![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść obok Ciebie jeszcze raz ? ![]()
#2282 |
Rozeznanie
|
Miłości twojej szukam w google . A informacji o tobie w wikipedi .
#2283 |
Przyczajenie
|
Witam Talenciary ;]
`Dzisiaj gram w Barwach Szczęścia` .;] `Kroplą deszczu!^^` `Skończył się już dzień co mi Cie zabrał`. `Dla Ciebie umarłam ...` `Bądź mądry i narysuj mi tęczę ołówkiem`.;D `Weronika postanawia umrzeć.` `Perfidna optymistka.` `Nie ma Cie gdy moje życie spada w dół (...) Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce!` [PiH]. `Brakuje mi Ciebie ..` `Tyle łez już wylałam, a tyle mi jeszcze zostało.` `Wtedy Cie kochałam, a miłość nie moja tak poprostu.` `Dziś tak to czuję ..` ____________________ 'Był na wyciągnięcie ręki, a jednocześnie niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni' [Zmierzch] |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx
![]() ![]() ![]() lubię Cię bardziej niż Ty mnie;D znam ludzi z kamienia, co wiecznie będą trwać. Zapytaj mnie tradycyjnie 'co słychać?', bym mogła odpowiedzieć, że 'ciężko bez Ciebie oddychać.'
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
Zmieniłam się. Może na lepsze,może na gorsze, sama już nie wiem. Ale od kiedy przestałam pozwalać Ci ciągle wracać, o wiele mniej cierpię. Już nie płaczę w poduszkę,za każdym razem gdy nasze spotkanie dobiega końca. Jestem od Ciebie uzależniona. ale staram się z tym walczyć. Wiem, że gdy jesteś smutna
męczy Cię sztuczny uśmiech na Twej twarzy, pod którym skrywasz łzy i zamykasz oczy, by nikt nie ujrzał w nich Twojego cierpienia ... zapomniałam jak to jest gdy przy mnie byłeś ty - nie chciałam, ale musiałam
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
|
Sny to takie małe złośliwe diabełki
Prawdziwa miłość jest chorobą,a czas lekarzem, który nie może przyjść,bo ma zajęte wszystkie terminy Krople deszczu rozbijały się rytmicznie o asfalt Wszystko jakby raptownie straciło barwy, a zarazem sens istnienia A potem nastał upojny sen,który chociaż na chwilę pozwolił jej zapomnieć o tym co się wydarzyło, a stało się o wiele za dużo Opisy z książki . Zawsze nadchodzi taki czas jak ten
Kiedy myślę o Tobie I zastanawiam się, czy Ty kiedyś myślałeś o mnie M <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
na pewne sprawy dziś inaczej już patrzę.
i choć nie zawsze było jak dziś wiem, że codziennie spełniam swoje sny. miłości nie ma. bo miłość to ściema. im szybciej idę, tym bardziej oddalam się. wypełniam pustkę, by lepszy świat ujrzeć. jeśli sama wiesz, czego chcesz nie uciekaj. gdyby marzenia rzeczywistością się stały. pocałowałabym cię w usta, by poczuć smak życia.
#2288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() `Był gotów zrobić dla mnie wszystko. W jego oczach widziałam miłość. Ale nie tego chciałam. Wolałam niejasne uczucia i walkę o miłość. Nie lubię mieć wszystkiego podanego na tacy. `Uzależniłam się od twoich ust i co z tego? Przecież ten fakt niczego nie zmieni. `Zapomniałam o tobie. Myślałam, że raz na zawsze. Weszłam na gg i dostałam wiadomość od ciebie: Czy myślisz jeszcze o mnie? `Uciekam od miłości. Zrozum, że boję się oddać całe swe serce,a potem go nie odzyskać.
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
without_demur - częściej? się zobaczy. :* - cześć. - dobranoc. - jak to dobranoc? - nie zatrzymuj mnie, uciekam od problemów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Najpierw odchodzisz a teraz chcesz wrócic??zasługuje na kogoś lepszego niż Ty.
A od dziś będe silna,i gdy Ty spojrzysz ja rzuce Ci ten Twój zabujczy wzrok. Bądz mi słońcem w pochmurny dzień. Pamietasz wszystko??te wszystkie godziny,dni,lata spedzone razem??ja pamiętam i zapomnieć nie moge. Tęcza uwikłana w spisek miłości <3 ------------------------------------------ Adaś <3 ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Konto usunięte
|
stop waiting for things to happen go out and make them happen
(ang. przestań czekać aż rzeczy same się zdarzą, wyjdź i zrób coś wtedy zdarzy się. ) I ♥ my boyfriend. night is shorter than day for those who dream. but day is shorter than night for those who make their dreams come true (ang.noc jest krótsza niż dzień dla tych, którzy śnią. ale dzień jest krótszy niż noc dla tych, których sny stają się prawdą.) |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Przyczajenie
|
Z pozoru nieistotny szczegół często okazuje się być tym najważniejszym...
Jeden dotyk i zapominasz o otaczającym Cię świecie. -Ja, czy Oni?! -Oni, bo nigdy nie postawili mi takiego warunku. . . |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
Myśl o Tobie rani.
Twoje słowa bolą!! Ale i one się zagoją!! Popatrz na nią siedzi taka szczęśliwa taka zakochana! A on przy niej Najwieksze ciacho w szkole. Tak jest taka dumna. Tak dobrze się przy nim czuje. Wiesz... ja kiedyś tak samo się czułam!
![]() |
#2294 |
Raczkowanie
|
płytkość człowieka nie zna granic. każdy powinien mieć szanse podejść do życia z dystansem. wracają chwile przykre, których nie wytnę. zacisnąć pięści i coś od siebie dać. a nie w miejscu stać i narzekać na ten świat. bądź dla niej asem i pomyśl o niej czasem. jeszcze nie jedna łza spłynie po policzku zanim wszystko zrozumiem. nie mam już serca. wiesz? me uczucia w tym momencie to ciekawe zagadnienie. daj se spokój chłopaku. odpier.dalasz komedię.
#2295 |
Zadomowienie
|
Za kilkanaście lat będę się cieszyła ze swoich pierwszych zmarszczek czy nawet obwisłej skóry; a nie jak Demi Moore doklejonym ciałem dwudziestoparoletniej seksbomby.
#2296 |
Raczkowanie
|
nie mogę się doczekać tych czasów kiedy będę miała 40 parę lat, będę dojrzałą kobietą. wtedy już nie zakocham się w byle kim.
powstrzymałam się od zapalenia papierosa w tych trudnych chwilach, nie wypiłam ani jednego łyka wódki. nie rozwaliłam niczego, ani też nie uderzyłam kumpla. po prostu przytuliłeś mnie i cała złość zniknęła. 'kocham cie mała'. uwielbiałam, gdy tak mi ściemniałeś.
#2297 |
Przyczajenie
|
A jego oczy mówiły same za siebie.
Przyszedł do mnie w środku nocy. Powiedział, że nie wytrzymałby ani chwili dłużej beze mnie. Nieoczekiwanie wpadł do klasy i krzyknął KOCHAM CIE MALEŃKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Przyczajenie
|
![]() `Miłość jest nie dla mnie .
Wszystko czym jestem to cierpienie . Schowałam się w cieniu życia i boję się z niego wyjść . Cierpienie, smutek, rozżalenie i ty mi mówisz, że będzie lepiej?! Tak bardzo pragnęłam być bezpieczna, że przestałam odróżniać dobro od zła . Mój uśmiech jest jedynie bladym odbiciem w lustrze . Życie w mym wykonaniu jest pasmem gorzkich niepowodzeń . Schowałam się w niby bezpiecznym schronieniu, które okazało się najgorsze z najgorszych . Żyję we własnym świecie, stworzonym po części przez niego ... Ale w moim mózgu jest tyle różnych ścieżek i dróg, że za każdym razem wybieram inną, tym samym zaskakując samą siebie swoim zachowaniem . Od dłuższego czasu udawałam kogoś kim nie jestem, a może to było od zawsze? Nie wiem . Pogubiłam się już w swoich myślach . Czasem spędzam całe noce i dnie na przemyśleniach różnego typu . Najczęściej zadaje sobie pytanie, "Co by było gdyby ze mną został?", lecz to zawsze pozostaje bez odpowiedzi . W chwilach rozgoryczenia, żalu, czuje się taka samotna i opuszczona ... ![]() Wszystko jest mojego autorstwa . |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
Masz racje jestem egoistka.
kamienna twarz. Podobno co nie zabije to wzmocni. Rozcieńczam szczęście, by wystarczyło na dłużej. ie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. nigdy nie brałam na poważnie jego słów i obietnic. stoję przed lustrem. zła córka, zła dziewczyna, zła osoba z paskudnym charakterem. Popijając ulubioną herbatę,zapominam o rzeczach mniej ważnych.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
happyend dziękuję
![]() Kofeina w RedBullach, bajkowa okradam ![]() ***
Chodź przytulę Cię, jeżeli ciągle jeszcze się boisz. Ja nie odejdę, póki tu stoisz. Tu poczekam na Ciebie, żebyś wiedział, że masz dokąd wracać. Lubię o Tobie myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Potrzebuję innej opowieści Czegoś, co wyzwoliłoby mój oddech. Nigdy nie będę taka sama - jeśli kiedykolwiek spotkamy się znów. nie chcę pozwolić ci odejść. Niepowodzenie jest moją ulubioną rzeczą. Zapomnij kim byliśmy.
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Raczkowanie
|
Fatalne jest to, że kompletnie
i bez reszty się w Tobie zakochałam, podczas gdy nadajesz się tylko do złamania mi serca . ![]() _________________________ __ keeendy - Mmm . ![]() ![]() Together93 - słoneczko ! . ![]() ![]() boskie opisy masz ! . ![]()
#2303 |
Zadomowienie
|
dresowa, _patrysiowa - nareszcie! ![]() nie dotykaj - jesteś bez serca! ![]() ![]() Pezet <3. _________ to dziwne jak jedna osoba może tak doszczętnie zniszczyć życie. ' umyj węgiel ' ![]() i teraz nikt nie chce mnie znać. makijaż jak zwykle tuszuje niedoskonałości, wszystkie niedoskonałości, te z serca też. ' nie kręć tyłkiem, bo ci z zawiasów wyleci ' ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
'Ciężko zdać sobie sprawe że czegoś nie ma.
'oszukam miłość. 'bezuczuciowa diablica. 'zastanów się dobrze. nie warto. 'Zawiodłeś, mimo tego że ktoś powtórzył za Ciebie przepraszam. 'Masz takie zimne oczy. 'to tak jak nagły deszcz. 'życie znów dało jej kopa.
#2305 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() ciiri, lolka, nydee, kamisha, keeendy, TiS, groszek, kochanaa, takagwiazdka, siatkarka18, blondii69, absurdalnie(tęsknimy), grise, Primadonna, cherry pie, dontgivemenames, mandraynka, DorotaComa, Migotka, Almost lover, magari91, Kamma1507, agattee, always be yourself, boundlesly, snowball, kinderka, rozunia, CukrowaPanna, miodek, CookieCrisp moje bąble ![]() _________________
dałeś mi do zrozumienia, że już dzisiaj, nie będzie jutra naszej miłości teksty, podteksty z Waszych ust mnie wykańczają jestem bliska frustracji podsuwają mi pod nos rabat na miłość, nie chcę skorzystać serce napompowane fałszywymi namiętnościami niby coś, a jednak nie wszystko doprasowane, lekko wymięte
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-04-23 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
czii- cudo!
![]() CukrowaPanna- okradłam na podpis... ![]() ![]() ________________ .To chyba jest ta chwila, która czatuje na słabszych. .
.nie ważne jaka byłam, ważne co mnie wypełnia. .Daj mi tą szansę i pozwól umrzeć za niego. . .to była nasza bajka, w sumie jeden rozdział. . .lecz to serce wciąż woła cię i kieruje mną.
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
Twoje spojrzenie mnie obezwładnia.
Przypatrując się każdej kropli deszczu z osobna dochodzę do wniosku, że naprawdę tęsknię.
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
|
otherstory - dziekuje
![]() ruuda - <33 ------------------- potem stwierdzisz, że on właściwie nie jest taki zły, jak sądziłaś.. tylko do takich wniosków, dochodzi się zazwyczaj już za późno.. satysfakcjonujące 'spierd.alaj ' na pożegnanie. niech sie wyprowadza, nie pisze, nie dzwoni, moze uwolnienie sie od jego toksycznej osoby, wkoncu mnie otrzezwi, gorzej jezeli kac moralny bedzie nie do zniesienia.. obiecał, że będzie. że nie zapomni. że się nie spóźni. jak zawsze... Wciąż sama - w kalendarzu na ścianie coraz mniej kartek. -Wiesz... Nie wiem jak to powiedzieć.. My chyba.. No wiesz.. -Nie musisz być taki delikatny. Powiedz 'wypie.rdal.aj', bo to właśnie usiłujesz mi powiedzieć, prawda? Spytał czy wierzę w miłość, a ja nie odpowiedziałam nic, tylko roześmiałam się w te Jego piękne, naiwne oczy. Wiedziała , że ocieka za***i.stością. |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
dream big
|
![]() ![]() ![]() < 3333 *'z miłości to można nawet kotka na śmierć zagłaskać' ![]()
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
Tutaj nie ma nas, a fantazja jest płynna.
Chciałabym dotknąć Twej twarzy, poczuć bicie serca. Dotyka mnie nadzieja. My oddychamy sobą. Martini z wódką wymieszam. Niech nasze sny się spełniają, nie patrzmy teraz w przyszłość.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.