|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
zaostrzam apetyt ![]() niech usycha,pozniej bedzie lepiej smakowactaaa z pewnoscia ![]() wiesz,myslalam ze zaczelas krzyczec ze umierasz ![]() Cytat:
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() Cytat:
to weź mu pożycz kilka ciuchównie aż tak źle nie było |
||
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taka fajna sukienke i chyba mu ja dam aaaaa nowicujsz i od razu taki szok ![]()
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się walić to na 100%o matko już go widzę w sukience ![]() nowicjusz byłam ale za to jaka nimfa ze mnie wyrosła |
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo dokladnie! ale uwielbiam go! ![]() nooo okropna
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a jak |
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cos bylo
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bo znajoma je.ała się na hektary i dali jej ksywę Wiadro witam ![]() u mnie na śniadanie kawałek chałki i danio waniliowe ![]() ale jest gorąco masakrawłaśnie piję sobie kawkę i zaraz się biorę za sprzątanie ![]() wstawiłam pranie, czekam aż pralka wypierze, wyschnie raz dwa w taki upał ![]() nie chce mi się jechać wolałabym pojechać nad jezioro niż jechać do szkoły
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie dziwie Ci sie ze nie masz ochoty jechac masz stresa?![]() dobry ![]() na sniadanie serek i 2 kromki ciemnego ale mam dzisiaj sprzatania,jutro mam zjazd rodzinny wiec juz to widze
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ma siłę przebicia...mówiono że nie ma chuja na Malwinę jakiś tam stres jest ale raczej na spokojnie pewnie się zestresuję pod drzwiami![]() oo widzę zjazd rodzinny to poważna sprawa ![]() ja posprzątałam trochę, zostało mi odkurzanie, umycie podłóg i łazienka ale to jak wrócę ![]() ja się zbieram i jadę, więc trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to w dosłownym znaczeniu bedzie dobrze,trzymam juz kciuki a o 13 to nawet na nogach! ![]() ![]() ciekawe jak tam Sunset
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam krechę, ulży Ci i się pogodzicieno w dosłownym znaczeniu to prawda no właśnie co z Paulą miała dać znać co się wydarzyło..a więc od dzisiaj jestem Pani mgr ekonomii, obrona zdana na 5 streściłam pracę, na to miałam 5 min i później 3 krótkie pytania i po wszystkim ale się cieszę że to już koniec![]() jestem już w domu zabrałam się z kolegą autem w jedną i drugą stronę, chwałamu za to że mnie zabrał bo jakbym miała teraz stać na dworcu i wracać pociągiem to chyba bym zdechła jest strasznie gorąco jestem cała mokra...masakra!!
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem z Cibie dumna![]() idziesz sie zalac?![]() ![]() dobrze ze Cie kolega zabral no teraz jest pewnie w pracy,jak wroci pewnie nam powie ![]() a ja bylam w miescie z kuzynka i kupilam sobie bielizne i nowe spodnie bo mi rozciagnal ![]()
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się naćpamno dziękowałam mu pół drogi że mnie zabrał uratował mnie przed klęskąa ona nie ma dzisiaj szkoły? chyba takjaką bieliznę kupiłaś? i jakie spodnie?![]() ja też muszę sobie kupić jakąś bieliznę bo prawie wszystko to szmaty po praniu ![]() przetrwała tylko erotyczna bielizna z latexu i majtki z dziurką |
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak sie nacpasz to na 100% pojdziesz sobie ulzyc przynajmniej tak mi sie wydaje![]() jak mu dziekowalas? ano tak! rzeczywiscie ma szkole ![]() a bielizne kupilam sobie czerwona taka prosta i z koronkowymi bokserkami a nie stringami bo nie mieli a spodnie jeansy czarne![]() eee nalpesze zawsze przetrwaja
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja GRATULUJĘ!!
Teraz idź i opijaj PRZEPRASZAM skarbeczki , że się wczoraj nie odezwałam, ale kurde nie było kiedy :/ Przyjechał po mnie i pojechaliśmy do niego do domu. Nie pogadaliśmy nawet za bardzo, bo jak jeszcze byłam przytomna, to byłam zbyt zmęczona po całym dniu bieganiny i nie miałam nawet sił zaczynać takich poważnych rozmów . Generalnie to było bardzo miło , fajnie się zachowywał wobec mnie, był baaardzo czuły, tak mnie tulił i głaskał , u niego to nowość Było buzi i przytulanie i nic więcej Zaczęliśmy oglądać jakiś film i później zasnęliśmy Ocknęłam się o 3:30 , odwiózł mnie do domu , przyszłam i położyłam się od razu spać, bo dzisiaj miałam wstać o 5:30 Oczywiście zaspałam , miałam egzamin o 7:45 a obudziłam się o 7:10 , dojazd na uczelnię zajmuje mi 40 minut ![]() Właśnie wróciłam ze szkoły i zaraz jadę zawieźć mamę za Kraków, bo stamtąd jadą na te swoje wczasy 10 dni świętego spokoju mnie czeka Jutro mam egzamin rano, ale za poprawkę z tego przedmiotu się nie płaci i nie wiem ,czy nie zostawię go sobie na wrzesień ,bo nic nie umiem :/ Brakło czasu po prostu , miałam w planach przysiąść dzisiaj popołudniu, ale wrócę do domu pewnie dopiero na wieczór :/ Teraz ponadrabiam Wasze bazgrołki , póki jeszcze jestem w domku
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubię czerwoną bieliznę ![]() Cytat:
![]() to szkoda w sumie że nie pogadaliście, czułości czułościami ale nadal chyba nie wiesz na czym stoisz..a kiedy on w ogóle jedzie? obyście mieli chociaż szansę pogadać.. a to daleko od Ciebie, tam gdzie mamę zawozisz? ![]() moim zdaniem z tą szkołą zrób tak żeby było dobrze, jak masz jechaći nic nie napisać to faktycznie lepiej sobie odpuścić.. ja zaraz będę jadła zapiekankę z kurczakiem i pieczarami na obiad, jestem taka głodna że masakra ![]() jeszcze muszę trochę posprzątać i iść na zakupy
|
||
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisal cos dzisiaj?![]() no jak nie placisz to ja bym nie pisala jutro a gdzie mama jedzie?![]() bylam w sklepie po lody i na parkingu stali jacys chlopacy ale nie widzialam ich bo swiecilo slonce i tylko slysze" ale slodycz" a drugi" no fajna fajna taka w sam raz do ssania" ![]()
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle powiedział, że chciałby wrócić na stałe w najbliższym czasie , chce pójść na studia itd , zaskoczył mnie Zobaczymy jak to będzie ![]() No jakieś 200 km w jedną stronę :/ Nie chce mi się niesamowicie tym bardziej, że słońce praży jak fiks, no ale co począć... Jak zwykle same pyszności na obiadek A co będziesz kupować ciekawego ? Spożywka , czy jakieś przyjemności ? Ja się powoli zbieram, więc do spisania wieczorkiem |
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tak zrobie ale obiadek ja tez chce taki!!
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakoś tak nie ruszyło mną to spotkanie, nie wiem, może to tylko takie wrażenie na świeżo, ale jakoś tak niczego we mnie to spotkanie nie zmieniło No nic, zobaczymy , jak to będzie No i ja chyba też nie pojadę, poczekam do września Mama jedzie wdychać górskie powietrze do Zakopanego ![]() Ale Ci posłodzili Ok ja już jadę więc do później ślicznotki |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa to sobie wypocznie,a Ty tez przy okazji ![]() no ok,ale skad mam wiedziec czy to nie jakies obszczumury?! jak juz to mnie moze ssac tylko porzadny facet troche posprzatalam,zostala mi kuchnia,moj pokoj i zmycie podlog
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co najlepsze to pomyliłam się, nie będzie 10 dni świętego spokoju, a prawie 2 tygodnie ![]() No w sumie tak ,byle obszczymurek nie zasługuje na takie zaszczyty Oj to się pięknie wzięłaś za sprzątanie widzę U mnie też by się przydało, pewnie dopiero w poniedziałek coś ruszę Dopiero wróciłam do domu, ale jestem wy*ebana Zrobiłam dzisiaj w sumie ponad 500 km , ledwie żyję . Byłam jeszcze chwilę u koleżanek zgadać się na jutro, bo jeśli będzie ładna pogoda, to jedziemy się opalać na caaały dzień Zaraz lecę do wanieny , założę sobie waxa na włoski i wypiję sobie zimnego Desperadoska w wannie
|
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach blogie 2 tygodnie ![]() tak,te zaszczyty przypadna R jutro jade do niego na noc![]() gdybym nie miala gosci to bym sobie darowala a tak to trzeba bylo kurcze ale Ci zazdroszcze tego wypadu znajomi tez jada i sie pytali czy jade no ale kur** nie mogeale Ci dobrze ja ide sie wykapac,pokleje jeszcze kartki ,bo 3 mi zostaly do rownosci i musze zrobic sobie pazurki
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhuuu , ale się będzie działo Nie zapomnij maści na otarcia !! I pamiętaj , jeśli nie będziesz w łóżku przed północą to wracaj do domu A tak w ogóle to Ci zazdroszczę Chyba moje zaginione libido powraca, bo zaczyna mi się chcieć A z jakiego powodu nie możesz się jutro nigdzie wybrać ? Ja się modlę , aby trafiła mi się ładna pogoda, jak będą chmury to się załamię No to ładne masz tempo z tymi kartkami Znowu pazurki będziesz robić Jaki wzorek tym razem ? Anastazja pewnie baluje równo ![]() A ja właśnie wyszłam z wanny i chyba pójdę spać , bo ledwie żyję... Jutro pasuje wstać wcześnie i coś posprzątać przed wyjazdem, bo mam straszny burdelos w domu ... Dobranoc i do juterka |
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oficjalna wersja to to ze przyjade na mecz i moze na cos szybkiego a jak poprosi to zostane![]() bo mam gosci! siostra i brat beda na obiedzie![]() dzisiaj na czysto bo od tego przatania strasznie mi sie paznokcie zniszczyly ![]() pewnie tak ![]() dobranoc
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle to sobie zaplanowałaś Ja też tak nie raz robiłam Aa gości masz To musiałam przeoczyć Pewnie , kup sobie gumowe rękawiczki i wtedy nic się nie niszczy Ja zawsze sprzątam w rękawiczkach, bo szkoda dłoni i paznokci ![]() Pogoda u mnie piękna !! Wpadłam życzyć miłego dnia i jadę nad wodę, będę się grzać do wieczora Buziaki i do później |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no przeciez po cos kupowalam bielizne! trza wykorzystac na maksa a to ze bedzie chcial zebym zostala jest pewne bo zawsze chce tylko,ze ja nigdy nie chcialam a tu bedzie mial niespodzianke![]() szczesciara tez bym pojechalam baw sie dobrze![]() wstaalm o 10.30 taka nieprzytomna ze w drzwi wlazlam
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
pojechali
boze jaki mam burdel w domu to sobie nawet nie mozecie wyobrazic![]() ale dzieciaczki fajne,ale na odleglosc ide troche posprzatac i uciekam do R wiec do jutra trzymajacie kciuki bo jutro mam wyniki poznania
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() właśnie wróciłam z imprezy wczoraj poszłam do kumpeli do baru na mecz i oblać moją obronę...wylądowałyśmy w ...Międzyzdrojach taka naćpana i nawalona dawno nie byłam lizałam się z kumpelą na plaży poznałam masę ludzi i dziewczyn i facetów była niezła impreza na plaży a najśmieszniejsze jest to że nad morze dojechaliśmy...na stopa Tż się do mnie nie odzywał jak wróciłam o 18 wyglądałam jak wycieruch![]() najadłam się rybki nad morzem przed chwilą zjadłam kanapki a gorąco niesamowicie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

wolałabym pojechać nad jezioro niż jechać do szkoły

miała dać znać co się wydarzyło..

taka prosta i z koronkowymi bokserkami a nie stringami bo nie mieli
Było buzi i przytulanie i nic więcej
Zaczęliśmy oglądać jakiś film i później zasnęliśmy