![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Mam wielką prośbę...
Dziś nad ranem zmarła moja babcia... Potrzebuje opisów, o tym jak bardzo mi jej brakuje itp. Byłabym wdzięczna ![]() A ja tak po prostu chciałabym Ci podziękować. Za nic.
#2282 |
Przyczajenie
|
'Są tacy ludzie,których się kocha
Są ludzie których się potrzebuje I są tacy ludzie jak wy.. Których się potrzebuje,bo się ich bardzo kocha <3 ' nareszcie,nareszcie,NARES ZCIE ![]() ![]() ' .pocałunek Jej się marzy =*' 'miłość warta jest skamieniałych łez' ![]()
#2283 |
Raczkowanie
|
jesteś lekiem na całe zło.
świat znów się uśmiecha i roli nic już nie gra.
![]() |
#2284 | |
Raczkowanie
|
Nie chcę nic bez Ciebie, tylko Ty sie dla mnie liczysz [!]
bezradność i żal w głosie tylko tyle mam teraz..... próbuje sobie przypomnieć jak żyć, patrząc w niebo. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłaś, w moim sercu będziesz żyła wiecznie. Tak nagle, znienacka.. brak kogoś.. tak ważnego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny każda z osobna cudne propozycje opisowe podaje
![]() ![]() piosenkowe propozycje i trochę własnych: Bez namysłu podam Ci truciznę... Zakończmy tę grę w udawanie uczuć. Rozwiewam na wietrze Twoje marzenia Serca to ja nie mam, chyba, że z kamienia. Chociaż jesteś przy mnie, to wciąż jestem sama. Nie zapomnij o mnie, gdziekolwiek jesteś, nie zapomnij o mnie, gdziekolwiek będziesz. Co będzie dalej ? Jaki będzie finish ? Spojrzeć Ci w oczy, zabrać na zawsze Twój uśmiech, zapach, dotyk... Ta noc należy do szalonych i niebezpiecznych Nie ma co się bać, to jedyna szansa - żyje się raz. Nasze myśli nie są czyste - wiem, nasze ciała przyciagają się, niech się dzieje co chce... Chcemy wszystko mieć i na chwilęzerwać się, zgubić, znów zapomnieć, biec bez celu, bez tchu, nieprzytomnie,żegnać dzień, by nocą gubić siebie. W niej dobro gra ze złem . W niej głęboka czerń i czysta biel . Kiedy masz pragnienie szukasz słodszych ust Kiedy się odwracam patrzysz w inny biust Lubisz pisać bajki a to jedna z nich Moja krótka rola, policzone dni I w cudzych ramionach obudze się Jestem jak na smyczy, uwiązana wciąż Nie chcesz mnie a innym nie pozwalasz tknąć Wiedziałam zawsze nie warto ufać Urodzie, żartom Nie warto czekać na zmianę Dobrze wiem co jest grane. Nasz płomień już dawno zgasł, już dawno nie ma nas. mam nadzieję, że się przydadzą, pozdrawiam ![]() ![]()
#2286 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=UpsentMinded;149240 12]Mam wielką prośbę...
Dziś nad ranem zmarła moja babcia... Potrzebuje opisów, o tym jak bardzo mi jej brakuje itp. Byłabym wdzięczna ![]() Śpieszmy się kochac ludzi, tak szybko odchodza... Zapal świeczkę za tych których nie ma już... ..lecz na zawsze obiecuję Wam pozostanie w moim sercu ślad... wierzę, że czas znów uleczy mój smutek i żal dusza jednka wieczną jest jej nie zniszczy nawet śmierć Nie odchodzi ten kto zostaje w pamięci bliskich- na zawsze 3maj się ![]() ------------------ A ona szalała niczego się nie bała... Bo przestała w miłość wierzyć, z rzeczywistością czas się zmierzyć... Za każdy błąd dziś płaci wysoką cenę.... Nic nie może przeciez wiecznie trwać ![]() Uwierz prosze że szczęście rozstania rozsadza mnie ![]() Gdzieś w hotelowym korytarzu krótka chwila... a potem sen się skończył ;] Zamieszałeś w głowie mi, zmieniasz wszystkie moje dni, w moich snach tylko ty.... I okradam każdą z Was każdego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Przyczajenie
|
UpsentMinded bardzo mi przykro...
![]() może coś się przyda: bez Ciebie świat, to dzień bez słońca, gdy wieje chłodny wiatr i liście strąca... bez Ciebie świat, to szara jesień, a każda pora dnia nam smutek niesie... (...) i tylko jedno wiem, że źle mi z tym... (...) kochałam tamten czas... gdzie on dziś jest? [ fragmenty tekstu z piosenki w wykonaniu Eleni i Wiesława Ochmana - Bez Ciebie świat... naprawdę piękna piosenka] ...i tak bardzo jest mi źle, gdy nie ma Cię obok mnie. ![]() odeszłaś na zawsze, ale wciąż jesteś blisko... trzymaj się ![]() ![]() mijjenka : bardzo mi miło ![]() ![]()
tylko jedna chwila, jak fenoloftaleina zabarwi dzień... ![]() Edytowane przez aneek Czas edycji: 2009-10-26 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
CookieCrisp - słoneczko, Ty to potrafisz podnieść na duchu <3
Issuee - złotko, Ciebie nie sposób przeoczyć ![]() MamTenStylx3 - boska jesteś ![]() BananowaBrazylijka - zapomniałaś o mojej Miłości ![]() hotiie - okradam ![]() Tusilla - dołączasz do grona moich ' najj ' <3 Dedykuję Ci moje życie. Wszystkie słowa, które wypłynęły z moich ust. Wszystkie czyny, których dane było mi wykonać. Wszystkie myśli, które przepłynęły przez moją głowę. Wszystkie zamierzenia, z jakimi przyszło mi się zmierzyć. Wszystkie wspomnienia, z których poskładany jest mój świat. Wszystkie uczucia, które mieści w sobie moje serce.
Dedykuję Ci moje życie. I proszę o jedno: nie pogardź nim.
![]() |
#2289 | |
Wtajemniczenie
|
wybaczam kochana ;**
bardzo mi miło ![]() Cytat:
To nie taka tęsknota że się doczekam. Po raz kolejny na drodze do twojego serca spotkała mnie katastrofa. Już nawet nie pamiętam jaka. Śnieżyca czy coś. Proszę o usprawiedliwienie.. Powód? - Ten blondyn z przystanku. Dziś spóźnił się na autobus. Zostałam żeby popatrzeć jak czeka na następny. Pamiętasz jako dzieci mieliśmy ratować świat przed zagładą albo przed złym dziadkiem? A dziś? Ratujmy sami siebie. Przed sobą nawzajem.
![]() |
#2290 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry. Jak widać jestem tu nowa chociaż macie już wiele osób do tworzenia opisów mam nadzieje że przyjmiecie jeszcze mnie do tej grupki .Więc wipisywać nie będę swoich " Cudnych " bo wszystkie jesteście Super i zajeło by mi to chu, chu dużo czasu.
![]() * * * I na kartce napisałam to wielkie Kocham Cie. no bo, kogo dzisiaj stać na miłość? Twoje usta smakowały jak zakazany owoc , teraz smakują tylko jak zepsute jabłko. (eh nie popisałam się.) * * * |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
CookieCrisp, mijjenka, RobCoChcesz- dziękuje słoneczka.
![]() ![]() marcepka- cudownaś! ![]() ___________ miałam wrażenie, że jego oczy były tak nieludzko smutne. poczułam się niezręcznie. Lubię wieczorem usiąść na parapecie , wsadzić słuchawki w uszy , patrzeć w gwiazdy i myśleć o Tobie. 'Na podstawie art.11, par.8 Kodeksu Miłosnego, skazuję cię na dożywotnie umieszczenie w moim sercu... Wyrok jest prawomocny i nie możesz wnieść apelacji -Kochanie. <3
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
a teraz mała
rób co Ci każę . nie chcesz mnie a innym nie pozwalasz tknąć . - Nika0503 dziewczyno .! zniewalasz . ![]() kolejna cudowna ![]()
![]() |
#2293 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ______________ `Jeżeli chcialbyś skoczyć z mostu ja nie skoczyłabym razem z Tobą.. byłabym na dole, żeby Cię głupku złapać <3 często łapię się na tym, że szukam jego twarzy wśród tłumu ludzi. ale przecież dobrze wiem, że to niemożliwe, żebym ją znalazła. w wyobraźni mam zakodowany twój uśmiech. ten ostatni. ton głosu. dwa cudowne słowa. ciepło ust. widok twój. I go crazy, crazy, baby, I go crazy you turn it on. / Ja wariuję, wariuję, kochanie, ja wariuję Ty to powodujesz. ..You look into my eyes.. I go out of my mind.. // gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów... nie. nie zależało mi na tobie. no może troszeczkę. tak tyci, tyci </3 usłyszałam pukanie : -mogę wejść ? -a kto chce ? -miłość. zamknęłam jej drzwi przed nosem. niosła szczęście ale ono nie było tobą. Zapakuje się w karton i wyślę poleconym. Do ciebie. `-Oddałeś mi bluzę i teraz Tobie będzie zimno. -Nawet jakby, to i tak bym Ci nie powiedział, bo chciałabyś mi ją oddać i Tobie by znów było zimno.` - łap je ! - ale co takiego ? - szczęście. - gdzie jest ? nie widzę. - właśnie przeszło obok Ciebie. a było tak blisko.
- chcę tego misia. - po co ci ten miś? Przecież ty nie lubisz pluszaków. - ale tego chcę. On ma twoje oczy. <333 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MamTenStylx3 Czas edycji: 2009-10-26 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Rozeznanie
|
CookieCrisp & mijjenka - a ja i tak uważam, że jesteście lepsze.
![]() zapachniało leśnymi malinami, które przyniosłeś w dłoniach.
krople soku spływały z palców. przycisnąłeś mnie do ściany. wsypując je do moich ust. rozgniatałeś na szyi pocałunkami. a palce spacerowały pod biała sukienką, która piła zachłannie malinowy sok.
#2295 |
Przyczajenie
|
hej potrzebuję opisów o tym że znajduję się w takiej sytuacji bez wyjścia .
ze stanęłam w miejscu . ![]() ![]() czasem lepiej myśleć że kogoś już po prostu nie ma , lepiej stworzyć w swojej głowie wypadek ukochanej osoby myśleć że nie żyję .. czasem prościej to zrozumieć niż to że jest z kimś innym .. ... w pamięci wciąż ten sam. . uśmiech .zapach. słowa. gesty . uczę się od nowa normalnie funkcjonować . |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Rozeznanie
|
Siatkarka18 - sama przyjemność być okradanym przez Ciebie! <3
nydee - miło mi... ![]() Cholera. Ten nowy antywirus nie działa. Nadal trojan tej miłości we mnie siedzi i nie pozwala funkcjonować! nawet dziurawy parasol wzrusza, bo ma druty. jak moje serce. błędnie wierzyła, że endorfiny wytwarzane są w sercu. ludzie nie dają sobie szansy na szczęście, a co dopiero na miłość. ich serce chyba nie zniosłoby takiej euforii. a wiesz co to znaczy czekać na kogoś pół życia? moje serce robi zdjęcia jesieni i czasem tobie. I my mamy swój własny Paryż! ![]() zaciągam się tobą chociaż nie palę, chociaż nie palę wcale, w nicość popłynę po czerwonym winie, w twych ramionach się rozpłynę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziękuje za pierwsze docenienie ![]() Też Cię uwielbiam ![]() Maluję po ścianie czerwoną farbą, zakrwawione serce, z napisem "Przez Ciebie Krwawi..." Bo na słowa trzeba trochę bardziej uważać... Lubię siedzieć na krawężniku i myśleć nad swoim losem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Raczkowanie
|
Może go nie kocham, tak to prawdopodobne, że tylko go lubię, ale ciągle o nim myślę i zastanawiam się co robi i jak się czuję, czy wszystko mu się udało, czy myśli o mnie tyle co ja o nim.
-Gratuluję. -Czego? -Nie odzywałam się do Ciebie prawie trzy dni, żeby sprawdzić czy pamiętasz o mnie ciągle czy tylko jeśli Ci o sobie przypomnę. -..i? -Oblałeś. ... gdy dziewczyna zapomina że jest dobrze wychowana... A potem powiedziałam mamie że nie chce innych kolegów, że lubię bawić się tylko z Tobą, że Ty w piaskownicy mi wystarczasz. ___________ <3
nie je.bło na pół jak ziarenko! <3 Edytowane przez TurkusowaOna Czas edycji: 2009-10-26 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
Mam wielką prośbę...
Dziś nad ranem zmarła moja babcia... Potrzebuje opisów, o tym jak bardzo mi jej brakuje itp. Byłabym wdzięczna ![]() i nie mów mi, że nie wiem co to znaczy stracić bliską osobę. cieszę się, że staciłaś chłopaka, trudno będzie następny, mojej straty niestety nic nie zastąpi. tęsknie, cholernie tęsknie i teraz wiem jak bardzo jesteś mi potrzebna. wierzę że jest Ci lepiej[*]wierzę że sobie poradzę żyć bez Ciebie. starałam się, nie wiem czy o to chodziło. ;** --- Jestem cuksem, a Ty masz mieć ochotę na cuksa! kocham pana oczy, nos i buty, a najbardziej pana nagość.<3 fakt, męczysz mnie swoją głupią miłością. ^ ^ stop! chyba już przeleciałam kiedyś Twoją miłość.
Edytowane przez Dicey Czas edycji: 2009-10-26 o 14:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
xoxo
|
Dziękuję za wszystkie pochwały, to motywuje
![]() _______________________ Too near to you, /za blisko do ciebie Too far to me... / za daleko do mnie -Co znaczą te chmury na Twoim życiowym Niebie? Przecież jesteś taka szczęśliwa... -Te chmury są po to, by Słońce nie raziło mnie zbyt mocno w oczy. Moja opryskliwośc w stosunku do innych ludzi świadczy tylko i wyłącznie o tym, że to z sobą samą jest mi źle... Czasami budzę się w nocy i uświadamiam sobie, że to co przed chwilą miałam przed oczami, to był tylko sen... Dobra dam ci namiary na dilera Wiary... wyszła po mleko, wróciła z dzieckiem Tak jak po dziesięciu latach z mężczyzną masz już dość małżeństwa tak po dziesięciu latach hodowli masz już dość psów. Jednak potem przychodzi inny dzień, a ty zdajesz sobie sprawę ,że bez tych psów już żyć nie możesz. Nie nie możesz, nie chcesz. Kryje się pod plastikową maską obojętności i szarości dnia codziennego. co krok potykam się o smutki porozrzucane po podłodze,co chwilę wpada kolejna myśl o Tobie a tęsknota wbiła się w kąt i milczy...
#2301 |
Przyczajenie
|
Witam was
![]() ![]() ![]() ![]() No ale do rzeczy potrzebowałabym od was coś takiego co wyraża uczucia do kogoś (dziewczyna-chłopak) śledząc wasze wątki wpadłam na takie coś " -a co się stanie jeśli Cię pokocham? pokocham tak, że nic innego nie będzie dla mnie miało znaczenia tylko Ty? że będziesz dla mnie całym światem? co wtedy? -wtedy będę najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi. " Jest świetne i poszukuje coś na wzór i podobieństwo, ale żeby nie było zbyt mocne ![]() I coś podobnego do tego " *A jeśli powiem, że uwielbiam Cię i ten Twój uśmiech..?" "Zobacz co narobiłeś. Teraz latam uśmiechnięta i nie umiem Ci się oprzeć. <3" "jest w twych oczach coś zachęcającego...jest w twym uśmiechu coś ekscytującego." "Ty masz to coś...czego nie ma nikt inny..."` Te 4 w/w są takie jakby o oczach uśmiechu też takich poszukuję ![]() I wiem, że na Was się nigdy nie zawiodę ![]() _________________________ _________________________ __________________ A Tu coś ode mnie Miłośc to ryzyko, ale warto ryzykować, bo cudownie jest być zakochanym <3![]() Czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo. gdy Cie widzę, cały świat przestaje istnieć . upić się szczęściem, by móc zapomnieć Twój wzrok przeszywa moje ciało jak rentgen wybrałam drogę mniej uczęszczaną i widzę różnicę o dzień i noc Uważaj na swoje spojrzenia. Wspomnienie o nich będzie mnie ranić. Wspaniały widok na nic interesującego. Chociaż krowie dasz kakao nie wydoisz czekolady Siedzę sama, bo lubię towarzystwo ludzi inteligentnych... Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. Rzeczy proste są zawsze najbardziej niezwykłe. Co ty wiesz o zabijaniu, jak ty bajek nie oglądasz? ![]() A mi znowu zakwitły kwiatki w głowie ![]() To zabawne, do czego człowiek robi się zdolny, kiedy w grę wchodzi coś, czego nie można mieć. wczorajsze marzenia jutro też będą tylko marzeniami. tego dnia czystość została zagrzebana, razem z nią legł wstyd even if he's now an asshole, I will never love you more. /nawet jeśli on jest teraz dupkiem, nigdy nie będę kochała Cię mocniej./ and you say, you love me more than everything. and compared to me everything is nothing. /mówisz, że kochasz mnie bardziej niż wszystko. ale porównanie mnie do wszystkiego jest niczym./ Może ten dzień jest po to, by dać mi nadzieję. ? Bez Ciebie czuje brak mnie. Będzie jakieś jutro, jakiś dzień. Jesteśmy częścią tej samej historii, lecz nie tej samej strony. Miłość to jakieś nie wiadomo co, sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. Myzyka jest stenografią ludzkich uczuć. Może w szczęśliwym zakończeniu chodzi po prostu o Ciebie ? ![]() Bo masz takie malinowe usta ![]() Bo w oczach tkwi siła duszy ! cos pozytywnego ; ) strach to tylko myśl Zapraszam na spacer po szczęście ![]() Chłopak jest jak tusz do rzęs, trochę uczyć i się zmywa twój pastelowy uśmiech doprowadza mnie do szału <3 ! ; ( + czekolada = ; D i żyjesz dalej! Przepraszam, ale nie potrafie być perfekcyjna... ________________________ Jeśli coś się powtórzyło to przepraszam ale dopiero się tu klimatyzuje ![]() I mam nadzieje że mnie przyjmiecie do siebie ![]() Edytowane przez Zuzku Czas edycji: 2009-10-26 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Rozeznanie
|
- wiesz co..? - ... ? - jestes podobny do mojego przyszlego chlopaka.. ![]() - ... - o czym myslisz..? - o tym kiedy w koncu mnie pocalujesz.. zacznijmy tworzyć nowe wspomnienia stwórzmy cudowną kombinacje naszych zapachów. ![]() Twój wzrok działa na mnie pozwól się całować bez końca zakochuje mysli o Tobie. tysiące myśli na jego temat .. ________________ 96LadyPoziomka96 gdzie się aniołku podziewasz ? ![]() tęsknie ! < 3 ![]()
#2303 |
Raczkowanie
|
`bo ja mam swoją drogę i nią pójdę . najpiękniejsza rzecz na świecie to znaczyć dla kogoś wszystko nie pokochasz kogoś, jeżeli nie pokochasz samego siebie. ! w czekoladowym zamku możesz zamieszkać razem ze mną ; * ej kur*a opanuj się ! nie jesteś nie wiadomo kim ! a ja bd. taka sama . ot co. _____________________ www.nieedlaciebiee.fbl.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem w Tobie zauroczona od początku! <3 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże. nie umiera ten, kto jest w pamięci bliskich. Cytat:
Sprytne myśli i moment, w którym łatwiej byłoby zgasnąć. Jesteś tym, czym wierzysz, że jesteś. <3 To, co dziś rzeczywistością - wczoraj było nierealnym marzeniem. Niech powódź przekroczy bezmiar Twych oczu ;*
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zadomowienie
|
Dziękuję słoneczka za pochwały
![]() Nawet nie wiecie jak mi jest miło. _______________ nie móc zmrużyć oka z podniecenia i zdenerwowania w noc przed pierwszą radnką Jestem pomyłką, katastrofą, plagą, ucieleśnieniem nieszczęścia. Kiedy gwiazdy na mnie patrzą, aż całe drżą..Księżyc też trzęsie portkami. Wypelniona jestem toba, jestes we mnie wszedzie. by coś zostało z tych dni. to nasz plan by podbić cały świat tą miłością A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na twoich ramionach i będę całować twoją twarz.
#2306 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Coś ode mnie, może się przyda ![]() Ps. jesteście cudowniaste! ![]() Głupie "cześć", a taką moc ma w sobie... Byłam tylko niepotrzebnym i nieważnym urywkiem jego życia... ~ syndrom uśpionych marzeń ~ Czasami żałuje, że w ogóle Cię poznałam. Ty nauczyłeś mnie kochać, choć czasem pokazujesz, że to też boli... Dla prawdziwej miłości wszystko zrobić warto. Moje myśli biegną maratonem umierającego czasu... Zimne słowa,zimne serce,pocałunków gorzki smak... Teraz wiem,że to była gra. ######- zdrap i zobacz kogo kocham ![]() Szukałeś wzroku mego, teraz go unikasz. Szukałeś rozmów ze mną, teraz uszy zatykasz. Urodziłeś się by mieć życie piękne... I do szczęścia znowu zabrakło kilku słów... I want piece of heaven... / Chce kawałek nieba... Żyjesz obok mnie, ale nie ze mną... Odpuść sobie mnie. Nie potrzeba mi słów, w których są odpowiedzi. Żeby wróciły te dni, kiedy uśmiech był na twarzy... Nigdy nie znałeś znaczenia słowa przepraszam. W pogoni za szczęściem! I znów poczuć ta wolność w jego ramionach! Proszę pokaż mi jeszcze raz co to znaczy miłość!
`. któregoś dnia tak po prostu, najnormalniej w świecie zatęsknisz, docenisz... Edytowane przez berry_19 Czas edycji: 2009-10-26 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kradnę bezczelnie kochana ;** zmieniaasz mnie radykalnie ... na lepsze.
zbudujmy enklawę przed codziennym stresem, i jak dzieci cieszmy się każdym sukcesem. i tak wszystko zabierze czas.. jestem naiwna ufam miłości...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a te zabieram, idealnie mi pasują.. ![]() Cytat:
![]() opis jak zawsze zabieram ![]() ......................... ..... Zabijasz mnie. Moją miłość, duszę, ciało, umysł, serce. Zabijasz wszystko, co ciągle wewnątrz mnie przypomina mi ciebie. To własnie ona, znam jedną z nich, jedna z tych kobiet mówi mi: - trzymam go krótko jak na smyczy i z nim mieszkam, a ja jej: mała to co ty masz faceta czy pieska... ?? ![]() No i dziewczęta mam prośbę.. Można coś o tym,że mam już wszystkiego dość, że osoba na której mi zależy nie odzywa się pod pretesktem braku kasy na koncie? Tylko takie nie dosłowne.. ![]() Mam nadzieję,że pomożecie.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego. Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć naprawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzeć kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza. kurczee. nawet nie wiem co powiedzieć.<33 z wzajemnością maleńkaa. ![]() _________________________ Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze, Zabłąkaną łódeczką wśród raf, Kroplą deszczu, Trzciną myślącą wśród traw ...ale jestem! niczym latająca łopata życie bez Ciebie jest bez sensu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Raczkowanie
|
Siatkarka18 , mijjenka -
![]() Cytat:
może: people.! i'm happy.! szczęście jest nadal w cenie, więc nie szukam jej na półce z promocjami. [wizaz] na nosie różowe okulary - i wszystko jasne. optymistów razi słońce nawet podczas największej burzy. dmuchawce, latawce, wiatr.. trzeba nadawać temu życiu sens. nie mam weny.. a poza tym mi optymistyczne opisy nie są potrzebna i póki co raczej nie będą.. ___ - nie kocham Cię. - ja Ciebie bardziej. bądź moją kinder niespodzianką. zaskakuj mnie za każdym razem. kiedy powietrze zamknięte w balonie ma smak gorzkiej czekolady. zobaczysz, kiedyś jak ona i on będziemy szczęśliwi. poświęciłam swoją najdroższą szminkę na napisanie Ci mojego numeru, wierząc, że napiszesz. do dziś nie mogę zrozumieć jak mogłam być tak naiwna.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-26 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.