|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Hej kochane
![]() ![]() Foremka na pewno jest ciężko, ale zanim się obejrzysz będziesz z Tż. Jemu jest na pewno dużo ciężej z dala od Ciebie, rodziny i przyjaciół... Trzymaj się ![]() Merila ja też uważam, że nie masz nic do stracenia. Spróbuj, a nie będziesz żałować, że nic nie zrobiłaś ![]() Besio widzę, że nieźle Cię już wzięło ![]() ![]() W ogóle dziewczynki uważam, że na naszym wątku są same piękności ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez merila Czas edycji: 2010-10-17 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi faceci, młodsze wizażanki cz II
Witajcie! Moj mezczyzna (od 2 miesiecy maz) jest ode mnie starszy o 23lata. Teraz ja mam prawie 21lat on... latwo obliczyc ile
![]() Wczesniej mialam troche blizsze relacje z innymi chlopakami/mezczyznami. Pierwszy byl ode mnie mlodszy o 2 miesiace i tak co zwiazek szlo w gore potem 2lata, 3,6,10,11 i moj partner...(az strach pomyslec kto moglby byc po nim ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anulciak - na pewno wszystko będzie ok ![]() merila - hmmm..sama nie wiem..no właściwie nic nie tracisz pisząc do niego ![]() asiaczek - pewnie wszystkie gdzieś balują ![]() Ja właśnie wróciłam ze spotkania pożegnalnego mojego dobrego kolegi. Było bardzo sympatycznie i śmiesznie ![]() ![]() I powiem Wam,że powoli te mecze zaczynają działać mi na nerwy. Pon, śr i pt treningi. Od przyszłego weekendu w sob. lub niedz. będzie miał dodatkowo mecze ![]() ![]() A dziś właśnie mija 5 miesięcy od dnia, kiedy się poznaliśmy ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-13 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Raczkowanie
|
Ah.. chyba muszę wypisać się z wątku, bo moja historia własnie się zakończyła. Nie chcę nawet o tym pisać, ten facet nie jest dla mnie. Dowiedziałam się kilku rzeczy, i mimo, że jest moim typem, to nie mogę spotykać się z facetem, który siedział w więzieniu..../za narkotyki/Może to i dobrze, bo zniechęciłam się i będzie łatwiej mi zapomnieć. Z jednej strony, to szkoda mi tego, bo jak czytałam Wasze wpisy, to miałam nadzieję, że i moja sytuacja może się rozwinie. Teraz już wiem, że od października zaczynam nowe życie. Studenckie życie. I może wrócę do mojego byłego chłopaka, który tak bardzo zabiega o mnie i wiem, że bardzo mu zależy. Jeżeli niedawno potrafiłam być z nim szcześliwa /zanim pojawił się Pan X/, to i może teraz też potrafię?
#2287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powrot do bylego chlopaka nie jest chyba najlepszym pomysłem, no chyba ze nadal coś do niego czujesz... Sama próbowałam, ale nie miało to już najmniejszego sensu, pomimo iż chłopak się starał - to było nie fair z mojej strony.
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
linka711 - gratulacje! mnóstwo miłości! ![]()
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, definitywnie muszę to zakończyć. Nie chcę marnować czasu. ![]()
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Ja się niestety znowu zmagam z bólem pęcherza, łykam tabletki, antybiotyki i jest niby lepiej, ale boję się, że znowu wróci ![]() Z J. ok. wszystkie nieporozumienia sobie wyjaśniliśmy. Więc przed Jego wyjazdem z synem przynajmniej nie pojedzie ze mną pokłóceni :p merila mój J. też jest instruktorem i na kursie się poznaliśmy ![]() ![]() linka Kochana gratuluję. Jak miło się czyta takie historie. to mnie napawa optymizmem, że jednak szczęście jest możliwe i że może i Nam się uda. A jak było z Twoimi rodzicami? Zaakceptowali to? cheeky moja różnica wieku to 22 lata, ja mam 25 ![]() behind jak ten czas szybko leci ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do niedawna byłam bardzo zakochana, na pewno nie przeszlo mi w pełni. Dlatego chyba dam nam szansę.. Nie mam nic do stracenia. Cieszę się, że przejrzałam na oczy w porę. Wierzę, ze bede jeszcze szczesliwa. Mam dopiero 19 lat ![]()
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ależ oczywiście, że będziesz szczęśliwa. Trzymaj się i podejmij decyzję zgodną z Twoim sercem, przekonaniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Raczkowanie
|
Morenica, chyba dodałaś mi trochę pewności siebie
![]() Dzięki dziewczyny, właściwie to faktycznie nic nie tracę.. Jak odpisze jakoś tak obojętnie, to po prostu więcej do niego nie napiszę i tyle.. Może lepiej żałować, że się coś zrobiło, a nie, że się czegoś nie zrobiło ![]()
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy mogę w ogóle tu pisać, bo z góry wiem, że nic z mojej znajomości nie będzie, ale chyba potrzebuję się wygadać. Mam nadzieję, że nie wywalicie mnie z wątku:P
A więc moja historia jest niezwykle banalna i związana z instruktorem ![]() Czemu ja jestem taka głupia?Kurcze, jakbym miała 13lat! ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
07.09.2010-oficjalnie kierowca ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do powrotu do eks..hmm..to chyba niezbyt trafiony pomysł. Zawsze uważalam,że 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzis napisała do mnie dziewczyna kumpla K. czy mamy ochotę wyjść z nimi na piwo. Napisałam do tej marudy, oddzwonił że ok, możemy iść. Gdyby nie fakt,że za tydzień mamy jechać z nimi nad morze (nocujemy u nich, za free), to powiedziałabym K.,że nie mam ochoty ![]() ![]() Suger, a jak tam Twoje sprawy? daredevil - ale dlaczego od razu głupia..po prostu się zauroczyłaś, nic w tym dziwnego ![]()
![]() |
#2297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rób tak jak czujesz. A tak wogóle to witaj, bo nie przywitałam Cię na naszym wątku jak należy ![]() Foremka- Kochana naturalne, że tęsknisz. Na kiedy bilet zabookowałaś?? I bez Ciebie spotkania nie zrobimy ![]() Behind- na ile wyjeżdżasz i dokąd?? daredevil- zawsze możesz delikatnie wybadać teren, nic nie stracisz, a jeśli facet jest zainteresowany to na pewno coś zrobi w kierunku spotkania czy czegoś, jeśli dasz mu w delikatny sposób do zrozumienia, że ma zielone światło. Choć z tego co mówisz to wynika, że po prostu sympatyczne podejście ma do kursantki nic poza tym. merila- lepiej chyba żałować że coś się zrobiło niż że nie zrobiło się nic. Przynajmniej jest takie moje zdanie. Możesz spróbować. linka711- miło, że tak się wszystko potoczyło ![]() ![]() Morenica- ja nie byłabym sobą, gdybym nie powiedziała, że martwią mnie te Twoje sprzeczki z J. Jeśli tak jest przed wspólnym mieszkaniem to co będzie po tym jak będziecie już w jednym mieszkaniu, gdy widzimy osobę 24 godziny. Ale to takie moje gdybanie. A gdzie Morire?? Słodka moja kto Cię ukradł:P Ja jestem szczęśliwa na maxa, ale nie chcę niczemu zapeszać, więc wolę nie wspominać już o Lionku ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Suger - jak sprawy kochana?? Postanowiłaś już coś??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Lionka to cieszę się, że wszystko układa się tak jak tego chciałaś i wszystko już wyjaśnione. Mam nadzieję, że niedługo padnie mit o tym, że wszystkie Lewki są złe ![]() ![]() A ja właśnie po raz setny odlądam Seksmisje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Merila zawsze trzeba próbować ![]() ![]() linka kolejna mężatka ![]() ![]() ![]() Cheeky wcale nie musisz wypisywać się z tego wątku ![]() ![]() Behind cóż za mściwa z Ciebie bestia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Besio Jestem jestem podczytuję co chwilkę
![]() bardzo mnie to cieszy Słoneczko że jesteś radosna ![]() ![]() mój Lionek pisał wczoraj , ale że JA balowałam nad jeziorem , to odpisałam dziś i chyba zarzucił fochem ![]() ![]() a TY kochanie w domku dziś ? aa właśnie witam serdecznie nowe kobiety ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- aaa i buziak dla pracusia naszego ![]() Behind ojj miałam kiedyś chłopaka który grał w piłkę . . treningi rzecz święta ![]() Chyba musisz to przetrawić i pogodzić się z tym , on pewnie to kocha ![]() oo kurczak już minęło 5 miesięcy ????????? łoł ![]() Jak ten czas leci ![]()
#2301 | |
Raczkowanie
|
Nie, jeszcze nie... Jak na razie próbuje nabrać dystansu do całej tej sytuacji i oczywiście do pana K. co w gruncie rzeczy wcale takie łatwe nie jest.
Wczoraj na przykład odezwał się po tygodniu, jedynie po to, aby mi powiedzieć, ze przeszłam na czerwonym świetle i mój były instruktor to widział.. Tak wiec porozmawialiśmy trochę, chociaż rozmowa zbytnio się nie kleiła.^^ Cytat:
![]() ![]()
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. Edytowane przez SugerFree Czas edycji: 2010-08-14 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie ten to inny, uwierz mi
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zobaczymy co będzie jak przeprowadzę się do Pzn ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Suger - odpuśc go sobie..jakieś odzywanie się raz na tydzień..echh.. ![]()
![]() |
#2303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O byciu z nim mogę sobie pomarzyć, bo on raczej nie jest mną zainteresowany i nie przyszłoby mu do głowy, że ja jestem. A zostały mi 2godziny. Poza tym on pewnie ma dziewczynę. Ale chciałabym z nim utrzymać kumpelski kontakt, chociaż to by pewnie bolało, ale nie lubię tracić wartościowych ludzi. Tylko nie sądzę, żeby mi się to udało, bo poza elką nie mamy ze sobą żadnego kontaktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ajjj musze się czymś podzielić..Właśnie dzwonila kumpela,że się rozstała z narzeczonym. Poszło o imprezę na której kiedyś byłyśmy..ona wtedy tańczyła z jakimś gościem i się pocalowali..A w tym czasie chodziła już z D.Byli razem jakieś 2 miesiące. Zrobił jej jakieś jazdy, nie wiem co tam dokładnie bylo. Jutro się dowiem. Wyzwał ją,że nie chce jej znać,że jej nienawidzi..A ona dzwoni,płacze..i do tego mi mówi,że chyba jest w ciąży ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-15 o 01:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Behind kochana moja może ta przeprowadzka coś zmieni , ale chyba właśnie w tej hierarchii jesteś number łan ![]() Mój ex grał zarobkowo , to w sumie nie miał wyjścia bo mogliby zerwać z nim kontrakt a dla piłkarza to nie najlepsza perspektywa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- aa koleżanka to się nie popisała trochę , to przykre . . . jak byłam na weselu teraz naprzeciwko siedziała Pani nauczycielka i jej facet , w sumie bawailiśmy sie razem , nagle ona znika , zadyma że jej nie ma , a ona na ławce lizu lizu UWAGA z 17 latakiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2306 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2307 |
Rozeznanie
|
łoł po 4 miesiącach ?
![]() oj to życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy ![]() Ja niedługo chyba też zacznę czegoś szukać , staż się kończy , niby chcą mi przedłużyć , ale ja nie wiem czy chcę ![]() Nie lubię niedziel ![]()
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2309 |
Wtajemniczenie
|
ej,ja sie zaręczylam po 7 miesiącach, a plany były nawet szybciej, tylko los nie pozwolił... ; ( Myślicie, że też zacznę się teraz całować z ludźmi na imprezach?
![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Ta...poszukiwania pracy...poszukuję i nic nie ma. Ja już sama nie wiem czy to ja mam takiego pecha czy co. Teraz sobie już odpuściłam. Za dwa tygodnie obrona i egzamin poprawkowy więc na nauce warto by się skupić...ale od września jak już zdam i obleję to trzeba będzie zacząć. A ja wczoraj spędziłam cudowny dzień i wieczór z J ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze tak rano przywaliłam małym palcem w łóżko, że boli, krew leciała i chyba paznokieć będzie schodził. Super :P Miłego dnia Kochane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.