Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 21:19   #2281
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Monik no jestem już, jestem. Po pracy i obiadku wyszliśmy na dłuższy spacerek z psiakiem żeby skorzystać z pogody a później oglądaliśmy film, a ja w między czasie rzucałam psu piłeczkę, bo go spacer nie dał rady wymęczyć i zaczepiał

Sofciu to nie była capuccino, ale teraz mogę inką zarzucić jak coś

Kasico kto tam znowu co nabroił? Sprać tej osóbce dupsko?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 21:30   #2282
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta

W koncu dotarlam do domu i wlasnie pochaniam goraca drozdzowe z serem, robiona przez moja tesciowa, a ktora sobie zamrozilam i wlasnie szamie w ramach obiadokolacji. Ale mnie dzis jedna baba z rownowagi probowala wyprowadzic. Mysli ze skoro pracuje w redakcji gazety to takich szaraczkow moze opieprzac bez zadnego ale. Wiec jej grzecznie powiedzialam, ze ma na mnienie krzyczec a po drugie odpowiemy oficjalnie na jej pismo jak ono do nas dotrze (przeciez to chyba logiczne, ze nie mozemy odpowiadac na cos co do nas nie dotarlo ) .

Wlasnie nastawilam miesko na galarete z kurczaka. a zaraz zrobie sledzie w smietanie. W weekendzior przyjezdza moj brat z dziewczyna wiec trzeba cos dobrego upichcic

Kasienko no to widze ze wiele nowych doswiadczen zdobywasz. Ino mig a zalozysz dzialalnosc z dofinansowania UE.

Soffi a dziekuje, dziekuje Ale zes sie napracowala. Ja tez musze sobie jakies chabazie przytachac do domu

Anulka, 21 piekny wynik, ja w tym roku wysylam ino 11 Pochwal sie co wymodzilas. Widac ze pracowity weekend masz. Ja mam urlop na wielki piatek a potem 8-9 kwiecien. Namowilam mezulka zeby tez wzial wolne 9go po powrocie z delegacji z Hiszpani.

Katarzinko problemy zdrowotne to duze zmartwienie ale zeby wszystko sie poukladalo

Dzasta podziwiam Was za te baleriny, ja jakos sie nie przekonalam do niech jeszcze.

Agus monologi sa the best.

Kinia ale Ci tlumaczenie wyskoczylo...

Dobra zmykam do kuchni, musze jeszcze obszyc narzute i kartki wypisac ... Ale zajrze tu jeszcze
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 21:45   #2283
mooonik
Zakorzenienie

Soffii to się narobiłaś też dzisiaj jak mróweczka mnie w weekend czeka sprzątanie i malowanie łazienki. A do tego jeszcze spotkanie z kumpelą ze studiów, co się nie widziałyśmy 4 lata bo wyemigrowała do Lądka, także sobota intensywnie się zapowiada

Kasienko co to za mendy Ci humor spsuły ale masz fajnie na tym kursie, maseczki, masaże, mmmmmyy.....

Aguniu my też byli na spacerze a w ogóle dzisiaj Muniek został sam na 8 godz i wszystko w domu zostało na swoim miejscu podgryzł tylko trochę kartonu z sokami ale widocznie mu nie smakowało i zostawił resztę

Daget odwiedzinowy weekend się szykuje nie lubię galarety , bleeee, podziwiam tych co ją jedzą za to śledzie w śmietanie uwielbiam

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 23:52   #2284
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór!
U nas dzisiaj taka śliczna pogoda, że pół dnia spędziliśmy z Dawidem na spacerku wysłałam kartki na święta swoje i mamy, a od wczoraj jestem blondynką, no mam blond pasemka - fotka na dole tylko jakoś oczy mi wyszły dziwnie i tak nie wyjściowo wyglądam i grubo

Aniusia
jeszcze trochę zostało sałatki owocowej, więc się z Tobą dzielę Bardzo pracowity dzionek miałaś

Kina
nie widziałam tej reklamy, muszę się chyba wybrać w te rejony

Katarzinka
w takim razie dużo zdrówka dla męża

Milibili
przykro mi, że tak u Ciebie wyszło z karmieniem małej I pamiętaj uśmiechnięta mama to szczęśliwa mama. To co mogłaś to jej dałaś

Izka
moja siostra miała wycinanego migdałka, ale osobiście to sama nie wiem I jak tam po wizycie u lekarza, jak się dzisiaj czujesz? Chociaż moja mama wczoraj też nie za dobrze się czuła, ale u niej to od ciśnienia

Dzasta
fajne balerinki, w moim guście

Gosia
nam się 2012 podobało, więc polecam

Sofcia
Ty też miałaś niezły dzionek Dzisiaj mieliśmy kolejny małżeński wieczór przy pizzy tym razem

Kasia
a któż to doprowadził Cię do takiego stanu?

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2010-03-25 o 23:56
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 08:37   #2285
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej.
W końcu piątek

Kina, Anusia, Mooonik, Sofcia, Malutka butki jak butki, ale dziękuję za miłe słowa

Dagetku - a dlaczego się nie przekonałaś do balerinek??
coś mi się wydaje, że Ty bardziej "obcasowa" jesteś, więc w sumie nic dziwnego

Kasienka - głowa do góry... co nas nie zabije to nas wzmocni zazdraszczam tych masaży też kceeeee

byłam wczoraj u fryca i mój bobek jest w końcu króciutki zarastam jak dzika świnia, dwa miechy i włosy rosną ponad 5 cm

jakieś muszysko mi się po salonach kręci - trza je ubić

miłego dnia dziewuszki

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 09:06   #2286
kina2807
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, ja dziś się tylko przywitam i pędzę, miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:34   #2287
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Malutka bardzo ładna fryzurka I wcale na zdjęciu źle nie wyszłaś, śłiczna babeczka z Ciebie

Dzasta pokazuj raz dwa fryca nowego nam tutaj!
Ja dalej nie mam czasu pójść do fryzjera... Więc narazie ze zmian fryca nici. Bo nawet jak biorę już jakiś urlopik, to od razu mam rozplanowane co będę wtedy robić

Miłego dnia

Stary 2010-03-26, 10:49   #2288
katarzinka
Wtajemniczenie

witajcie !
dzięki za kciuki! na pewno się przydadzą, będę relacjonować przebieg maratonu

a teraz opis sytauacji, z której jasno wynika dlaczego kocham moherówy
dziś byłyśmy na pobraniu krwi - Agatka super dzielnie to zniosła - jestem z niej dumna
ale dalszy ciąg historii czyli powrót to coś na poprawę nastroju
wracamy Agata w chuście, obie robimy ach i ochy na piekną wiosnę, a tu nagle jakaś moherowa naskakuje na mnie (skąd ona się w ogóle wzięła) , że jak mogę tak dziecko krzywdzić, zamiast do wózka wsadzić , no to bez słowa walnęłysmy do niej uśmiech obie i poszłyśmy dalej, to jeszcze moje plecy usłyszały, żem bezczelna gówniara (30letnia gówniara - ale moherówa tego nie wiedziała)
pięknie nieprawdaż
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 12:26   #2289
soffera
Zadomowienie

Bąbelki!!! Jestem juz w domku - wczoraj tyle zrobilam ze dzis pewnie sie troche poobijam Tak dla równowagi

Kasiku daj znac jak bolalo - chce po raz pierwszy potraktowac woskiem moje rece :strach: sie boje strasznie!

Katarzinka babka moherowa pewnie tak zareagowala z powodu ostatnio bardzo glosniej sprawy. Matka miala w chuscie kilkudniowe dziecko i zmarlo - o ile sie nie myle z powodu uduszenia. Sprawa miala miejsce w USA. Ale nawet u nas bardzo o tym trabili.

Agusia inka tez mi pasuje

Dagusia Kuchareczka hihi Takie sledzie bym chetnie zjadla, galaretke tyz
Z ta babka Mozna miec pretensje czy rozczenia ale uwazam ze mozna wszystko zalatwic w spokojny sposob

Moonik se se se Bylam w Ladku nei raz - w tym roku nei jedziemy
No to grzeczny Muniek Ale obserwuj go i chowaj cenne rzeczy, moja mala miala wyskoki ale ogolnie to byl aniolek

Malutka super frycka

Dzasta fotki fotki

Kinia

Edit:
To nie byla chusta tylko nosidelko - zobaczcie material z Faktow: http://www.tvn24.pl/2318513,0,0,1,1,o-matko,wideo.html

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-03-26 o 13:55
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 15:19   #2290
katarzinka
Wtajemniczenie

a widzisz Sofferku - ja prawie wcale nie oglądam tv to nie wiem
ale Agata była w chuście a nie w torbo- nosidle i jeszcze się uśmiechala od ucha do ucha

no i dziś jak najbardziej zezwolone poobijanie się w koncu piatek
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-03-26, 17:37   #2291
agunia82
Zakorzenienie

Sofciu no to Inka leci.

Ja miałam dzisiaj bardzo ciężki dzień w pracy. Nie dość że mam upierdliwe tłumaczenie z mnóstwem grafiki do zrobienia, to jeszcze szef co chwila mi wciska jakieś ekspresy i ledwo się wyrabiam... a do tego dzisiaj na rekrutację (pisać próbne tłumaczenie) przyszedł koleś, który chyba wylał na siebie pół flakona perfum, i to mocnych jak jasny pieron.... A te osoby co piszą te próbne tłumaczenia siedzą u mnie w pokoju. Normalnie musiałam przestać pracować i wyjść z pokoju (na godzinę) bo nie było czym oddychać mimo otwartego okna
Jak dobrze, że już weekend...

Stary 2010-03-26, 23:21   #2292
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ ŁOBUZY
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Przeciez jestem
Haruje jak wół całe popoludnie! Zabrałam sie za firanki - sciaganie, pranie i wymiane na nowe plus upiecie. Potem ozdabianie mieszkanka na Swieta (kupilam piekny wazon, powkladalam tam galazki wierzby (tak mysle) i ozdobilam pieknymi pisankami. Drugi wazon ale mniejszy stoi mi w przedpokoju) Tak sie krece krece ze dopiero teraz spokojnie usiadlam.

Izka o migdalach w sumie nic nei mysle. Za to czesto o gardle bo zazwyczaj mnie boli jak cholera!
Jak tam Twoje samopoczucie?! Jakby co to wpadaj do mnie, poszalejemy po miescie, pojdziemy na dobry obiadek - mowi to ja, ktora jestem na antybiotyku i ledwo zipie, ale na takie spedzanie czasu zawsze mam sily
NO żona idealna...porządki pełną parą.
Dziękuję soffi...już nie boli nic. Samopoczucie lepsze. Ale jestem umówiona do kardiologa na poniedziałek, robiłam EKG, to na dzień dzisiejszy tyle. W poniedziałek będę wiedzieć więcej. Ale mi dałaś do myślenia... kurcze mam uczelnię teraz...hm może wtorek?
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ja cały dzień na nogach. Najpierw 3 godz. straciłam w przychodni z sis (nie będę narzekać na służbę zdrowia bo po co ), później zabrałam sie za mycie okien i pranie firan i zasłon. Później obiadek, aerobik (w marcu jeszcze chodzę normalnie ) i robienie karteczek świątecznych. Uf... padam z nóg Nie ma to jak urlop Jeszcze zaraz zabieram się za wypisywanie karteczek, które zrobiłam, a mam ich w sumie 21

Ja na szczęście nie mam problemu z anginą. W sumie raz w zyciu tylko miałam anginę więc nawet nie myslę o migdałkach. Byłaś dziś u lekarza ? Jak się czujesz, mam nadzieje że lepiej ?
Kolejna pracowita żonka.
Anusiu bardzo mi przyjemnie, ze pytasz...
Wizyta u kardiologa w poniedziałek..zobaczymy.
Fajnie wykombinowałaś z aerobikiem.
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Heloł. Jak tam? Czujece wiosnę? U mnie już ją czuć. Mam wolne jutro i w piątek.

Izka jeszcze nie wiem gdzie będę tą dupę grzać, jeszcze nic nie mówię żeby nie zapeszać. Jak już będę miała konkretne plany to się pochwalę.
PS. fajna kurtałka
ps2 też mi się chce na rower. Wczoraj coś tam mąż mowił, że może byśmy biegali więc może zamiast na bieżni sproboje w terenie
Ja czuję wiosnę.
Dzia. ooo ja też bym pobiegała, ale szybko sie męczę..więc daleko bym nie pobiegła.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ad1. ja jednak jestem przeciwnikiem ingerencji w nasze ciało ewentualnie jakby anginy były baaaardzo częste (o dokuczliwości nie będę pisała, bo aż mnie gardło boli jak sobie pomyślę, jaki to wysiłek polknąć ślinę w trakcie anginy) i lekarz sam by zalecił musowo, no to wtedy bym się chyba zdecydowała
ad2. no i następna się do frycka wybiera i dojść nie może
ad3. to chyba przesilenie wiosenne... trzymaj się cieplutko

a oto i fotka moich balerinek moje są czarne, mówiłam że nic nadzywaczajnego
dzasta jeszcze do fryca nie doszłam.
AH te Twoje baleruiny, a ten kolor co wstawiłaś, to by mi do torby pasował... ładniutkie są.
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Izka co to za kiepskie humory ??
trzeba je przegonić
a tak poważnie to może śmignij do lekarza tak jak mówisz
katarzinko wybieram się w poniedziałek. Dziękuję za poganianie..chyba sie przestraszyłam tego pana --> i szybko umówiłam wizytę.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór!
U nas dzisiaj taka śliczna pogoda, że pół dnia spędziliśmy z Dawidem na spacerku wysłałam kartki na święta swoje i mamy, a od wczoraj jestem blondynką, no mam blond pasemka - fotka na dole tylko jakoś oczy mi wyszły dziwnie i tak nie wyjściowo wyglądam i grubo

Izka
moja siostra miała wycinanego migdałka, ale osobiście to sama nie wiem I jak tam po wizycie u lekarza, jak się dzisiaj czujesz? Chociaż moja mama wczoraj też nie za dobrze się czuła, ale u niej to od ciśnienia
malutka śliczne te pasemka masz...i fajna fryzurka.
Dziękuję czuję sie lepiej, juz nic nie boli...ale do kardiologa lecę w poniedziałek.

kasienko zazdroszcze masażyków.

aguniu współczuje tych pachnideł...

moni fajna jesteś wiesz? Musiałam to napisać.

Trzymajcie kciuki za mnie w niedzielę. Mam egzamin z socjologii.
Mąz wybył ze znajomym na pogaduchy. Niech mnie ktoś przytuli...
Padam na ryjek...miłego weekendy.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:49   #2293
katarzinka
Wtajemniczenie

Izka będę trzymać
no i przytulam
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-03-27, 11:31   #2294
katey
Rozeznanie

GG do katey

cicho szaaa sobotnia ??

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 15:10   #2295
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzasta pokazuj raz dwa fryca nowego nam tutaj!
Ja dalej nie mam czasu pójść do fryzjera... Więc narazie ze zmian fryca nici. Bo nawet jak biorę już jakiś urlopik, to od razu mam rozplanowane co będę wtedy robić
foty?? może jutro, jak będę wyglądać jak człowiek, bo dzisiaj to wyglądam tak --->

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a teraz opis sytauacji, z której jasno wynika dlaczego kocham moherówy
dziś byłyśmy na pobraniu krwi - Agatka super dzielnie to zniosła - jestem z niej dumna
ale dalszy ciąg historii czyli powrót to coś na poprawę nastroju
wracamy Agata w chuście, obie robimy ach i ochy na piekną wiosnę, a tu nagle jakaś moherowa naskakuje na mnie (skąd ona się w ogóle wzięła) , że jak mogę tak dziecko krzywdzić, zamiast do wózka wsadzić , no to bez słowa walnęłysmy do niej uśmiech obie i poszłyśmy dalej, to jeszcze moje plecy usłyszały, żem bezczelna gówniara (30letnia gówniara - ale moherówa tego nie wiedziała)
pięknie nieprawdaż
dobijają mnie takie zachowania ludzkie co ludziom do tego?? no ale jeśli już takie sytuacje występują to Twoje zachowanie było odpowiednie, a Agatulki jeszcze lepsze

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dzasta fotki fotki
może jutro, jak się malne i będę ubrana po ludzku

Cytat:
Ja miałam dzisiaj bardzo ciężki dzień w pracy. Nie dość że mam upierdliwe tłumaczenie z mnóstwem grafiki do zrobienia, to jeszcze szef co chwila mi wciska jakieś ekspresy i ledwo się wyrabiam... a do tego dzisiaj na rekrutację (pisać próbne tłumaczenie) przyszedł koleś, który chyba wylał na siebie pół flakona perfum, i to mocnych jak jasny pieron.... A te osoby co piszą te próbne tłumaczenia siedzą u mnie w pokoju. Normalnie musiałam przestać pracować i wyjść z pokoju (na godzinę) bo nie było czym oddychać mimo otwartego okna
koleś zaszalał

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
dzasta jeszcze do fryca nie doszłam.
AH te Twoje baleruiny, a ten kolor co wstawiłaś, to by mi do torby pasował... ładniutkie są.
Izulek jakby co to buciorki są z Boti

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
cicho szaaa sobotnia ??
no własnie o co chodzi??

zjadłam właśnie obiadek, ziemniaczki z upieczoną rybką a na deser karpatka męża w domu nie ma (szkoli się ), więc trzeba sobie dogodzić

Stary 2010-03-27, 22:21   #2296
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Nie było mnie 2 dni, a tu praktycznie nie miałam co nadrabiać u nas dzisiaj pogoda blee, cały dzień pada

Dzasta
pokaż fryzurkę

Aguniu

Sofcia

Izka
za wizytę u kardiologa i egzamin trzymam , no i oczywiście przytulam mocno
Stary 2010-03-28, 00:46   #2297
czekoladka79
Zadomowienie

Ja tylko na chwilkę przelotem w drodze do łóżka .... znów haruję po 12h - weekend spędzam na uczelni i po zajęciach gnam do pracy

Ale moje puszyste szkraby dodają mi siły swoim mruczeniem ..... pocieszam się, że niebawem święta i będę mogła chwilkę odetchnąć ..... tv to już chyba z miesiac nie oglądałam .....

A tymczasem żeby nie było marudzenia, że tak mało napisałam wklejam Wam zdjęcia moich maluchów i ostatnie nabytki butoholiczki ..... tylko dwie pary :wstydniś: .....

Całuje Was mocno i slę do każdej moc pozytywnj energii

P.S. Jaśniejszy szkrab to PSOTKA a ten ciemniejszy i większy to MIGOTKA
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 10:43   #2298
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej.

Gdzie żeście się podziały?? Czyżby świąteczne porządki Was dopadły??

Zapraszam na herbatkę i karpatkę

Czekoladko ładne butki czasami tak sobie myślę, że fajnie jest umieć i lubić chodzić na obcasach

poniżej zdjęcia moich włosisków

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-03-28 o 10:47
Stary 2010-03-28, 10:52   #2299
agunia82
Zakorzenienie

Dzastuś a żebyś wiedziała, że porządki świąteczne. Wczoraj wysprzątaliśmy mieszkanie na błysk, a potem jeszcze jakby mi było mało to zabrałam się za porządkowanie dokumentów, rachunków, itp. Wnerwiało mnie już to, że ciągle nic znaleźć nie mogłam i musiałam przekopywać szuflady żeby znaleźć jakiś papier. No a teraz jest wszystko pięknie w segregatorach poukładane i uporządkowane
Fryc ładny, tylko czemuś frańco buźki nie pokazała?

Czeko Ty zwolnij w końcu trochę tempo bo tak się nie da długo...
A kociaki to cóż, słodziaki nieziemskie! Podwędziłabym z chęcią jednego, ale małż by mnie z nim chyba z domu wygonił, więc możesz spać spokojnie

Stary 2010-03-28, 11:31   #2300
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
wklejam Wam zdjęcia moich maluchów i ostatnie nabytki butoholiczki
kociaki przeeesłodkie i podobają mi się te czarne buciki

Cytat:
ślicznie
Stary 2010-03-28, 11:52   #2301
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Witam sie palmowo

widze ze troszku tesknilyscie??

mialam bardzo napiety tydzien.....a to na urodziny a to na zakupy i jeszcze porzadki a ze pogoda byla to na spacer musialam mala wyciagnac
oczywiscie podczytywalam was ale jakos nie mialam weny pisac-wybaczcie
i jeszcze mnie buty otarly

a tak wiosennie to Wercia przesyla usmieszek dla ciotek

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 16:47   #2302
kasienka1985
Zakorzenienie

o matulu jakie fotki cudne

Wercia po prostu przekochana ależ bym ja wyciumkała! a jaki kitolek boska jest
Dżasti- sliczna fryzurka kochana i Ty tez sliczna , pokazuj nam sie czesciej
Malutka- pasemeczka super!!! bardzo ladnie wygladasz
Czeko- butyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy
a kociaki
za te trepy Cię utłuke!! ja tez kce!! skąd te wezowe?
i ściagnij do nich te rajty

no dopsz to tak na szybko!
niby czas mam ale węszę na butowym, bo dzis przez długie spanie przepuscilam 3 zamowienia na buty o ktorych marzę

dzieki za slowa otuchy
nie bede sie rozpisywac, po prostu zostalam postawiona w bardzo niefajnej sytuacji...
na szczescie juz jest cisza...

na kursie fantastycznie
bardzo jestem zadowolona
nie wiem co Wam pisalam co juz robilysmy...
byly demakijaze, masaze twarzy, maski roznego typu, w piatek maski algowe robilismy, henne brwi i rzes, regulacje brwi i zostala nam w sumie depilacja woskiem mamy zapuszczac włosie
teraz od pon mamy zajecia z psychologiem a pozniej zaczniemy paznokcie- zel i akryl.
nastepnie bedzie fryzjerstwo
to tak pokrótce

kupilismy w piatek tv
masakra! 40 calowy Samsung! Lukasz oszalał!!!
jak go rozpakowalismy w domu kazalam mu go zawozic z powrotem- taki wielki
hehehehhee
ale juz sie przyzwyczailam tylko zajmuje nam pol pokoju

dzis 9 a zarazem ostatni dzien 1 tury diety- praktycznie bez grzechow
czuje sie swietnie!!
nadal nie nabylam wagi zapomnialam, bo mialam wczoraj kupic!
wazylam sie za to wczoraj u kolezanki i to juz po posilku i okolo 1,5 kg mi spadło- a jeszcze bylam przed okresem- bo dzis dostalam.
przyznam szczerze, ze czuje jakby spadlo nieco wiecej...
jestem mega szczesliwa
jutro zrobie 1 dzien luzu- w sensie normalnego jedzenia bez szalenstw, słodyczy itp.
i od wtorku zaczne od nowa II ture

pędzę do kibelka i ide warowac na butowym

buziaki kochane moje, milej i slonecznej niedzieli Wam zycze

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-03-28 o 16:49
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:42   #2303
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej laski! Koniec niedzieli = koniec 4 dniowego urlopu Okna pomyte w domu posprzątane więc wracam do pracy

katarzynko niech żyją moherowe babcie!!!
czeko fajne te Twoje buciory
czeko druga:) malutka rośnie aż miło patrzeć
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Gosia olej współpracowników i ciesz się wolnym
olewam olewam, chociaż nie zawsze się da

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
ktos mnie dziś doprowadzil do bialej gorączki
tak jak dziewczyny wczeSniej napisały odnośnie moich współpracowników tak ja teraz napiszę Tobie: OLEJ!

Fajnie Ci z tym kursem, możesz sobie za free różne takie zabiegi robić a do tego jeszcze sama się tego nauczysz. Masaże twarzy uwielbiam

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
jestem blondynką, no mam blond pasemka -
no tak wiosna idzie a z nią zmiany

Cytat:
chyba wylał na siebie pół flakona perfum, i to mocnych jak jasny pieron....
no...w każdym razie chciał dobrze...chwali mu się, że się umył

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
ooo ja też bym pobiegała, ale szybko sie męczę..więc daleko bym nie pobiegła.
daj znać w poniedziałek co i jak z tymi badaniami.

też słabo biegam, na bieżni jest jeszcze ok, ale w terenie...słabizna, ale co tam, mam zamiar sprobować ile wytrzymam tyle wytrzymam.

Cytat:

OMG ale Ty masz dużo włosów, też bym tak chciała (ps. nie wiem czy Ci już tego kiedyś nie młówiłam)

Cytat:
czuje sie swietnie!!
podziwiam z dietą nie dałabym rady, jak już pisałam świadomość, że jestem na diecie powoduje u mnie 3 razy większy głód.

Ps. Policzyłam z grubsza buty, wyszło mi 31 par takich w których chodzę. Do czeko czy kasieńki mi daleko
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 00:42   #2304
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a tak wiosennie to Wercia przesyla usmieszek dla ciotek
mały śmieszek ma boską kiteczkę

Cytat:
Malutka- pasemeczka super!!! bardzo ladnie wygladasz

czuje sie swietnie!!
nadal nie nabylam wagi zapomnialam, bo mialam wczoraj kupic!
wazylam sie za to wczoraj u kolezanki i to juz po posilku i okolo 1,5 kg mi spadło- a jeszcze bylam przed okresem- bo dzis dostalam.
przyznam szczerze, ze czuje jakby spadlo nieco wiecej...
jestem mega szczesliwa
jutro zrobie 1 dzien luzu- w sensie normalnego jedzenia bez szalenstw, słodyczy itp.
i od wtorku zaczne od nowa II ture
ad. 1
ad. 2 dla Ciebie, a jakąś specjalną dietkę stosujesz?
Stary 2010-03-29, 07:49   #2305
dzasta110
Wtajemniczenie

Witam poniedziałkowo (jak ja nienawidzę poniedziałków )

Kasienko
powtarzam się, no ale nie mogę się powstrzymać zajefajny masz ten kurs

za wytrzymanie z dietką, nic dziwnego że waga jeszcze Ci nie spadła, bo do tego trzeba czasu, a czujesz się lżejsza, bo oczyściłaś sobie jelitka, to też dużo daje

z tą moją ślicznością to chyba trochę przesadziłaś

TV 40 calowy to istne szaleństwo

Gosiu
chyba już kiedyś mi to mówiłaś taka ludzka natura - jeden ma nadmiar a drugi niedosyt

Czeko21
Twoja córcia jest przesłodka a jeszcze ten uśmiech i kucyczek

Aguniu

robiłam też zdjęcia pyszczka, ale na żadnym dobrze nie wyszłam, więc obyło się bez mego lica

Malutka

Stary 2010-03-29, 09:58   #2306
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Skarby

Tak wchłonęłam na urlopie i weekendzie że nie miałam czasu zajrzeć łaziłam trochę po sklepach z zamiarem kupienia butów i nic nie kupiłam te co mmiałam upatrzone w ccc przestały mi się jakoś podobać a niic innego mądrego nie wypatrzyłam. Szukam jakiś skórzanych koniecznie bo takie do pracy na cały dzień siedzenia to wolę porządne, żeby mi się noga nie pociła. Ale nic ciekawego nie ma tylko takie fasony jak dla starych bab. Kupiłam sobie dżinsy i bluzeczkę z żabotem. Szukałam jeszcze spódniczki i też nic. Chyba sie starzeje bo coś ostatnio nic nie umiem ciekawego wypatrzyć.

A wczoraj mieliśmy gości - moja naj przyjaciółka z mężem wpadła do nas. Ostatnio się widzieliśmy niby miesiąc temu, a ona jest w 20 tyg. ciąży i przez ten miesiąc już jej taki brzuszek urósł - masakra, miesiąc temu nic nie miała jeszcze

mooonik - porobiłam fotki moich karteczek świątecznych, może w domu uda mi się wrzucić fotki

kasieńka - ale intensywny ten kurs macie, tyle nowych rzeczy na raz a wy wszystko zawsze ćwiczycie każda na sobie? A na zajęciach z psychologiem o czym będziecie debatować? Miło czytać że jesteś taka szczęśliwa i uśmiechnięta

dagunia - jak tam weekendzior - udała się wizyta brata ? Ja przesadziłam w tym roku z ilością kartek, muszę ograniczyć ich ilość chyba następnym razem

malutka - ładna z ciebie blondi

dzasta twoja fryz też super

katarzinka - to komplmencior dostałaś od moherówy a swoją drogą - ja o tej sprawie z nosidełkiem nie słyszałam, ale ta matka to rzeczywiście zero wyobraźni...

izulek - jak egzamin z socjologii ?

czeko79 - jakie przesłodkie te twoje tygrysy z zdjęcia na zdjęcie zakochuję sie coraz bardziej Buciki super - bardziej te jasne mi się podobają. A czy ty przypadkiem nie byłas na odwyku butowym ?

czeko21 - Wercia swym uśmieszkiem naprawde poprawia humor Słodziak z niej

A co wy wogóle tak ostatnio skromnie piszecie ????

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-03-29 o 10:02
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:05   #2307
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej

Weroniczka dziekuje ciociom za komplementy

ja musze isc dzisiaj do babci zlozyc zyczenia urodzinowe bo tak sie sklada ze w zeszlym tygodniu miala jedna babcia a dzisiaj druga

potem planuje mamie pomoc w porzadkch i jeszcze spacerek zaliczyc z Weronika

jutro ide do fryzjera odswiezyc moja fryz bo cos zaroslam hihih

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:27   #2308
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam poniedziałkowo

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
łaziłam trochę po sklepach z zamiarem kupienia butów i nic nie kupiłam

Kupiłam sobie dżinsy i bluzeczkę z żabotem. Szukałam jeszcze spódniczki i też nic.

malutka
- ładna z ciebie blondi

A co wy wogóle tak ostatnio skromnie piszecie ????
ad. 1 zawsze tak jest, że jak chcesz coś kupić to nic nie ma
ad. 2 pokaż to bluzeczkę z żabotem bo ciekawa
ad. 3
ad. 4 WIOSNA

miłego dzionka
Stary 2010-03-29, 13:06   #2309
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Czeko - udanej wizyty u fryzjera Ja dziś jak zdąże, lub jutro musze już obowiązkowo zarzucić kolorem na włosy bo wyplowiała już taka jestem, że aż straszę

Malutka - postaram się wkleić fotkę

Coś mnie głowa boli, nie umiem się w pracy skupić na niczym
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 13:25   #2310
mooonik
Zakorzenienie

Hej

W domku posprzątane, zostało mi tylko firanki uprać, ale to już bliżej czwartku- u mnie się strasznie kurzy z zewnątrz i jakbym uprała wcześniej to do świąt już by były szare no ale w sumie tyle to mogę zrobić na ostatnia chwilę
W sobotę się spotkałam z kumpelą i powiem Wam, że mimo tych 4 lat co się nie widziałyśmy, nic się nie zmieniła, taka szalona jak była jest nadal, i przede wszystkim wielki świat (właśnie Soffi Lądek = London ) nie zrobił z niej unoszącej się na wyższości panienki Fajnie było, jak za dawnych lat

A w ogóle w tym roku Wielkanoc spędzamy w Krk i zapraszamy rodziców do nas, przyjadą w poniedziałek na cały dzień Menu już mamy ustalone, część zakupów zrobiona, ahhh ale się cieszę, wiecie

Dziewczyny malujecie same włosy w domu?? Co możecie polecić?? Oczywiście wolałabym szampon koloryzujący niż farbę, no chyba że jakaś farba jest na prawdę łagodna ? Ostatnio miałam Castinga ale włosy mi tak leciały(pisałam nawet Wam) że już nie użyję więcej

Malutka śliczne włoski, bardzo ładnie wyglądasz

Dzasta u Ciebie też fajniutka fryzurka szkoda tylko, że lico się nie załapało na zdjęcie

Anusia to ja czekam na karteczki ciekawam co tam natworzyłaś a co do pytania- to albo wiosna albo porządki świąteczne wciągnęły dziewczyny

Czeko21 ale miałaś zabiegany tydzień, a Weroniczka super dziewczynka, a kucyk wymiata zaj..isty jest

Czeko79 ktoś tu chyba mówił, że jest na odwyku butowym hehehe, fajne te jasne butki a kociaki super

Gosia 31 par butów, toż to wcale nie mało

Agunia jak tam "przyjemnozapachowy" kandydat na współpracownika? Z papierkami też tak kiedyś zrobiłam, wkurzało mnie że nic nie mogę znaleźć i sobie posegregowałam do osobnych teczek rachunki, paragony itp, teraz mam porządek i przynajmniej wiem, gdzie mogę podejrzewać, że coś jest

Katarzinko ale miałaś spotkanie z moherem jednak potwierdza się, że ten gatunek to z deka zacofany
a o tej sprawie z nosidełkiem też jakoś nie słyszałam, Soffi dzięki za linka

Izuś jak egzamin? I czekam i buzi dla Ciebie, wiesz za co..

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości