|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Dziewczyny wlasnie wpadlam w szok. Ex napisal do mnie smsa zebym nie byla na niego zla, ale chcialby tego sylwestra spedzic we dwoje tylko ze mna. Wiem ze mial juz plany ze znajomymi bo bylam przy tym jak ustalali. Ale woli byc przy mnie...
![]()
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
który ex? ![]()
![]() |
#2283 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ech, strasznie mnie to już frustruje..bo tak jest prawie od roku. Na początku w ogóle mieszkał u mnie i ja płaciłam wszystko, potem się wyprowadziliśmy więc musiał zacząć płacić połowę. Ale wciąż muszę mu pożyczać pieniądze i za wszystko płacić..Najbardziej mnie denerwuje jak mnie wyciąga na piwo ze znajomymi czy do kina, ale sam zupełnie nie ma pieniędzy, więc to ja za wszystko będę musiała płacić. : | Ale mój się przynajmniej stara trochę - w tej swojej pracy w Orange cośtam zarabia, i teraz w końcu wziął się za odświeżanie swoich wiadomości informatycznych/programowania, żeby się za to wziąć i poszukać czegoś lepiej płatnego. Nie zmienia to faktu, że czasem jestem na niego strasznie wściekła z tego powodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
A do mnie jakis koles zaczal dzisiaj pisac hyhh nie wiem, czy TZ-towi cos powiedziecie(wiecie, zeby troche zazdrosny byl
![]() ![]() Ja sie juz zegnam zwami, jutro wyjezdzam, wiec wroce do was juz w Nowym Roku ![]() Bawcie sie dobrze na sylwka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jutro pójdę na kilka minut, bo akurat będę w mieście. a ty kamila gdzie sylwka spędzasz, że się tak przygotowujesz namiętnie? ![]() u nas cudownie. leżeliśmy wpatrzeni sobie prosto w oczy, w tle Lombard - Przeżyj to sam ![]() z tego wszystkiego TŻ zapomniał telefonu i przed chwilą się wracał ![]() tylko wiecie co.. zauważyłam, że on chyba wyłącza telefon jak do mnie przychodzi. i nie wiem czy dlatego bym nie pytała kto dzwoni/pisze, czy dlatego żebyśmy mieli święty spokój. obawiam się, że to pierwsze. ale przecież tylko czasem go pytam kto pisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
nie szukam, tylko tak się zastanawiam.
nie chcę by on stosował jakieś środki zapobiegawcze przeciwko mojej zazdrości ![]() w ogóle tak sobie przypomniałam jaka menda ze mnie kiedyś była, to aż dziw bierze, że TŻ nadal ze mną jest. byliśmy razem od miesiąca, kiedy ochrzaniłam go bo poszedł z "przyjaciółką" na piwo. potem się czepiałam, bo codziennie gadali na gg. zerwał z nią kontakt. i tak ukrócił kontakt z większością bliższych koleżanek. ja się zmieniłam, ale on się przyzwyczaił do tego i chyba nawet uważa, że tak jest dobrze, że wcześniej sobie pozwalał na zbyt wiele prawiąc koleżankom komplementy w komentarzach na nk i tak dalej.. okropna byłam robiąc mu awantury o kontakty z koleżankami. boję się, że już zawsze będzie miał w głowie obraz takiej chorej zazdrośnicy. nawet jak zapewniam, że już taka nie jestem, to stres go bierze jak dostanie jakiegoś smsa, ukrywa przede mną pewne rzeczy. cóż, może jeszcze zbyt krótko trwa moja przemiana. stworzyłam masę negatywnych obrazów, teraz muszę je zastąpić tymi pozytywnymi. na szczęście faceci nie są zbyt pamiętliwi ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-29 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
"pisz z nim zobaczymy czy będzie chciał sie z tobą umówić.." ... ![]() Mi dzisiaj leciały łzy ze szczęścia bo dostałam smsa od mojego TZa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2009-12-29 o 23:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
a ja musiałabym go codziennie pytać "pisała do ciebie A.?", a już mi głupio, bo nie chce żeby myślał, że go kontroluje.
ja się z nim wszystkim dzielę. że kolega napisał życzenia, że inny poprosił przez nk o zeskanowanie notatek, a na uczelni to się w ogóle do mnie nie odzywa i takie tam różne anegdotki. a on albo boi się, że będę zazdrosna, albo uważa takie rzeczy za mało istotne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem kto tam do niego pisze, ale pytać nie będę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
BAN stały
|
Hmmm albo zapomnij i wyluzuj, ale ja wiem, ze jakbym sie nie dowiedziala to bym nie umiala zaufac. Tymbardziej ze moj TZ by sie zachowywal podejrzanie i to ukrywal. Nie wiem co Ci doradzic. Moj TZ mi mowi o wszystkim, ja mu tez. I wiem, ze mnie potepicie, ale zarowno on mi jak i ja jemu zagladam do telefonu. I nie przeszkadza nam to. Po prostu moj TZ mowi, ze napisal do mnie ten i ten. Ja pytam co. A on, a nie pamietam, wez sobie i przeczytaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
wiem, że dostał sporo życzeń na święta, mimo że mi powiedział, że nie i że nikt go nie lubi.
a może dostał je po tym jak pytałam? nie pamiętam. nie wiem czemu miałby kłamać, może dla niego to nic złego. robi to zapobiegawczo? ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- chyba masz rację, przestanę mu się spowiadać, będę tajemnicza. jego też nie będę o nic wypytywała. sam powinien mówić, może nie o wszystkim, ale czasem coś wspomnieć. a on nic, mimo że na pewno te koleżaneczki do niego piszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rebe, nie wiem czy robi to zapobiegawczo. To Twoj facet i Ty to powinnas wiedziec. Ale moim zdaniem to zle postepuje. Tym sposobem jest jeszcze gorzej, bo Ty o tym non stop myslisz i nie daje Ci to spokoju. Zreszta nie dziwie Ci sie. I niewazne czy robi to zapobiegawczo czy nie, ja wolalbym wiedziec czy moj TZ wypisuje z jakimis dziewuchami. No bo jesli to by byli koledzy, to chyba by az tak tego przed Toba nie ukrywal? Kurde, sama nie wiem. Dziwnie sie zachowuje. Jakby naprawde mial cos na sumieniu... Albo on Ci nie pokazuje, bo uwaza, ze to zle i ze go za to potepisz. Bo jesliby uwazal, ze zachowuje sie w porzadku, to co to dla niego za problem Ci o tym powiedziec czy to pokazac? Rebe, za trudne pytania mi zadajesz. I to po 1 w nocy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. on uważa, że to nic złego, ale może myśli, że ja będę zaraz wściekła ![]() poruszę ten temat w rozmowie z nim. po co mam dumać o co chodzi? spytam go ![]() póki co lecę spać. dzięki Madame za opinie ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- zaraz, odpisał: "przecież wiesz jaki ja jestem mało mówię przecież, ale to nie znaczy że coś ukrywam. taki po prostu jestem. a ty mów ja chętnie posłucham". tylko jakoś niezbyt komfortowo się czuję w sytuacji gdy on wie wszystko, a ja nic l ![]() także oboje będziemy wiedzieć NIC. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale nie zadreczaj sie tym i... JAZDA DO ŁÓŻKA ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Dziewuchy, a jaka byłaby wasza reakcja gdyby była/niedoszła natrętna dziewucha, którą de facto tż olał i PONOWNIE wrócił do was opowiadała jak to cudownie było się całować z tż na jednej z imprez, jak bardzo on na nią leci ?
![]() ![]() ![]() Tak mnie ciekawi bo jakiś roku temu tak mieliśmy... Fakt że to kłamstwo niezaprzeczalne bo było na tej imprezie peełno wspólnych znajomych i rpzyjaciól ale pamiętam ,że nieźle się wkurzyłam ![]() Po prostu łapać takie samice, wyrywać włosy i bić tą głupią paszczurą o beton ![]() ![]() brutalne myśli na noc, co nie ![]() ![]()
#2301 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno byście spędzili miłe chwile, nie boisz się, że się zaangażujesz?A ex nie chce mieć dziewczyny na stałe, tylko...hmm...dla umilenia sobie czasu? Byliście ze sobą długo, nie dziwię się, że was ciągnie do siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zadomowienie
|
I zostałam sama na sylwestra. I powiedzieć ze czuje sie totalnie obojętnie to mało.. TŻ jedzie do rodziny ja zostaje sama.
Chciałam zacząc z Nim nowy, lepszy rok. I chyba coś się nie udało. Mam dość płaczu. Zmieniam się od ponad miesiąca i nie oczekiwałam od Niego cudów. Oczekiwałam tylko akceptacji.. Źle mi. I sił mi już brak.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy po prostu nieporozumienie w planowaniu Sylwestra? nie powiem, żeby mi było ciebie jakoś specjalnie żal. żal to mi ciebie było, że się z nim męczysz. to będzie dla ciebie nowy, lepszy rok. zobaczysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
Nie zerwaliśmy ale jakie to ma w sumie znaczenie. Ja i tak widze ze nic Go nie obchodze..
Wczoraj powiedział ze napewno tam jedzie. Szkoda ze napewno powiedział mi to dwa dni przed sylwestrem. I teraz sobie zostałam sama. Bardzo fajnie. Mam dość. Ale moja naiwność i tak bierze góre i chyba mnie juz nawet przerosła bo ja jeszcze wierze ze bedzie dobrze. I nie pytajcie mnie czy chce być z takim człowiekiem. Wiem, jak to wygląda ale chce..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie uzależnienie, całkiem zrozumiałe. ja bym się bała z moim facetem zerwać. nie wahałabym się chyba tylko wtedy gdyby mnie zdradził i miałabym niezbite dowody. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
nie wiem, może wyolbrzymiam, może on nie potrafi okazać pewnych rzeczy, ale sam mi ostatnio powiedział, że nie potrzebuje zasypiać u mego boku. nic go nie rusza, nie jest o mnie zazdrosny (zazwyczaj ![]() w ogóle ma taki charakter, że ciężko się z nim dogadać. na jakieś poważne tematy to nie ma szans, trzeba ciągnąć za język. także potrzeby ROZMOWY również nie posiada. typowy facet czy coś z nim nie tak? *wczoraj spytał po co mi zdjęcie byłego na komputerze. a ja zapomniałam wyrzucić ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-30 o 08:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zadomowienie
|
Ja nawet nie myśle o rozstaniu. Tak naprawde nie czuję zebym z Nim była ale wierze ze jeszcze bedzie dobrze.
Moze sie zmieni? Moze wreszcie uwierzy w moją przemiane? Moze zacznie mnie inaczej traktowac? Czuję się taka mało wazna. I bardzo tesknie za moim dawnym TŻ-em.
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz go bardzo kochać ![]() może ci to los w końcu wynagrodzi. ja też tęsknie za tym dawnym TŻtem, który jeszcze miał do mnie masę cierpliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie Tż próbuje się zrehabilitować, więc zabiera mnie do miasta na zakupy ![]() ![]() ![]() Wanilko, ja na Twoim miejscu chyba bym z Tżtem pojechała. Próbowałabym oczarować resztę rodziny, żeby nie myśleli, że to co mówi jego matka i siostra to prawda. Jak zrobisz na nich dobre wrażenie pomyślą, że matka Tżta robi z nich wariatów i przynajmniej ktoś będzie po Twojej stronie, to takie założenie optymistyczne ![]() Tżtowi należą się baty, jak może zostawiać Cię w Sylwestra? Nie, nie możecie go spędzić osobno! Jedź, spróbuj zjednać sobie sojuszników w tej walce, nie daj się tak łatwo, jesteśmy wojowniczkami, pamiętasz? ![]()
#2309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy sie zaangazuje... nie wiem czego oczekuje ex. Nie sadze ze dziewczyny do umilenia czasu bo w sumie mogl ten czas spedzic z kolegami ktorych zna od dziecinstwa a nie we dwoje. Wczoraj jeszcze pisal ze podstawa jest to abysmy nie zaczeli odnawiac kontaktu od lozka. Mozemy jedynie sie calowac i przytulic ale nic wiecej. I tym tez mnie zaskoczyl pozytywnie, bo widze ze nie zalezy mu tylko na seksie. Dzis mamy dokladnie ustalic gdzie idziemy.
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zadomowienie
|
Nie pojade bo po pierwsze źle bym się tam czuła. Jako kogo by mnie tam zabrał, skoro wszyscy myśla ze sie rozstaliśmy? Wziąłby mnie jako kolezanke? z litości? Nie, dziekuję. A po drugie nawet nie czułam się tam zapraszana. Wczesniej mówił ze pojedziemy razem teraz nawet nie zapytał czy moze jednak jest opcja żebyśmy pojechali razem.
Nie bede prosić. Może jakaś reszta godności we mnie została. Co nie zmienia faktu że czuję się beznadziejnie. I walczyć z Nimi nie będe. Jestem na przegranej pozycji. Po jednej stronie jestem JA - sama ze zdystansowanym do mnie TŻ a po drugiej stronie jest matka i siostra. Dwie kobiety, najblizsza rodzina. Z kim ja mam walczyć? I jak? Nie mam z Nimi szans dopoki TŻ nie przestanie być pipą pod ich wpływem. Kiedyś walczyłabym do upadłego. Ale TŻ mnie stłumił. Teraz czuję ze tez jestem taka pipa. Przez duze P.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.