|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
naloze olejek kokosowy na noc bo mam reszte i klade si espac. Nie ma na nic ochoty, kolega mnie dobil ze marnuje sie przy TZ i jakos zrujnowal moj pieknie poukladnay swiat, cuzje sie przybita jakas, mam nadzieje ze to wina pogody, a TZ do mnie jutro przyjedzie...
dobranoc
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie juz klade
Caate nie doluj sie, widocznie kolega jest zazdrosny i sam chcialby miec taka piekna kobiete ![]() ![]() Dobranoc dziewczynki
|
#2283 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
ja też planuje amle kupić ale narazie mam tak mało kasy ze szok....
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
caate mężczyźni lubią mówić rożne rzeczy bez zastanowienia. Nie przejmuj się słowami kolegi, a do klubu wejdę, jak wrócę z pracy. ![]() Mam nadzieje, że mała dzisiaj pójdzie do przedszkola... . ![]() Miłego dnia!
|
|
#2285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
francuski jest dość skomplikowany, ale to wszystko zależy od nauczyciela, ja miałam super babkę, która dosłownie zaraziła mnie miłością do tego języka a teraz spadam na uczelnie, paaaa
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobitki
![]() Nadrobiłam chyba z 7 stron Tyle naskrobałyście ![]() buahhot śliczny kolorek Pomocy!!!! Dziewczyny po tej pokrzywie tak mnie wysypało, że nie moge patrzeć na swoje odbicie w lustrze Najgorsze jest to, że wyskakują mi takie wielkie gule w kolicy ust, brody i na prawym policzku... I po tym zostawiają takie wielkie blizny Jak u was było z tą pokrzywą??? Też was tak powysypało? Jak długo to bd trwać? Prosze o pomoc ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie stanik. Ale taki seksowny, że jak mam go na sobie, to aż mam chrapkę na siebie Dodatkowo kupiłam Tżtowi na urodzinki bluze i spodnie. I tak poszło ponad 15o zł ![]() Dzisiaj zamawiam próbkę bb creamu na ebayu Więc nie mogę się doczekać kiedy go dostanę w swoje łapki ![]() Resztę kasy mam odłożony na ten zabieg oczków, o którym wam już wcześniej pisałam. Dzisiaj dzwonię do tej babki, która się tym zajmuje Mam nadzieje, że uda mi się załatwić to w tym tyg... Wstawie fotki jak już bd "po" ![]() Aaaa już od dłuuuższego czasu używam tego serum na biust i w końcu mogę się wypowiedzieć na jego temat Jest suuuper! Nie wiem jak on to robi, ale używam go 1/2 razy dziennie i moje piersi są jędrniejsze, gładsze i dodatko pełniejsze Zdecydowanie polecam!
|
|
#2287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzwonil do mnie o 2w cnoyc, ale nie odebralam bo chcialam spokojnie spac, po jakis 20min dostalam sms 'dobranoc kochanie, snij o mnie;*' wiec jak widze dla niego jest wszystko okej, a ja moge sobie gadac,marudzic, po nim to splywa jak po kaczce... a ten kolega tak mi dosednie powiedzial, pare zdan wyjal mi z ust i najgorsze jest to , ze po czesci ma racje, ze ja nie odejde od TZ bo mi z nim wygodnie, bo kocham go i mimo jego wad, na sile bede akceptowac, bo mam takie zauroczenie i jezeli on mnie nie zostawi, ja nie bede miala tyle sil zeby to zrobic. Tylko, ze ja naprawde pragne chce sprobowac zycia z TZ,zamieszkac z nim. Wiem, ze teraz duzo psuje moja mama, dlatego chcialabym nam dac szanse sam na sam. Nie chce z niego rezygnowac, widze w nim wspanialego faceta, ja po prostu go potrzebuje... Cytat:
![]() swietne zakupki jak ja uzywalam pokrzywy to tak nie mialam, ale wg mnie to normalny efekt, tez taki mialam ale po kosmetykach avene. One silnie oczyszczaja i wywala te wszystkie syfy co siedza gleboko. Musisz przecierpiec, po tyg sie unrmuje ![]() zmylam o.kokosowy po calej nocy szamponem pharmaceric, nalozylam odzywke ce ce meg na 3/4 dlugosci, a na 1/4 loreal absolut repair i siedze teraz z kompresem
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-08 o 09:28 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Angelwithoutsoul to normalna reakcja. Bo skóra Ci się oczyszcza
Cześć!
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, nawet nie wiecie jak mnie uspokoiłyście
Mam nadzieje, że to jak najszybciej przejdzie Bo aż strach patrzeć w lustro
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A ja dziś nie poszłam do szkoły - obudziłam się rano, wszystko normalnie, poszłam zagotować wodę na kawę i jak mnie chwycił ból brzucha, jajników i głowy i mi się czarno zrobiło przed oczami.. Mama jak mnie zobaczyła to mnie położyła i za termometr i okazało się, że miałam tam 37 z czymś i doszła do wniosku, że wyglądam jak śmierć i nigdzie nie idę...No i niedawno się obudziłam, ale temperatura mi się już unormowała, głowa nie boli, tylko te nieszczęsne wnętrza dołu mi nie dają spokoju Zaparzyłam właśnie sobie skrzypokrzywę , ponadrabiam Was i Wizaż i zabiorę się za naukę niemieckiego na jutro bo mam do nauczenia kartkę A4 z dwóch stron + parę zadań z zeszytu na sprawdzian A ja nienawidzę niemieckiego, po prostu tak nie lubię tego języka, wrrr!
|
|
#2291 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
co do zakupów -też uwielbiam ładną bieliznę, jak mam taką na sobie to od razu się bardziej pewna siebie czuje Cytat:
Alessandra współczuję, wracaj do zdrowia szybko... ja przed chwila wstałam, mialam wstać o 8 i się uczyć i sprzątać ale jakoś nie wyszlo najgorsze jest to że musze na chwilę na uczelnię pojechać a tu pada i pada...
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee - ale cudny Tż
![]() snowhitee, Kitka - A co do zalotki, wkleję tu to, co pisałam wcześniej dziewczynom :"o i jeszcze od razu napiszę, bo zauważyłam - Shadii, Intergirl - ja tak samo jak Intergirl również mam zalotkę rossmannowską i nie narzekam na nią I ja robię to tak - palec wskazujący lub środkowy, jak tam komu wygodniej kładę pod brwią i tak jakby "naciągam" tą skórę do góry, wzrok kieruję w dół i wtedy to już z łatwością zalotka sięga do nasady rzęs i nie łamie ich ani nic + ja trzymam po 15sec. na każdym oku. " I szczerze - na początku też się tego bałam, ale podpatrzyłam na YT bodajże i ogólnie w internecie na zdjęciach jak to robią i powiem Ci - nie wyobrażam sobie już takiego porządniejszego wyjścia(nie mówię tu o szkole) bez użycia zalotki - swoje naturalne rzęsy mam długie, lekko podkręcone, ale cieniutkie i jak podkręcę je jeszcze zalotką, to efekt nawet bez tuszu już jest super! Tyle, że z tuszem moje rzęsy są o wiele bardziej widoczne ![]() zffazoffana - no właśnie słyszałam o tej ciężkiej gramatyce i się tego boję Aha..No bo wiesz, po pobycie w Hiszpanii w tym roku przez 3tygodnie doszłam do wniosku, że tego języka da się łatwo nauczyć, gorzej z baskijskim , no ale cóż. A francuski podoba mi się już od hoohoho, to jest tak piękny język samaraNW - właśnie większość ludzi mówi, że francuski taki ciężki, a wiesz jeśli chodzi o moje uczenie się języków - angielski mi fajnie podchodzi, bo go lubię, ale np. niemieckiego się za chiny ludowe nie nauczę, bo go nie lubię i tak ze mną jest Zawsze najbardziej boję się gramatyki....angelinmyheart - hehe, no to są podobni Tyle, że jak się teraz zastanawiam, nigdy nie dostałam od niego innego kwiatu niż róża Ooo to taniutko ! I do tego 1,5h, super! caate - chciałam napisać dokładnie to co Snowhitee ale to jest prawda ![]() hanamici - dziękuję za odp. angelwithoutsoul - Kochana, nie przejmuj się, to normalne w większości przypadków, niektórych nawet wysypuje ....na rękach, nogach, plecach. To jest właśnie wynik oczyszczania organizmu, ja przy pierwszym opakowaniu pokrzywy też miałam pogorszenie cery - malutkie gulki , pryszcze na policzkach, na linii żuchwy, jednego na samym czubku nosa Także to normalne, teraz mam drugie opakowanie, ale piję regularnie i mój lewy policzek nigdy nie był tak ładny! ![]() (A i teraz piję skrzypokrzywę Haha, dobree z tym stanikiem To musi być mega seksi, Tż zemdleje jak Cię w nim zobaczy ! ![]() Rozumiem, że zamówiłaś Misshę 23? To jak dostaniesz, to czekam na recenzję ![]() Trzymam kciuki za zabieg ! Kitka - dziękuję
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
catee skoro jesteś pewna swoich uczuć to uważam że nie ma co się przejmować gadaniem innych co innego gdy masz wątpliwości...
ja sama tez nierzadko doświadczam takich rozmów i to żeby nie było że tylko z moimi znajomymi ale gł. z jego kumplami, czyli miałam prawo zastanawiać się nad tym wszystkim, bo kto jak kto ale oni najlepiej wiedzą chyba, i warto się zastanowić nad tym ale jeśli kolega za TŻ nie przepada to już coś z kolegą nie tak ![]() a ja wpadłam się tylko przywitać ![]() właśnie wypiłam pokrzywkę prysznic z syrenką balsam brązująco-ujędrniający serum do biustu serum na pośladki i uda krem pod oczy krem na stopy miłego dnia
|
#2294 |
|
CABIN CREW
|
jadę na uczelnie...bleeee... nic mi sie nie chce przez tę pogode...
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
Hej,witam sie z wami i zaraz uciekam,bo moje dziecko dzisiaj zwariowalo,zamiast jak zawsze pospac 1h-2h,to obudzil sie po 30 minutach
znikam juz,bo synek wola mniam mniam Milego dnia
|
#2296 |
|
Naczelny Hipster
|
Alessandra, bierz francuski
ja się uczyłam go 3 lata, teraz miałam przerwę i w tym roku znowu się zapisałam. Może ja jestem jakaś dziwna ale według mnie wcale nie jest taki trudny jak zawsze wszyscy twierdzą. Angielski uwielbiam i znam dobrze, natomiast niemiecki to dla mnie koszmar, uczyłam się 6 lat, w liceum udało mi się uciec od tego języka, ale mam go teraz na studiach Ja zalotką nie umieeeeem Łaaa, skończyła mi się vatika, chciałam kupić nowa, ale teraz chce amlę jak was poczytalam pędzę zaparzyć pokrzywę, mniam
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Alessandra też mi się strasznie podobał francuski,dopóki się go uczyć nie zaczęłam ja nie wiem,co dzisiaj ze sobą zrobić i nawet mi się o tym myśleć nie chce ![]() w środę się zrelaksuję, bo kupuję sobie kinect-a na xboxa360,a wieczorem jadę na Mayday w Katowicach ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2299 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak teraz buźka się sprawuje? Gładka? ![]() Cytat:
Boje się też jakichkolwiek kosmetyków używać, bo nie chce jej pogorszyć...Tak Misshę 23 Zamawiam na ebay'u i widze, że do próbki najprawdopodobniej (jeśli dobrze rozumie) dostane jeszcze inne saszetki z bb kremami ![]() Cytat:
I witam
|
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
muszę zakupić jak mi wpadnie trochę grosza
![]() mam tak samo jak ty - jak dotykam buźki to mi wyskakują syfki ;/ teraz siostra mi poleciła żel z sorayi i moja buzia wraca do formy a myślałam, że ten żel tylko mi pogorszy cerę (jak np. Garnier czy Avon ;|), ale jest ok, a nawet bardzo ok
|
#2301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wpadne wieczorem, bo za 8 min kończe pracę ![]() A tak dla motywacji pare fot aniołków:
|
|
|
#2302 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1
to ten żel, opinie ma niezbyt dobre z tego co teraz czytam... dla mnie i mojej siostry jest ok - nie narzekamy, może to zależy od cery? w każdym bądź razie szukam czegoś jeszcze - używam oprócz tego płynu micelarnego z Dax'a i peelingu z St. Ives - bo one nie są aż tak 'drogeryjne'
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, RATUNKU !!
Tż właśnie mnie zaskoczył w 100 procentach - podchodził oczywiście do tego jak pies do jeża, ale w końcu wydukał, że nie ma kompletnie dla mnie pomysłu na prezent, a to już w sobotę I czy mogłabym mu powiedzieć, co chcę a on to mi kupi. Ma na to przeznaczone 100zł. I teraz jestem w kropce, bo ZUPEŁNIE nie wiem co bym chciała, myślałam o jakichś kosmetykach, ale też zupełnie nie wiem jakie
|
|
#2304 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
fajnie napisałaś![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po pracy, a zaraz do dentysty.
![]() whiskey witaj! angelwithoutsoul, a ja mam wrażenie, że te serum na biust mi nic nie zrobił. W sumie z natury mam jędrne piersi, ale chciałam, żeby były pełniejsze. Ale i tak będę go używać, bo prześlicznie pachnie.
|
|
#2306 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
pogoda straszna , u mnie cały dzień pada, i zimno ale grzeję się w domku i nigdzie już nie wychodzę.. Co do tych włosów moich to już mam taki mętlik, i nie wiem albo znajdę idealną farbę blond która nie zniszczy mi włosów po kolejnym farbowaniu, albo zrobię brąz .. juz sama nie wiem eh A i wogule nie wiem ju jak mam się SPAmować, nie mam pomysłow..
|
#2307 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzien dobry
![]() co tutaj taka cisza? Ja niedawno wrocilam z uczelni, zaraz pojde cos zjeść ![]() angelwithoutsoul dziekuje ![]() oj ramoncia masz ciezki orzech do zgryzienia z tym kolorem
|
|
|
|
#2308 |
|
CABIN CREW
|
siedzę z waxem na głowie i uczę się angielskiego....
cały dzien chce mi się dziś spać....
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, rano TZ mnie zaskocyzl, zdazylam do was napisac a tu dzwonek do drzwi. Pytam sie po co przyjechal, na co on ze swoim usmieszkiem 'ha jakibym nie przyjechal do mojej pieknej kobiety, to by mnie tak gwizdnela ze ja bym sie nie pozbieral, a ze chcialem ja zobaczyc zaspana z rana i przytulic, zjesc razem sniadanie to jestem, zeby dobrze zaczac dzien'.
no okej, milo mi sie zrobilo, ale i tka musialam z nim pogadac, poprzepraszal, wie ze zrobil zle itp itd. nie wiem co mam jeszcze powiedziec, aaaa mija mam wbija do domu i pyta sie kto byl u nas, ja 'eee czemu' ona 'no bo deska w kiblu jest inaczej', ja 'no bo mylam, nie widzisz?' ![]() jakby sie dowiedziala, ze tu Tz byl pod jej nieobecnosc to wole nie wiedziec jakby si ena mnie darla ![]() ide szukac fryzur na jutro, bo znowu nie wiem co chce z grzywka
|
#2310 |
|
CABIN CREW
|
oj caate to aż takie złe te układy miedzy twoją mama a TŻ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

I jakie efekty zauważyłaś? I dobrze, czasami trzeba sobie pozwolić na chwilę przyjemności 
jakbym moją mamę widziała - w tamtym tygodniu 3 dni chodziła na mnie obrażona no szło zwariować
Tyle naskrobałyście
Najgorsze jest to, że wyskakują mi takie wielkie gule w kolicy ust, brody i na prawym policzku... I po tym zostawiają takie wielkie blizny