|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Monik no jestem już, jestem. Po pracy i obiadku wyszliśmy na dłuższy spacerek z psiakiem żeby skorzystać z pogody a później oglądaliśmy film, a ja w między czasie rzucałam psu piłeczkę, bo go spacer nie dał rady wymęczyć i zaczepiał
Sofciu to nie była capuccino, ale teraz mogę inką zarzucić jak coś ![]() Kasico kto tam znowu co nabroił? Sprać tej osóbce dupsko?
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta
W koncu dotarlam do domu i wlasnie pochaniam goraca drozdzowe z serem, robiona przez moja tesciowa, a ktora sobie zamrozilam i wlasnie szamie w ramach obiadokolacji. Ale mnie dzis jedna baba z rownowagi probowala wyprowadzic. Mysli ze skoro pracuje w redakcji gazety to takich szaraczkow moze opieprzac bez zadnego ale. Wiec jej grzecznie powiedzialam, ze ma na mnienie krzyczec a po drugie odpowiemy oficjalnie na jej pismo jak ono do nas dotrze (przeciez to chyba logiczne, ze nie mozemy odpowiadac na cos co do nas nie dotarlo ) Wlasnie nastawilam miesko na galarete z kurczaka. a zaraz zrobie sledzie w smietanie. W weekendzior przyjezdza moj brat z dziewczyna wiec trzeba cos dobrego upichcic Kasienko no to widze ze wiele nowych doswiadczen zdobywasz. Ino mig a zalozysz dzialalnosc z dofinansowania UE. Soffi a dziekuje, dziekuje Anulka, 21 piekny wynik, ja w tym roku wysylam ino 11 Pochwal sie co wymodzilas. Widac ze pracowity weekend masz. Ja mam urlop na wielki piatek a potem 8-9 kwiecien. Namowilam mezulka zeby tez wzial wolne 9go po powrocie z delegacji z Hiszpani. ![]() Katarzinko problemy zdrowotne to duze zmartwienie ale zeby wszystko sie poukladaloDzasta podziwiam Was za te baleriny, ja jakos sie nie przekonalam do niech jeszcze. Agus monologi sa the best. ![]() Kinia ale Ci tlumaczenie wyskoczylo... Dobra zmykam do kuchni, musze jeszcze obszyc narzute i kartki wypisac ... Ale zajrze tu jeszcze |
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Soffii to się narobiłaś też dzisiaj jak mróweczka
![]() Kasienko co to za mendy Ci humor spsuły ale masz fajnie na tym kursie, maseczki, masaże, mmmmmyy..... Aguniu my też byli na spacerze a w ogóle dzisiaj Muniek został sam na 8 godz i wszystko w domu zostało na swoim miejscu Daget odwiedzinowy weekend się szykuje za to śledzie w śmietanie uwielbiam
|
#2284 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór!
U nas dzisiaj taka śliczna pogoda, że pół dnia spędziliśmy z Dawidem na spacerku Aniusia jeszcze trochę zostało sałatki owocowej, więc się z Tobą dzielę Kina nie widziałam tej reklamy, muszę się chyba wybrać w te rejony ![]() Katarzinka w takim razie dużo zdrówka dla męża Milibili przykro mi, że tak u Ciebie wyszło z karmieniem małej Izka moja siostra miała wycinanego migdałka, ale osobiście to sama nie wiem I jak tam po wizycie u lekarza, jak się dzisiaj czujesz? Dzasta fajne balerinki, w moim guście Gosia nam się 2012 podobało, więc polecam Sofcia Ty też miałaś niezły dzionek Kasia a któż to doprowadził Cię do takiego stanu?
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2010-03-25 o 23:56 |
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
W końcu piątek ![]() Kina, Anusia, Mooonik, Sofcia, Malutka ![]() Dagetku - a dlaczego się nie przekonałaś do balerinek?? coś mi się wydaje, że Ty bardziej "obcasowa" jesteś, więc w sumie nic dziwnego ![]() Kasienka - głowa do góry... co nas nie zabije to nas wzmocni zazdraszczam tych masaży ![]() byłam wczoraj u fryca i mój bobek jest w końcu króciutki jakieś muszysko mi się po salonach kręci - trza je ubić miłego dnia dziewuszki
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ja dziś się tylko przywitam i pędzę, miłego dnia
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Malutka bardzo ładna fryzurka Dzasta pokazuj raz dwa fryca nowego nam tutaj! Ja dalej nie mam czasu pójść do fryzjera... Więc narazie ze zmian fryca nici. Bo nawet jak biorę już jakiś urlopik, to od razu mam rozplanowane co będę wtedy robić ![]() Miłego dnia
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie !
dzięki za kciuki! na pewno się przydadzą, będę relacjonować przebieg maratonu a teraz opis sytauacji, z której jasno wynika dlaczego kocham moherówy dziś byłyśmy na pobraniu krwi - Agatka super dzielnie to zniosła - jestem z niej dumna ale dalszy ciąg historii czyli powrót to coś na poprawę nastroju wracamy Agata w chuście, obie robimy ach i ochy na piekną wiosnę, a tu nagle jakaś moherowa naskakuje na mnie (skąd ona się w ogóle wzięła ) , że jak mogę tak dziecko krzywdzić, zamiast do wózka wsadzić , no to bez słowa walnęłysmy do niej uśmiech obie i poszłyśmy dalej, to jeszcze moje plecy usłyszały, żem bezczelna gówniara (30letnia gówniara - ale moherówa tego nie wiedziałapięknie nieprawdaż ![]()
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Bąbelki!!! Jestem juz w domku - wczoraj tyle zrobilam ze dzis pewnie sie troche poobijam
Tak dla równowagi ![]() Kasiku daj znac jak bolalo - chce po raz pierwszy potraktowac woskiem moje rece :strach: sie boje strasznie! Katarzinka babka moherowa pewnie tak zareagowala z powodu ostatnio bardzo glosniej sprawy. Matka miala w chuscie kilkudniowe dziecko i zmarlo - o ile sie nie myle z powodu uduszenia. Sprawa miala miejsce w USA. Ale nawet u nas bardzo o tym trabili. Agusia inka tez mi pasuje Dagusia Kuchareczka hihi Takie sledzie bym chetnie zjadla, galaretke tyz Z ta babka Mozna miec pretensje czy rozczenia ale uwazam ze mozna wszystko zalatwic w spokojny sposob ![]() Moonik se se se Bylam w Ladku nei raz - w tym roku nei jedziemy No to grzeczny Muniek Ale obserwuj go i chowaj cenne rzeczy, moja mala miala wyskoki ale ogolnie to byl aniolek ![]() Malutka super frycka ![]() Dzasta fotki fotki ![]() Kinia ![]() Edit: To nie byla chusta tylko nosidelko - zobaczcie material z Faktow: http://www.tvn24.pl/2318513,0,0,1,1,o-matko,wideo.html Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-26 o 13:55 |
|
|
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
a widzisz Sofferku - ja prawie wcale nie oglądam tv to nie wiem
ale Agata była w chuście a nie w torbo- nosidle i jeszcze się uśmiechala od ucha do ucha no i dziś jak najbardziej zezwolone poobijanie się w koncu piatek
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu no to Inka leci.
Ja miałam dzisiaj bardzo ciężki dzień w pracy. Nie dość że mam upierdliwe tłumaczenie z mnóstwem grafiki do zrobienia, to jeszcze szef co chwila mi wciska jakieś ekspresy i ledwo się wyrabiam... a do tego dzisiaj na rekrutację (pisać próbne tłumaczenie) przyszedł koleś, który chyba wylał na siebie pół flakona perfum, i to mocnych jak jasny pieron.... A te osoby co piszą te próbne tłumaczenia siedzą u mnie w pokoju. Normalnie musiałam przestać pracować i wyjść z pokoju (na godzinę) bo nie było czym oddychać mimo otwartego okna ![]() Jak dobrze, że już weekend...
|
#2292 | ||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŁOBUZY Cytat:
![]() Dziękuję soffi...już nie boli nic. Samopoczucie lepsze. Ale jestem umówiona do kardiologa na poniedziałek, robiłam EKG, to na dzień dzisiejszy tyle. W poniedziałek będę wiedzieć więcej. Ale mi dałaś do myślenia... kurcze mam uczelnię teraz...hm może wtorek? Cytat:
![]() Anusiu bardzo mi przyjemnie, ze pytasz... Wizyta u kardiologa w poniedziałek..zobaczymy. ![]() Fajnie wykombinowałaś z aerobikiem. ![]() Cytat:
Dzia. ooo ja też bym pobiegała, ale szybko sie męczę..więc daleko bym nie pobiegła. Cytat:
AH te Twoje baleruiny, a ten kolor co wstawiłaś, to by mi do torby pasował... Cytat:
i szybko umówiłam wizytę. Cytat:
![]() Dziękuję czuję sie lepiej, juz nic nie boli...ale do kardiologa lecę w poniedziałek. kasienko zazdroszcze masażyków. ![]() aguniu współczuje tych pachnideł... moni fajna jesteś wiesz? Musiałam to napisać. Trzymajcie kciuki za mnie w niedzielę. Mam egzamin z socjologii. ![]() Mąz wybył ze znajomym na pogaduchy. Niech mnie ktoś przytuli... ![]() Padam na ryjek...miłego weekendy. |
||||||
|
|
|
#2293 |
|
Wtajemniczenie
|
Izka będę trzymać
no i przytulam
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
cicho szaaa sobotnia ??
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2295 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co ludziom do tego?? no ale jeśli już takie sytuacje występują to Twoje zachowanie było odpowiednie, a Agatulki jeszcze lepsze ![]() może jutro, jak się malne i będę ubrana po ludzku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no własnie o co chodzi?? ![]() zjadłam właśnie obiadek, ziemniaczki z upieczoną rybką a na deser karpatka męża w domu nie ma (szkoli się ), więc trzeba sobie dogodzić
|
|
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie było mnie 2 dni, a tu praktycznie nie miałam co nadrabiać u nas dzisiaj pogoda blee, cały dzień pada ![]() Dzasta pokaż fryzurkę ![]() Aguniu Sofcia Izka , no i oczywiście przytulam mocno
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilkę przelotem w drodze do łóżka .... znów haruję po 12h - weekend spędzam na uczelni i po zajęciach gnam do pracy
![]() Ale moje puszyste szkraby dodają mi siły swoim mruczeniem ..... pocieszam się, że niebawem święta i będę mogła chwilkę odetchnąć ..... tv to już chyba z miesiac nie oglądałam .....A tymczasem żeby nie było marudzenia, że tak mało napisałam wklejam Wam zdjęcia moich maluchów i ostatnie nabytki butoholiczki ..... tylko dwie pary :wstydniś: ..... Całuje Was mocno i slę do każdej moc pozytywnj energii P.S. Jaśniejszy szkrab to PSOTKA a ten ciemniejszy i większy to MIGOTKA
|
|
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Gdzie żeście się podziały?? Czyżby świąteczne porządki Was dopadły?? Zapraszam na herbatkę i karpatkę Czekoladko ładne butki ![]() poniżej zdjęcia moich włosisków
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-03-28 o 10:47 |
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzastuś a żebyś wiedziała, że porządki świąteczne. Wczoraj wysprzątaliśmy mieszkanie na błysk, a potem jeszcze jakby mi było mało to zabrałam się za porządkowanie dokumentów, rachunków, itp. Wnerwiało mnie już to, że ciągle nic znaleźć nie mogłam i musiałam przekopywać szuflady żeby znaleźć jakiś papier. No a teraz jest wszystko pięknie w segregatorach poukładane i uporządkowane
![]() Fryc ładny, tylko czemuś frańco buźki nie pokazała? ![]() Czeko Ty zwolnij w końcu trochę tempo bo tak się nie da długo... A kociaki to cóż, słodziaki nieziemskie! Podwędziłabym z chęcią jednego, ale małż by mnie z nim chyba z domu wygonił, więc możesz spać spokojnie
|
#2300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ślicznie
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie palmowo
widze ze troszku tesknilyscie?? ![]() mialam bardzo napiety tydzien.....a to na urodziny a to na zakupy i jeszcze porzadki a ze pogoda byla to na spacer musialam mala wyciagnac![]() oczywiscie podczytywalam was ale jakos nie mialam weny pisac-wybaczcie ![]() i jeszcze mnie buty otarly a tak wiosennie to Wercia przesyla usmieszek dla ciotek
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
o matulu jakie fotki cudne
Wercia po prostu przekochana Dżasti- sliczna fryzurka kochana Malutka- pasemeczka super!!! bardzo ladnie wygladasz ![]() Czeko- butyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy a kociaki za te trepy Cię utłuke!! ja tez kce!! skąd te wezowe? i ściagnij do nich te rajty ![]() no dopsz to tak na szybko! niby czas mam ale węszę na butowym, bo dzis przez długie spanie przepuscilam 3 zamowienia na buty o ktorych marzę dzieki za slowa otuchy nie bede sie rozpisywac, po prostu zostalam postawiona w bardzo niefajnej sytuacji... na szczescie juz jest cisza... na kursie fantastycznie ![]() bardzo jestem zadowolona nie wiem co Wam pisalam co juz robilysmy... byly demakijaze, masaze twarzy, maski roznego typu, w piatek maski algowe robilismy, henne brwi i rzes, regulacje brwi i zostala nam w sumie depilacja woskiem mamy zapuszczac włosie teraz od pon mamy zajecia z psychologiem a pozniej zaczniemy paznokcie- zel i akryl. nastepnie bedzie fryzjerstwo to tak pokrótce ![]() kupilismy w piatek tv ![]() masakra! 40 calowy Samsung! Lukasz oszalał!!! jak go rozpakowalismy w domu kazalam mu go zawozic z powrotem- taki wielki hehehehhee ale juz sie przyzwyczailam tylko zajmuje nam pol pokoju ![]() dzis 9 a zarazem ostatni dzien 1 tury diety- praktycznie bez grzechow ![]() czuje sie swietnie!! nadal nie nabylam wagi wazylam sie za to wczoraj u kolezanki i to juz po posilku i okolo 1,5 kg mi spadło- a jeszcze bylam przed okresem- bo dzis dostalam. przyznam szczerze, ze czuje jakby spadlo nieco wiecej... jestem mega szczesliwa jutro zrobie 1 dzien luzu- w sensie normalnego jedzenia bez szalenstw, słodyczy itp. i od wtorku zaczne od nowa pędzę do kibelka i ide warowac na butowym ![]() buziaki kochane moje, milej i slonecznej niedzieli Wam zycze
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-28 o 16:49 |
|
|
|
#2303 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski! Koniec niedzieli = koniec 4 dniowego urlopu
Okna pomyte w domu posprzątane więc wracam do pracy![]() katarzynko niech żyją moherowe babcie!!! czeko fajne te Twoje buciory czeko druga:) malutka rośnie aż miło patrzeć ![]() olewam olewam, chociaż nie zawsze się da ![]() tak jak dziewczyny wczeSniej napisały odnośnie moich współpracowników tak ja teraz napiszę Tobie: OLEJ! Fajnie Ci z tym kursem, możesz sobie za free różne takie zabiegi robić a do tego jeszcze sama się tego nauczysz. Masaże twarzy uwielbiam no tak wiosna idzie a z nią zmiany ![]() Cytat:
Cytat:
też słabo biegam, na bieżni jest jeszcze ok, ale w terenie...słabizna, ale co tam, mam zamiar sprobować ile wytrzymam tyle wytrzymam. OMG ale Ty masz dużo włosów, też bym tak chciała (ps. nie wiem czy Ci już tego kiedyś nie młówiłam )Cytat:
Ps. Policzyłam z grubsza buty, wyszło mi 31 par takich w których chodzę. Do czeko czy kasieńki mi daleko |
|||
|
|
|
#2304 | |
|
Wtajemniczenie
|
mały śmieszek ma boską kiteczkę
Cytat:
ad. 2 dla Ciebie, a jakąś specjalną dietkę stosujesz?
|
|
#2305 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poniedziałkowo (jak ja nienawidzę poniedziałków
Kasienko powtarzam się, no ale nie mogę się powstrzymać zajefajny masz ten kurs za wytrzymanie z dietką, nic dziwnego że waga jeszcze Ci nie spadła, bo do tego trzeba czasu, a czujesz się lżejsza, bo oczyściłaś sobie jelitka, to też dużo daje z tą moją ślicznością to chyba trochę przesadziłaś TV 40 calowy to istne szaleństwo Gosiu chyba już kiedyś mi to mówiłaś taka ludzka natura - jeden ma nadmiar a drugi niedosyt ![]() Czeko21 Twoja córcia jest przesłodka Aguniu robiłam też zdjęcia pyszczka, ale na żadnym dobrze nie wyszłam, więc obyło się bez mego lica Malutka
|
|
#2306 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Skarby
![]() Tak wchłonęłam na urlopie i weekendzie że nie miałam czasu zajrzeć łaziłam trochę po sklepach z zamiarem kupienia butów i nic nie kupiłam A wczoraj mieliśmy gości - moja naj przyjaciółka z mężem wpadła do nas. Ostatnio się widzieliśmy niby miesiąc temu, a ona jest w 20 tyg. ciąży i przez ten miesiąc już jej taki brzuszek urósł - masakra, miesiąc temu nic nie miała jeszcze ![]() mooonik - porobiłam fotki moich karteczek świątecznych, może w domu uda mi się wrzucić fotki ![]() kasieńka - ale intensywny ten kurs macie, tyle nowych rzeczy na raz a wy wszystko zawsze ćwiczycie każda na sobie? A na zajęciach z psychologiem o czym będziecie debatować? Miło czytać że jesteś taka szczęśliwa i uśmiechnięta ![]() dagunia - jak tam weekendzior - udała się wizyta brata ? Ja przesadziłam w tym roku z ilością kartek, muszę ograniczyć ich ilość chyba następnym razem ![]() malutka - ładna z ciebie blondi dzasta twoja fryz też super ![]() katarzinka - to komplmencior dostałaś od moherówy ![]() izulek - jak egzamin z socjologii ? czeko79 - jakie przesłodkie te twoje tygrysy czeko21 - Wercia swym uśmieszkiem naprawde poprawia humor A co wy wogóle tak ostatnio skromnie piszecie ???? Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-29 o 10:02 |
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Weroniczka dziekuje ciociom za komplementy ![]() ja musze isc dzisiaj do babci zlozyc zyczenia urodzinowe bo tak sie sklada ze w zeszlym tygodniu miala jedna babcia a dzisiaj druga ![]() potem planuje mamie pomoc w porzadkch i jeszcze spacerek zaliczyc z Weronika ![]() jutro ide do fryzjera odswiezyc moja fryz bo cos zaroslam hihih
|
#2308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poniedziałkowo
Cytat:
ad. 2 pokaż to bluzeczkę z żabotem bo ciekawa ![]() ad. 3 ad. 4 WIOSNA miłego dzionka
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko - udanej wizyty u fryzjera
Ja dziś jak zdąże, lub jutro musze już obowiązkowo zarzucić kolorem na włosy bo wyplowiała już taka jestem, że aż straszę ![]() Malutka - postaram się wkleić fotkę Coś mnie głowa boli, nie umiem się w pracy skupić na niczym
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W domku posprzątane, zostało mi tylko firanki uprać, ale to już bliżej czwartku- u mnie się strasznie kurzy z zewnątrz i jakbym uprała wcześniej to do świąt już by były szare W sobotę się spotkałam z kumpelą i powiem Wam, że mimo tych 4 lat co się nie widziałyśmy, nic się nie zmieniła, taka szalona jak była jest nadal, i przede wszystkim wielki świat (właśnie Soffi Lądek = London ) nie zrobił z niej unoszącej się na wyższości panienki Fajnie było, jak za dawnych lat ![]() A w ogóle w tym roku Wielkanoc spędzamy w Krk i zapraszamy rodziców do nas, przyjadą w poniedziałek na cały dzień Menu już mamy ustalone, część zakupów zrobiona, ahhh ale się cieszę, wiecie ![]() Dziewczyny malujecie same włosy w domu?? Co możecie polecić?? Oczywiście wolałabym szampon koloryzujący niż farbę, no chyba że jakaś farba jest na prawdę łagodna ? Ostatnio miałam Castinga ale włosy mi tak leciały(pisałam nawet Wam) że już nie użyję więcej ![]() Malutka śliczne włoski, bardzo ładnie wyglądasz Dzasta u Ciebie też fajniutka fryzurka Anusia to ja czekam na karteczki ciekawam co tam natworzyłaś a co do pytania- to albo wiosna albo porządki świąteczne wciągnęły dziewczyny ![]() Czeko21 ale miałaś zabiegany tydzień, a Weroniczka super dziewczynka, a kucyk wymiata zaj..isty jest ![]() Czeko79 ktoś tu chyba mówił, że jest na odwyku butowym hehehe, fajne te jasne butki ![]() Gosia 31 par butów, toż to wcale nie mało ![]() Agunia jak tam "przyjemnozapachowy" kandydat na współpracownika? Z papierkami też tak kiedyś zrobiłam, wkurzało mnie że nic nie mogę znaleźć i sobie posegregowałam do osobnych teczek rachunki, paragony itp, teraz mam porządek i przynajmniej wiem, gdzie mogę podejrzewać, że coś jest ![]() Katarzinko ale miałaś spotkanie z moherem ![]() a o tej sprawie z nosidełkiem też jakoś nie słyszałam, Soffi dzięki za linka Izuś jak egzamin? I czekam i buzi dla Ciebie, wiesz za co..
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

a zaraz zrobie sledzie w smietanie. W weekendzior przyjezdza moj brat z dziewczyna wiec trzeba cos dobrego upichcic
zeby wszystko sie poukladalo
hand-made: urodzinowo na 40tkę

I jak tam po wizycie u lekarza, jak się dzisiaj czujesz? 

hihi Takie sledzie bym chetnie zjadla, galaretke tyz
Mozna miec pretensje czy rozczenia ale uwazam ze mozna wszystko zalatwic w spokojny sposob 

a na deser karpatka