Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 18:07   #2281
Trinette
Zakręcony Chochlik

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość
Tri ja chętnie o ile nie wyjadę i to zalezy o której godzinie.

Tri
Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Tri, ja mogę w czwartek bo w piątek pracuje do 21 chyba że zamierzasz nas na nocowanie zaprosić
To Wy sobie ustalcie a ja sie podporzadkuje

Co do mojego zycia - widocznie pisalam na innym watku i nawet wiem jakim Powiem w skrocie bo zdycham po dzisiejszym dniu. Dzieci w wieku gimnazjalnym sa nienormalne, powinny na lekach uspokajajacych jechac Szkola sobie niestety nie poradzila. Najbardziej mam zal do wychowawczyni. Dobrze ze TŻ ze mna byl kiedy wychodzilam z tego wszystkiego, pomimo tego ze tak paskudny charakter mialam wczesniej. Niech mu Bozia w hmm... pieniadzach i wiecznym szczęsciu wynagrodzi (nie powiem dzieciach bo wpadne ).
Mag staram sie jak moge ale niestety jak juz mowilam mam wzloty i upadki(niestety upadkow wiecej). Co do literatury wole kryminaly Jednak można mi podrzucic jakies fajne zyciowe motywujace cytaty - to mi poprawia samopoczucie.
Mag co do faceta ja Cie potepiac nie bede, bo rozne rzeczy sie zrobilo. Nie wracaj do niego od razu, niech zyje w niepewnosci. Powiedz mu szczerze jakim pal*** jest i jak Cie takimi glupimi slowami krzywdzi. Skoro to robi to chyba tak bardzo mu nie zalezy na Tobie. Wykrzycz mu to wszystko prosto w twarz oraz ze problemy rozwiazuje sie w zwiazku razem. Jesli nie zrozumie niczego to go olej.

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:18   #2282
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
To Wy sobie ustalcie a ja sie podporzadkuje

Co do mojego zycia - widocznie pisalam na innym watku i nawet wiem jakim Powiem w skrocie bo zdycham po dzisiejszym dniu. Dzieci w wieku gimnazjalnym sa nienormalne, powinny na lekach uspokajajacych jechac Szkola sobie niestety nie poradzila. Najbardziej mam zal do wychowawczyni. Dobrze ze TŻ ze mna byl kiedy wychodzilam z tego wszystkiego, pomimo tego ze tak paskudny charakter mialam wczesniej. Niech mu Bozia w hmm... pieniadzach i wiecznym szczęsciu wynagrodzi (nie powiem dzieciach bo wpadne ).
Mag staram sie jak moge ale niestety jak juz mowilam mam wzloty i upadki(niestety upadkow wiecej). Co do literatury wole kryminaly Jednak można mi podrzucic jakies fajne zyciowe motywujace cytaty - to mi poprawia samopoczucie.
Mag co do faceta ja Cie potepiac nie bede, bo rozne rzeczy sie zrobilo. Nie wracaj do niego od razu, niech zyje w niepewnosci. Powiedz mu szczerze jakim pal*** jest i jak Cie takimi glupimi slowami krzywdzi. Skoro to robi to chyba tak bardzo mu nie zalezy na Tobie. Wykrzycz mu to wszystko prosto w twarz oraz ze problemy rozwiazuje sie w zwiazku razem. Jesli nie zrozumie niczego to go olej.

Trini
ja wogole nie wiem po co to cale gimnazjum jest tak zauwazylam ze to byl najgorszy okres w moim zyciu naprawde.

jak z Trini wlasnie ustalilismy ( bo mi sie strasznie motaja polsie slowa i czasem duzo czasu uplynie jak sie namysle co chce powiedziec) byl u mnie wlasciciel mieszkania, naprawil z wielka laska co mial naprawic ponarzekal jak zwyklenakazal mi pozamiatac podworko
i wogole mam go na glowie przez caly tydzien (niestety do tego wszystkiego jest moim szefem) a ja jak go widze to mam prawie lzy w oczach i noz w kieszeni sam sie otwiera

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:20   #2283
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
Trini
ja wogole nie wiem po co to cale gimnazjum jest tak zauwazylam ze to byl najgorszy okres w moim zyciu naprawde.

jak z Trini wlasnie ustalilismy ( bo mi sie strasznie motaja polsie slowa i czasem duzo czasu uplynie jak sie namysle co chce powiedziec) byl u mnie wlasciciel mieszkania, naprawil z wielka laska co mial naprawic ponarzekal jak zwyklenakazal mi pozamiatac podworko
i wogole mam go na glowie przez caly tydzien (niestety do tego wszystkiego jest moim szefem) a ja jak go widze to mam prawie lzy w oczach i noz w kieszeni sam sie otwiera
Proponuje poczestowac herbatka ze srodkiem przeczyszczajacym i sie poplakac jak powie ze niedobra

Walt Disney

Stary 2009-09-07, 19:41   #2284
mag_rat
Zadomowienie

O to to, dobry pomysł.

Dziewczyny,ja nie mam zamiaru od razu się na szyję rzucać, chcę żeby mi powiedział co ma powiedzieć, co o nim myślę napewno powiem, a co będzie dalej nie wiem, czas pokaże.

Strasznie zmęczona jestem, praca fizyczna to jednak nie dla mnie;/ Plecy mnie bolą tak, że masakra;/ Tak Princeska zachwala Kac Vegas, że też sobie obejrzę, chętnie się pośmieję

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:00   #2285
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Strasznie zmęczona jestem, praca fizyczna to jednak nie dla mnie;/ Plecy mnie bolą tak, że masakra;/ Tak Princeska zachwala Kac Vegas, że też sobie obejrzę, chętnie się pośmieję
Fajne jest. Tez ogladalam z TŻ

Walt Disney

Stary 2009-09-07, 20:19   #2286
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Fajne jest. Tez ogladalam z TŻ
Ooo, no to tym bardziej zobaczę A co do Twoich żółtych ścian- tryptyk to świetny pomysł! Do żółtego sporo pasuje, byleby nie przedobrzyć z kolorami, ja bym zdecydowała się na dwa dominujące. Np zieleń i czerwień. Kwiatki w kolorowych doniczkach, narzuta na łóżko, poduchy, jakiś dywanik, może zasłonka? Fajne są takie frędzelkowate, można je dowolnie upiąć itp.

Stary 2009-09-07, 20:23   #2287
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Ooo, no to tym bardziej zobaczę A co do Twoich żółtych ścian- tryptyk to świetny pomysł! Do żółtego sporo pasuje, byleby nie przedobrzyć z kolorami, ja bym zdecydowała się na dwa dominujące. Np zieleń i czerwień. Kwiatki w kolorowych doniczkach, narzuta na łóżko, poduchy, jakiś dywanik, może zasłonka? Fajne są takie frędzelkowate, można je dowolnie upiąć itp.
Własnie musze cos wymyslic, bo widze ze TŻ tez sie meczy tutaj. Chce kupic nasionka i posadzic
Klik1 Klik2

Walt Disney

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 20:40   #2288
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Własnie musze cos wymyslic, bo widze ze TŻ tez sie meczy tutaj. Chce kupic nasionka i posadzic
Klik1 Klik2
Papryczki świetne, też je kiedyś oglądałam Ale wiesz co, z nasionami z allegro mam nieciekawe doświadczenia. Moja mama często kupuje nasiona na all i rzadko które kiełkują;/ No a żeby taka fajna roślinka jak na zdjęciu jest wyrosła to trzeba czeeeeekaaaać. A daleko masz do Castoramy albo Leroy Merlin? Tam widziałam bardzo fajne rośliny doniczkowe, gdzieś mi mignęło też drzewko limonkowe(nie wiem czy tam sie nazywa dokładnie).
A co do tryptyku, to wpadłam na pomysł jakby można go oszczednie wykonać

Stary 2009-09-07, 20:46   #2289
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Papryczki świetne, też je kiedyś oglądałam Ale wiesz co, z nasionami z allegro mam nieciekawe doświadczenia. Moja mama często kupuje nasiona na all i rzadko które kiełkują;/ No a żeby taka fajna roślinka jak na zdjęciu jest wyrosła to trzeba czeeeeekaaaać. A daleko masz do Castoramy albo Leroy Merlin? Tam widziałam bardzo fajne rośliny doniczkowe, gdzieś mi mignęło też drzewko limonkowe(nie wiem czy tam sie nazywa dokładnie).
A co do tryptyku, to wpadłam na pomysł jakby można go oszczednie wykonać
I bede miec male limonki? QL
Jaki masz pomysl odnosnie tryptyku?

Walt Disney

Stary 2009-09-07, 20:50   #2290
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
I bede miec male limonki? QL
Jaki masz pomysl odnosnie tryptyku?
Tak Małe limonki Mój tata kiedyś z pestki limonkę wychodował i hodujemy ją w szklarni

A co do tryptyku, zauważyłam, że na allegro dosyć drogie są, a jakby kupić fajny plakat (all, ikea, castorama itp, koszt max 20zł) i do tego 3 duze antyramy (mogą być różnej wielkości), pociąć ten plakat na trzy i oprawić, to otrzymamy tryptyk handmade za góra 40zł.

Jeszcze mi na myśl przyszły naklejki na ścianę Uwielbiam urządzanie wnętrz

Stary 2009-09-07, 20:53   #2291
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
To tak, ale po pomalowaniu scian Juz ustalilismy ze chcemy drzewo

Walt Disney

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 22:38   #2292
Princeska87
Zakorzenienie

Sabcia cieszę się, że mnie popierasz

mag widziałaś Kac Vegas? ahhh ja dziś oglądałam znów i znów tak się śmiałam, że bolał mnie brzuch rozwala mnie ten film
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 23:32   #2293
irmandara
Zadomowienie

A ja dla odmiany powiem, ze gimnazjum to bym najlepszy okres mojego zycia i bogu dziekuje ze ktos to wymyslil. Ciagle je wspominam, bylo cudowne. Nawet teraz wrocilam z piwa z kumplem, i oczywiscie gimnazjum wspominalismy (chociaz kolega z liceum). Przykro mi slyszec o takich paskudnych sytuacjach, zycze kazdemu takich 3 lat zycia jak ja mialam
Stary 2009-09-08, 08:46   #2294
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Klik1 Klik2
mnie sie to drugie podoba
jak macie cos taliego jak aldi to tam sa czesto rosliny....i drzewka

ja dostalam chinski lampion od kolezanek z pracy
http://sklep.centrum-sojka.com.pl/go..._id=25&lang=pl

Cytat:
Tak Małe limonki Mój tata kiedyś z pestki limonkę wychodował i hodujemy ją w szklarni

A co do tryptyku, zauważyłam, że na allegro dosyć drogie są, a jakby kupić fajny plakat (all, ikea, castorama itp, koszt max 20zł) i do tego 3 duze antyramy (mogą być różnej wielkości), pociąć ten plakat na trzy i oprawić, to otrzymamy tryptyk handmade za góra 40zł.

jak ja bym chciala miec odrobine pojecia o dekorowaniu wnetrz

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

Edytowane przez mav
Czas edycji: 2009-09-08 o 09:10
mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 09:03   #2295
Muiee
Rozeznanie

mag stanowczo popieram Princeske

Tri te papryczki są .... bardzo ciekawe
Widziałam taki klon na podwórku u dzieci. Jest naprawdę piękny

Tak zachwalacie Kac Vegas , że poproszę TŻta o seans filmowy

A u mnie wakacyjna tragedia. Boję się , że nigdzie nie pojedziemy

"Budząc się rano, pomyśl
jaki to wspaniały skarb żyć,
oddychać i móc się radować"

Marek Aureliusz
Muiee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 10:26   #2296
freddy296
Wtajemniczenie

Hello...

tri nardzo Ci wspolczuje przezycia w szkole

A co do Gimnazjum - dla nie to rowniez kompletny niewypał.

Aczkolwiek.... gdy poszlam do gimnazjum zmienił mi sie nauczyciel do matemtyki ktory mnie docenił i wyciagnał na zewnątrz moje umiejetnosci matematyczne.
Dzieki niemu pokochalam matme i w liceum zdawalam mature rozszerzona z tego przedmiotu

Niestety w podstawówce mialam taka wstretna babe z matmy potrafila rzucac w nas kredą, kluczami, dziennikiem Matma to byla godzina grozy, koszmaru, strachu i mega stresu.

jak wziela do tablicy to tak potrafiła Ciebie zgnoić, że nie wiedzialas jak sie nazywasz...
raz u niej dostalam ze sprawdzianu 6 tzn poczatkowo byla to 4 ale doszukalam sie błedu ze strony nauczycielki i normalnie sie poplakalam ze szczescia na lekcji zebyscie widzialy te zazdrosc w oczach tej wstretnej baby

Tri co do nasionek... papryczki to jeszcze jak Cie moge, ale to drzewko - zanim Ci urosnie do takich rozmiarów doczekasz sie wnuków

Poszukaj lepiej juz ukorzenionej sadzonki, ktora ma juz jakis kształt.

A w ogole polecam drzewo mandarynkowe i cytrynowe - pieknie pachną no i masz owoce gratis

Drzewo limonkowe - pewnie tez jest zdumiewająco piekne i pachnnące
Stary 2009-09-08, 10:31   #2297
Sabcia87
Zadomowienie

Bry.
Ja mam dziś wolne, szefa wysłali na jakieś badania bo wczoraj sie non stop zataczał i wymiotował..

Byłam na zakupach, kupiłam sobie kolejne buty i w sumie takie tam pierdoły.

Popołudniu mam zbierac sliwki i napewno tata mi jeszcze jakąś prace wymyśli..
Ehhh...
Stary 2009-09-08, 10:40   #2298
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Hello...

Tri co do nasionek... papryczki to jeszcze jak Cie moge, ale to drzewko - zanim Ci urosnie do takich rozmiarów doczekasz sie wnuków

Poszukaj lepiej juz ukorzenionej sadzonki, ktora ma juz jakis kształt.

A w ogole polecam drzewo mandarynkowe i cytrynowe - pieknie pachną no i masz owoce gratis

Drzewo limonkowe - pewnie tez jest zdumiewająco piekne i pachnnące
Ja stawiam na Limonkowe a klon jest przepiekny! mimowszystko bym je zasadzila chyba sobie te nasionka kupie
Stary 2009-09-08, 11:52   #2299
mag_rat
Zadomowienie

Hej dziewczynki

W sumie niedawno wstałam,ale dawno już mi się tak dobrze nie spało Teraz piję kawę i słucham mojej ukochanej Adele - naprawdę polecam, świetne teksty, świetna babka i jej muzyka, przynajmniej dla mnie, to taki solidny zastrzyk energii. Czuję się naprawdę dobrze.

Sabciu, jakie buty kupiłaś? Szybko odpowiadaj, mam hopla na punkcie butów

Princesko, dziś obejrzę Chyba dużo za moje zdrowie piłaś, bo dawno się tak dobrze nie czułam

Muiee, Nic się nie da już zrobić? Napewno jest jakieś wyjście!

Piękna dziś pogoda u mnie, dopijam kawę i lecę do miasta.

Buziaki kochane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 12:48   #2300
Weriidiana
Raczkowanie

Witam Moje Kochane Kobietki
Czy ktoras mnie jeszcze pamieta
Dlugo Dlugo nie mialam neta dlategoz sie nie odzywalam... wreszcie po dlugich bitwach kupilam sobie mobile broadband bo juz nie mialam sil ;/
U nas ogolnie wszystko dobrze Bylismy na wakacjach w Polsce ale jakos szybciutko chcialam wracac do domu Moj maluszek ma sie dobrze Za 2 tygodnie bedzie mial juz 2 latka Mowie wam jak gten czas szybko leci, niedawno niemowlaczek a teraz mi chlop rosnie Dobra bez przesady

Lepiej piszcie co tam u was bo z pewnoscia nie nadrobie takiego dlugiego czsu Buziaki :

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 13:07   #2301
Sabcia87
Zadomowienie

Wer ja pamiętam ja pamietam Tylko ciekawa jestem czy Ty pamietasz która to która i co u której wtedy No nic poprostu musisz sie na nowo wkręcić w wątek
Ale miło że powróciłaś jednak

Mag mi ostatnio tez coraz więcej butów przybywa ;/ A bo to coś kupie i pozniej buty mi do tego trzeba a bo fajne a promocja...
więc pokarze Ci mój piatkowy i dzisiejszy zakup, te czarne właśnie kupiłam w piątek, sa mega wygodne żółte dziś. Bo nie zawsze ubieram obcasy choć coraz częściej sa moją nieodłączna częścia ubioru he.
Za czarne dałam 49.90 a za żółte 10 zł
Posłuchałam tej Adele ale jakoś nie przypadła mi do gustu no cóż co osoba to inny gust he
Co do pogody, u mnie tez w miare ładnie
Stary 2009-09-08, 13:15   #2302
Weriidiana
Raczkowanie

Sabcia87 no no z pewnoscia sie wkrece w watek co z pewnoscia pamietam to Limonke i jej pana ochroniarza Ale milo ze ktos mnie pamieta Bziak wielki ;*

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Stary 2009-09-08, 13:36   #2303
Sabcia87
Zadomowienie

O ho ho
Co Lim pozniej nie przeszła
Książke by o tym napisała dosyc długą
Stary 2009-09-08, 13:44   #2304
Weriidiana
Raczkowanie

Sabcia87 no ale buciki to sobie niezle zarzucilas... zolte sa przesuper

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Stary 2009-09-08, 14:34   #2305
freddy296
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość
Witam Moje Kochane Kobietki
Czy ktoras mnie jeszcze pamieta
Dlugo Dlugo nie mialam neta dlategoz sie nie odzywalam... wreszcie po dlugich bitwach kupilam sobie mobile broadband bo juz nie mialam sil ;/
U nas ogolnie wszystko dobrze Bylismy na wakacjach w Polsce ale jakos szybciutko chcialam wracac do domu Moj maluszek ma sie dobrze Za 2 tygodnie bedzie mial juz 2 latka Mowie wam jak gten czas szybko leci, niedawno niemowlaczek a teraz mi chlop rosnie Dobra bez przesady

Lepiej piszcie co tam u was bo z pewnoscia nie nadrobie takiego dlugiego czsu Buziaki :
Witaj )

A ja sie juz o Ciebie martwiłam, ze zaginelas w tej Anglii

EDIT: Spojrzcie na liczbe moich postów: 1987 LOL Coś Wam to przypomina?

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2009-09-08 o 14:40
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 14:35   #2306
Princeska87
Zakorzenienie

muiee co do Kac Vegas - obowiązkowo!!!! a co do wakacji to kurczę no.. mój hotel ma teraz super cenę około 2180zł..

irmandara u mnie gimnazjum to pomyłka za to muszę przyznać, że w LO bawiłam się naprawdę przednio a teraz na studiach to już w ogóle super

mag widzisz całe wino poszło buźka kochana i trzymaj tak dalej!!!

Sabcia co do butów, to ceny rewelacyjne!!! Te żółte super, w ogóle uwielbiam takie płaskie balerinki, a co do czarnych, to podobają mi się tego typu i szukam ich, ale chciałabym (i to jest warunek konieczny) żeby sznurówki były z taśmy takiej satynowej błyszczącej i żeby wiązało się je w piękne kokardy widziałam coś podobnego już w sklepie, ale niestety kompletnie niewygodne, twarde i ogólnie źle odszyte, więc odpuściłam.

Weriidiana hej hej my się nie znamy bo ja nowy nabytek jestem
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 14:42   #2307
Sabcia87
Zadomowienie

Wer dziękuje

Princeska ja takowych nie spotkałam u mnie aczkolwiek moja mieścina jest bardzo mała i nie ma za wielkiego wyboru więc może dlatego
Takie jak te żółte były tez zielone i chyba powoli zaczynam załowac że nie kupiłam ;/ ale w sumie mam bardzo malutko zielonych bluzek...
Przeważnie takie balerinki ubieram jak autem jade a zawsze obcasy mam na zmiane akualnie w moim aucie mam 4 pary butów i jakies tam bluzy he.
Ost brat pożyczył ode mnie auto kolega wsiadł i powiedział "Twoja siostra to juz miejsca w szafie nie ma?"

Mam sie dzis spotkać z przyjaciółką...
Dzień w sumie zleciał mi na niczym he
Stary 2009-09-08, 15:10   #2308
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Witaj )

A ja sie juz o Ciebie martwiłam, ze zaginelas w tej Anglii

EDIT: Spojrzcie na liczbe moich postów: 1987 LOL Coś Wam to przypomina?
freddy296 no witam kochana nie zaginelam spokojnie.. mialam mala przerwe HIHi A co tam u Ciebie jak Synus Bo u nas czas wychodzenia z pieluszek.. ale Filipowi jakos opornie idzie ;/

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
Wer dziękuje
Sabcia87 alez prosze ja zawsze szczera i mila baba bylam

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Weriidiana hej hej my się nie znamy bo ja nowy nabytek jestem

Princeska87
a no raczej sie nie znamy chyba ze juz mi sie zapomnialo Ale witam Cie serdecznie i milo mi Cie poznac Buziak ;*

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Stary 2009-09-08, 15:34   #2309
mag_rat
Zadomowienie

Sabcia, czarne fajne, mierzyłam takich masę ale jakoś mi się na moje nodze nie podobałam. Baleriny taniocha,fajne do latania A co do muzyki to racja, kazdy ma inny gust

Princesko, hmm, ty piłaś a mnie w głowie łupie, ładny interes:P

Weridiana, witaj

Zrobiłam kilka zdjęć sama sobie, co by wam w końcu kolor pokazać, wszystkie wyszły okropnie i juz nie mam nerwów! Pokazuję jedno, twarz przeswietliło(może to i dobrze), ale kolor widać. Dla tych które mnie nie widziały w starym- był ciemny brąz,przez niektórych nazywany "czarnym" klik: http://img171.imageshack.us/i/89736346.jpg/

Stary 2009-09-08, 15:44   #2310
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:

Weridiana, witaj

Zrobiłam kilka zdjęć sama sobie, co by wam w końcu kolor pokazać, wszystkie wyszły okropnie i juz nie mam nerwów! Pokazuję jedno, twarz przeswietliło(może to i dobrze), ale kolor widać. Dla tych które mnie nie widziały w starym- był ciemny brąz,przez niektórych nazywany "czarnym" klik: http://img171.imageshack.us/i/89736346.jpg/
mag_rat witam kochana Co tam slychc A co do wloskow to mm brdzo podobny kolor no moze lekko ale to lekko wchodzacy w braz. Ale Twoj nprawde slicznie wyszedl no i niezlo z ciebie babka ;0 Oczywiscie ocenke przy zdjatku zostawilam

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości