![]() |
#2281 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i co do fryzjera-mam nadzieje ze nie.dziewczyny zaczely o tym mowic, i ja sie zastanawialm czy tylko ja przypadkiem nie mam tego zarezwerwowane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Przyczajenie
|
po jakim czasie od zrobienia makijazu permanetnego brwi mozna isc na solarium?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Raczkowanie
|
Chyba Ci się wątki pomyliły...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj zjadłam 3/4 pączka bo tylko tyle mi zostawili
![]() stan na dziś: 1 sala 0 zespołów 0 sukienek 0 wszystkiego 100000 kłótni ![]() w następnym tygodniu jadę na zakupy pod wawe do maximusa.. podobno jakieś butiki czy coś z sukniami są tam też to chociaż może coś ciekawego znajdę a jak nic mi się nie spodoba to już chyba jakieś fatum ślubne będzie ![]() ogólnie to w każdym mieście powinna być min jedna poradnia psychiatryczna tylko dla panien młodych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
Zdałam,zdałam!!!!
![]() ![]() ![]() Ufff... teraz już moge w pełni oddać się weselnym rozmyślaniom ![]() A co u Was,drogie Panie?? ![]()
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Rozeznanie
|
anus19 gratuluje
![]()
![]() |
#2290 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się wyżyję artystycznie podczas robienia albumów dla rodziców i chyba wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() A ta dieta podoba mi się o tyle że po prostu mam wyznaczone produkty w danej fazie które można jesc bez ograniczeń. Nie muszę wyznaczać godzin jedzenia, ważyć produktów czy liczyć kalorii (czego nienawidzę!) ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A salę macie z wyżywieniem? Bo my niby tak, ale nie mam w cenie ciast, paczek dla gości, tortu i owoców.... ale to sie wszystko załatwi ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to mi się teraz nudzi :P Na szukanie sukienki jeszcze za wcześnie jak dla mnie, na szukanie wystroju mieszkania też... ehhh... chyba się muszę skupić na innych rzeczach i na chwilę odłozyć rozmyślania o ślubie, szczególnie, że dzisiaj mi się znowu śniły ślubne koszmary!!! ![]() ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-02-13 o 12:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Wtajemniczenie
|
no ja wolałabym dj-a ale moi rodzice jak zawsze na wszystko co powiem dają wielkie "NIE"
co do sali to mamy z prawie wszystkim.. tort też..i ciasta sami musimy dostarczyć napoje alkohol i ciasto jeśli chcemy je rozdawać gościom.. bo tego co oni robią może nie starczyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
a co na to twój tż? ja rozumiem, ze pewnie płacą rodzice, no ale mimo wszystko, to wasz ślub :/ moi rodzice ani tż nie wtrącają się w nic, abyśmy nie robili nic głupiego ale utwierdzaja nas w naszych wyborach. Chyba twoi rodzice mieli już swój dzień!
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() - salę - zespół + dj'a - kościół - fotografa Teraz chciałabym zająć się zaproszeniami, bo mamy dużo osób z zagranicy.. No i powoli chciałabym się rozglądnąć za suknią.. W związku z tym mam pytania czy na tym etapie nie zapomnieliśmy o niczym? |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Ja się całkowicie zgadzam z bianeczką, w koncu swoje wesele już mieli, prawda? Chyba że nie było ono ich wysnionym i najwspanialszym dniem i teraz na waszym weselu chcą spełniać swoje marzenia...
![]() A poza tym, bądźmy rozsądni...skoro jest połowa lutego a Wy naprawdę nie możecie znaleźć fajnej orkiestry, to chyba lepiej mieć zaklepanego DJ'a niż nie mieć nic.... ewentualnie w miedzyczasie możecie szukać orkiestry, najwyżej stracicie zaliczkę u DJa. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() I nie wiem czym tu się stresować, jeszcze mnóstwo czasu (7,5 miesiaca) !!! ![]() Najwazniejsze rzeczy macie załatwione, teraz tylko spokojnie pozałatwiać zaproszenia, nauki, ubrania...sukienkę mozesz zamówić nawet maju i też zdążą ją uszyc ![]() Mam tylko pytanko, po co Wam i zespół i DJ? ![]() No i zyczę wszystkim październikowym PM udanych Walentynek ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-02-14 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w zespole jest dj, który w przerwach zespołu będzie grać no i jeżeli impreze przeciagnelaby sie do bardzo późnych godzin rannych no to on też zostanie z nami do końca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i też zupełnie nie wiem czym się już teraz stresujesz ![]() a co do zespołu i dj to dla mnie takie połączenie jest zbędne, bo po to są przerwy w graniu zespołu, żeby sobie goście odpoczęli i mogli chwilę pogadać bez głośnego grania nad uchem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
Hej! Dziewczyny,dzieki za kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam wczoraj na zakupach i przy okazji wstąpiliśmy do Jubilera zobaczyć na obrączki-ceny niektórych mnie zwaliły z nóg. A myślałam,że chociaż do 1200zł sie wyrobimy a tu nie bardzo ![]()
Do 9 października coraz bliżej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anus19 Czas edycji: 2010-02-14 o 11:35 Powód: literówki :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mamy osobną salę, poza tym już byłam na weselu, gdzie oni grali a bylo naprawdę super. Mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no jak my patrzelismy na obraczki to ceny sie wachaja miedzy 1200-1500zł, są oczywiscie i drozsze... dziewczyny,jak tam nastroje po walentynkach? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy mnie umie wszystko powiedzieć a przy rodzicach siedzi cicho jakby mial z 15 lat ![]() a co do rodziców... to ja to wiem..i reszta świata też że to nasz dzień... jednak moi twierdzą że wesele to dla gości się robi ![]() taka karma ![]() pociesza mnie jedynie fakt że w październiku się wyprowadze na stałe juppi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Musicie się trochę postawić rodzicom ale oboje ![]() ![]() No a tak w ogóle to byliśmy wczoraj na targach slubnych w Katowicach. Zgadnijcie kto prowadził? No jasne, że nasz ukochany Krzysio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i przymierzyliśmy te obrączki i już na pewno wiemy, że taki model. Oto one ![]() Edit: Aaa no i jeszcze jeden plus targów. Spotkałam się z kuzynkami, z którymi się nie widziałam chyba ze 2 lata. Jedna jest fotografem a druga biżuterię robi i miały własne stoisko ![]() ![]() Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-15 o 11:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
beaciunia było pójśc do konkursu do Krzyśka
![]() ![]() a tam nie ma co rozpaczać, że mogliście mieć lepszy zespół i fotografa, zawsze może być lepiej, a też nie zawsze to co zobaczy się na targach pokrywa się z rzeczywistością, bo wiadomo, że na targach to chce się pokazać z najlepszej strony ![]() ![]() Fajne obrączki, my też chcemy takie albo podobne, tylko, że my będziemy robić z własnego złota, a konkretnie teściowej ![]() I witam nową PMkę z mojego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Raczkowanie
|
No kurcze za daleko staliśmy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do cen to my już na targach w Bielsku przekonalismy się że ceny różnią się MASAKRYCZNIE! Na stoisku firmy, tkóra specjalizuje się w obrączkach i chwali się, że mają ponad 300 wzorów troche spodobał nam się jeden wzór (ale zachwyceni nie byliśmy) i pani nam obliczyła, że te oto obrączki kosztują 4200zł ![]() A na innym stoisku gdzie bardzo bardzo spodobały się nam jedne cena wynosiła już tylko 900zł za parę! Także różnice nieziemskie... ![]() Także jak widać, chyba najrozsądniej bedzie się wydać do jakiś "zwykłych" i małych jubilerów gdzie nie płaci się za firmę ![]() A widzę, że Kszys robi niesamowitą karierę ![]()
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
Witam po przerwie, jak tam wszystkie walentynki
![]() ![]() ![]() ![]() u nas od wczoraj pada, dopadl mnie straszny len, nic mi sie nie chce robic, i ponoc ma byc tak az do soboty ![]() ![]() Co do naszych przygotowan slubnych to ciagle wojuje z zaproszeniami szukam jakiegos ciekawego malo oklepanego tekstu i fajnej czcionki ale slabo mi cos idzie moze pomozecie. A i od niedzieli idziemy na kurs przedmalzenski, tylko jeszcze nie wiem czy protokol podpisywac tutaj czy w polsce musze to ustalic z moim ksiedzem parafilnym. Tak wiec jedna rzecz mniej bedzie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() obraczki tez podobaja mi sie takie jak pokazalas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajnie ze idziecie juz na kurs,bedzicie mieli z glowy ![]() tak a propo's obraczek.smieje sie z tz zeby ksiadz na mszy sie nie pomylil,bo ja niestety nie mam za "zgrabnych" paluszkow,a tz ma w sumie malutkie, bk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Rozeznanie
|
beaciunia widzę, że nie tylko mnie zdenerwowała ta reklama
![]() kata_g fajnie wam, że już zaczynacie nauki. my musimy czekać do końca kwietnia, bo dopiero wtedy u Tż nauki będą ![]() a z tymi obrączkami to faktycznie, że ceny są różne... my jakoś nie mogliśmy się zna żadne zdecydować, bo nic nas tak naprawdę nie zauroczyło i dlatego odłożyliśmy ten zakup na okolice sierpnia-września... no chyba, że nam się coś odmieni ![]() co prawda jedne były nawet ok, na necie kosztowały w granicach 1500 zł a u Jubilera, gdzie mają te same wzory babka nam policzyła, że kosztowałyby ok 2000 zł ![]()
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
ta reklama jest dozwolona przez Wizaż, dzewczyny mam pytanie, co mysliccie o limuzynie?? strasznie podoba mi sie jazda limuzyna do slubu, ale niektorzy uwazaja ze to juz przezytek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.