|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: The Sims 3
Witajcie rowniez jestem maniaczką gty the sims 3 wciągnela mnie bardzo duzo sciagalam dodatkow ciuchy itp ze stron to mi komputer strasznie zamulilo odisntalowalam wszystko i znow mam chec zainstalowac na nowo i szperac i sciagac nowe cudenka
i grac tylko ze jak wlacze to potrafie 5 godzin grać
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
A moje dzieciaki są już nastolatkami
Śliczne, wrodziły się do mamusi Ja powinnam się uczyć do poprawki a tu moje simsiaki mnie zaciągają do siebie Może wrzucimy zdjęcia z gry?
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja bym chciała żebyście zaprezentowały swoje domki którymi gracie
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ja gram w the sims 2,i chciałabym się zapytać jaki jest kod na zatrzymanie starzenia,i czy dotyczy to też dzieci?
|
|
#2286 | |
|
...
|
Cytat:
Dotyczy to wszystkich.
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
ja biorę domki z gry, bo mi się nie chce budować
jak was tak czytam to aż mam ochotę zagrać kilka m-cy przerwy miałam
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
ja gram od tygodnia po 5 letniej przerwie,gram nawet po 3 godziny ;P dziękuję za info
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
Ja też lubię Simsy
![]() Mam takie pytanie do weteranek The Sims 3: jeśli podczas gry chciałabym przeprowadzić moich Simów do domu, zamieszkanego już przez kogoś, to da się wyprowadzić tamtych mieszkańców? Tym razem gram bez kodów na pieniądze i powoli sobie zbieram, ale już się ktoś wprowadził na upatrzone przeze mnie miejscówkę. |
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj ja też lubię simsy
zawsze w to grałam, miałam wszystkie części, wszystkie dodatki, a teraz gram w the sims 3. Potrafiłam grać całymi dniami... teraz już nie mam na to czasu, dzisiaj na przykład grałam godzinkę. Strasznie wciąga!Tęsknię za dodatkiem Studia z the sims 2... bardzo mi się podobało i brakuje mi tego dodatku w trójce
książki 17 filmy 54 2016 książki 8 filmy 63 Edytowane przez dorot_qa Czas edycji: 2012-02-12 o 22:40 |
|
|
|
|
#2293 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja czekam na dodatek w stylu Pór Roku z dwójki.
|
||
|
|
|
|
#2294 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zdobyć jednorożca?
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zaraz włączę sobie grę...
|
|
|
|
#2296 |
|
Konto usunięte
|
No więc tak:
1. Musisz się zaprzyjaźnić z 3 zwierzakami. 2. Koło 21 wchodzisz w podgląd mapy i szukasz zorzy nad stawami. 3. Zaprzyjaźniasz się z nim. 4. "Zaproś jednorożca do domu" ![]() Ewentualnie możesz go na stronce the sims 3 znaleźć w giełdzie wymiany, ale nie ma wszystkich cech tego przygarniętego
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Mam problem i może wy mi pomożecie... ![]() Otóż moja Simka ma pragnienie życiowe - zostać Megagwiazdą , czyli ukończyć karierę aktorki. Jednak nigdzie nie umiem jej znaleźć tej pracy Wiem, że w mieście Bridgeport (z nocnego zycia) jest odpowiedni budynek i tam mozna sie zatrudnić ale ja gram w tym mieście wiejskim (od dodatku zwierzaki) no i tu nie ma takiego budynku... Szukałam już tej pracy przez komputer, gazete i nic... Próbowałam przez kod, i jak dawałam na skrzynke to były wszystkie kariery oprócz tej filmowej. Czytałam na forach,że Sim musi być znaną osobistością. Moja ma już 4 gwiazdki osobistości. Może to w tym problem i musi mieć na maxa czyli 5 gwiazdek?Jak ktoś z was wie jak podjąć tę karierę filmową to bede wdzieczna za odp Edytowane przez Carmeloffe Czas edycji: 2012-02-22 o 14:40 Powód: poprawa błędu |
|
|
|
|
#2298 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w niedzielę lecę na zakupy ale chyba jednak przyjdę z gra
coś mnie korci żeby ją kupić może ktoś ma te wydanie podstawa + dodatek? na jakiej to zasadzie jest ? Wszystko jest na jednej płytce?P.S Który dodatek wam się najbardziej podoba? Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-02-26 o 09:54 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2300 |
|
Przyczajenie
|
Mi zdecydowanie "Po Zmroku" i "Zwierzaki"
![]() W sumie to też zależy od tego co lubisz najbardziej robić w Simsach... zauważyłam że wiele osób nie wyobraża sobie simsów bez zwierzaków, znów inni uwielbiają grać wielopokoleniowymi rodzinami, jeszcze inni są zakochani w wampirach, wieżowcach i nocnych klubach itp. Jak dla mnie najgorszy dodatek to "Pokolenia" bo ja osobiście nie lubię dzieci , nawet w Simsach i nigdy nie gram wielopokoleniową rodziną tylko zawsze singlami lub jakimiś małżeństwami a jak mają dzieci to wyprowadzam je jeszcze w wieku niemowlęcym :PNa Twoim miejscu kupiłabym jakiś dodatek wprowadzający nowe miasto czyli - Kariera, Po Zmroku lub Zwierzaki. |
|
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() ostatnio mam więcej czasu i postanowiłam odpalić simy tylko wersja podstawowa jest trochę nudna, mało mebli, ubrań w ogóle mało dodatków dziewczyny skąd sciągacie dodatki? znalazłam różne ale w większości trzeba było je ściągać pojedynczo, np. jeden domek czy jakieś ubranie. Znacie strony skąd można ściągnąć całe pakiety dodatków?
|
|
#2302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tam się musisz zarejestrować, część jest płatna, ale większość nie wchodzisz w Sets-->wybierasz do jakiego pokoju meble-->free to samo z ciuszkami. No i z chomiku jeszcze
|
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Rozumiem,że to jest bezpieczne i nic mi sie nie stanie z grą? ![]() Pytam, bo czytałam już wiele razy że dziewczyny pozciągały sobie różne dodatki a potem im gra przestawała działać albo wywalało ciągle do pulpitu. Wiec jak istnieje takie ryzyko to ja odpuszczam ![]() Chętnie bym pobrała jakies dodatki bo się ciągle zachwycam oglądając niektóre pięknie urządzone domy no ale boję się tego co napisałam wyżej... |
|
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zadomowienie
|
Co do dodatkow psujacych gre to polecam programik Sims3Dashboard.
Sluzy do wychwytywania wadliwych, gryzących się dodatków typu .package. Można nim też czyścić cache gry oraz zlokalizować .package z TS2 jeśli się przypadkowo zaplątało, co sie zdarza, sciagamy cos niby do trojki, a tu okazuje sie, ze bylo do dwojki i juz nam gra siada. Pokazuje tez aktualna wersje gry. Gra nie moze byc uruchomiona jak sprawdzamy pliki. Jeśli nie nastąpi automatyczne skanowanie klikamy na „File” i podajemy ścieżkę do katalogu, w którym mamy dodatki. Kolory błędnych plików: Kolor niebieski – plik package z TS2 przypadkowo znalazł się pomiędzy plikami package do TS3, należy go usunąć gdyż może powodować błędy Kolor żółty – prawdopodobnie jakieś pliki się powtarzają lub są do siebie zbyt podobne, to też może wywołać problemy Kolor pomarańczowy – dodatki są z sobą w konflikcie, czyli „się gryzą” Kolor czerwony – definitywnie wadliwe lub puste pliki Jest tez taki mod - NRaas_Overwatch. Mod automatem (o godzinie 3:00 simowego czasu, ale można to zmienić) usuwa porzucone pojazdy, wyłącza telewizory i wieże stereo, które grają gdzieś w mieście, co może spowalniać grę. |
|
|
|
|
#2306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi grę zamulają pliki package, sims3pack działają dobrze właśnie na tej stronie co Ci podałam są same sims3pack - więcej zajmują, ale mam ich mnóstwo i nic się nie dzieje
|
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupiłam podstawę i dodatek "Po Zmroku" później dokupię "Zwierzaki" ;D Bo nie wiedziałam czy trzeba zachowywać kolejność dodatków ;p
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Przyczajenie
|
A wiecie może jak zbudować takie "łuki" nad domem?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1017 to link do domu wizażanki, w którym się zakochałam ale nie mam właśnie pojęcia jak zrobić te łuki co są na 1 zdjęciu |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam to drzewo kryształkowe z księżycowych jezior,chcę zebrać owoce, ale nie mogę, sim dochodzi do drzewa i interakcja weź owoc zanika,
co mam zrobić? Czy jest jakis czas kiedy można owoc zbierać np w nocy czy jak? wszystkiego próbowałam ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() a ta liczba 3 napewno wystarczy?
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

i grac tylko ze jak wlacze to potrafie 5 godzin grać 

Śliczne, wrodziły się do mamusi
Ja powinnam się uczyć do poprawki a tu moje simsiaki mnie zaciągają do siebie

19.09.2015
Wiem, że w mieście Bridgeport (z nocnego zycia) jest odpowiedni budynek i tam mozna sie zatrudnić ale ja gram w tym mieście wiejskim (od dodatku zwierzaki) no i tu nie ma takiego budynku... Szukałam już tej pracy przez komputer, gazete i nic... Próbowałam przez kod, i jak dawałam na skrzynke to były wszystkie kariery oprócz tej filmowej. Czytałam na forach,że Sim musi być znaną osobistością. Moja ma już 4 gwiazdki osobistości. Może to w tym problem i musi mieć na maxa czyli 5 gwiazdek?
coś mnie korci żeby ją kupić