![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Poulette uwazaj na siebie i dbaj o Was dwoje
![]() ![]() Ja tez sobei nie wyobrazalam, chialam jechac jak bylam w ciazy ale mialam ciaze zagrozona i ruszyc si nei moglam, a jak mlody sie urodzil to ciezko bylo, polaczenia stad mamy takie kiepskie. Myslalam, ze teraz na sieta pojade, ale bilety kosmos jakies 800 eu za dwie osoby i to z przesiadka w rzymie i czasem oczekiwania 12h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
ja objadam się sałatką, chyba najszybszą na świecie. tuńczyk, kukurydza,ananas, troszkę majonezu. pycha
![]() a na wieczór mamy w planach łososia skropionego cytrynką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy
![]() u nas w mieście na weekend przyjechał pampers. Postawili namiot i są pokoje-pokój noworodka z jego perspektywy, niemowlaka itd. Aha no i najpierw pogadanka na temat ciąży, słuchanie odgłosów brzuszkowych itd. W pokoju niemowlaka jest taka wielka kołyska, taka ze dorosły bez problemu się mieści ![]() ![]() ![]() ![]() Także polecam jak u Was będą ![]() Sosno jakbys byłą zainteresowana to są na tym placu przy lipniku Paulette fajnie się czyta ze kruszynka ma "już" 18 mm.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Wiecie po ile poszedł ten kombinezon który licytowałąm..... ![]() ![]() ZObaczymy jutro po ile pójdzie ten drugi. Czaje się na niego ale więcej niz 80 zł nie dam ![]() Jakby co to mam upatrzone jeszcze 3 z tchibo, stoją po 50 jeszcze nikt nie zalicytował... ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- chłopaka trzaskają drzwiami od prysznica ![]() ![]() kąpiel musiała się odbyć dzisiaj wyjatkowo szybko bo dziecię me się tak zkasztaniło.. słów brak ![]() Dzisiaj mam talent ![]() a właśnie miałam pisać-w ostatnim odcinku rozwalił mnie gość przebrany za marynarza który sćiągnął spodnie i tańcował w prześwitujących białych obcisłych bokserkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
a ja mam już chyba wolne
![]() była kasza, parę łyków sztucznego mleka, przytulanie, pieluszka i do łóżeczka, trzymajcie kciuki , żeby pobudki nocnej nie było, a bedzie juz coraz lepiej z oddcyckowaniem mojego ssaka ![]() małż dzis wymęczył Mikiego na placu wiec może cos z tego bedzie nasennego a jeszcze cos Wam powiem,w minionym tygodniu, cos sie Mikiemu stało i non stop chodzi z pieluszką po domu, a smoka też muszę ukrywac, jakis brak mu czułości czy co to ma oznaczać, strasznie sie wkurza jak mu tę pieluszkę zabieram i chowam ,normalnie histeria a Poulette zdrówka małej fasolince, niech rośnie szybko jak na drożdżach ps. ciekawe jak tam u Piekło brzuszkowe sprawy Judi z tym kombinezonem to faktycznie przegięcie cenowe, no ale skoro są chętni to co płakać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Jola masz rację,też bym nie dała. mnie się te spodnie spodobały:
http://allegro.pl/item745524326_komb...ki_h_m_86.html http://allegro.pl/item726985828_mari..._snieg_80.html oczywiście wybrałabym nowe za 50 ![]() no ale najpóźniej we wtorek powinnam dostać paczkę, jak obczaję kurtkę to zdecyduję i może kliknę. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Marti jestem w szoku,że tak długo wytrzymałaś bez rodziców ![]() a czemu patrzysz na ceny biletów ? przecież na wycieczkę raz w roku to nie jest tak duża odległość i samochodem można przyjechać ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Wtajemniczenie
|
JowiszQ w jakim programi poprawiasz zdjecia na aukcje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
na razie w żadnym. korzystam z tej strony:
http://www.scrapblog.com/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki.
My dzis clay dzionek na sloneczku, na dzialce u mamy grillowalismy. Malzon w mieszkaniu robi lazienke taboretowej, mlody spi, a ja powinnam sie uczyc! Taaak mi sie nie chce! Nalalam sobie piffka i tak je sacze po malusim lyczku. No nic, ide moze chociaz troche poczytac, si ju! |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
no włąśnie też oglądałam same spodnie z tej firmy bo od biedy kurtke bym miała, ale dla chłopców są jedne brzydkie zielone, reszta jest dla dziewczynek...
![]() Idę poszukać z innych firm |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
Obiecana Olutkowa dla moich kochany bab!
#2291 |
Zakorzenienie
|
Ola jak zwykle modelka... z makijażem...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
no, ja tez zwrocilam uwage na te butki!
Fajniusia! a jak wam zazdraszczam tego ogrodu, ze mozesz sobie ja puscic luzem i nie wyjdzie na ulice |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
aj jak ślicznie ! widzę, że bańki puszczałyście
![]() ![]() Veronka ja też mam ogródek przy bloku ale cóż z tego, beze mnie,choćbym balkon na oścież zostawiła to pobawi się co najwyżej w progu (bo progi się tak fajnie przekracza), a potem sruuuuuuu zatrzaśnie drzwi (z firanką włącznie) i leci do mnie na kanapę się wspinać (ulubione zajęcie). no ale na wiosnę przyszłego roku to już nie powinnam mieć tego "problemu", co ? ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-09-19 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Wtajemniczenie
|
jowiszQ cos dla ciebie
http://www.allegro.pl/item747562988_...wanie_tla.html http://www.swistak.pl/a5266663,OBROB...PAROWANIE.html http://www.allegro.pl/item735936138_...ktura_vat.html ja sobie zamówie ![]() Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2009-09-19 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- idę na film ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję babencje kochane, znowu puchne.
Butki to mrugały ![]() ![]() ![]() A ciuszki akurat te to hamerykańskie jeansy i bolerko. Do jeansów mam bluzkę z takim wzorkiem, bardzo ładną. To jest raczej tuniczka z takiego cieniutkiego materiału jak właśnie ten pasek ![]() Dziękujemy baby. Ola właśnie zasypia ufffffffff ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Co do baniek to u nas są na topie i muszę puszczać kilka razy dziennie ![]() ![]() Ogródek jest super, naprawdę nie wiem jak kiedyś myślałam o tym jak się odzwyczaić od bloku, czułam się przywiązana, teraz mi bardzo dobrze, a dla dziecka to są ekstra warunki.
#2298 |
Zakorzenienie
|
spylam Laski do jutra
ide sie prysznicować, zatyczkować w kroku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
moj malzon nie chce domu w miescie, znalazlam dzisiaj fajny 100m2 za 350tys, czyli cena na prawde niezla i on mi mowi, ze chyba oszalalam,on w domu w miescie nie bedzie mieszkal!
tylko ze to dom dwurodzinny, bez garazu, ale ogrod jest!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem mega wqr......... mlode od godziny nie umie zasnac, a mnie ze zlosci zaraz rozerwie... juz wylaczylam tv, bo ogladalam mam talent.. ale co to za przyjemnosc przy praiwe wyciszonym tv.. TZ charka, smarka, kaszle wiec co przymknie oczy to sie znow robia jak spodki a mnie cholera bierze
![]() ![]() ![]() ![]()
#2301 |
Wtajemniczenie
|
Poulette ale super musi być pzreżywanie drugi raz ciąże. Super, ze widziałaś swoje maleństwo
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Lila wygląda cudownie w tym stroju. Ola też śliczna dziewczynka. Fajne włoski mają, moja to nadal łysolek ![]()
#2302 |
Zakorzenienie
|
tadam
oto jestem Miki juz dwa dni na odwyku cycowym, nawet nieźle idzie w nocy, wystarczy przytulanie, choć dzis 3 razy wstawałam, bo mu smoczek wypadł albo pieluszka zniknęła, jestem jak wymięty kociak obmyślam co by tu porobić i jak efektywnie wykorzystać obecność małża w domu ![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczyny.
U nas noc minęla ok, jak zwykle Ala spała całą noc, tylko, że jak zwykle wcześnie wstała. My od 7 na nogach. Mój piesek sobie łapke przeciął biedaczek ![]() Anka czyli odstawiasz Mikiego od cyca? U nas to było bezbolesne, Ala sama zapomniała o cycu. Wczoraj sobie przypominałam jak to fajnie było gdy karmiłam ją tylko cycek, jak się rzucała na cyca, buźke mocno otwierała, super. Bardzo to lubiłam. Nic muszę poczekać z tym uczuciem do kolejnego dziecka czyli z dwa lata. Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
elo. posprzątane mam w końcu. dziś ja byłam na godzinnym spacerze,a małż odkurzył, zmył podłogi i ogarnął kuchnię
![]() ja grzeję piekarnik bo kupiłam ciasto francuskie, wciepałam w środek warzywa z żółtym serem i parówkami i może wyjdzie z tego coś jadalnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
patrzcie jaka fajna ta spódniczka z all przyszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
widzę, że sama tu zaglądam.
obiad był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
No jaka Iga wyszykowana na spacer! Swietny jest ten komplecik
![]() My też po spacerze, najgorsze bo Tymek znów ma katar ![]() ![]() ![]() Jowisz Twój obiad z opisu jest już wyśmienity więc ani nie chce myśleć jak smakował... mniaaamiiii ![]() Tymek dzisiaj obudził się po 7 dostał flachę i szalał z naszym łóżku, ale że ani ja ani tz nie mieliśmy zamiaru wstawać, to Tymek kiedys musiał zasnąć, wstaliśmy o 10;10 ![]() Aha przed wczoraj go goliłam bo już miał znów za długie i co... Tymek nie wiadomo czemu zaczął bać się maszynki do golenia ![]() ![]() Tak jak i z tymi samolotami, nagle zaczął się ich bać, tak samo z golarką... No nic idę odpocząć przed tv ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
ja juz po obiedzie,
teraz kawa i wyjątkowo deser garść pałeczek ptysiowych, Dorbarku tak odstawiam definitywnie Mikiego od cyca, chyba to juz ten moment, bo Miki gotów zapomnieć o karmieniu szybko, ale faktycznie i dla mnie to było miłe przeżycie, jak taka mała istotka ssała i mama była dla niego najważniejsza, muszę przyznać że było super fajowo wygląda Igusiowa, na wiosnę bedzie miała super spódniczkę mini Judi to miałas niesamowite przeżycia z robieniem fryza Tymkowi ![]() Miki niedawno odkrył samoloty i są dla niego niesamowicie interesujące, ale dla przykladu moj brat, to sie ich bał niesamowicie, zawsze krzyczał, "szybko uciekajmy" ![]() a no i Jowiszek kuchareczką, fiu fiu, gratuluję smacznego obiadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza...
wiecie za ile poszedł ten kombinezon który Jowiszkowa mi pokazała?? 150 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() my wlasnie wrocilismy z obiadku od mamci ![]() ![]() potem szlismy na cmentarz znicze ojcu zapalic, to mlode szlo samo i zbieralo zoledzie, jego tempem to bym zaszla moze na jutro wieczor ![]() ![]() a teraz to chce mi sie spac z obzarcia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Jaka sliczna spodniczke ma Igusiowa ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.