|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hand-made plotkowy część 6
Któraś z Was zastanawiała się jak zachowa się Doda po wieściach o białaczce Nergala. Zgłosiło się na jej apel 17 000 potencjalnych dawców szpiku
![]()
#2282 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Co do wywalania gadżetów,tia jasne opatrzyły się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
joasiunia, ja sie ze swiat ciesze
![]() ![]() pagata, bo ja taki krzykacz i pieniacz jestem, lubie drażnić ludzi ![]() moze wielu ludzi zastanowi się na tym jaki wizerunek ma ich blog i i jak widzą ich inni. jak kogos to nie rusza, to luzik, wiadomo, zasada wolnoc tomku w swoim domku - nie podoba ci sie, nie przychodz i nie czytaj, ale niektorzy to naprawde przesadzają z pewnymi rzeczami. dązymy do ideału - idealnego bloga ![]() w ich mniemaniu wszystko jest cacy ale przyjdzie drugi i inaczej widzi pewne rzeczy white sheep, ha ha, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-08-30 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Ten jej punkt,co to artystyczne zdj razem z innymi ,to ja tez przyznaje jej rację...Choc sama mam pare postów nieartystycznych...To dlatego wlasnie ten drugi blog zalozylam,czasem chce cos innego pokazac i mi to nie pasowalo.I to tylko dlatego,ze zagladaja dziewczyny z wizazu,z ktorymi sie znam troche.Bo inaczej to po co komu mam te blablania pokazywac....jak ani ja o nich,ani one o mnie nic w ogóle nie wiedzą...
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
ale Owcy chodziło o 2 rzeczy - jedna to mix tematów na jedym blogu czyli mydło i powidło
a drugie to familiada czyli zdjecia rodziny ktore nie koniecznie ja interesują bo ona woli blogi artystyczne z rekodziełem , przynajmniej ja tak zrozumiałam
![]() |
#2286 | |
|
Cytat:
owco a zabek mojej Emilki chcesz zobaczyć? i okulary synka? ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2010-08-30 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Sława Dody na coś się przydała
![]() Może i innym dzięki temu pomogą.
![]() |
#2288 |
Joanna d'Moder
|
Uwaga.Owca się teraz wypowie
![]() Nie wiem o co mi chodziło,jak napisałam pierwsze zdanie to poniosło mnie dalej ![]() ![]() Ale fakt faktem,że jak zakładałam bloga to miałam nadzieję,że może jedna osoba zajrzy.Wtedy też mi nie przeszkadzało miksowanie tematów.Teraz kiedy nawet co niektórzy zaglądają (no cóż przyznaję,że pewna część komentarzy jest wymuszona,to znaczy ja gdzieś tam poszłam napisałam i ktoś poczuł się zobowiązany do napisania "wow,piękne" i takie tam), a i ja sama mam więcej śmiałości i ochoty pisać o niczym.Dlatego powstał drugi blog z cyklu "rozważania owcy".Kto będzie chciał to zaglądnie , kto nie to nie (lista obecności będzie codziennie odhaczana,więc zastanówcie się czy abyna pewno nie będziecie chciały ![]() Marta odpowiem na Twój komentarz z bloga.Ptaszki zniknęły,bo wydawały mi się obciachowe, takie w stylu monster blog.Nie były takie?Teraz mój blog jest taki bardziej ęą, tylko nie wiem czy z kolorem nagłówka nie przesadziłam (no podoba mi się i tyle). Pagata czemu nie.W sumie trochę Ciebie znam ![]() Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2010-08-30 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
ja chce!!! i ja!!! i ja!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko nie wkładaj tej familiady w panel boczny bo nie bede cie odwiedzać ![]() ![]() eee, a swoje ciapy to nam pokazesz? i jeszcze może szczoteczkę do zębów meża ![]() doda i nergal - no tak, wykorzystała swoja sławe, ale przynajmniej w pozytywnym celu 17 tys odpowiedzi - to całkiem niezle, jak na piosenkarkę na której wiekszosc polaków wiesza psy polska to jednak panstwo sprzecznosci, chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-08-30 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Joanna d'Moder
|
Pagata zrób to,zrób to,zrób to.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
|
dobra..to jutro obcykam wszystkie ciekawostki familijne
![]() Emilki zęby,fryzurki dzieci,krzywe nogi ,wrastajace paznokcie,pepek tz.kapcie tesciowej,psy sasiada itd ![]() ![]()
![]() |
#2292 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wyłączyć nie mogę, bo w necie też szukam informacji no i naplotłyście pokazało się i weszła, ale dzisiaj dobijam do końca nauki, bo trzeba ciasta dwa śliwkowe w koncu upiec. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a nergal mnie wkurza..dostał od Boga karę jak nic.. Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Joanna d'Moder
|
![]() http://titania-wales.blogspot.com/20...cipe-for.html? Edit: dobra ja już uciekam,pa |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
o matko jaka wrzawa u Marty! aaa o zdjęcia kupki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
|
taa..wojna o ząbek o kupkę..a jak Titania zdj bobkow wstawila to nikt nic nie mówił
![]() ![]()
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
a różni ludzie, rozne gusta nie?
![]() no jedna blaszka wstawiona, zaraz drugie ciasto robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | ||||||
Zakorzenienie
|
juz wróciłam
musiałam w mojej notce małą klauzulę wstawić, ostrzeżenie ![]() Cytat:
a co do monstera, to tak nawet myslalam, aby stworzyc taki blog na podstawie tych wszystkich wyznaczników - taki co daje po oczach kolorami i z duża iloscią gadżetów i samowłaczającej sie rapującej muzy ![]() no ale troche mi sie nie chce ![]() Cytat:
ja tam lubie takie życiowe blogi (ale nie 100% familiady w panelu bocznym) ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ząbek Jaciusia chyba przejdzie juz do histori ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-08-30 o 20:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
no jak nocnik to i kupka nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Niestety machina ruszyła... Czas przygotować się do pracy.. Zaczęłam od wizyty u fryzjera
![]() Magda trzymam kciuki za pracę ![]() Duśka proszę się nie czepiać bibliotekarzy ![]() Blogi obskocze jutro, bo mi się już dzisiaj nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
|
Julki nie ma..jednak zostala w szpitalu..
A w naszym szpitalu to tak bylo...szykowali dziewczyne do cesarki i mąz wyczul alkohol od lekarza gin..Awanture zrobił,ze policje sciagnie.W koncu zadzwonili po ordynatora,ten przyjechal,zrobil to cięcie..A w tym czasie ten pijany ginek pocial sobie ręce i wlazl na okno,chcial z pietra skoczyć..Kobity go wciągnely jakos spowrotem i pojechal biedak do psychiatryka.. A taki mily,spokojny czlowiek..co mu odbilo... ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- no jak..choc do marty zajrzyj,kom zostaw ![]()
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
a ja obmyslam juz nowa notkę - tym razem, czesciowo na zyczenie damurka, o bloggerach bedzie, ale uwaga tym razem bedzie to artykuł prześmiewczy juz załozenia
![]()
![]() |
#2302 |
|
jeszcze Ci malo?
![]()
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
dopiero szkic tworzę
![]() to sie nazywa prowokowac, ooops, sorry, INSPIROWAĆ ludzi ![]() moj blog na pewno do nudnych należec nie bedzie ![]() ![]() Pagata, wstawiłąś juz swoja cała familiade w panel boczny? ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-08-30 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do dyskusji o pisaniu komentarzy to się chętnie włączę ... Artykuł o bloggerach? Do tego prześmiewczy? Czemu nie? Ciekawe już z założenia ... też się włączę jak zaskoczę bo za Wami nie da się nadążyć (znaczy ja nie nadążam .... ,,starość,, sama radość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
to bedzie satyryzująca typologia bloggerów
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2306 | |
|
Marta babcia już śpi,nogi pod pierzynę schowała
![]() Danusiu Ty wez jakiego powera w puszce kup..może być i z biedronki ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
|
taa..jak mądra
![]() ![]()
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
to zalezy jak mocny sen ma babcia
jak lekki, to sie strzeż a oczy miej wokoło głowy ![]() jak twardy, to babci nawet paznokcie u nóg dasz radę przyciać i sie nie obudzi ![]()
![]() |
#2310 |
|
uuu...ciężka sprawa
![]() zadanie wielce ryzykowne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.