Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 09:20   #2281
zmija19
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
zobaczysz jak bedzie dzien przed jego przyjazdem, to bedziesz zapieprzac jak ja
dawno tyle czasu w lazience nie spedzilam

juz wstawiam naturalne zazelowane:
ładny wzorek ale ja az tak dlugich paznokci nie lubie
Cytat:
u nas tez jest moda jak mowisz
ale teraz wchodzi trend nowy, wiec czemu nie
pierwszy raz mialam kamuflaz i frencza, zaawsze chodze tylko na zazelowanie plytki ale teraz jadac do Grecji, pokazalam kobiecie jakie chce pazurki i z 3wzorkow stworzylysmy jeden, a co nie bede sie meczycD:
zazdroszcze wyjazdu, ja własnie wrociłam z Włoch i zastałam tu taka straszna pogode a tam non stop 35'C,
chciałabymkiedyś pojechac do Aten
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 09:29   #2282
_Alessandra
Zakorzenienie

a nie mówcie nawet dziewczyny o żadnych wyjazdach - ja po 3 tygodniach pobytu w Hiszpanii z moim Tż'em jak wróciliśmy do kraju, to się odnaleźć nie mogłam, serio Fakt, faktem pogoda nam nie dopisała jeśli chodzi o ukrop i mega słońce (byliśmy na plaży tylko jakieś 5 razy ) ale mi to tam rybka, bo i tak się chronię przed słońcem , a spacer po plaży można zrobić nawet jak nie ma słońca i nie ma ukropu Ale tam to w ogóle inny styl życia, inni ludzie, inny świat po prostu Kiedyś chcę tam mieszkać

A ja sobie właśnie niedawno wróciłam z rozpoczęcia i muszę przyznać, że mam świetny humor - mimo, że musiałam wstać o 6, to się opłacało - wszyscy wręcz byli zachwyceni moim wyglądem, to naprawdę bardzo miłe co chwilę słyszeć 'ale ślicznie wyglądasz' ' oluuus jak ladnie ! 'ale pięknie oczka pomalowałaś' Ale na początku czułam się dziwnie, bo wszyscy poprzychodzili ubrani tak normalnie A ja odpicowana jak na Boże Narodzenie, bo prowadziłam apel i musiało być bardzo uroczyście i elegancko

O, a wiecie może dziewczyny, co pomaga na nerki ? Bo mnie strasznie po prawej stronie boli, posmarowałam maścią w tamtym miejscu, ale nie wiem jakieś tabletki albo coś, bo nie mogę z bólu wyrobić

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 09:36   #2283
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
a nie mówcie nawet dziewczyny o żadnych wyjazdach - ja po 3 tygodniach pobytu w Hiszpanii z moim Tż'em jak wróciliśmy do kraju, to się odnaleźć nie mogłam, serio Fakt, faktem pogoda nam nie dopisała jeśli chodzi o ukrop i mega słońce (byliśmy na plaży tylko jakieś 5 razy ) ale mi to tam rybka, bo i tak się chronię przed słońcem , a spacer po plaży można zrobić nawet jak nie ma słońca i nie ma ukropu Ale tam to w ogóle inny styl życia, inni ludzie, inny świat po prostu Kiedyś chcę tam mieszkać
fakt , ja tez jestem zauroczona stylem życia tamtejszych ludzi, nie gonia tak za pracą .... maja na wszystko czas, Włosi są bardzo sympatyczni czy w sklepie czy na ulicy, a co najbardziej mi sie podobało to to że sa dumni ze są takiej narodowosći a nie innej a nie to co Polak- choc by pieniadze mu z nieba leciały to i tak mu bedzie zle, a tam oni na nic nie narzeaja, bardzo wychwalaja swoj kraj
Stary 2010-09-01, 09:41   #2284
miczka21
Zadomowienie

Może jakieś tabletki z żurawiną dla oczyszczenia nerek , bo możliwe że masz jakieś bakterie jak boli .
Albo poprostu Cię przeiwało i jakąś maść rozgrzewającą się posmaruj .
Jak Cię tak mocno boli to idz do lekarze , bo to samo na ogół nie przechodzi .

Jak bym mieszkała w słonecznej itali czy hiszpani to też bym nie narzekała . Jak można normalnie funkcjonować w takiej Polsce jak tak pada i jest tak zimno przez całą jesień i zimę w taką pogodę jak dziś to tylko zaszyć się w łóżku
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 09:44   #2285
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
fakt , ja tez jestem zauroczona stylem życia tamtejszych ludzi, nie gonia tak za pracą .... maja na wszystko czas, Włosi są bardzo sympatyczni czy w sklepie czy na ulicy, a co najbardziej mi sie podobało to to że sa dumni ze są takiej narodowosći a nie innej a nie to co Polak- choc by pieniadze mu z nieba leciały to i tak mu bedzie zle, a tam oni na nic nie narzeaja, bardzo wychwalaja swoj kraj

Dokładnie Włochy są cudowne uwielbiam ten kraj i tamtejszych ludzi. A ile można u nich zjeść pyszności mmm. Nie moge się napatrzeć na Włochów jak się siądzie w restauracji to wszyscy tak elegancko wyglądają opaleni ciemniiiii ahhh

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 09:59   #2286
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

dzień dobry

wczoraj oglądałam film "Różyczka" z Baczyńską i Więckiewiczem. Moim zdaniem rewelacyjny. I przez cały film masowałam się bańką, nie wiem czy nie przesadziłam

dziewczyny, co to jest to masło afrykańskie? Przeczytałam w którymś poście ale nie pamiętam w którym.
Stary 2010-09-01, 10:18   #2287
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19
Dokładnie !! W ogóle południowcy ciągle uśmiechnięci, mają na wszystko czas, dokładnie Niczym się nie przejmują, korzystają z życia, bawią się itd. Suuper, naprawdę, taki no stress przez całe życie hehe A co mnie zdziwiło w Hiszpanii - tam to wszyscy zakładają rodziny dopiero gdzieś tak w wieku 33-40 lat ! Pierwsze dziecko to też tak ok.35, bo wcześniej się baawią, heeh I w ogóle knajpa, np. pierwsza w nocy a oni z dziećmi i nikt się krzywo nie patrzy, tak samo dzieciaki na placach zabaw do 12, 1, 2 w nocy a rodzice w tym czasie w barach naokoło placu siedzą Totalny luuuz

Cytat:
Napisane przez miczka21
Może jakieś tabletki z żurawiną dla oczyszczenia nerek , bo możliwe że masz jakieś bakterie jak boli .
Albo poprostu Cię przeiwało i jakąś maść rozgrzewającą się posmaruj .
Jak Cię tak mocno boli to idz do lekarze , bo to samo na ogół nie przechodzi .

Jak bym mieszkała w słonecznej itali czy hiszpani to też bym nie narzekała . Jak można normalnie funkcjonować w takiej Polsce jak tak pada i jest tak zimno przez całą jesień i zimę w taką pogodę jak dziś to tylko zaszyć się w łóżku
Hehe, właśnie chciałam napisać, że oprócz tego, że mają takie coś w genach, to duże znaczenie ma pogoda ! Jak tam albo słońce, gorąco, albo bez słońca, ale ciepło, w nocy po 15 stopni i tak przez cały rok , a jak zawiało lekko to oni już w takich zimowych totalnie ciuchach,bo nieprzyzwyczajeni Mając taki klimat ma się od razu momentalnie lepsze samopoczucie Do tego łatwy dostęp do plaż, oceanu

A co do tabletek - dziękuję bardzo, zaopatrzę się dziś nawet , maścią właśnie się smarowałam rozgrzewającą. Tak, tak do lekarza to i tak pójdę, bo to już drugi raz tak mam podczas tych wakacji(wcześniejsze trwało ok.tygodnia, także to nie przelewki...) ale chodziło mi o taką doraźną pomoc, zanim się do tego lekarza dostanę

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
dzień dobry

wczoraj oglądałam film "Różyczka" z Baczyńską i Więckiewiczem. Moim zdaniem rewelacyjny. I przez cały film masowałam się bańką, nie wiem czy nie przesadziłam

dziewczyny, co to jest to masło afrykańskie? Przeczytałam w którymś poście ale nie pamiętam w którym.
O właśnie miałam zamiar ten film oglądnąć, bo mnie zwiastun ostatnio zainteresował bardzo Ale jak mówisz, że świetny to się zbiorę w sobie i oglądnę
A co do masła afrykańskiego - to inaczej Masło Shea http://zdrowy.tarnow.pl/maslo-shea-c...po-afrykansku/ i w skrócie http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...dla_skory.html

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 10:18   #2288
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja w sumie też nie używam filtrów. W ogóle ja mam tak w domu, że moja rodzina zawsze mówi, że się "pindzluję", czy jakoś tak. Nie cierpię tego słowa, więc go w ogóle nie używam. I też mi mówią, że na starość to będę miała pełno zmarszczek. A w sumie każda kobieta w mojej rodzinie wygląda młodo. Teraz to sama zarabiam, więc kupuję za swoje to nic nie mogą mi powiedzieć, ale i tak mówią.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 10:21   #2289
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Hmm, poszukam sobie jutro tego masła.
Stary 2010-09-01, 10:28   #2290
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie !! W ogóle południowcy ciągle uśmiechnięci, mają na wszystko czas, dokładnie Niczym się nie przejmują, korzystają z życia, bawią się itd. Suuper, naprawdę, taki no stress przez całe życie hehe A co mnie zdziwiło w Hiszpanii - tam to wszyscy zakładają rodziny dopiero gdzieś tak w wieku 33-40 lat ! Pierwsze dziecko to też tak ok.35, bo wcześniej się baawią, heeh I w ogóle knajpa, np. pierwsza w nocy a oni z dziećmi i nikt się krzywo nie patrzy, tak samo dzieciaki na placach zabaw do 12, 1, 2 w nocy a rodzice w tym czasie w barach naokoło placu siedzą Totalny luuuz

Hehe, właśnie chciałam napisać, że oprócz tego, że mają takie coś w genach, to duże znaczenie ma pogoda ! Jak tam albo słońce, gorąco, albo bez słońca, ale ciepło, w nocy po 15 stopni i tak przez cały rok , a jak zawiało lekko to oni już w takich zimowych totalnie ciuchach,bo nieprzyzwyczajeni Mając taki klimat ma się od razu momentalnie lepsze samopoczucie Do tego łatwy dostęp do plaż, oceanu

ale zauważ w Polsce jak były lipcowe upały to i tak narzekalismy bo gorąco, Polak ma poprostu tak sposob bycia ze narzeka wiecznie czy zimno czy goraco wiecznie zle
Stary 2010-09-01, 10:32   #2291
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja w sumie też nie używam filtrów. W ogóle ja mam tak w domu, że moja rodzina zawsze mówi, że się "pindzluję", czy jakoś tak. Nie cierpię tego słowa, więc go w ogóle nie używam. I też mi mówią, że na starość to będę miała pełno zmarszczek. A w sumie każda kobieta w mojej rodzinie wygląda młodo. Teraz to sama zarabiam, więc kupuję za swoje to nic nie mogą mi powiedzieć, ale i tak mówią.
No ja niestety jestem, że tak powiem zmuszona do filtrowania się Chociaż jakoś tak nie przywiązuję wagi do tego, żeby minerałów używać, albo ich nie destabilizować - normalnie na to nakładam podkład i puder, tyle tylko, że delikatnie i już i jakoś nie widzę, żebym była opalona choćby odrobinkę, poparzona(bo kwasy mam też i to ze względu na nie ) i żadnych jakiś takich skutków ubocznych brak No ale odczekiwanie tych 20 min i wcześniejszych 20 min na krem, jest uciążliwe .. Hah, jakbym to co u mnie słyszała ! ' Będziesz miała zmaaarszczki, to wszystko masz od makijaaażu, ja nic nie stosowałam i widzisz jak wyglądam, po co ty się tak pacynkujesz' Drażniące, fakt A naprawdę , zawsze powtarzam, że uważam zawsze co kupuję, sprawdzam na Wizażu , nie kupuję byle czego, że od makijażu się nie psuje twarz, bo nawet jak chodziłam dość długo bez makijażu bo chorowałam i byłam w domu, to stan mojej cery był taki sam itd. i żeby popatrzyli na laski, które faktycznie mocno się malują i nakładają tonę wszystkiego w dodatku za ciemne, spływa im to, odznacza się bleeehhh I u mnie to samo - i moja babcia i moja mamuśka wyglądają baardzo młodo, o wiele młodziej niż na swój wiek, także mam nadzieję, że mam to w genach

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
ale zauważ w Polsce jak były lipcowe upały to i tak narzekalismy bo gorąco, Polak ma poprostu tak sposob bycia ze narzeka wiecznie czy zimno czy goraco wiecznie zle
tak w sumie to racja, ostatnio doskonale pasujący do tego tekst widziałam : "Idealna pogoda dla Polaka? Taka, której aktualnie nie ma"

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-01, 10:38   #2292
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra mi zawsze dają o te minimum 3 lata mniej. Czasem to denerwujące, ale później będzie mnie to bawić. Kiedyś to byłam z moją mamą na koncercie i podeszło do nas dwóch studentów. I zaczęli nas namawiać na wytwór wino podobny. Potem, jak się z jednym spotkałam to się pytał, jak tam moja "koleżanka".

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-01, 10:43   #2293
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Już wiem,czemu moje włosy są takie! Pamiętam, że np.rok temu takie nie były. Winne są odżywki do włosów, włosy są takie "sypkie", nie wiem jak to nazwać, nie mogę się uczesać, bo rozlatują się na wszysjtkie strony
Shadii ja też się zastanawiałam nad tym czy aby to cągłe odżywkowanie nie przeszkadza czesem w zdrowym bycie włosa, i gdzies tam nawet przeczytałam że czasem cebulki włosów potrzebują dotlenienia, dlatego warto jest używać szamponu oczyszczającego przez jakiś czas..

ewcia już po egzaminie? jeśli jeszcez nie to trzymam kciuki
moja pielęgnacja z wczoraj:
odżywka dodająca objętości na 30minut
płukanie wodą z cytryną i octem
BP
peeling syrenką i żelem antycellulitowym
depilacja
balsam
serum do biustu
peeling stóp
krem do stóp
peeling enzymatyczny do twarzy
i maseczka czekoladowa z dermiki na twarz (jest cudowna sam jej zapach prowdzi do poprawy nastroju-naprawdę polecam!)
teraz poczytam troszkę o pielęgnacji wypadających włosów i mykam do nauki
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 10:46   #2294
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
_Alessandra mi zawsze dają o te minimum 3 lata mniej. Czasem to denerwujące, ale później będzie mnie to bawić. Kiedyś to byłam z moją mamą na koncercie i podeszło do nas dwóch studentów. I zaczęli nas namawiać na wytwór wino podobny. Potem, jak się z jednym spotkałam to się pytał, jak tam moja "koleżanka".
Mi dają mniej odkąd mam prostą grzywkę I też czasem denerwuje, ale dokładnie - potem będziemy się z tego cieszyć Haha, widzę, że u Ciebie tak jak u mnie - mamuśka jak koleżanka wygląda My ostatnio szłyśmy już tak późniejszym popołudniem ze sklepu z zakupami i mijaliśmy takie auto a w środku jacyś goście i ja stanęłam bo mi się but rozwiązał A oni coś tam - ej laseczki, pomóc w zakupach ? A moja mama się odwróciła i do niego " nie dziękuję, chociaż mógłby by Pan być moim synem, to w sumie czemu nie" i zaczęłyśmy tak się śmiać a tym kopara w dół , przeprosili i odjechali Albo czasami znajomi mojej mamy jak nas widzą to "o, siostrzyczki witamy "

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez judus
moja pielęgnacja z wczoraj:
odżywka dodająca objętości na 30minut
płukanie wodą z cytryną i octem
mam pytanie - jakiej to odżywki używasz i jakie daje efekty? Bo właśnie poszukuję jakiejś dobrej na objętość I co dają takie płukanki?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-01 o 10:48
Stary 2010-09-01, 10:49   #2295
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Mi dają mniej odkąd mam prostą grzywkę I też czasem denerwuje, ale dokładnie - potem będziemy się z tego cieszyć Haha, widzę, że u Ciebie tak jak u mnie - mamuśka jak koleżanka wygląda My ostatnio szłyśmy już tak późniejszym popołudniem ze sklepu z zakupami i mijaliśmy takie auto a w środku jacyś goście i ja stanęłam bo mi się but rozwiązał A oni coś tam - ej laseczki, pomóc w zakupach ? A moja mama się odwróciła i do niego " nie dziękuję, chociaż mógłby by Pan być moim synem, to w sumie czemu nie" i zaczęłyśmy tak się śmiać a tym kopara w dół , przeprosili i odjechali Albo czasami znajomi mojej mamy jak nas widzą to "o, siostrzyczki witamy "
Ech... ja mam grzywkę prostą od zawsze, bo mam wysokie czoło. Czasem miałam na bok, ale niekorzystnie wtedy wyglądałam teraz z nią coś kombinuje, żeby wyglądać doroślej. Pamiętam, jak kiedyś byłyśmy w górach i takie starsze Panie powiedziały "dziewczynki może wiecie, która godzina" moja mama się odwróciła, a one na to "ach... to Pani" Kiedyś też jej była nauczycielka mówiła jej, że jestem jej młodszą siostrą w sumie, jak dla mnie to są plusy i minusy tego wszystkiego.

01.02.2009r
04.08.2018r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 11:17   #2296
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Ech... ja mam grzywkę prostą od zawsze, bo mam wysokie czoło. Czasem miałam na bok, ale niekorzystnie wtedy wyglądałam teraz z nią coś kombinuje, żeby wyglądać doroślej. Pamiętam, jak kiedyś byłyśmy w górach i takie starsze Panie powiedziały "dziewczynki może wiecie, która godzina" moja mama się odwróciła, a one na to "ach... to Pani" Kiedyś też jej była nauczycielka mówiła jej, że jestem jej młodszą siostrą w sumie, jak dla mnie to są plusy i minusy tego wszystkiego.
Jakbym słyszała o sobie !! Ja zawsze się upierałam na taką na bok - bo doroślej wyglądam, bo wszyscy tak mają i to super wygląda, ale również przy wysokim czole niezbyt to wyglądało Do tego jak zrobiłam sobie prostą grzywkę, to Tż jest zachwycony nią i mówi, że wyglądam o niebo lepiej i śliczniej i mi baardzo pasuje i żebym nigdy przenigdy nie dawała jej na bok nie zapuszczała itd. Haha, też nieźle
No,tak, jak dla mnie minusem jest to, że często przy mojej mamie czuję się brzydka i nieatrakcyjna ! Opalona( w ogóle ona ma ciemniejszą karnację, jej wystarczy raz na pół roku pójść na parę min. na solarkę i potem ma spokój), do tego ubóstwia słońce, a nie ma jakiejś dużej ilości zmarszczek, w ogóle ładną cerę ma, właśnie ogólnie wygląda młodziutko, jest szczuplutka, zgrabniutka, zawsze ślicznie elegancko,ale nie sztywno ubrana, jakaś sukieneczka,spódniczka przed kolanko, koszulowe bluzki, szpileczki(ona dosłownie się przewraca na płaskim ),torebeczka, oczy tylko lekko tuszem, błyszczyk,róż na policzki, blond włoski i ...wszyscy się za nią oglądają, a moi kumple wprost uwielbiają się na nią gapić Znaczy cieszę się, że mam taką atrakcyjną mamuśkę i od kogo jest fajne ciuszki brać Ale czasami czuję się przy niej jak brzydkie kaczątko Podobno jestem jej młodszą kopią, ale jak dla mnie jest to zbyt przesadzone

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-01, 12:25   #2297
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja bym chciała teraz na bok, ale nie wiem, czy będzie mi pasować na razie zapuszczam, ale zobaczę, jak urośnie. Mój Tż, jakoś co do grzywki na bok, czy prostą nie ma zdania.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-01, 12:34   #2298
Talullah
Wtajemniczenie

Hej Piekne

Ja juz po pracy Ale musze sie uczyc
W ogole dostalam awizo dzis, wiec pewnie przyszla moja paletka i pedzle, po 18 moge po paczke podjechac bo listonosz wroci z rejonu. Ale sie ciesze

Cytat:
Nie trzeba byc poludniowcem zeby tak zyc
Moi rodzice tak zyja mimo ze sa polakami i mi i bratu tez to wpoili - trzeba korzystac bo raz sie zyje .
Ale oni duzo przebywaja z wlochami bo robia z nimi interesy, sa tam ze 4 razy w roku co namniej, ja tez od malego dzieciaka mam zwiedzony ten kraj.

Co najlepsze - u mnie w rodzinie jak skonczylam studia to nie wszysy mi pogratulowali (jak sie potem dowiedzialam to z zawisci) za to wlosi ktorzy wspolpracuja z rodzicami pamietali i do mnie zadzwonili

Cytat:
Nie kazdy, wiec nie uogolniaj

Cytat:
Mi daja srednio 5 lat mniej
Nikt kto mnie widzial na zywo nie daje mi moich lat. Nieco powazniej wygladam na zdjeciach

Ale najbardziej hadrcorowa sytuacja - pierwszy dzien pracy, jeszcze nie mialam identyfikatora wyrobionego, mial byc dopiero po 2 tyg do odebrania.
No i ide na oddzial, kieruje sie w strone gabinetu ordynatora zeby powiedziec ze juz jestem itd, a tu nagle na korytarzu zaczepia mnie pare pielegniarek ze dobrze ze jestem bo tyyyle pracy i one mi pokaza co i jak. Ja "eeeee, ale o co chodzi? "
Ale nagle widze ze ordynator wychodzi to ide w jego strone a one do niego ze praktykantka jest
A on ze jaka praktykantka, to pani dr A je wcielo i zaczely mnie przepraszac tlumaczac ze myslaly ze mam tak z 17 lat bo miala przyjsc jakas dziewczyna ze szkoly pielegniarskiej czy jakiejs zawodowej na praktyki. Wiec zostalam odmlodzona o 8 lat

Ale wkurzajace to jest, nie raz pacjenci sie mnie pytali a ktory rok studiow itd a mi sie juz nie chce tlumaczyc, mam dosc, pokazuje na identyfikator na ktorym wyraznie pisze, ja nie wiem czy ludzie nie potrafia czytac??

Przepraszam za off top, musialam sie wygadac bo juz mnie to denerwowalo od dluzszego czasu
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:41   #2299
angelinmyheart
Zakorzenienie

Talullah wiesz to mnie bardzo zaciekawiłaś, jak wyglądasz. Ja to teraz szukam ciągle pracy (studiuje zaocznie) i właśnie co szukam pracy to każdy, a nie za młoda Pani jest? Rodzicie powinni Panią jeszcze utrzymywać i, jakoś nic ciekawego nie umiem znaleźć od roku.

01.02.2009r
04.08.2018r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 12:57   #2300
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Talullah wiesz to mnie bardzo zaciekawiłaś, jak wyglądasz. Ja to teraz szukam ciągle pracy (studiuje zaocznie) i właśnie co szukam pracy to każdy, a nie za młoda Pani jest? Rodzicie powinni Panią jeszcze utrzymywać i, jakoś nic ciekawego nie umiem znaleźć od roku.
Zaraz cos wstawie dla Ciebie Tylko na wlasna odpowiedzialnosc bo nie wiem czy sie nie przestraszysz
Stary 2010-09-01, 13:00   #2301
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Zaraz cos wstawie dla Ciebie Tylko na wlasna odpowiedzialnosc bo nie wiem czy sie nie przestraszysz
ooo dziękuje. Czuje się zaszczycona.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-01, 13:03   #2302
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo dziękuje. Czuje się zaszczycona.
Wstawilam ale jak obejrzysz to kasuje bo ja sie wstydze
Stary 2010-09-01, 13:45   #2303
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Ale głupoty gadasz :P Ładna jesteś

Mnie nikt nie odmładza i raczej nie postarza
Ja już maluję się od 6 lat , albo nawet 7 i jak na razie nie mam zmarszczek . Najważniejsze dla kondycji twarzy są maseczki i wsypanie . Zresztą zmarszczki na twarzy mają chudzinki (przeważnie), a osoby takie grubsze nie mają zmarszczek , bo je tłuszcz wypełnia W póżnym wieku to już wiadomo , że każdy ma .

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Hej Piekne

Ja juz po pracy Ale musze sie uczyc
W ogole dostalam awizo dzis, wiec pewnie przyszla moja paletka i pedzle, po 18 moge po paczke podjechac bo listonosz wroci z rejonu. Ale sie ciesze

Nie trzeba byc poludniowcem zeby tak zyc
Moi rodzice tak zyja mimo ze sa polakami i mi i bratu tez to wpoili - trzeba korzystac bo raz sie zyje .
Ale oni duzo przebywaja z wlochami bo robia z nimi interesy, sa tam ze 4 razy w roku co namniej, ja tez od malego dzieciaka mam zwiedzony ten kraj.

Co najlepsze - u mnie w rodzinie jak skonczylam studia to nie wszysy mi pogratulowali (jak sie potem dowiedzialam to z zawisci) za to wlosi ktorzy wspolpracuja z rodzicami pamietali i do mnie zadzwonili

Nie kazdy, wiec nie uogolniaj

Mi daja srednio 5 lat mniej
Nikt kto mnie widzial na zywo nie daje mi moich lat. Nieco powazniej wygladam na zdjeciach

Ale najbardziej hadrcorowa sytuacja - pierwszy dzien pracy, jeszcze nie mialam identyfikatora wyrobionego, mial byc dopiero po 2 tyg do odebrania.
No i ide na oddzial, kieruje sie w strone gabinetu ordynatora zeby powiedziec ze juz jestem itd, a tu nagle na korytarzu zaczepia mnie pare pielegniarek ze dobrze ze jestem bo tyyyle pracy i one mi pokaza co i jak. Ja "eeeee, ale o co chodzi? "
Ale nagle widze ze ordynator wychodzi to ide w jego strone a one do niego ze praktykantka jest
A on ze jaka praktykantka, to pani dr A je wcielo i zaczely mnie przepraszac tlumaczac ze myslaly ze mam tak z 17 lat bo miala przyjsc jakas dziewczyna ze szkoly pielegniarskiej czy jakiejs zawodowej na praktyki. Wiec zostalam odmlodzona o 8 lat

Ale wkurzajace to jest, nie raz pacjenci sie mnie pytali a ktory rok studiow itd a mi sie juz nie chce tlumaczyc, mam dosc, pokazuje na identyfikator na ktorym wyraznie pisze, ja nie wiem czy ludzie nie potrafia czytac??

Przepraszam za off top, musialam sie wygadac bo juz mnie to denerwowalo od dluzszego czasu
Może nie zadzwonili , bo wogóle to im nie przyszlo do głowy , że się powinno

Hiszpan i Włoch może sobie prowadzić bezstroskie życie , siedzieć w nocy po barach i się bawić . Polak na ogół nie ma za co ... więc nie ma co porównywać :P
Z tym żenieniem się w póżnym wieku mają rację , bo po co robić to w wieku 20 paru lat , trzeba pozyć
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 13:48   #2304
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynystrasznie duzo naskrobalyscie,ale juz zdarzylam nadrobic

ramoncia wszystkiego najlepszego!!!
caate piekne pazurki,ja przez dlugi okres robilam zele miesiac w miesiac,lecz odkad urodzil sie malutki jakos szkoda mi kasy na paznokcie,jest tyle innych wazniejszych wydatkow

jutro postaram sie wrzucic kilka fotek z panienskiego,beda to moje najaktualniejsze zdjecia
czekam na zdjecia
co do paznokci,to TZ ma bzika na ich punkcie i uwielbia jak mam dluugie. Mowie mu ze obcinam, a on "nieeee zostaw je sa piekne', teraz na wakacje sam kazal mi zazelowac zeby nic mi sie nie ppolamalo ja uwielbiam sama dlugie, lepiej sie czuje, reka duzo ladniej wyglada i swiadomosc ze sa naturalne pzt sam chcial mi zaplacic za kosmetyczke wiec juz widzialam jak mu zalezy i poszlam i sama zaplacilam, bo ostatnio ciagle mi cos chce fundowac,a ja sie z tym zle czuje

Cytat:
ladna jestes,wygladasz mlodo ale kobieco

siedze wlasnie u TZ w lozeczku bo on spi po podrozy a ja sie nudze byl zachwycony moim wygladem, jeju jak sie ciesze ze mam go obok i moge spogladac na niego jak slodko spi
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 13:58   #2305
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Ale głupoty gadasz :P Ładna jesteś

Mnie nikt nie odmładza i raczej nie postarza
Ja już maluję się od 6 lat , albo nawet 7 i jak na razie nie mam zmarszczek . Najważniejsze dla kondycji twarzy są maseczki i wsypanie . Zresztą zmarszczki na twarzy mają chudzinki (przeważnie), a osoby takie grubsze nie mają zmarszczek , bo je tłuszcz wypełnia W póżnym wieku to już wiadomo , że każdy ma .

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Może nie zadzwonili , bo wogóle to im nie przyszlo do głowy , że się powinno

Hiszpan i Włoch może sobie prowadzić bezstroskie życie , siedzieć w nocy po barach i się bawić . Polak na ogół nie ma za co ... więc nie ma co porównywać :P
Z tym żenieniem się w póżnym wieku mają rację , bo po co robić to w wieku 20 paru lat , trzeba pozyć
Dziekuje Ci bardzo Ale i tak sie wstydze

Z tym dzwonieniem - to u nas jest zwyczaj ze sie gratuluje co wazniejszych chwil w zyciu, mysle ze mily Ale mam w rodzinie pare takich osob co to sie z nimi "dobrze wychodzi na zdjeciu".

Zreszta jak szlam na te studia to jedna ciotka stwierdzila ze sobie nie poradze, jej dzieci sa madrzejsze Potem mialam stypendium naukowe ale ona dalej twierdzila ze obleje jakis rok no a jak juz skonczylam w terminie i pracuje sobie to babcia mi przekazala ze ona jej powiedziala ze jak to mozliwe No nie wiem, chyba nie jestem taka glupia jak ona uwaza (a ma wyksztalcenie o wiele gorsze niz moje).
Zreszta to kobieta zawistna jest, juz wiele razy zauwazylam ze cieszy sie jak sie komus cos nie uda czy ma gorzej, strasznie zazdrosna o rzeczy materialne, kuzynka tak samo, wiec ja nie chce miec z nimi nic wspolnego.

A teraz co do dbania - mam w planach tym olejkiem z rosmanna dla kobiet w ciazy olejowac sobie wlosy

Cytat:
czekam na zdjecia
co do paznokci,to TZ ma bzika na ich punkcie i uwielbia jak mam dluugie. Mowie mu ze obcinam, a on "nieeee zostaw je sa piekne', teraz na wakacje sam kazal mi zazelowac zeby nic mi sie nie ppolamalo ja uwielbiam sama dlugie, lepiej sie czuje, reka duzo ladniej wyglada i swiadomosc ze sa naturalne pzt sam chcial mi zaplacic za kosmetyczke wiec juz widzialam jak mu zalezy i poszlam i sama zaplacilam, bo ostatnio ciagle mi cos chce fundowac,a ja sie z tym zle czuje

ladna jestes,wygladasz mlodo ale kobieco

siedze wlasnie u TZ w lozeczku bo on spi po podrozy a ja sie nudze byl zachwycony moim wygladem, jeju jak sie ciesze ze mam go obok i moge spogladac na niego jak slodko spi
Ja mam krociutkie paznokcie, lamia mi sie bardzo, ale odkad pije pokrzywe ze skrzypem sa ladniejsze i mocniejsze. Naprawde polecam, jak na moje paznokcie dziala to jest to cud

Dziekuje Ci bardzo wlasnie daze do tego by wygladac kobieco, czasem jest lepiej a czasem gorzej

Prawdopodobnie przyszla moja paletka i pedzle bo innej paczki sie nie spodziewam wiec wieczorem zdam relacje, juz sie nie moge doczekac az bede miec w rekach

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-09-01 o 14:02
Stary 2010-09-01, 14:06   #2306
SailorMoon
Zadomowienie

Cytat:
Zreszta jak szlam na te studia to jedna ciotka stwierdzila ze sobie nie poradze, jej dzieci sa madrzejsze Potem mialam stypendium naukowe ale ona dalej twierdzila ze obleje jakis rok no a jak juz skonczylam w terminie i pracuje sobie to babcia mi przekazala ze ona jej powiedziala ze jak to mozliwe No nie wiem, chyba nie jestem taka glupia jak ona uwaza (a ma wyksztalcenie o wiele gorsze niz moje).
Zreszta to kobieta zawistna jest, juz wiele razy zauwazylam ze cieszy sie jak sie komus cos nie uda czy ma gorzej, strasznie zazdrosna o rzeczy materialne, kuzynka tak samo, wiec ja nie chce miec z nimi nic wspolnego.
U mnie tez jest taka ciocia.. Jak szlam na drugi kierunek studiow, uslyszalam, ze wydziwiam i lepiej, zebym sie skupila na jednym, bo i tak sobie nie poradze. Jak sie okazalo , ze na obu mam stypendium, to stwierdzila, ze w dzisiejszych czasach jest za latwo na uczelniach wyzszych
Stary 2010-09-01, 14:34   #2307
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
ze w dzisiejszych czasach jest za latwo na uczelniach wyzszych
Haha, tak powiedział mój kuzyn kiedy powiedziałam, że idę na drugi kierunek

Też mam jakieś takie elementy w rodzinie, ogólnie staram się nie przejmować

Ja dzisiaj poszłam do fryzjera podciąć końcówki i kupiłam zieloną glinkę, teraz siedzę i myślę ktora maseczka lepsza, glinkowa czy aspirynowa

I spotkalam w sklepie nauczycielkę z LO która powiedziała, że mam gładką cerę, miło mi się zrobiło

W planach jeszcze: stópki i malowanie paznokci
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 14:36   #2308
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

mam pytanie - jakiej to odżywki używasz i jakie daje efekty? Bo właśnie poszukuję jakiejś dobrej na objętość I co dają takie płukanki?
ja użyłam tę pomarańczową z Herbal Essences, dostałam ją w gratis przy zakupie szamponu i tak leżała bezużytecznie, ale muszę przyznać że pięknie pachnie a po wysuszeniu włosów głową w dół miałam istny busz na głowie ale niestety tymczasowy.
Co do płukanki to przeczytałąm o tym niedawno, podobno włosy mniej się po niej przetłuszczają ale głównie ma ona za zadanie wygładzić powierzchnię włosów, przez zamknięcie łusek włosów.

Co do ładnej mamy, jestem pewna w 100% że jesteś równie ładna jak mama. Podobno też że córka zabiera urodę mamie, więc coś tu musi być.A fajnie chyba mieć takiego osobistego motywatora do działania na codzień, prawda?
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 14:37   #2309
Annika92
Raczkowanie

Dziewczynki przyjmijcie mnie do siebie Jestem nowa na wizażu, przeglądałam różne wątki i tutaj zostałam na dłużej
Stary 2010-09-01, 14:39   #2310
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zdążyłam obejrzeć, bo musiałam wyjść domu. Wstaw jeszcze raz.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Dziewczynki przyjmijcie mnie do siebie Jestem nowa na wizażu, przeglądałam różne wątki i tutaj zostałam na dłużej
Cześć.
Napisz coś o sobie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości