|
|
#2281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Akurat nie, w tych dniach to tylko na słodkie ![]() Żeby nie było, w ciąży nie jestem ![]() Cytat:
![]() Właśnie pożarłam rybę w cieście kokosowym - wzięliśmy u chińczyka na wynos Zawsze zamawiam kurczaka gonbao ale dzisiaj skusiło mnie to ciasto kokosowe - panierki mają genialne
|
||||
|
|
|
#2282 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
ale chcę go mieć Oj, pomyliło mi sie z Soraya. Ale w KWC i tak nie ma wszystkich kosmetyków Obczaiłam tą stronę - darmowa wysyłka Kurde, za dużo tych sampli będę miała
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak uzależnienie
Cień, zakupiony wczoraj, miał dzisiaj kolejną próbę i stwierdzam, że nie jest tak źle, nie jest taki bardzo jasny (wczoraj w sztucznym świetle tak badziewnie wyglądał) i pracowego makijażu może być ![]() Szefowa mnie dzisiaj rozwaliła - "Agnieszka, co ty masz takie długie rzęsy?? Sztuczne sobie dokleiłaś?" A ja do siebie w myślach "Ha! Choćbyś nawet sobie tusz za stówę kupiła to takich jak ja (po zwykłym tuszu za 10zł) nie będziesz miała"
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ze darmowa wysyłka, dlatego chce zamawiac żeby nie zmienili na płatną ![]() ale kijowo bo zdjęć nie mają, chybil trafił ![]() to zamówisz mi ? 3 próbeczki chcę
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-12 o 18:59 |
|
|
|
|
#2285 | |||
|
|
Też tak myślę
![]() Jutro udam się na zakupy komponentów Cytat:
Ale i ja chińskie uwielbiam TŻ siedzi z Pazuryrem na macie i odprawiają rytuał Świętej Krowy ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
?Cytat:
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I te 3 cm na szerokość chyba mogłoby być, aksamitka 1 cm i ta ładniutka koronka po 1cm na górze i na dole - zresztą jak sama napisałaś, można ją odrobinę bardziej wszyć, tak żeby całość miała np 2,5 ![]() Aha, jak zmierzę szyję to dam Ci znać Mój TŻ zamiast "gonbao" mówi "głąbao" A możesz nam zdradzić na czym on polega? ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Nie, jakiś czas temu z czystej ciekawości kupiłam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...cy-do-rzes.htm. Na początku wkurzała mnie szczoteczka, nie umiałam się czymś takim malować ale już jest ok ![]() Ten Essence też mnie zastanawia, pewnie go nabędę jak ten mi się skończy |
|
|
|
#2287 |
|
|
Na machaniu grzechotką w kształcie różowej krowy [ulubiona] i śpiewaniu mantry "Oooo Święta Kroooowooo"
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja bym chciała Creamy bisque formuła original golden medium formuła oil control finishing powder oli control tutaj ![]() http://www.annelangguth.vpweb.com/FinishingPowders.html tylko tak sobie myślę co to za różnica czy brac z silica czy z calcium?? no i skrobniesz do nich email zeby na moj adres byla wysyłka? |
|
|
|
|
#2290 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ważne że działa
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że ważne - bo dzięki temu mamusia ma trochę czasu na wizaż ![]() A mówiłam, że chciała dzisiaj rano pogadać z ciocią Agnieszką i powiedzieć, że da mamusi godzinkę spokoju? |
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
a i zastanawiam się nad tymi 2 bazami, której spróbować
![]() http://torebka.kafeteria.pl/index.ph...=view&id=13612 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-29...od-makijaz.htm |
|
|
|
#2293 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
i piszczy ze śmiechu.A ten tusz nie jest jeszcze jakiś tam drogi, ok 30 zł na All. A, zawczasu, póki pamiętam - oglądajcie dzisiaj Equilibrum na TVN, świetny film
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wez z czym uwazasz silica/calcium, bo ja się nie znam ![]() i jak złozysz zamówienie to podaj ile kasy przelać ![]() i masz mój adres? ![]() gdzie mogę kupic tą baze delia? |
|
|
|
|
#2295 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I to ten po którym miałaś takie długie rzęsy? ![]() Cytat:
Dobre Cytat:
Bo ja właśnie słyszałam że jakiś tusz z Essence jest bardzo dobry![]() Cytat:
Ja z tych tańszych używałam rimmela takiego czarnego, zwykłego i miss sporty taki zielony z gumową szczoteczką ale mi nie przypadły do gustu
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-12 o 19:43 |
|||||
|
|
|
#2296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że jest droższy ![]() Też bym chciała obejrzeć, już kiedyś miałam oglądać ale coś mi nie wyszło. Chyba zaraz będę się zbierać bo TŻ chce jechać do domu (mojego oczywiście) oglądać Krowy na wypasie ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() Ja w ogóle mam dosyć długie rzęsy ale jak umaluję to jeszcze lepiej wyglądają - nie wiem czy nie po każdym tuszu ![]() Kiedyś miałam jeszcze ładniejsze - dłuższe i gęstsze ale jak się zaczyna malować oczy w wieku 14-15 lat to potem z wiekiem... ![]() Cytat:
Z Miss Sporty miałam kiedyś jakiś pogrubiający i nie był zły, tego z gumową szczoteczką nie próbowałam.Uciekam Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-12 o 19:49 |
|||
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
załamuje się...
kliknęłam te 2 pędzlaki na all ![]() za długo się nad nimi zastanawiałam i pomyslałam, ze kliknę i nie będzie odwrotu ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- co do rzęs to moja mama ma mega długie i to bez koloryzowania, wszyscy się jej pytają czy dokleja, nawet ksometyczki ![]() ja akurat mam krótkie i gęste, dlatego lubię delikatne tusze, które mi ładnie rzęsy wydłuzą mówiłam o tej mikrodermabrazji i moja mam tylko 3 dni stosowała filtr, nie przegada się jej, nie to nie, jej skóra... |
|
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2299 | |||
|
|
Cytat:
A baza u mnie jest w zielarskim, może w małych drogeriach znajdziesz? No i Allegro. Cytat:
Cytat:
![]() Krowy się skończą, to akurat ba Equilibrum sobie przełączycie
|
|
|
#2300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Marudzicie, że ja wcześnie wstaję, a tu patrzę : godz. 3.30- na Wizażu : 1.248 Wizażanek. Znaczy się : nie tylko ja taki ranny ptaszek. A no właśnie ! Pewnie tak jak ze wszystkim : jednemu służy, innemu - nie. Cytat:
Że tak zacytuję słowa mojego ukochanego Ferdynanda Kiepskiego : <"A przywalił ci ktoś kopa w d..ę laczkiem ?!" > ![]() Za tą sephorowską płaciłam 45,oo zł. Uważaj ! Mnie kosmetyki z tej firmy {bazy nie próbowałam} robią straszliwą masakrę na twarzy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z tymi rzęsami to święta prawda : mnie jakoś dziwnie wyłysiały. Teraz szukam jakiegoś tuszu pogrubiającego i ... też jak do tej pory : bez wielkiego rezultatu. Gębusię moją wykwitłą już sobie podleczyłam. Dzisiaj mam "wyjście" i spróbuję samego kremu, bez bazy. Wczoraj, radosnym i słonecznym porankiem, rozpoczęłam lekuchno prace ogrodowe : polatałam z sekatorem. A z wieczora ... Zamiast dolarów, ś.n.i.e.g. zaczął z nieba padać i teraz już wszystko pod pierzynką leży. Tradycyjnie : idę koty na śniadanie zaganiać. Szlajają się od około 2-giej. Wystarczy. Właśnie sobie przypomniałam, że piecyk rozgrzewam już od prawie godziny. Zapomniałam ! Co ten Wizaż z człowieka robi ?! Dzisiaj w menu : cycki kurze . Miłej soboty życzę. |
||||
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry i miłego weekanduJa ide dzisiaj chyba podciąć hery
|
|
|
|
|
#2302 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() No właśnie, tak jak Ci pisałam, po bajce poszliśmy do mnie do pokoju, żeby walnąć się na łóżko i poleżeć z pół godzinki i obudziliśmy się przed północą - nawet nie słyszałam Twojego smsa ![]() No nic, trzeba będzie go zdobyć z innych źródeł bo w tv zbyt szybko się pewnie nie pojawi ![]() Cytat:
![]() Może troszeczkę ![]() A ona dla mnie może nie? Ja to tylko w myślach a ona niestety nie tylko ![]() Cytat:
Ale on podobno pogrubia więc może kiedyś zaryzykuję ![]() Szkoda, że w drogeriach nie ma testerów. Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam już serdecznie dosyć tego śniegu, ile można Nie podcinaj, no chyba, że pół centymetra ![]() Ja swoje podcinałam 2 miesiące temu przy okazji robienia tej trwałej i jak na razie (całe szczęście) nie wymagają podcinania, niech sobie rosną jak najdłuższe Ja karmię właśnie moje kłaki kokosem - skoro myję je co 6 dni to trzeba im troszeczkę dogodzić ![]() Ale dzisiaj krótko, tylko godzinkę niestety. Strasznie mi będzie tego brakowało jak odstawię tabsy - oszczędność na wodzie (mycie co 6 dni zamiast co 2) i kosmetykach
|
|||||
|
|
|
#2303 | |||
|
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wstałam :ziewa: Chociaż wcześniej miałam kilka pobudek oczywiście, w tym pierwsza o 6:43 ![]() Na ten miesiąc zostało mi 23 zł [e] ![]() Może na dwa pędzlaki wystarczy ![]() Już ja Ci utnę ![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie, a ja tam trwała? Zadowolona jesteś?
|
|
|
#2304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma allegro z wysyłką się nie opłaca miałam sobie kupic "to cos" do farbowanoa włosów w zielarskim co mi polecałaś, nie było i do dzisiaj nie kupiłam ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item949412656_...cieni_edm.html ![]() Cytat:
![]() ale które kosmetyki Ci robią masakre na twarzy lirene czy Soraya? bo ja się z lirene bardzo lubię jaką baze masz z sephory? lubicie się ![]() biedne koty w środku nocy sniadanie jedzą ![]() kochana powiedz Ty mi o której się spać kładziesz ![]() Cytat:
![]() a włosy prostuje 10 lat codziennie i nie ma zniszczonych jakieś ufo z niej
|
||||
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
|
Cytat:
A tę pędzle to wychodzą cenowo tak samo na All i bezpośrednio z EDM? W tym miesiącu pewnie kupię dwa pędzle do cieni, a w przyszłym może do różu i do brwi.
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zgłoszę się chyba jeszcze w tym miesiącu ![]() choć ne wiem jaki odcień tej farbki ![]() zamawiałam te pędzle na all, bo angled jest juz wycofany z EDM, a shadow wychodzi podobnie albo ciut taniej ja go mam zamiar testowac do korektora![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- mam na ten miesiac jeszcze 65 zł do wykorzystania w tym próbki 2 firm![]() nie wiem czy mi styknie na podkład EDM i jeszcze jeden pędzel a co dopiero mówić o kolorówce ![]() chyba będe musiała brac z limitu na kwiecień albo spróbowac cos na all sprzedac znowu
|
|
|
|
|
#2308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak będą długie![]() Cytat:
za to byłam zrobić sobie zdjęcia do dowodu i musze stwierdzić, ze tym razem wyjątkowo nie wyglądam jak kompletny kretynCytat:
|
|||
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDM ma tylko 1 pędzeldo rózu czyli dome, ale obecnie out stock miało kiedys skunksa, podobno cudny, ale tez wycofali, a zeby go jeszcze dostac np na all to trzeba się w czepku urodzic, a ze się nie urodziłam to dostac nie mogę ![]() ja mam dome i jest dobry, co do angleda to zdania są podzielone, jedne uwazają,ze to najgorszy pędzel jaki mialo EDM a drugie go kochają
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
|
Cytat:
bo się boję, że wykupią i nie będzie i bez pędzla do różu zupełnie zostanę ![]() A do cieni w przyszłym miesiącu - chyba wezmę ten płaski i smudge czy jak to tam się pisze, potrzebny mi prezyzyjny pędzelek do malowania kącików, bo te płaskie od razu pół oka mi zamalowują
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

.
cukierki, ciastka, chipsy- wszystko co złeeee 
Zawsze zamawiam kurczaka gonbao
ale dzisiaj skusiło mnie to ciasto kokosowe - panierki mają genialne 

Ale on podobno pogrubia więc może kiedyś zaryzykuję

bo się boję, że wykupią i nie będzie i bez pędzla do różu zupełnie zostanę