![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
O tak, tu się zgadzam
![]() Cytat:
Nie pamiętam nazw, ale przy okazji sprawdzę i Wam napiszę, które pijemy. Ja tam sądze, że są super...szczególnie, że żaden ze mnie smakosz... Haniu, akurat Sofii do niektórych win z L zdecydowanie daleko. Sofia to serio syf, L to co innego... Te piwka są faktycznie super ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej można trafić za pierwszym razem..organizm ludzki jest zaskakujący
![]() Jednak chyba lepiej nastawić się na dłuższe działania doprowadzające do celu ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() My kupiliśmy tam 3 razy wino i 2 razy było ohydne i raz całkiem całkiem. ![]() Ja zawsze powtarzam przy okazji takich nietrafionych zakupów..."Kotek pij szybko ten pierwszy kieliszek, przy drugim już nie będziesz tak czuł ze to syf ![]()
![]() |
#2283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wina, to u mnie bywa różnie. Nie znoszę siarkowatych, ale też ze mnie żadne smakosz, więc trudno mi wyrazić opinię. Bardzo lubię jedno wino z Tesco (chyba nawet z tej samej firmy można znaleźć w Biedronce), z tym że słodkie. Słodkie i półwytrawne uwielbiam francuskie Noblesse, kupuję je jedynie w Makro. Wino japońskie piłam parę razy, jest w Polsce chyba więcej niż jedna marka tego trunku. Dobre wino tego typu na pewno kosztuje ok. 30 zł za 0,5l. Szef już się uspokoił. Jeśli skończę projekt do 23.04., to będę miała wolne 30.04. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tez pijam Lidlowe ;] pyszne grzane wino mieli przed Bożym Narodzeniem, niestety tylko raz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Ja też.
Jak to powiedział Kwaśniewski..to miejsce jest przeklęte (w sensie Katyń).
#2289 |
Zakorzenienie
|
Jestem zdenerwowana i mimo, że nie popierałam naszego Prezydenta, w życiu bym mu tego nie życzyła.
W pierwszym momencie myślałam, że jeszcze leciał premier i marszałek... Nieodżałowana strata. |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W szoku jestem. Patrzę przez okno i zastanawiam sie jak ludzie mogą normalnie funkcjonować, zakupy robić, śmiać się...masakra.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-04-10 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
ja nic w wiadomym temacie nie napiszę, bo nie wiem co i po co
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
widzę że wszystkich ruszyło to co się stało
![]()
![]() |
#2293 | ||
Zakorzenienie
|
Jeszcze do wczorajszego
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373641&page=10 Jeśli chodzi o wina to tez je uwielbiam.Często kupujemy w Tesco, Realu, Makro, Piotrze i Pawle do Lidla mam daleko, wiec nigdy ich wina nie próbowałam ![]() Kotekk dobrze, ze wszystko o.k ![]() Dokładnie
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
do mnie jeszcze nie dochodzi ta tragedia, nie umiem w to jakos uwierzyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
hej.
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Polska pogrążona w żałobie, nawet nie ma co i ja tu pisać, bo ludzka strata jest ogromna.
Oglądałam DDTVN jak to się stało, więc widziałam relację od początku, nie doszlam do siebie jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
Cześć
Te dwa dni były jakby nierealne. Nie byłam związana z ludźmi którzy zginęli ani osobiście ani ideologicznie ale najbardziej dotyka mnie tragedia ludzi i ich rodzin. Powtarza się historia sprzed pięciu lat kiedy Polacy zjednoczyli się po śmierci Papieża, obyśmy potrafili tą solidarność również pokazywać w codziennym życiu a nie tylko w obliczu wielkich tragedii. Pokój ich duszom [*]
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi cały weekend leciały łzy po policzku...i teraz siedzę w pracy, słucham Zetki i cały czas mam gula w gardle.
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to, co się dzieje, jest trochę dziwne, jakby na pokaz. Nie jest tak, że ja tego nie przeżywam, że nie jest mi przykro, albo że mam gdzieś to, co się stało. Tak nie jest, ale ta pokazówka jest sztuczna. Nagle jakby ludzie się ocknęli i oprzytomnieli. Tak samo było jak papież umarł. Na co dzień generalnie sporo ludzi nie interesuje się tym w ogóle, ale po śmierci dopiero zaczynają się różnego rodzaju szopki.
Nie wiem, czy wiecie, o co mi chodzi, bo też nie mam czasu na długie pisanie, ale to, co się dzieje w radiu, tv i na ulicach jest dla mnie szopką na pokaz. Wolałabym, żeby każdy przemyślał, co ma przemyśleć, po cichu i dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jestem bardzo przygnębiona. I chyba z Wami nie posiedzę, najlepsza na takie chwile jest praca. Mnie także interesuje polityka, codziennie z T. oglądamy TVN24. Pod względem ideologii najbardziej poruszyła mnie strata Pani Jarugi-Nowackiej, ale to nie wszystko przecież. Pani Kaczyńska przypominała mi moją mamę, nie wiem, dlaczego nawet. Ostatni tydzień był beznadziejny, czekałam z utęsknieniem na weekend, który okazał się koszmarem. Dziś chętnie przyjechałam do pracy. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Nie mówię, że jest to dobre, ale mamy to w narodowym charakterze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że to co ja mam teraz w sercu moga czuć Ci wszyscy ludzie którzy byli w Warszawie pod Pałacem Prezydenckim i wszyscy którzy oglądali to w domu przed TV. To ze Monika Olejnik przed chwila ryczała w Zetce na antenie też nie jest teatralne.....zdecydowani e nie ![]() To nie taka tragedia jak w momencie śmierci Papieża...na to wszyscy byli przygotowani. Ja w każdym razie nie płakałam wtedy.
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można się nie interesować polityką, ale nie można przejść obojętnie obok tak ogromnej tragedii ludziej jaka spotkała nasz kraj . Kwestia wrażliwości, akurat śmierć papieża (niezaleńnie od mojego stosunku do KK) a ta tragedia Smoleńska nie jest dla mnie do porównania. Papież odszedł jakby naturalnie co było konsekwencją wieku, a w Smoleńsku odeszło tyle ważnych osób dla naszego państwa i nie da się temu zaprzeczyć, czy zastąpić też wątpliwe...Nie bez znaczenia jest miejsce i czas i powiązania historyczne, fatum ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
no dobra, to może mam inną wrażliwość i inaczej to wszystko przeżywam, bo nie neguję oczywiście, że to tragedia i strata ogromna
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sobie pomyślę o tych niesamowitych kobietach, kóre zginęły a które tak wiele robiły dobrego w naszej polityce, nieodżałowana strata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie neguję i nie dyskutuję, nie zarzucam sztuczności "zwykłym ludziom", tylko bardziej denerwuje mnie napędzanie tego wszystkiego, szczególnie przez media. Bo jak teraz słyszę komentarze przeciwników Kaczyńskiego, którzy go wychwalają, to mnie to mierzi - to jest sztuczne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz to jest na zasadzie jak powiedział wczoraj L.Wałęsa, wszystko przebaczam i proszę o przebaczenie tych co odeszli, wielu z nich miało między soba otwarte spory....ale w naszej kulturze nie mówi się źle o zmarłych . _________________________ _________________________ _ W obliczu takiej tragedii wszyscy stają się równi, niezależnie od klubów parlamentarnych i poglądów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.