|
|
#2281 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
dla mnie najlepsza dieta to taka,ktora sama sobie uloze hi hi i czasem sie udaje cosik zgubic... ![]() no i co do fryzjera-mam nadzieje ze nie.dziewczyny zaczely o tym mowic, i ja sie zastanawialm czy tylko ja przypadkiem nie mam tego zarezwerwowane ufff,ale dobrze ze nie ![]() Cytat:
pochwal sie po egz jak Ci poszlo![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym jest bardzo proste do zrobienia. Kartka A4 zlożona na 3 i to przewiązane kokardką. Z drukiem też sobie poradzę Znalazłam dużo fajnych ozdobnych czcionek nawet
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Przyczajenie
|
po jakim czasie od zrobienia makijazu permanetnego brwi mozna isc na solarium?
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
Chyba Ci się wątki pomyliły...
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj zjadłam 3/4 pączka bo tylko tyle mi zostawili
![]() stan na dziś: 1 sala 0 zespołów 0 sukienek 0 wszystkiego 100000 kłótni taki mały edit..w następnym tygodniu jadę na zakupy pod wawe do maximusa.. podobno jakieś butiki czy coś z sukniami są tam też to chociaż może coś ciekawego znajdę a jak nic mi się nie spodoba to już chyba jakieś fatum ślubne będzie ogólnie to w każdym mieście powinna być min jedna poradnia psychiatryczna tylko dla panien młodych bo się wykończyć można
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Zdałam,zdałam!!!!
Ufff... teraz już moge w pełni oddać się weselnym rozmyślaniom Dzis,po skonczonym egzaminie miłam ochotę pójśc do salonu sukien ślubnych ale jakoś brakło mi odwagi.. Chyba musze zebrać sie w sobie ;D A co u Was,drogie Panie??
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2289 |
|
Rozeznanie
|
anus19 gratuluje
|
|
#2290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kuzyn miał takie ręcznie robione i były naprawdę śliczne Ja się wyżyję artystycznie podczas robienia albumów dla rodziców i chyba wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
A ta dieta podoba mi się o tyle że po prostu mam wyznaczone produkty w danej fazie które można jesc bez ograniczeń. Nie muszę wyznaczać godzin jedzenia, ważyć produktów czy liczyć kalorii (czego nienawidzę!) ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
jeszcze nie amsz zespołu a już szukasz sukienki a nie mysłałaś o jakimś DJu???? moze łatwiej znaleźc fajnego DJa niż orkiestrę? ![]() A salę macie z wyżywieniem? Bo my niby tak, ale nie mam w cenie ciast, paczek dla gości, tortu i owoców.... ale to sie wszystko załatwi ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() A tak w ogóle to mi się teraz nudzi :P Na szukanie sukienki jeszcze za wcześnie jak dla mnie, na szukanie wystroju mieszkania też... ehhh... chyba się muszę skupić na innych rzeczach i na chwilę odłozyć rozmyślania o ślubie, szczególnie, że dzisiaj mi się znowu śniły ślubne koszmary!!! chyba ze 3 sny o ślubie mialam dzisiejszej nocy masakra....
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-02-13 o 13:49 |
||||
|
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja wolałabym dj-a ale moi rodzice jak zawsze na wszystko co powiem dają wielkie "NIE"
co do sali to mamy z prawie wszystkim.. tort też..i ciasta sami musimy dostarczyć napoje alkohol i ciasto jeśli chcemy je rozdawać gościom.. bo tego co oni robią może nie starczyć |
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
a co na to twój tż? ja rozumiem, ze pewnie płacą rodzice, no ale mimo wszystko, to wasz ślub :/ moi rodzice ani tż nie wtrącają się w nic, abyśmy nie robili nic głupiego ale utwierdzaja nas w naszych wyborach. Chyba twoi rodzice mieli już swój dzień!
|
|
#2293 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Mogę się przyłączyć? Piszę tutaj gdyż my mamy ślub 02.10.2010.. a już powoli odczuwam stres związany przygotowaniami (a właściwie ich brakiem). Póki co mamy:- salę - zespół + dj'a - kościół - fotografa Teraz chciałabym zająć się zaproszeniami, bo mamy dużo osób z zagranicy.. No i powoli chciałabym się rozglądnąć za suknią.. W związku z tym mam pytania czy na tym etapie nie zapomnieliśmy o niczym? |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się całkowicie zgadzam z bianeczką, w koncu swoje wesele już mieli, prawda? Chyba że nie było ono ich wysnionym i najwspanialszym dniem i teraz na waszym weselu chcą spełniać swoje marzenia...
![]() A poza tym, bądźmy rozsądni...skoro jest połowa lutego a Wy naprawdę nie możecie znaleźć fajnej orkiestry, to chyba lepiej mieć zaklepanego DJ'a niż nie mieć nic.... ewentualnie w miedzyczasie możecie szukać orkiestry, najwyżej stracicie zaliczkę u DJa. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Fajnie, że kolejna PM z 2. października ![]() I nie wiem czym tu się stresować, jeszcze mnóstwo czasu (7,5 miesiaca) !!! Najwazniejsze rzeczy macie załatwione, teraz tylko spokojnie pozałatwiać zaproszenia, nauki, ubrania...sukienkę mozesz zamówić nawet maju i też zdążą ją uszyc Mam tylko pytanko, po co Wam i zespół i DJ? ![]() No i zyczę wszystkim październikowym PM udanych Walentynek
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-02-14 o 09:36 |
|
|
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w zespole jest dj, który w przerwach zespołu będzie grać no i jeżeli impreze przeciagnelaby sie do bardzo późnych godzin rannych no to on też zostanie z nami do końca
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i też zupełnie nie wiem czym się już teraz stresujesz ![]() a co do zespołu i dj to dla mnie takie połączenie jest zbędne, bo po to są przerwy w graniu zespołu, żeby sobie goście odpoczęli i mogli chwilę pogadać bez głośnego grania nad uchem no chyba, że u ciebie w regionie tak sie robi na weselach albo macie osobne sale: jedną do jedzenia a drugą do tańczenia to takie połączenie może się sprawdzić.
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Dziewczyny,dzieki za kciuki
-udało sie! Egzamin poprawkowy zdany Dzis walentynki. Ide zaraz na obiad bo przyjeżdża TZ i takie to bedzie spedzanie swieta zakochanych. Chwile razem a potem TZ do pracy na nocna zmiane ![]() Byłam wczoraj na zakupach i przy okazji wstąpiliśmy do Jubilera zobaczyć na obrączki-ceny niektórych mnie zwaliły z nóg. A myślałam,że chociaż do 1200zł sie wyrobimy a tu nie bardzo Najprostsze obrączki,bez udziwnień kosztuja ok.1000zł a ja nie chce takich jak ma każdy więc jeśli namówie TZta to cena naszych obrączek wyniesie nas 1550 zł. Dużo. I kurcze nie wiem,z czego zrezygnować,żeby dołożyć kasy na wymarzone obrączki.. :P
Do 9 października coraz bliżej... Edytowane przez anus19 Czas edycji: 2010-02-14 o 12:35 Powód: literówki :P |
|
|
|
#2298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mamy osobną salę, poza tym już byłam na weselu, gdzie oni grali a bylo naprawdę super. Mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie... |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2300 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zgadzam sie z dziewczynami, ze nie potrzebnie juz czujesz stres bo w koncu jeszcze sporo czasu ![]() Cytat:
![]() zdolnia cha no jak my patrzelismy na obraczki to ceny sie wachaja miedzy 1200-1500zł, są oczywiscie i drozsze... dziewczyny,jak tam nastroje po walentynkach?
|
||
|
|
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy mnie umie wszystko powiedzieć a przy rodzicach siedzi cicho jakby mial z 15 lat wnerwia mnie tyma co do rodziców... to ja to wiem..i reszta świata też że to nasz dzień... jednak moi twierdzą że wesele to dla gości się robi taka karma ![]() pociesza mnie jedynie fakt że w październiku się wyprowadze na stałe juppi |
|
|
|
|
#2302 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że na tym etapie, czyli 7,5 miesiąca przed ślubem macie wszystko załatwione co trzeba ![]() Cytat:
Co do cen obrączek to niestety. Czasem ceny są naprawdę masakryczne. Wczoraj oglądaliśmy (i przymierzyliśmy po raz pierwszy jakiekolwiek obrączki ) z apartu. Przepiękne są a na palcu cudo Zakochałam się w tym modelu ale cena niestety zbyt duża- 2500 zł. Trzeba będzie gdzie indziej poszukać tego modelu, albo zrobić sobie u zlotnika wg tego wzoru ![]() Cytat:
Musicie się trochę postawić rodzicom ale oboje Szturchnij trochę tego swojego TŻ-ta i niech się też odezwie ![]() No a tak w ogóle to byliśmy wczoraj na targach slubnych w Katowicach. Zgadnijcie kto prowadził? No jasne, że nasz ukochany Krzysio Szał pał ogólnie Dostaliśmy reklamówkę makulatury Najwięcej to fotografów było. Jeeeeezu aż się zaczęłam załamywać, że nasz jest słaby. No, ale nie wchodzę na strony z ulotek, bo się załamię jeszcze No i przymierzyliśmy te obrączki i już na pewno wiemy, że taki model. Oto one ![]() Edit: Aaa no i jeszcze jeden plus targów. Spotkałam się z kuzynkami, z którymi się nie widziałam chyba ze 2 lata. Jedna jest fotografem a druga biżuterię robi i miały własne stoisko No i dogadałam się z jedną, że mi biżuterię zaprojektuje i zrobi Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-15 o 12:11 |
|||
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
beaciunia było pójśc do konkursu do Krzyśka
![]() a tam nie ma co rozpaczać, że mogliście mieć lepszy zespół i fotografa, zawsze może być lepiej, a też nie zawsze to co zobaczy się na targach pokrywa się z rzeczywistością, bo wiadomo, że na targach to chce się pokazać z najlepszej strony ja tam o tym nie myślę, że mogliśmy wybrać lepiej ![]() Fajne obrączki, my też chcemy takie albo podobne, tylko, że my będziemy robić z własnego złota, a konkretnie teściowej ![]() I witam nową PMkę z mojego dnia
|
|
|
|
#2304 | |
|
Raczkowanie
|
No kurcze za daleko staliśmy
I nas nie wybrał Cytat:
No, ale co do naszego zespołu to nie byliśmy przekonani od samego początku. No, ale jako, że ślub bierzemy w świętokrzyskim a tu są same wiejskie zespoły to ten był chyba najlepszy z nich. No, ale i tak się wahamy, bo nasz zespól gra z podkładów... No a wczoraj jak usłyszałam jak zespoły grają na żywo- z perkusją itd. to mam ochotę się |
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do cen to my już na targach w Bielsku przekonalismy się że ceny różnią się MASAKRYCZNIE! Na stoisku firmy, tkóra specjalizuje się w obrączkach i chwali się, że mają ponad 300 wzorów troche spodobał nam się jeden wzór (ale zachwyceni nie byliśmy) i pani nam obliczyła, że te oto obrączki kosztują 4200zł a nawet żadnego kamyka czy diamencika w nich nie było!!!! A na innym stoisku gdzie bardzo bardzo spodobały się nam jedne cena wynosiła już tylko 900zł za parę! Także różnice nieziemskie... Apart i Yes mają mniej wiecej takie same ceny czyli (średnio) za proste obrączki trzeba dać 1500-2500zł.Także jak widać, chyba najrozsądniej bedzie się wydać do jakiś "zwykłych" i małych jubilerów gdzie nie płaci się za firmę ![]() A widzę, że Kszys robi niesamowitą karierę
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Witam po przerwie, jak tam wszystkie walentynki
u nas od wczoraj pada, dopadl mnie straszny len, nic mi sie nie chce robic, i ponoc ma byc tak az do soboty ![]() Co do naszych przygotowan slubnych to ciagle wojuje z zaproszeniami szukam jakiegos ciekawego malo oklepanego tekstu i fajnej czcionki ale slabo mi cos idzie moze pomozecie. A i od niedzieli idziemy na kurs przedmalzenski, tylko jeszcze nie wiem czy protokol podpisywac tutaj czy w polsce musze to ustalic z moim ksiedzem parafilnym. Tak wiec jedna rzecz mniej bedzie ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#2307 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u nas na targach tez najwiecej bylo fotografow. ja czego jedynie zalowalam to tego,ze bylo wielu super innych fotografow, ktorzy prezentowali piekne zdjecia za znacznie nizsza cene.a nasz...ehh.ale teraz nie ma co.wazne zeby były cudne fotki![]() obraczki tez podobaja mi sie takie jak pokazalas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() koniec sesji,mialam sie zabrac za pisanie pracy mgr a taaaaakkk mi sie nie chce nie zaczelam jeszcze nic...(do kolejnego rozdz.) powoli myslami jestem gdzie indziej (Egiptfajnie ze idziecie juz na kurs,bedzicie mieli z glowy ![]() tak a propo's obraczek.smieje sie z tz zeby ksiadz na mszy sie nie pomylil,bo ja niestety nie mam za "zgrabnych" paluszkow,a tz ma w sumie malutkie, bk ja mam kosciste paluszki ) i chyba zalamie sie jak beda problemy z zalozeniem obraczki w kosciele![]() |
|||
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
beaciunia widzę, że nie tylko mnie zdenerwowała ta reklama
![]() kata_g fajnie wam, że już zaczynacie nauki. my musimy czekać do końca kwietnia, bo dopiero wtedy u Tż nauki będą ![]() a z tymi obrączkami to faktycznie, że ceny są różne... my jakoś nie mogliśmy się zna żadne zdecydować, bo nic nas tak naprawdę nie zauroczyło i dlatego odłożyliśmy ten zakup na okolice sierpnia-września... no chyba, że nam się coś odmieni ![]() co prawda jedne były nawet ok, na necie kosztowały w granicach 1500 zł a u Jubilera, gdzie mają te same wzory babka nam policzyła, że kosztowałyby ok 2000 zł
|
|
#2310 |
|
Rozeznanie
|
ta reklama jest dozwolona przez Wizaż, dzewczyny mam pytanie, co mysliccie o limuzynie?? strasznie podoba mi sie jazda limuzyna do slubu, ale niektorzy uwazaja ze to juz przezytek...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

dla mnie najlepsza dieta to taka,ktora sama sobie uloze hi hi 

chyba się nie doczekam 

-udało sie!