|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Rozumiem Cię, Twoją tęsknotę, ale to nie jest sytuacja, że jest ładna pogoda, a on Ci pisze: "Wiesz, obiecałem, ale jednak dzisiaj nie przyjadę bo mi się nie chce". Założę się, że jakby sytuacja była inna, to by przyjechał (powiedzmy jakby był ogromny remont trasy i tylko objazd byłby do Ciebie). ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Konflikty przez smsy to największa głupota...
W ogóle te komputery i telefony to zło konieczne ![]()
#2283 |
Zakorzenienie
|
A czas bez niego wykorzystaj na naukę, sama pisałaś, że masz dwa egzaminy i mało umiesz. Więc jak to Paprif pisała, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Poza tym jestem empatyczna ale do pewnych granic, dla mnie to już było by olewanie dla mnie ważnej sprawy, bo obawiam się, że jak nic z tym nie zrobię to Księciunio uzna, ze może mówić co mu ślina na jezyk przyniesie i się potem z tego wycofać bo to tylko słowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem, on nie przyjedzie z innych powodów niż ten, że jemu się nie chce itp. Tylko dlatego, że dzisiaj się nie spotkacie już go nie chcesz ? Nie jest to dziwne ? EJ jak dla mnie to on nie jest Księciuniem, ale Ty owszem jesteś Królewną. Czasami też mi się włącza takie "królowanie" :|
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-21 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Smutno mi.
Moja babcia jest w szpitalu bo ma stan zapalny w nogach, jakieś choróbsko (chyba nawet nie ma nazwy) jej się wdało, same bez niczego otwierają się rany, robią dziury i wrzuty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Skoro uważasz, że Cię olał, Ty też go olej. Nie odzywaj się, aż sam napisze. W ogóle nie poruszaj tej sprawy przez telefon. Jak się spotkacie to porozmawiaj z nim, jeśli już gadałaś, zrób to jeszcze raz, do skutku. Mimo wszystko, nadal uważam, że przesadzasz i źle to rozegrałaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same nieszczęścia, ja się niby uczę na pon. a sama nie wiem jak dojadę ![]()
![]() |
#2288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już jaśniej się nie da napisać, że nie chce być z kimś kto mówi słowa bez pokrycia i uznaje, że to ok. Bo już nie raz nie przyjeżdżał z różnych powodów i nie miałam o to do niego pretensji ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Wtajemniczenie
|
tak, ten filmik trwający 8 minut
![]() Wykorzystania nie mam, ale mam poczucie własnej głupoty ![]() EJ ja Cię rozumiem, też na pewno byłoby mi przykro gdyby TZ pisał że jest stęskniony, usycha, nie może się doczekać spotkania, a jak już jest możliwość to nie przyjedzie. W pewnym sensie tak jakby pisał to tylko żeby zrobiło Ci się miło. No ale może ma jakiś ważny powód, może nie ma pieniędzy na paliwo?
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-05-21 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no tak, oglądałam w TV o tej fali. A uczelnię masz jakoś w zagrożonym miejscu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EJ ja wiem ze jest Ci przykro ale... tez nie lubie gdy TZ mi cos mowi a potem robi co innego, albo gdy zmienia zdanie co 5 minut choc wie jak bardzo tego nie lubie, jak bardzo mnie to denerwuje, jestem wtedy dla niego okropna, zlosliwa bo niezla zozla ze mnie czasami wychodzi ![]() a powiedzial Ci ze przyjedzie do Ciebie bo pewnie chcial Cie pocieszyc i tez napewno chcial to zrobic bo teskni za Toba, ale teraz przemyslal to wszytsko, doszedl do wniosku, ze sytuacja na drogach jest okropna, wiele km przed nim i zrezygnowal, ale wynagrodzi Ci to w innym terminie... wiecej luzu i empatii ![]()
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
E.J-,, Kotek, żebym ja miał się z Tobą na godzinę spotkać to bym przyjechał i to nie chodzi o to, że lubie jeździć samochodem tylko o to , że dałem słowo, a 135km można zrobić w 80 minut , to nie jest cały dzień w drodze tylko ponad godzina, ona powinna sobie załatwić wolne od zajęć i tyle, jedno się stara to i drugie"
- Tak mi TŻ powiedział na ten temat. W sumie ja bym od niego nie oczekiwała tego , ale wiem , że co do danego słowa to ono dużo dla niego znaczy, rozumiem Cię i Twoją złość, bo sama bym świrowała jakbym tęskniła, myślę , że bardziej jesteś zła na tę całą sytuację niż na niego, tylko troszkę się wyżywasz, bo to jednak od niego zależało. W sumie, nie takie rzeczy czasami się robi dla kogoś. Po głębszym przemyśleniu uznałam ,że też bym nie była zachwycona jego zachowaniem.
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś strasznie nie jest, ale raz po raz dziury jej się robią na łydkach, sama z siebie rana się otwiera. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niemniej jednak - E. J. jesteśmy strasznie podobne. Ja nienawidzę obietnic bez pokrycia, strasznie mnie boli, chociażby to było głupie "obejrzymy film" ( a potem mu się nie chce). Niemniej jednak obiektywnie przesadzasz. Wiem że Cię to boli, mnie też by bolało, dlatego żaden facet ze mną nie wytrzymuje. Ciężkie dzieciństwo jedno, ale to my musimy się nauczyć panować nad emocjami...
![]() |
#2296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-05-21 o 11:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwiazda AM ma swoje punkty w kilku(kilkunastu?)miejsca ch we Wrocławiu... zobaczymy co wymyślą.
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-21 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I, że jak obiecał, to chociażby na godzinę mógł przyjechać, chociaż myślę , że miałabyś dla niego sporo czasu? ![]() A ile zajęłyby Ci te sprawy szkolne?
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie z dziewczynami. Czasem cos sie powie, ale nie jest w stanie sie tego spelnic. Daltego przeciwna jestem wszelkiemu "napalaniu sie". O moj skarbek przyjedzie juz za 2 dni ![]() Cytat:
U mnie jest inaczej. ja z tz jestem elastyczna (ale tez prawda ze czesto sie z nim widze- czesciej niż E.J. ze swoim). U mnie nie raz zdarzylo sie ze z tz bylam umowiona po czym zmienialismy plany - bo cos nagle wyskoczylo, cos sie stalo. Nie traktujmy propozycji spotkania jak wyrocznie. Moze Ty E.J. jedz do niego? Mysle E.J. ze gdyby mogl to by przyjechal. Moze przekalkulowal sobie koszty, doszedl do wniosku ze musi cos waznego zrobic, roznie bywa. Jasne ze to przykre jak sie nie widzi para tyle czasu. ale pretensje i klotnie nie sa tu najlepszym rozwiazaniem.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-21 o 11:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic to, dowiedziałam się właśnie, że oczywiście winna jest....powódź....bo on nie jest winny niczemu... ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
U mnie słonko i bezchmurne niebo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwiazda u mnie też słońce, a w nocy ulewa i burza ;/ Jak sprawdzam pogodę dla Wrocławia i czytam te różne komunikaty to tylko się dobijam... ehh
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-21 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem - objazd, kasa na paliwo ale nie rozumiem tego gadania byle by gadać by było miło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Wtajemniczenie
|
Niuniu moja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Przecież ja mu nie każę jechać przez zalane miasta
![]() ![]()
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-05-21 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ja się już w tej sprawie nie udzielam. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę , że nie ma co przesadzać.
Jak się ma samochód to ta droga nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia na takich dystansach, a on ma potem być ze swoją dziewczyną i spędzić z nią czas a nie rowy kopać. Myślę , że E.J może mieć trochę żalu.
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
paprif w zimie mimo ciężkich, zasypanych dróg dał radę dojeżdżać, mimo, że też nie raz to z godz. trwało
![]() ![]()
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz jak nie doczytałam, ale choroba mnie wzieła i gorączka, może dlatego tak nie kojarze.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.