziłam to przepraszam. I szczerze mówiąc to nie zależy mi aż tak na tych reklamówkach żeby dzwonić tylko zapytałam czy któraś miała taką sytuację. |
|
|
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamówiłam i odbiorę paczuchę w piątek, to dam znaćale kasy i tak szkoda, zamówiłaś to niech teraz przyślą ja bym zawalczyła nawet o te kilka złotówek
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
ja też tak mam: zamówiłam pakiet 5x5 i jest zafakturowany w cenie 4,50, a na dalszej stronie w rubryce gdzie jest info o literaturze i produktach bezpłatnych znów jest ten pakiet. Mam tylko te 25 reklamówek, które zamawiałam, innych nie. Jednak nie słyszałam nic o tym żeby miały być jakieś gratis dodawane, czy może coś przeoczyłam?
|
|
|
|
#2294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Rozeznanie
|
Chodzi o nawilżająco - rozświetlający krem koloryzujący? Jeśli tak to ja miałam przy nim czerwoną kropkę ale przyszedł w paczce z tym, że w nowym opakowaniu.
|
|
|
|
#2298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też mam na fakturze gratisowy pakiet reklamówek tam przy produktach bezpłatnych na końcu faktury, poza tym 1 zamawiałam. Edytowane przez nelka333 Czas edycji: 2009-05-13 o 19:48 |
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Mozecie mi podac kody na jakies probki tych szminek za 4,9 pln bodajze i na jakis pakiet sss. Aga i jeszcze prosilabym kod na reklamowki, czy sa rozne rozmiary jak poprzednio? Bede bardzo wdzieczna bo nie robie zamowienia z domu i nie wzielam wszytskich ulotek ze saoba...
|
|
|
|
#2303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://wyslijplik.pl/download.php?sid=fPa2LuPV |
|
|
|
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
reklamówki sa takie same, jak poprzednie plastikowe w najmniejszym formacie- trochę jestem rozczarowana, myślałam, że będą większe a tu takie maleństwa...
tez mam je zafakturowane w gratisach, tymczasem dostałam tylko ten pakiet, który zamawiałam z braków portfel z netto |
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam więcej tych torebek. Zamawiałam pakiet za 4,50 a mam jakieś 35 torebek o ile dobrze policzyłam.
Tylko zastanawia mnie na czym polega ta ich biodegradowalność - wyglądają jak zwykłe plastikowe ![]() i są jednak troszkę większe od poprzednich bo mieści się katalog i można wrzucić jeszcze kosmetyki, a w starym wraz z katalogiem mieściło się tylko coś bardzo małego. Wąchał juz ktoś te nowe perfumy Jet Femme?
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kto na tym lepiej wyszedł firmy czy natura? Ehh szkoda gadać, bo mnie krew zalewa takim zachowaniem. Cytat:
Dla mnie nie podoba się
|
||
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie był u mnie kurier z wygraną za krzyżówkę- seria Total radiance!
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() dziewczyny mam pytanie bo podoba mi się perfuma pur blanca ta różowa ale widziałam że macie już katalogi 10
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

powodzenia wszystkim dziewczynom !!
ale mam nadzieję że niedługo się pojawi na necie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a na naszą 10-tkę trzeba cierpliwe czekać

dla mnie to nie zbyt przychylne słowo

ale widziałam że macie już katalogi 10