ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic! - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 10:50   #2281
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Aha, czyli to ja jestem zła i niedobra dla TŻ bo wymagam, żeby nie mówił słów bez pokrycia, tak? bo nie chce by robił mi złudne nadzieje a potem się wycofywał, tak mam to rozumieć? Bo już nie wiem o co chodzi
A czy ja Ci napisałam, że jesteś ta zła i niedobra? Nie. Więc proszę nie przeinaczaj moich słów i nie dodawaj swojej filozofii. Ja się tylko odniosłam do tego co piszesz, Ty reagujesz tak, ja zareagowałabym inaczej. Sytuacja jest wyjątkowa, powiem więcej, kryzysowa. Troszkę empatii. Będzie się tłukł co najmniej dwie godziny do Ciebie, u Ciebie posiedzi kolejne dwie godziny, bo będzie musiał tłuc się z powrotem kolejne dwie.
Rozumiem Cię, Twoją tęsknotę, ale to nie jest sytuacja, że jest ładna pogoda, a on Ci pisze: "Wiesz, obiecałem, ale jednak dzisiaj nie przyjadę bo mi się nie chce". Założę się, że jakby sytuacja była inna, to by przyjechał (powiedzmy jakby był ogromny remont trasy i tylko objazd byłby do Ciebie).

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Po to bo już tak było, podobna sytuacja była - napisał, że przyjedzie, na pewno a zaraz potem się wycofał, mam już dość słów bez pokrycia i nie będę tego tolerować w swoim związku.
I skoro dla Was robię tragedię bo boli mnie, że nawet mój facet traktuje mnie tak źle jak moja rodzina no to przepraszam, widocznie na tyle nienormalna jestem, że pewne sprawy bolą mnie więcej i mocniej.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Po co mi ktoś kto mi robi przykrość? olewa to co czuje? wie, że nie lubię słów bez pokrycia, już to kiedyś przerabialiśmy, wie, jak mi w takich sytuacjach przykro a mimo to zaś tak zrobił Nie zamierzam nawet w związku mieć słów bez pokrycia, chce pewności i trwałości nawet w słowach, sama to stosuje i tego samego wymagam od niego, uważam, ze to sprawiedliwe.
To rozwiąż to inaczej, przeczekaj, aż się spotkacie, bo rozwiązywanie problemów przez smsy jest bez sensu. Chyba zdołasz trochę przeczekać?

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 10:51   #2282
paprif
Zakorzenienie

Konflikty przez smsy to największa głupota...
W ogóle te komputery i telefony to zło konieczne

Stary 2010-05-21, 10:52   #2283
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz.
Wrzuć trochę na luz. Rozumiem, że chcesz się z nim spotkać, ale głową muru nie przebijesz- skoro nie przyjedzie to się nie spotkacie i koniec.
A czas bez niego wykorzystaj na naukę, sama pisałaś, że masz dwa egzaminy i mało umiesz. Więc jak to Paprif pisała, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Wymiana
Stary 2010-05-21, 10:55   #2284
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz.
Wrzuć trochę na luz. Rozumiem, że chcesz się z nim spotkać, ale głową muru nie przebijesz- skoro nie przyjedzie to się nie spotkacie i koniec.
Tak może zbyt emocjonalnie ale tez mam swoje podstawy do tego, nie chce takiego faceta jak ma moja mama

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
A czas bez niego wykorzystaj na naukę, sama pisałaś, że masz dwa egzaminy i mało umiesz. Więc jak to Paprif pisała, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
uczę się mimo tego

Poza tym jestem empatyczna ale do pewnych granic, dla mnie to już było by olewanie dla mnie ważnej sprawy, bo obawiam się, że jak nic z tym nie zrobię to Księciunio uzna, ze może mówić co mu ślina na jezyk przyniesie i się potem z tego wycofać bo to tylko słowa

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 10:55   #2285
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Tak może zbyt emocjonalnie ale tez mam swoje podstawy do tego, nie chce takiego faceta jak ma moja mama
Z tego co pisałaś wcześniej wnioskowałam, że to dobry facet.
Moim zdaniem, on nie przyjedzie z innych powodów niż ten, że jemu się nie chce itp. Tylko dlatego, że dzisiaj się nie spotkacie już go nie chcesz ?
Nie jest to dziwne ?

EJ jak dla mnie to on nie jest Księciuniem, ale Ty owszem jesteś Królewną.
Czasami też mi się włącza takie "królowanie" :|

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-21 o 10:56
paprif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 10:59   #2286
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Smutno mi.
Moja babcia jest w szpitalu bo ma stan zapalny w nogach, jakieś choróbsko (chyba nawet nie ma nazwy) jej się wdało, same bez niczego otwierają się rany, robią dziury i wrzuty . Dziadek dzwonił, że dzisiaj jeszcze nie wyjdzie. O 13 będzie u mnie na obiadku. Jak gadałam z nim przez telefon, to mówił, że jeśli w sobotę tez nie wyjdzie to w niedziele sprawdzi sobie busy i pojedzie. Ja mu powiedziałam, że TŻ będzie u mnie to podjedziemy do niego samochodem i razem pojedziemy. Słyszałam jak się popłakał...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

uczę się mimo tego

Poza tym jestem empatyczna ale do pewnych granic, dla mnie to już było by olewanie dla mnie ważnej sprawy, bo obawiam się, że jak nic z tym nie zrobię to Księciunio uzna, ze może mówić co mu ślina na jezyk przyniesie i się potem z tego wycofać bo to tylko słowa
No dobrze, ale sądzisz, że pisząc do niego smsy, robisz dobrze?
Skoro uważasz, że Cię olał, Ty też go olej. Nie odzywaj się, aż sam napisze. W ogóle nie poruszaj tej sprawy przez telefon. Jak się spotkacie to porozmawiaj z nim, jeśli już gadałaś, zrób to jeszcze raz, do skutku.

Mimo wszystko, nadal uważam, że przesadzasz i źle to rozegrałaś.

Wymiana
Stary 2010-05-21, 11:00   #2287
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Smutno mi.
Moja babcia jest w szpitalu bo ma stan zapalny w nogach, jakieś choróbsko (chyba nawet nie ma nazwy) jej się wdało, same bez niczego otwierają się rany, robią dziury i wrzuty . Dziadek dzwonił, że dzisiaj jeszcze nie wyjdzie. O 13 będzie u mnie na obiadku. Jak gadałam z nim przez telefon, to mówił, że jeśli w sobotę tez nie wyjdzie to w niedziele sprawdzi sobie busy i pojedzie. Ja mu powiedziałam, że TŻ będzie u mnie to podjedziemy do niego samochodem i razem pojedziemy. Słyszałam jak się popłakał...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

No dobrze, ale sądzisz, że pisząc do niego smsy, robisz dobrze?
Skoro uważasz, że Cię olał, Ty też go olej. Nie odzywaj się, aż sam napisze. W ogóle nie poruszaj tej sprawy przez telefon. Jak się spotkacie to porozmawiaj z nim, jeśli już gadałaś, zrób to jeszcze raz, do skutku.

Jejku strasznie mi przykro Gwiazda.
Same nieszczęścia, ja się niby uczę na pon. a sama nie wiem jak dojadę Kurde... piszą teraz, że fala we Wrocławiu będzie szła 24-30h, czyli tak mniej więcej do niedzielnego poranka. Nie wiem co z zajęciami...
Stary 2010-05-21, 11:02   #2288
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Z tego co pisałaś wcześniej wnioskowałam, że to dobry facet.
Moim zdaniem, on nie przyjedzie z innych powodów niż ten, że jemu się nie chce itp. Tylko dlatego, że dzisiaj się nie spotkacie już go nie chcesz ?
Nie jest to dziwne ?

EJ jak dla mnie to on nie jest Księciuniem, ale Ty owszem jesteś Królewną.
Czasami też mi się włącza takie "królowanie" :|
Nie, nie jestem i tu się mylisz, cały czas pisze dlaczego, to, że tego nie rozumiesz nie oznacza, że możesz mnie uznawać i tak twierdzić, że jestem nie wiadomo kim, jaka rozpieszczoną paniusią bo nią nie jestem, ani życie ani rodzice mi na to nie pozwolili
Już jaśniej się nie da napisać, że nie chce być z kimś kto mówi słowa bez pokrycia i uznaje, że to ok. Bo już nie raz nie przyjeżdżał z różnych powodów i nie miałam o to do niego pretensji

Cytat:
Smutno mi.
A babcia nie ma przypadkiem cukrzycy??? Bo moja babcia miała + miażdżycę i też tak się jej robiło gniły jej normalnie stopy

Stary 2010-05-21, 11:03   #2289
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Abs? mowisz o tym filmiku 8 min czy jakis specjalny program?
tak, ten filmik trwający 8 minut

Cytat:
Laguna najważniejsze, że nie masz poczucia wykorzystania.
Wykorzystania nie mam, ale mam poczucie własnej głupoty

EJ ja Cię rozumiem, też na pewno byłoby mi przykro gdyby TZ pisał że jest stęskniony, usycha, nie może się doczekać spotkania, a jak już jest możliwość to nie przyjedzie. W pewnym sensie tak jakby pisał to tylko żeby zrobiło Ci się miło. No ale może ma jakiś ważny powód, może nie ma pieniędzy na paliwo?

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:04   #2290
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Rozwiązuje jak umiem i reaguję tak czuje Nie umiem inaczej.

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-05-21 o 11:06
Stary 2010-05-21, 11:04   #2291
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Jejku strasznie mi przykro Gwiazda.
Same nieszczęścia, ja się niby uczę na pon. a sama nie wiem jak dojadę Kurde... piszą teraz, że fala we Wrocławiu będzie szła 24-30h, czyli tak mniej więcej do niedzielnego poranka. Nie wiem co z zajęciami...
No niestety, starość, nie radość. Mam tylko nadzieję, że będzie dobrze. Teraz miała jakieś tam oczyszczanie, to ciągle wraca, ale może teraz będzie chociaż troszkę inaczej. Dziadek się popłakał chyba ze wzruszenia, bo praktycznie ja najczęściej ich odwiedzam, ja jeżdżę z babcią do lekarza, jak jest auto w domu, jak tylko zadzwonią po coś to idę, z lekarzami wszystkie sprawy załatwia moja mama. Reszta córek i wnuków już taka nie jest. A po drugie to dziadek się chyba obawia, że sam zostanie czy coś, bo babcia coraz częściej ląduje w szpitalu

A no tak, oglądałam w TV o tej fali. A uczelnię masz jakoś w zagrożonym miejscu?

Wymiana
Stary 2010-05-21, 11:04   #2292
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:

EJ ja wiem ze jest Ci przykro ale...

tez nie lubie gdy TZ mi cos mowi a potem robi co innego, albo gdy zmienia zdanie co 5 minut choc wie jak bardzo tego nie lubie, jak bardzo mnie to denerwuje, jestem wtedy dla niego okropna, zlosliwa bo niezla zozla ze mnie czasami wychodzi, ale w takiej sytuacji to nawet ja bym potrafila zrozumiec mojego faceta i nie robic mu z tego powodu wyrzutow... to jest sytuacja nadzwyczajna, niezalezna od niego...

a powiedzial Ci ze przyjedzie do Ciebie bo pewnie chcial Cie pocieszyc i tez napewno chcial to zrobic bo teskni za Toba, ale teraz przemyslal to wszytsko, doszedl do wniosku, ze sytuacja na drogach jest okropna, wiele km przed nim i zrezygnowal, ale wynagrodzi Ci to w innym terminie...

wiecej luzu i empatii
Stary 2010-05-21, 11:06   #2293
Cocaine essence
Zakorzenienie

E.J-,, Kotek, żebym ja miał się z Tobą na godzinę spotkać to bym przyjechał i to nie chodzi o to, że lubie jeździć samochodem tylko o to , że dałem słowo, a 135km można zrobić w 80 minut , to nie jest cały dzień w drodze tylko ponad godzina, ona powinna sobie załatwić wolne od zajęć i tyle, jedno się stara to i drugie"

- Tak mi TŻ powiedział na ten temat.

W sumie ja bym od niego nie oczekiwała tego , ale wiem , że co do danego słowa to ono dużo dla niego znaczy, rozumiem Cię i Twoją złość, bo sama bym świrowała jakbym tęskniła, myślę , że bardziej jesteś zła na tę całą sytuację niż na niego, tylko troszkę się wyżywasz, bo to jednak od niego zależało.

W sumie, nie takie rzeczy czasami się robi dla kogoś.
Po głębszym przemyśleniu uznałam ,że też bym nie była zachwycona jego zachowaniem.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:06   #2294
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:

A babcia nie ma przypadkiem cukrzycy??? Bo moja babcia miała + miażdżycę i też tak się jej robiło gniły jej normalnie stopy
No właśnie nie ma cukrzycy, jest osobą otyłą, podobno to coś związane z żylakami. W sumie lekarze sami nie wiedzą, co jest główną przyczyną.
Jakoś strasznie nie jest, ale raz po raz dziury jej się robią na łydkach, sama z siebie rana się otwiera.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Rozwiązuje jak umiem i reaguję tak czuje Nie umiem inaczej.
Ok.

Wymiana
Stary 2010-05-21, 11:09   #2295
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość

a powiedzial Ci ze przyjedzie do Ciebie bo pewnie chcial Cie pocieszyc i tez napewno chcial to zrobic bo teskni za Toba, ale teraz przemyslal to wszytsko, doszedl do wniosku, ze sytuacja na drogach jest okropna, wiele km przed nim i zrezygnowal, ale wynagrodzi Ci to w innym terminie...
o...ten fragment mi się strasznie podoba
niemniej jednak - E. J. jesteśmy strasznie podobne. Ja nienawidzę obietnic bez pokrycia, strasznie mnie boli, chociażby to było głupie "obejrzymy film" ( a potem mu się nie chce). Niemniej jednak obiektywnie przesadzasz. Wiem że Cię to boli, mnie też by bolało, dlatego żaden facet ze mną nie wytrzymuje. Ciężkie dzieciństwo jedno, ale to my musimy się nauczyć panować nad emocjami...
Stary 2010-05-21, 11:10   #2296
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
E.J-,, Kotek, żebym ja miał się z Tobą na godzinę spotkać to bym przyjechał i to nie chodzi o to, że lubie jeździć samochodem tylko o to , że dałem słowo, a 135km można zrobić w 80 minut , to nie jest cały dzień w drodze tylko ponad godzina, ona powinna sobie załatwić wolne od zajęć i tyle, jedno się stara to i drugie"

W sumie ja bym od niego nie oczekiwała tego , ale wiem , że co do danego słowa to ono dużo dla niego znaczy, rozumiem Cię i Twoją złość, bo sama bym świrowała jakbym tęskniła, myślę , że bardziej jesteś zła na tę całą sytuację niż na niego, tylko troszkę się wyżywasz, bo to jednak od niego zależało.

W sumie, nie takie rzeczy czasami się robi dla kogoś.
Po głębszym przemyśleniu uznałam ,że też bym nie była zachwycona jego zachowaniem.
otóż to i takie powinno być podejście każdego faceta. Jeśli się kocha to te 135 km nic nie znaczy, to jest ponad godzinka samochodem.

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:12   #2297
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
No właśnie nie ma cukrzycy, jest osobą otyłą, podobno to coś związane z żylakami. W sumie lekarze sami nie wiedzą, co jest główną przyczyną.
Jakoś strasznie nie jest, ale raz po raz dziury jej się robią na łydkach, sama z siebie rana się otwiera.
Rozumiem Ciebie i twoją babcię to dalej pamiętam, mimo upływu lat, jak babcia moja cierpiała

Cytat:

zaraz, zaraz, wszystko fajnie ale nie dam rady zrobić dni wolnych bo mam wpisy i egzminy

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość
EJ ja wiem ze jest Ci przykro ale...

tez nie lubie gdy TZ mi cos mowi a potem robi co innego, albo gdy zmienia zdanie co 5 minut choc wie jak bardzo tego nie lubie, jak bardzo mnie to denerwuje, jestem wtedy dla niego okropna, zlosliwa bo niezla zozla ze mnie czasami wychodzi, ale w takiej sytuacji to nawet ja bym potrafila zrozumiec mojego faceta i nie robic mu z tego powodu wyrzutow... to jest sytuacja nadzwyczajna, niezalezna od niego...

wiecej luzu i empatii
Powtarzam - ja to rozumiem, ale nie zamierzam tolerować takich pustych słów ja za wiele ich miałam w życiu, za wiele mi zrobiły przykrości i bólu i nie zamierzam mieć to samo w związku.

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-05-21 o 11:13
Stary 2010-05-21, 11:14   #2298
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie jestem i tu się mylisz, cały czas pisze dlaczego, to, że tego nie rozumiesz nie oznacza, że możesz mnie uznawać i tak twierdzić, że jestem nie wiadomo kim, jaka rozpieszczoną paniusią bo nią nie jestem, ani życie ani rodzice mi na to nie pozwolili
Już jaśniej się nie da napisać, że nie chce być z kimś kto mówi słowa bez pokrycia i uznaje, że to ok. Bo już nie raz nie przyjeżdżał z różnych powodów i nie miałam o to do niego pretensji

EJ jak dla mnie to trochę jesteś. Tymi smsami pokazałaś, potraktowałaś jak dla mnie chłopaka "od górnie" I takie jest moje zdanie. Jak Ty masz inne ok.

Gwiazda AM ma swoje punkty w kilku(kilkunastu?)miejsca ch we Wrocławiu... zobaczymy co wymyślą.

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-21 o 11:17
Stary 2010-05-21, 11:15   #2299
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Ciebie i twoją babcię to dalej pamiętam, mimo upływu lat, jak babcia moja cierpiała

zaraz, zaraz, ja nic o godzinnym spotkaniu nie pisałam, poza tym jak mam załatwić wolne skoro mam wpisy i egzaminy

Powtarzam - ja to rozumiem, ale nie zamierzam tolerować takich pustych słów ja za wiele ich miałam w życiu, za wiele mi zrobiły przykrości i bólu i nie zamierzam mieć to samo w związku.
Chodzi o to ,że te 135 km to jest tylko godzina z hakiem drogi.
I, że jak obiecał, to chociażby na godzinę mógł przyjechać, chociaż myślę , że miałabyś dla niego sporo czasu?
A ile zajęłyby Ci te sprawy szkolne?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 11:16   #2300
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, czyli to ja jestem zła i niedobra dla TŻ bo wymagam, żeby nie mówił słów bez pokrycia, tak? bo nie chce by robił mi złudne nadzieje a potem się wycofywał, tak mam to rozumieć? Bo już nie wiem o co chodzi

Zgadzam sie z dziewczynami. Czasem cos sie powie, ale nie jest w stanie sie tego spelnic. Daltego przeciwna jestem wszelkiemu "napalaniu sie". O moj skarbek przyjedzie juz za 2 dni a potem okazuje sie ze jednak cos mu wypadlo, ze nie przyjedzie i jest placz "przeciez obiecales".

Cytat:
Powtarzam - ja to rozumiem, ale nie zamierzam tolerować takich pustych słów
jesli tak bedziesz podchodzic do sprawy, to licz sie z tym ze nastepnym razem na pytanie "kiedy sie spotkamy" tz odpowie ci "nie wiem, zobaczymy", bo bedzie bal sie podac konkretna date, czas i miejsce w obawie ze znow cos mu wyskoczy i bedziesz miec pretensje ze znow "rzuca slow na wiatr".

U mnie jest inaczej. ja z tz jestem elastyczna (ale tez prawda ze czesto sie z nim widze- czesciej niż E.J. ze swoim). U mnie nie raz zdarzylo sie ze z tz bylam umowiona po czym zmienialismy plany - bo cos nagle wyskoczylo, cos sie stalo. Nie traktujmy propozycji spotkania jak wyrocznie. Moze Ty E.J. jedz do niego?

Mysle E.J. ze gdyby mogl to by przyjechal. Moze przekalkulowal sobie koszty, doszedl do wniosku ze musi cos waznego zrobic, roznie bywa. Jasne ze to przykre jak sie nie widzi para tyle czasu. ale pretensje i klotnie nie sa tu najlepszym rozwiazaniem.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-05-21 o 11:20
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:17   #2301
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
o...ten fragment mi się strasznie podoba
niemniej jednak - E. J. jesteśmy strasznie podobne. Ja nienawidzę obietnic bez pokrycia, strasznie mnie boli, chociażby to było głupie "obejrzymy film" ( a potem mu się nie chce). Niemniej jednak obiektywnie przesadzasz. Wiem że Cię to boli, mnie też by bolało, dlatego żaden facet ze mną nie wytrzymuje. Ciężkie dzieciństwo jedno, ale to my musimy się nauczyć panować nad emocjami...
Wilczyco dziękuję za zrozumienie ale nie boję się, że jak nie będę reagowac na pewne sprawy to nie będę miec lepiej w życiu

Nic to, dowiedziałam się właśnie, że oczywiście winna jest....powódź....bo on nie jest winny niczemu...

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z dziewczynami. Czasem cos sie powie, ale nie jest w stanie sie tego spelnic. Daltego przeciwna jestem wszelkiemu "napalaniu sie". O moj skarbek przyjedzie juz za 2 dni a potem okazuje sie ze jednak cos mu wypadlo, ze nie przyjedzie i jest placz "przeciez obiecales".

Mysle E.J. ze gdyby mogl to by przyjechal. Moze przekalkulowal sobie koszty, doszedl do wniosku ze musi cos waznego zrobic, roznie bywa. Jasne ze to przykre jak sie nie widzi para tyle czasu. ale pretensje i klotnie nie sa tu najlepszym rozwiazaniem.
Ten czas od sms z obietnicą do wycofania trwał.....15 min.

Stary 2010-05-21, 11:18   #2302
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

U mnie słonko i bezchmurne niebo

Wymiana
Stary 2010-05-21, 11:18   #2303
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Wilczyco dziękuję za zrozumienie ale nie boję się, że jak nie będę reagowac na pewne sprawy to nie będę miec lepiej w życiu

Nic to, dowiedziałam się właśnie, że oczywiście winna jest....powódź....bo on nie jest winny niczemu...

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ten czas od sms z obietnicą do wycofania trwał.....15 min.
Zdajesz sobie sprawę, że jest to prawda ?

Gwiazda u mnie też słońce, a w nocy ulewa i burza ;/ Jak sprawdzam pogodę dla Wrocławia i czytam te różne komunikaty to tylko się dobijam... ehh

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-21 o 11:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 11:20   #2304
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Chodzi o to ,że te 135 km to jest tylko godzina z hakiem drogi.
I, że jak obiecał, to chociażby na godzinę mógł przyjechać, chociaż myślę , że miałabyś dla niego sporo czasu?
A ile zajęłyby Ci te sprawy szkolne?
Nie wiem właśnie ale na pewno na 19-20 np. dziś byłabym w domu,jutro to samo jak nie wcześniej a w niedzielę nie mam zajęć.
Ja rozumiem - objazd, kasa na paliwo ale nie rozumiem tego gadania byle by gadać by było miło

Stary 2010-05-21, 11:20   #2305
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Niuniu moja
PurBlanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:21   #2306
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Zdajesz sobie sprawę, że jest to prawda ?
Przecież ja mu nie każę jechać przez zalane miasta Ma objazd

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-05-21 o 11:22
Stary 2010-05-21, 11:23   #2307
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Zdajesz sobie sprawę, że ja mu nie każę jechać przez zalane miasta? Ma objazd
Jejku dziewczyno daj już spokój, przecież Ci z Gwiazdą tłumaczyłyśmy- jak może wyglądać ten objazd.
Dobra ja się już w tej sprawie nie udzielam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 11:23   #2308
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja myślę , że nie ma co przesadzać.
Jak się ma samochód to ta droga nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia na takich dystansach, a on ma potem być ze swoją dziewczyną i spędzić z nią czas a nie rowy kopać.
Myślę , że E.J może mieć trochę żalu.

Stary 2010-05-21, 11:25   #2309
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

paprif w zimie mimo ciężkich, zasypanych dróg dał radę dojeżdżać, mimo, że też nie raz to z godz. trwało i było zdecydowanie gorzej niż teraz objazdem

Stary 2010-05-21, 11:26   #2310
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem właśnie ale na pewno na 19-20 np. dziś byłabym w domu,jutro to samo jak nie wcześniej a w niedzielę nie mam zajęć.
Ja rozumiem - objazd, kasa na paliwo ale nie rozumiem tego gadania byle by gadać by było miło
E.J burzowa chmurko to jeszcze raz wytłumacz mi proszę, TŻ miałby u Ciebie spać te 2 noce , czy jak? Czy miałby przyjechać teraz a potem jechać do domu? Jak to od strony technicznej wyglądało?
Wybacz jak nie doczytałam, ale choroba mnie wzieła i gorączka, może dlatego tak nie kojarze.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości