Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 13:25   #2281
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Jak napisałam, że chłopa rozpuściła to do mnie skoczyła, że matka tak go wychowała i skąd ja mam takie wnioski.

Ech...
Ja wiem jak to jest, bo sama rozpuściłam faceta, ale... jakieś elementarne zasady nadal rozróżniałam i w pewnych sytuacjach wybuchałam jak bomba, a było daleko do przykładu jaki podajesz.

W sumie to to jest cholernie smutne.

A co gorsza, jakoś brak mi pomysłu na taki etap znajomości dwojga ludzi. Kosmos.
No jeśli ludzie żyją ze sobą na takiej zasadzie 5, 8, 10 lat i kobiecie zawsze PASOWAŁO, no bo pasowało, skoro nigdy słowa nie powiedziała, nigdy się nie zająkneła, skoro robiła to co "do niej należy" i się nie buntowała. to co jej nagle odbiło, na jakiej podstawie ona się nagle domaga? I ja powiem szczerze, że... jestem w stanie zrozumieć tych facetów....
Stary 2009-09-07, 13:31   #2282
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Jak napisałam, że chłopa rozpuściła to do mnie skoczyła, że matka tak go wychowała i skąd ja mam takie wnioski.

Cudnie, chętnie bym pojechała, tylko jednak trochę się dygam...
tiaaa i w zwiazku z tym, że matka tak wychowala to ona do końca zycia bedzie go obsługiwała bo on sam nie wpadnie na pomysł pomocy, tak?
Mój mąż nie był z domu nauczony prac domowych. W związku z tym, że rodzice mają gospodarstwo, Panie zajmowały sie sprawami domowymi, Panowie gospodarką, więc jak mąż wracał do domu wszystko miał pod nos, nigdy nie prał, nie sprzatał, nie gotował..
Jak ze mna zamieszkał musiałm go oduczyc paru dziwnych nawyków ale generalnie sam z siebie wpadł na pomysł, że obowiązku domowe się dzieli na pól..
Tyle tylko, że u nich w domu panuje taka zasada: pracujemy razem, razem odpoczywamy

a ja myslałam, że tylko ja sie dygam..

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 13:48   #2283
betig1975
Wtajemniczenie

Cytat:

Cudnie, chętnie bym pojechała, tylko jednak trochę się dygam...
Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość

a ja myslałam, że tylko ja sie dygam..
Nie ma co się dygać, naprawdę
Pojechaliśmy, wróciliśmy, nic nam się nie stało, nie mieliśmy żadnej przykrej czy niebezpiecznej sytuacji, ludzie są życzliwi i dobrze nastawieni do turystów, bo z nich żyją. Tylko trzeba uważać na milicję, ale jak się da parę hrywien, to puszczają (przeżyliśmy to, tylko, że mąż nie chciał dać łapówki, chciał, żeby wypisali mandat i opłacimy w banku, ale oni na coś takiego nie chcieli się zgodzić, byli wręcz w szoku, że ktoś tak chce).
Najlepiej jechać w parę osób, tak jak my to zrobiliśmy. Człowiek czuje się bezpieczniej.
betig1975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:06   #2284
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
No jeśli ludzie żyją ze sobą na takiej zasadzie 5, 8, 10 lat i kobiecie zawsze PASOWAŁO, no bo pasowało, skoro nigdy słowa nie powiedziała, nigdy się nie zająkneła, skoro robiła to co "do niej należy" i się nie buntowała. to co jej nagle odbiło, na jakiej podstawie ona się nagle domaga? I ja powiem szczerze, że... jestem w stanie zrozumieć tych facetów....
Ja też.

Ale zrozumiałam dopiero jak mój mi kiedyś w czasie kłótni wykrzyczał: "a co miałem do cholery robić, jak wszystko było zawsze zrobione?"

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
tiaaa i w zwiazku z tym, że matka tak wychowala to ona do końca zycia bedzie go obsługiwała bo on sam nie wpadnie na pomysł pomocy, tak?
Mój mąż nie był z domu nauczony prac domowych. W związku z tym, że rodzice mają gospodarstwo, Panie zajmowały sie sprawami domowymi, Panowie gospodarką, więc jak mąż wracał do domu wszystko miał pod nos, nigdy nie prał, nie sprzatał, nie gotował..
Jak ze mna zamieszkał musiałm go oduczyc paru dziwnych nawyków ale generalnie sam z siebie wpadł na pomysł, że obowiązku domowe się dzieli na pól..
Tyle tylko, że u nich w domu panuje taka zasada: pracujemy razem, razem odpoczywamy
Nie, ona przez x miesięcy go poznawała i teraz się obudziła, że on nic nie robi.

Czyli standard.

Twój mąż był jednak czegoś tam nauczony, to nie jest tak, że nie robił nic. Mój dziadek też nie zajmował się domem, do końca życia nie umiał gotować, ale była gospodarka, kury, ogród, świnki jeszcze wcześniej. Był podział i nawet nikt go nie ustalał. Tak po prostu było z dziada pradziada...

Tu mamy przykłady panów, nie robiących NIC absolutnie. I to takie NIC, że nawet mycie garów mojego męża i jego odkurzanie raz na tydzień czy mycie kibla jak przypomnę, jest CZYMŚ.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez betig1975 Pokaż wiadomość
Nie ma co się dygać, naprawdę
Pojechaliśmy, wróciliśmy, nic nam się nie stało, nie mieliśmy żadnej przykrej czy niebezpiecznej sytuacji, ludzie są życzliwi i dobrze nastawieni do turystów, bo z nich żyją. Tylko trzeba uważać na milicję, ale jak się da parę hrywien, to puszczają (przeżyliśmy to, tylko, że mąż nie chciał dać łapówki, chciał, żeby wypisali mandat i opłacimy w banku, ale oni na coś takiego nie chcieli się zgodzić, byli wręcz w szoku, że ktoś tak chce).
Najlepiej jechać w parę osób, tak jak my to zrobiliśmy. Człowiek czuje się bezpieczniej.
Nie odważę się.

No chyba, że z ludźmi, którzy już wielokrotnie to przerabiali. Przygarniesz Kropka?

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:11   #2285
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ona przez x miesięcy go poznawała i teraz się obudziła, że on nic nie robi.

Czyli standard.

Twój mąż był jednak czegoś tam nauczony, to nie jest tak, że nie robił nic. Mój dziadek też nie zajmował się domem, do końca życia nie umiał gotować, ale była gospodarka, kury, ogród, świnki jeszcze wcześniej. Był podział i nawet nikt go nie ustalał. Tak po prostu było z dziada pradziada...

Tu mamy przykłady panów, nie robiących NIC absolutnie. I to takie NIC, że nawet mycie garów mojego męża i jego odkurzanie raz na tydzień czy mycie kibla jak przypomnę, jest CZYMŚ.
nooo spiaca królewna jak nic

Oczywiscie, ze mój mąż pracował i to dosyc ostro i był pracy nauczony.. ale sprawy domowe były dla niego czarna magia na poczatku nawet sie zapierał, ze gotowac to on nigdy nie będzie.. a teraz? sam sie bierze

No ja rozumiem i dlatego uważam, że wtedy niestety rola kobiety jest taka: nauczyc leniwca i tyle albo do konca życia za niego robić wybór należy do tej kobiety

Cytat:
No chyba, że z ludźmi, którzy już wielokrotnie to przerabiali. Przygarniesz Kropka?
hahaha i ja i ja !!!

Stary 2009-09-07, 14:14   #2286
hihi
Zakorzenienie

Wiecie, mnie najbardziej BOLI, jako kobietę, dosłownie to co tam im wpisałam na wątku - że facet jest w stanie wjechać kobiecie na ambicję mówiąc, że "jestes kobietą, to powinnas sprzątać". Z mojego punktu widzenia to problem nie tkwi w facecie trutniu i królewiczu, ale kobiecie, która swoją wartość jako kobiety mierzy w tym jak dobrą jest sprzątaczką
Stary 2009-09-08, 07:06   #2287
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, mnie najbardziej BOLI, jako kobietę, dosłownie to co tam im wpisałam na wątku - że facet jest w stanie wjechać kobiecie na ambicję mówiąc, że "jestes kobietą, to powinnas sprzątać". Z mojego punktu widzenia to problem nie tkwi w facecie trutniu i królewiczu, ale kobiecie, która swoją wartość jako kobiety mierzy w tym jak dobrą jest sprzątaczką
Ja nie jestem pewna czy to sprawa ambicji.
Mnie się wydaje, że to raczej tak, że ona jest w domu, więc na takie hasło podświadomie przyznaje mu rację, że ona od tego jest... bo przecież nic innego nie robi. Albo też rzecz w tym, że po prostu nie umie nic odpowiedzieć, brak jej argumentów, nie chce się kłócić, nie chce wojny... Zwłaszcza, że chłop wyjdzie i tyle. I to ona sama w tym syfie zostanie. I tak więc posprząta i tak.
A może się mylę...

Jakoś nie wierzę, by jakakolwiek kobieta odebrała taki tekst ambicjonalnie. Nie dociera do mnie, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji nawet... Ja na takie stwierdzenie parsknęłabym śmiechem i uroczo spytała męża, czy go przypadkiem nie pop... /Tak, tak, mówię tak brzydko./

Mnie zawsze rozwalały akcje pt. sprzątanie bo teściowa przyjeżdża. Żeby sobie broń Boże nic nie pomyślała...
A niech sobie myśli.

A propos kobiecych zajęć...
Wczoraj mnie napadło na grochową... Gotowałam, gotowałam i dupa... nie ugotowałam.
Jak długo można gotować groch, do cholery...

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-09-08 o 07:09

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 07:26   #2288
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie jestem pewna czy to sprawa ambicji.
Mnie się wydaje, że to raczej tak, że ona jest w domu, więc na takie hasło podświadomie przyznaje mu rację, że ona od tego jest... bo przecież nic innego nie robi. Albo też rzecz w tym, że po prostu nie umie nic odpowiedzieć, brak jej argumentów, nie chce się kłócić, nie chce wojny... Zwłaszcza, że chłop wyjdzie i tyle. I to ona sama w tym syfie zostanie. I tak więc posprząta i tak.
A może się mylę...

Jakoś nie wierzę, by jakakolwiek kobieta odebrała taki tekst ambicjonalnie. Nie dociera do mnie, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji nawet... Ja na takie stwierdzenie parsknęłabym śmiechem i uroczo spytała męża, czy go przypadkiem nie pop... /Tak, tak, mówię tak brzydko./
Kropka, jak przeczytasz ten wątek od dechy do dechy, to znajdziesz tam ze trzy takie laski, którym chłop na anbicje wjeżdza mówiąc, że co z niej za kobieta, skoro w domu syf. A to, że ona pracuje to pikuś.

No moja droga, ja to chyba bym nie parsknęła, ale śmiechem zabiła
Cytat:
A propos kobiecych zajęć...
Wczoraj mnie napadło na grochową... Gotowałam, gotowałam i dupa... nie ugotowałam.
Jak długo można gotować groch, do cholery...
Moja mama zawsze zalewała wodą, zostawiała na noc do namoczenia, a później i tak gotowała ze 2-3h... więc można gotować DŁUUUUUUUUGOOOOOO... a jak się nie namoczy, to jeszcze dlużej.

Ja robiłam schabowe! A co!
Stary 2009-09-08, 09:43   #2289
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Kropka, jak przeczytasz ten wątek od dechy do dechy, to znajdziesz tam ze trzy takie laski, którym chłop na anbicje wjeżdza mówiąc, że co z niej za kobieta, skoro w domu syf. A to, że ona pracuje to pikuś.

No moja droga, ja to chyba bym nie parsknęła, ale śmiechem zabiła
Moja mama zawsze zalewała wodą, zostawiała na noc do namoczenia, a później i tak gotowała ze 2-3h... więc można gotować DŁUUUUUUUUGOOOOOO... a jak się nie namoczy, to jeszcze dlużej.

Ja robiłam schabowe! A co!
To ja jednak nie będę go czytać. Mój tępy mózg nie przyswoi takich ambicji...

Zalałam wodą na 8h, wg instrukcji. A potem gotowałam 2,5h. Mówisz pół godz. za krótko?

Schabowe, ach... taka krótka robota, mogłam robić schabowe. Mniam.

Stary 2009-09-08, 09:50   #2290
kulbit
Zakorzenienie

Sylwuś słyszałaś coś moze o nowym zapachu Lempickiej..? Nazwy nie znam.. Coś mi kolezanka nadmieniała ostatnio, ale jak byłam w sephorze i pytałam to pani zrobiła tak
więc zgłupiałam
Ty na pewno coś wiesz

Stary 2009-09-08, 09:53   #2291
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Zalałam wodą na 8h, wg instrukcji. A potem gotowałam 2,5h. Mówisz pół godz. za krótko?

Schabowe, ach... taka krótka robota, mogłam robić schabowe. Mniam.
Szczerze mówiąc to nigdy grochówki nie gotowałam, ale wiem, że jak mama robiła np. kapuste z grochem, to pół dnia gotowała ten groch, więc przy grochówie moze byc podobnie, ale... podstawa to dobry groch podobno

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Sylwuś słyszałaś coś moze o nowym zapachu Lempickiej..? Nazwy nie znam.. Coś mi kolezanka nadmieniała ostatnio, ale jak byłam w sephorze i pytałam to pani zrobiła tak
więc zgłupiałam
Ty na pewno coś wiesz
Ja byłam ostatnio w Marionaudzie, bo wiem, że Prada Ambre wyszła i myślałam, że moze będzie Weszłam, podchodzę i pytam, gdzie mają Pradę ona, no ze tutaj... tylko iryska była

Mój mąż pyta czego szukam, no to ja mowie, że nowej Prady, a Pani, że ta Prada wcale nie jest taka nowa, bo ona juz dawno wyszła i po prostu im się wyprzedała... Na co ja tak I wtedy uświadomiłam sobie, że ta biedna Panienka mówi o Pradzie Tendre, a o ambre to ona nie ma zielonego pojęcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 10:08   #2292
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
więc zgłupiałam
Ty na pewno coś wiesz
Ba. Jakże bym mogła o Lolce nie słyszeć.

Premiera we IX 2009. Nie będzie w Douglasach, to już wiem. Podobno tylko w Sephorze. Czy już jest to nie wiem, bo w Gliwicach Sephory niet, ale jak nie to będzie niedługo.

Aha - to Si Lolita.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Szczerze mówiąc to nigdy grochówki nie gotowałam, ale wiem, że jak mama robiła np. kapuste z grochem, to pół dnia gotowała ten groch, więc przy grochówie moze byc podobnie, ale... podstawa to dobry groch podobno b

Mam dobry, tylko nie mam cierpliwości.

Cytat:
Ja byłam ostatnio w Marionaudzie, bo wiem, że Prada Ambre wyszła i myślałam, że moze będzie Weszłam, podchodzę i pytam, gdzie mają Pradę ona, no ze tutaj... tylko iryska była
Niektóre zapachy wchodzą na wyłączność. Niestety Sephora ma pierwszeństwo.

Pradę Ambre wąchałam. Bez zachwytu.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-09-08 o 10:11
Stary 2009-09-08, 10:09   #2293
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:

Mój mąż pyta czego szukam, no to ja mowie, że nowej Prady, a Pani, że ta Prada wcale nie jest taka nowa, bo ona juz dawno wyszła i po prostu im się wyprzedała... Na co ja tak I wtedy uświadomiłam sobie, że ta biedna Panienka mówi o Pradzie Tendre, a o ambre to ona nie ma zielonego pojęcia
Ano właśnie..

Cytat:
Ba. Jakże bym mogła o Lolce nie słyszeć.

Premiera we IX 2009. Nie będzie w Douglasach, to już wiem. Tylko w Sephorze. Czy jest to nie wiem, bo w Gliwicach Sephory niet, ale jak nie to będzie niedługo.

Aha - to Si Lolita.
hahah wiedziałam
we wrzesniu? czyli można dopytywac.. no strasznie jestem ciekawa.. cos wiesz więcej o tym zapachu?

właśnie znalazłam w googlach:
http://smellofprincess.blox.pl/2009/...Si-Lolita.html
sliczny flakonik widziałas?

Stary 2009-09-08, 10:13   #2294
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Niektóre zapachy wchodzą na wyłączność. Niestety Sephora ma pierwszeństwo.

Pradę Ambre wąchałam. Bez zachwytu.
Zwykła Prada o ile kojarzę też Cię nie zachwyca

Co do wyłączności to ja rozumiem, że coś takiego funcjonuje, ale fakt, iż tego nie mają w ofercie obecnie nie jest dla mnie wytłumaczeniem, że dziewczyna wciska mi, że nowością to była Tendre. Tak jak niecierpię wciskania mi, że "TAKIEGO KOSMETYKI NIE-MA" kiedy ja mam go na twarzy i wiem, że jest, a nie ma to go ewentualnie w ich ofercie...

Wiesz, w PL o ile kojarzę można (albo można było) Etro dostac tylko w Quality, a nie tylko ekspedientki z Quality wiedzialy że to istnieje i ma takie, a takie zapachy
Stary 2009-09-08, 10:15   #2295
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
hahah wiedziałam
we wrzesniu? czyli można dopytywac.. no strasznie jestem ciekawa.. cos wiesz więcej o tym zapachu?

właśnie znalazłam w googlach:
http://smellofprincess.blox.pl/2009/...Si-Lolita.html
sliczny flakonik widziałas?
Nawet dokleiłam fotkę przez chwilą.

"Zapach jest kwintesencją świadomej kobiecości, zwiewny, delikatny. Łączy nuty orientalno-kwiatowe z pikantnym akordem i stanowi wysublimowaną mieszankę mandarynki, bergamotki, ziaren różowego pieprzu, słodkiego zielonego groszku, żywicy elemi, ambry, paczuli, bobu tonka. "

Parę dziewczyn wąchało, podobno nie jest już bajkowa, tylko taka dorosła... Jak powącham to powiem więcej, bo co ludź, to zdanie.

Stary 2009-09-08, 10:19   #2296
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet dokleiłam fotkę przez chwilą.

"Zapach jest kwintesencją świadomej kobiecości, zwiewny, delikatny. Łączy nuty orientalno-kwiatowe z pikantnym akordem i stanowi wysublimowaną mieszankę mandarynki, bergamotki, ziaren różowego pieprzu, słodkiego zielonego groszku, żywicy elemi, ambry, paczuli, bobu tonka. "

Parę dziewczyn wąchało, podobno nie jest już bajkowa, tylko taka dorosła... Jak powącham to powiem więcej, bo co ludź, to zdanie.
Dzięki! Teraz wiem czego szukac sama sie rozpoznam na półkach bo moze to jest, tylko panna nie wie
Tak trza samemu przetestowac
Paczuli! uwielbiam..

Stary 2009-09-08, 10:24   #2297
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Zwykła Prada o ile kojarzę też Cię nie zachwyca

Co do wyłączności to ja rozumiem, że coś takiego funcjonuje, ale fakt, iż tego nie mają w ofercie obecnie nie jest dla mnie wytłumaczeniem, że dziewczyna wciska mi, że nowością to była Tendre. Tak jak niecierpię wciskania mi, że "TAKIEGO KOSMETYKI NIE-MA" kiedy ja mam go na twarzy i wiem, że jest, a nie ma to go ewentualnie w ich ofercie...

Wiesz, w PL o ile kojarzę można (albo można było) Etro dostac tylko w Quality, a nie tylko ekspedientki z Quality wiedzialy że to istnieje i ma takie, a takie zapachy
Klasycznej mam parę ml, ale się mnie nie trzyma.

Ha ha dla niej nowością była Tendre. Te laski nie nadążają za nowościami, nie uczą się. Podforum perfumowe więcej wie o tym co oni mają, niż oni sami.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Dzięki! Teraz wiem czego szukac sama sie rozpoznam na półkach bo moze to jest, tylko panna nie wie
Tak trza samemu przetestowac
Paczuli! uwielbiam..
Mnie się cały skład podoba. Ale jak wyjdzie taki miszung to nie mam wyobraźni.

Paczulę lubię jako dodatek, np. w Coco M.

Stary 2009-09-08, 10:26   #2298
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Klasycznej mam parę ml, ale się mnie nie trzyma.

Ha ha dla niej nowością była Tendre. Te laski nie nadążają za nowościami, nie uczą się. Podforum perfumowe więcej wie o tym co oni mają, niż oni sami.
Jejku, dziewczyny, jaką miałam zabawę, gdy kiedyś w tego typu przybytku rozpusty zapytałam o puder sypki bez cynku, wiecie, pod filtry.... to mi nogi i ręce opadły, bo dziewczyny nie wiedziała ani gdzie ani czego szukać
Stary 2009-09-08, 10:27   #2299
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się cały skład podoba. Ale jak wyjdzie taki miszung to nie mam wyobraźni.

Paczulę lubię jako dodatek, np. w Coco M.
Ja sie niestety tak jak Ty na składnikach nie znam
Będę szukała jej..

Stary 2009-09-08, 10:28   #2300
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, dziewczyny, jaką miałam zabawę, gdy kiedyś w tego typu przybytku rozpusty zapytałam o puder sypki bez cynku, wiecie, pod filtry.... to mi nogi i ręce opadły, bo dziewczyny nie wiedziała ani gdzie ani czego szukać
Norma.

Ja to najbardziej padam jak pytam o zapach konkretnego typu, a pani mnie odsyła do całkiem innej bajki...

Tzn. pytałam, już tego błędu nie popełniam.

Stary 2009-09-08, 10:29   #2301
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Norma.

Ja to najbardziej padam jak pytam o zapach konkretnego typu, a pani mnie odsyła do całkiem innej bajki...

Tzn. pytałam, już tego błędu nie popełniam.
Taaa... coś świeżego, rześkeigo, na lato? Może Gicci rush dwójeczka?

I kiedys zieloną truciznę Diora jeszcze mi pokazała myślałam, że się przewrócę Bo chyba jest zielona trucizna diora?
Stary 2009-09-08, 10:30   #2302
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie niestety tak jak Ty na składnikach nie znam
Będę szukała jej..
Ja też się nie znam. Ale wąchałam kiedyś zapach stricte paczulowy i to było okropne przeżycie.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Taaa... coś świeżego, rześkeigo, na lato? Może Gicci rush dwójeczka?
No dokładnie w ten deseń.

Ale wybrałaś przykład... Chociaż i tak dobrze, że nie jedyneczka...

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-09-08 o 10:31
Stary 2009-09-08, 10:31   #2303
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie w ten deseń.

Ale wybrałaś przykład...
To nie mój przykład wydumany, ale z życia wzięte, mój Marrionaud i Blond pancia w czarnych kabaterkach i klapeczkach

Swoją drogą dwójka ma w sobie coś, co mi się podoba, ale jedynka to migrena przez 3 dni
Stary 2009-09-08, 10:32   #2304
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
I kiedys zieloną truciznę Diora jeszcze mi pokazała myślałam, że się przewrócę Bo chyba jest zielona trucizna diora?
Jest. Albo raczej była...

Naprawdę trucizna.

Stary 2009-09-08, 10:33   #2305
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jest. Albo raczej była...

Naprawdę trucizna.
To było kilka lat temu, kiedy jeszcze niewiele wiedziałam o zapachach i sama nie weidizałam czego szukam, więc pytałam
Stary 2009-09-08, 10:38   #2306
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
To nie mój przykład wydumany, ale z życia wzięte, mój Marrionaud i Blond pancia w czarnych kabaterkach i klapeczkach

Swoją drogą dwójka ma w sobie coś, co mi się podoba, ale jedynka to migrena przez 3 dni
No bywa i tak.

2ka mnie się nie podoba wcale. W 1ce zabija gardenia, wiem. Ale ma coś w sobie, nawet miałam flachę przez chwilę.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
To było kilka lat temu, kiedy jeszcze niewiele wiedziałam o zapachach i sama nie weidizałam czego szukam, więc pytałam
Mnie też się parę razy zdarzyło, dawno temu...

Stary 2009-09-08, 10:38   #2307
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się nie znam. Ale wąchałam kiedyś zapach stricte paczulowy i to było okropne przeżycie.
Ja znam paczule naturalną w formie olejku takiego.. i uwielbiam

Stary 2009-09-08, 10:40   #2308
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znam paczule naturalną w formie olejku takiego.. i uwielbiam
I jeszcze nie rzuciłaś się na żadną Sephorową wariację paczulową?

A propos migren 3dniowych, to miałam po Tendre Poison właśnie. I to nawet nie na ręce miałam próbasa, tylko na pasku, w kuchni leżał. Moc porażająca.

Stary 2009-09-08, 10:42   #2309
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze nie rzuciłaś się na żadną Sephorową wariację paczulową?
nie...

Stary 2009-09-08, 10:46   #2310
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
nie...
A wanilię lubisz?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...houli-edt.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości