|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
co jest frustrujące , wiesz firmę prowadzę ja i jak nie będę mogła byc gdzies to bedzie problem, wiaodomo pańskie oko konia tuczy, jednak etat jest ok, ale jak byłam na etacie to też widziałam problem z ciąza chyba nigdy nie ma dobrego czasu na dzidzie, zawsze cżłowiek znajdzie sobie argumenty na nie i przeszkodypoza tym kończy się leniuchowanie- np leże sobie teraz, klikam, zaraz wyjde na zakupy, a z dzidzią już nie będzie tak lightowo ![]() cos mnie tak naszło od 3 dni, może mam owu i mi wali na dekiel![]() ![]() ![]() poczekam aż przejdzie, chociaz jak sobie analizowłam temat porodu to stwierdziłam, ze najlepiej urodzić wiosną, bo wtedy mogłabym malucha nosic do biura-a co nikt mi nie zabroni - bo bedzie ciepło itd, ale to trzeba by działać juz, ale jest jeszcze parę innych spraw, wiec pewnie narazie to takie dywagacje...
|
|
#2282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ooo.. to się będziemy razem przymierzać, bo ja mam dziś kolejną przymiarkę, a do tego fryzurę próbną. Trzymajcie kciuki, żeby ten dekolt w końcu pasował, bo jak nie to chyba nago do ślubu pójdę |
||||
|
|
|
#2283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do dekoldu-trzymam kciuki
|
|
#2284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Dzięki Nadrobiłam to teraz Wam się pochwalę, że byliśmy wczoraj z TŻtem nad jeziorkiem i bardzo dobrze nam ten wyjazd zrobił. Popływaliśmy 2 godzinki na rowerku wodnym, popluskaliśmy się trochę i pospacerowaliśmy i od razu poczuliśmy się mniej zestresowani Jednak fajnie jet w tym całym zamieszaniu znaleźć takie popołudnie na relaks, żeby nie zwariować ![]() A... i śniło mi się dziś, że dzień przed fryzurą próbną obcięłam włosy Byłam bardzo z siebie zadowolona, dopóki się nie zorientowałam, że przez 2 lata zapuszczałam włosy na ślub, a i tak pójdę w dużo krótszych |
|||
|
|
|
#2285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Martoolka, ja też innym mówie nie bój się, a sama się boję dzisiaj nawet idę do tego odpowiedniego lekarza ale to tak na kontrole co roczną to sobie z nim porozmawiam co i jak a co do sukienki to najwyżej obie pójdziemy nago można w niej jeśc ile się chce i kiedy się chce tylko produkty określne więc w sumie jest ok, i skuteczna bo dwie znajome ją stosowały i obie schudły tyle ile chciały jedna jakieś 4 kg a ta druga znajoma mamy to duuużo, chyba ze 3-4 rozmiary. Czy ta dieta i do tego moze jakieś cwiczonko i może wróce do formy sprzed roku ![]() Cytat:
![]() Fajny relaksik ![]() a co do snu to ![]() Nic pora sie zbierać może jeszcze zajrze przed wyjściem
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-15 o 09:41 |
|||
|
|
|
#2286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam do domu, rozpływam się. Zdjęcia mogę odebrać o 10.30 więc pójdę na tę godzinę, może nie będzie aż takiego skwaru jak po południu No i będę mogła kontynuować robienie albumów.
|
|
#2287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wpadkę zaliczyć, bo wtedy się człowiek nie rozważa wszystkich za i przeciw, tylko się zakochuje w swoim dzidziusiu i już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak w ogóle to pamiętajcie, żeby brać ze sobą wodę jak gdziekolwiek wychodzicie. Ja ostatnio podczas godzinnego wypadu na miasto wypiłam 0,75 l wody
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam powiem jedną rzecz.
Nie ma co liczyć na wpadki nei wpadki a i planowanie jest bez sensu bo jeśli ktoś się stara to po jakimś czasie sex robi się taki mechaniczny. Sexicie się tylko po to aby zrobić bejbika i skupiacie sie tylko na tym aby się zrobił. Ile to już razy słyszałam zrospaczone młode kobiety .. tak się staramy i nic nie wychodzi.. ona sobie kalendarzyk ostro prowadzi jemu jakieś ziółka podaje... a dziecka jak nie było tka nie ma .. a potem jak już przestają się starać nagle ojej jesteśmy w ciaży Takze chcesz mieć dziecko.. nie myśl o tym kochajac się z TZ |
|
|
|
#2289 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też najpierw będę szukała pracy, za coś trzeba dziecko utrzymaćCytat:
|
|
#2291 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam od poniedziałku nieprzerwany ból głowy i doła z powodu braku pracy i braku jakiejkolwiek odpowiedzi na swoje CV. I coraz bardziej źle mi z tego powodu. Dobrze chociaż, że mam angielski i mam motywację do wyjścia z domu codziennie... |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tz bedzie dluzej jechal nia... Suknie mam raczej księżniczkowata(ale bez przesady )ja mieszkam niedaleko katowic a Ty ? Taka mieścina Zawiercie sie nazywa ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
i nie chce przyjsc![]() Dzisiaj kupilismy kosze dla rodzicow plus wino , sodycze , kawe - to beda takie nasze upominki
|
|
#2293 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziękuję za gratki za zakupy Próbuje sobie pospisywać co jeszcze jest do zrobienia i normalnie chyba ślub przełoże No tak. Ale w sumie na weselach jest dużo takich piosenek nietematycznych.:rolleyes : Cytat:
Cytat:
Mi też sie podoba "Oczarowanie". Ale właśnie nie możemy się zdecydować czy zatańczyć wiedeńskiego czy angielskiego... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do jeziorka - myślę, że nam teraz potrzebne są takie chwile spokojne sam na sam bo przez te przygotowania mamy dla sibei mniej czasu, jesteśmy zestresowani itd. Cytat:
Nie pamiętam za bardzo tej Twojej sukni... Wklejałaś zdjecia?
|
|
#2294 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Niby prawie wszystko mamy załatwione,ale nie wszystko bo znalazło się jeszcze pare spraw do ustalenia Cytat:
Choć zdaje sobie sprawe,że dużo piosenek takich jest ![]() A tak poza tym,to cześć Kolejny dzień jest paskudna pogoda,normalnie zazdroszcze Wam upałów. W nocy tak lało,że zasnąć nie mogłam. Mieliśmy sobie kupić base i kąpać się w ogrodzie,no ale pogoda jest okropna. Cicho,słońce wyszło,ciekawa na jak długo wkurza mnie ta pogoda,ja chce lato Skorzystać jeszcze z lata i pojechać nad morze,które mamy 30 minut od nas ![]() Cytat:
za zakupowe upominki dla rodziców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak,niewiadomo jak to będzie gdy zaczniemy się starać,czy się uda czy nie uda,a jak się uda to za którym razem Najlepiej będzie jak nie będzie się skupiać,że podczas seksu nie myśleć-robimy dziecko ![]() Cytat:
No tak,wode pić trzeba w takie upały.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-15 o 14:50 |
||||||
|
|
|
#2295 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jak byliśmy na urlopie,to właśnie pogode mieliśmy świetną Noi żartowaliśmy sobie,że teraz nie mówi się znajomym cześc co tam??tylko o beep ale dzisiaj daje ![]() Wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zbieram się na przymiarkę, trzymta kciuki
|
#2297 | |||
|
BAN stały
|
Bardzo ładna ta piosenka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też mi tego brakuje. Byliśmy przed końcem urlopu nad jeziorkiem jakoś wieczorem,chciałam wziąć strój ale mama,tż nie nie po co,to potem żałowałam. Tż mnie też namawiał chyba przez pare dobrych minut by pojeżdzić sobie po jeziorze rowerem wodnym,ale nie chciałam bo nie miałam stroju,a miałam białe rybaczki i nie chciałam się pobrudzić.Focha miałam. Cytat:
mi się śniło dzisiaj dziecko,że wziełam je pod pachy ( dziecka pachy ) uniosłam do gory a jego mama ( niewiem kto to ) powiedziała,że nie unoś go tak,bo go pachy będą boleć. No nic wypije kawe i ruszam z tz-tem na mini zakupy ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Będzie dobrze.
|
|||
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarza i w ogóle i padam ledwo dysze
przeczytałam wszystko co napisałyście ale niemam siły odpisywać. Teraz sie zachmurzyło, może troszke popada, mam nadzieję. Odpoczne troszke a później się wezme za obiadek a pod wieczór jeszcze musze do mamy skoczyć mam nadzieje że tż wróci prędzej z pracy i pójdzie ze mną
|
|
|
|
#2299 |
|
BAN stały
|
A ja wróciłam z mini zakupów
acelinko,niech wam popada a mi przyślijcie słońce,goroce słońce ![]() gospellko,ty masz ten relaks,mają własną firme jestem sama sobie sterem i żeglarzem tzn szefem
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2301 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do znajomych i ich dziecka,matko jakie to przykre i smutne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nieśmiało się pojawiło,ale wiatr mu przeszkadza
|
|||||||
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu nadrabiać, ale wrzucę Wam fotkę z przymiarki. Bolerko jest od innej sukni - ja będę mieć z delikatniejszej koronki. Na biuście mam kawałki koronki szpilkami przyczepione, bo nie były jeszcze przyszyte. Welon też nie mój. Przy tej wstążce będzie jeszcze kokardka płaska. Wstążka miała być w talii, ale suknie musi być odcięta pod biustem,bo inaczej by mi tej góry nie mogły zrobić, więc wstążka będzie też pod biustem, żeby nie było 2 poziomych linii.
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz jeszcze fotki fryzurki... Ogólnie zupełnie coś innego niż chciałam, ale mi babka powiedziała, że jak w dniu ślubu będzie tak gorąco, to ona mnie nie wypuści z włosami częściowo rozpuszczonymi, bo mi się szybko zrobią strąki i będę wyglądała na nieuczesaną
W dniu ślubu będę mieć mocniej upiętą. Tylko ten przód jakiś taki trochę dziwny i muszę jej powiedzieć, żeby jakoś inaczej mi go zrobiła ![]() Dodatkowo wrzucam fotkę kołtuna, który miałam wpięty, żebym miała więcej włosów Biedne uczennice przez godzinę kręciły mi loczki lokówkami, a szefowa to w 30 sekund zniszczyła kilkoma pociągnięciami grzebienia, żeby mi fale zrobić Kolor kwiatka będzie inny, bo ten jest sztuczny
|
|
|
|
#2304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ładnie wygląda, może jak już przyszyją ten biust bedzie bardziej widoczny efekt kiecki![]() ale faktycznie ani welon ani bolerko nie pasi
|
|
#2305 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A bierz se tego upału ile se chcesz - ja już mam go dość Cytat:
O Ty Foszku ![]() Już tak ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kolorek fuksji to mi sie też podoba
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Musi być dobrze. Cieszę się, że Ci się podoba.
Taki welon sobie zamówiłam: http://sklep.slubujecimilosc.pl/welo...elon-w-90.html |
|
|
|
#2308 |
|
BAN stały
|
No jestem już na wątku
![]() Martoolko,ładna fryzurka ![]() Welon też ładniutki. Ja poszukam swojego na necie,to Wam pokaże bo fotki nie zrobiłam przed wyjazdem ![]() Nie moge znaleźć,cierpliwości też nie mam. No,ale mój welon ma brokacik i lamówke? wkoło To samo jak chciałam Wam pokazać suknie to na necie znaleźc nie mogłam to sobie ją mam zapisaną na kompie ![]() Edit: Znalazłam ale te samo zdjęcie co martoolka,tzn na tej samej modelce A weszłam sobie też na strone Salonu,z którego mam suknie i nawet niewiedziałam że moja suknia jest z kolekcji 2010
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-15 o 21:29 |
|
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego - ja nie mogę spać bo jest tak gorąco... chcesz sie zamienić? ![]() I jak wyniki? Martolka będziesz wyglądać bajecznie!!! Własnie pomyślałam, że bolerko nie pasuje ale to dobrze, że będziesz miała delikatniejsze. Dekolt jednak nie będzie w serducho? Cytat:
taki artystyczny nieład. Muszę sobie chyba zapisac zdjęcie bo też bym coś takiego chciała, nie chcę takiego bardzo sztywnego, ulizanego koka.
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-07-15 o 22:05 Powód: ;) |
||
|
|
|
#2310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak kiedys wklejalam , ale moge jeszcze raz, tylko ze nie mam swoich Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

jeżeli już by wyszło to z firmą na pewno się ułoży wszystko. Trzymam kciuki oby wszystko Ci poszło tak jak chcesz
, wiesz firmę prowadzę ja

bo pewnie sugerują tym tesktem: już mi niosą suknie z welonem,już cyganie czekają z muzyką.Jeszcze ryzem sypną na szczescie,mendelsonem stukają kopyta ( nie w kolejnosci ale jakos tak lecialo ) 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Byłam bardzo z siebie zadowolona, dopóki się nie zorientowałam, że przez 2 lata zapuszczałam włosy na ślub, a i tak pójdę w dużo krótszych 

" ja go nie kocham - taka jest prawda","ale dziewczyna przez swiat nie moze isc calkiem sama"itd no i jeszcze goscie mogliby sie obrazic za "gosci tlum cos falszywie odspiewa"
nie boje się w ogóle bycia mama wręcz nie mogę się doczekać teraz siostrze 2 miesiące temu urodziła się córeczka i to mnie jeszcze bardziej umacnia w tym ze chce swoje dzieciątko. Pamiętam jak jeszcze rok temu planowaliśmy z TZ postarać sie przed weselem i oglosic to w dniu wesela ae nie stety nie dalismy rady tego spelnic
ale wiem ze i na mnie przyjdzie pora
ja też najpierw będę szukała pracy, za coś trzeba dziecko utrzymać

Byliśmy przed końcem urlopu nad jeziorkiem jakoś wieczorem,chciałam wziąć strój ale mama,tż nie nie po co,to potem żałowałam.