Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie? - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-11, 23:07   #2281
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość
dziewczynki ide lulu bo rano trzeba wstac do tej chorej pracy...odezwe sie jutro po pracy.dobranoc
Dobranoc ja wstaje trochę później o 5.30 wole wcześniej byc w pracy niz jechać potem w korkach te remonty w wawie normalnie masakra

Kasiu a co do tych imprez na górze nie krempój sie wzywaj Policje przeciesz cisza nocna obowiązuje masz prawo się wyspać
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 23:11   #2282
kachula27
Zakorzenienie

Juz tez tam myslalam,ale troche sie boje bo to taka mlodziez,pija,pala....cpa ja itp a wiesz ja ciagle sama w domu siedze wiec troch sie obawiam,ale chyba pojde do spoldzielni mieszkaniowej niech skontaktuja sie z wlascicielem bo wiem ze nie tylko mi przeszkadzaja te imprezy ale innym sasiadom tez
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 23:13   #2283
kachula27
Zakorzenienie

Karolinko dobrze ze maz Cie pilnuje co i ile zjadlas-musi dbac o swoja kobitke i dzidzie-ciesz sie ze masz takiego dobrego meza,chociaz moj TZ tez bardzo o mnie dbal jak w ciazy bylam
Stary 2007-07-11, 23:14   #2284
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Juz tez tam myslalam,ale troche sie boje bo to taka mlodziez,pija,pala....cpa ja itp a wiesz ja ciagle sama w domu siedze wiec troch sie obawiam,ale chyba pojde do spoldzielni mieszkaniowej niech skontaktuja sie z wlascicielem bo wiem ze nie tylko mi przeszkadzaja te imprezy ale innym sasiadom tez
Kasiu złóż w spółdzielni oficjalna skarge masz prawo do spokoju u nas w bloku jest taka jedna pani która ciągle do spółdzielni lata i na wszystkich lokatorów pisma piszę ale ona ma cos z głowa to juz inna historia
Stary 2007-07-11, 23:35   #2285
kachula27
Zakorzenienie

Nikicia to wspolczuje takiej wspollokatorki,u mnie te dzieciaki chyba wynajmuja tu mieszkanie bo sama w sumie mieszkam tu ok 1,5roku ale nie znam wszystkich sasiadow,a w sumie tak glosno zaczelo byc od ok 3 miesiacy i tak do dzis ,tak zrobie,pojde do spoldzielni bo tego juz nie da sie wytrzymac
Stary 2007-07-11, 23:49   #2286
kachula27
Zakorzenienie

Ja tez kobitki juz powoli sie zmywam,dzisiajszy wieczor postanowilam jednak spedzic przed telewizorem ,nie przed komputerem.Dobranoc pa
Stary 2007-07-12, 08:51   #2287
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikicia to wspolczuje takiej wspollokatorki,u mnie te dzieciaki chyba wynajmuja tu mieszkanie bo sama w sumie mieszkam tu ok 1,5roku ale nie znam wszystkich sasiadow,a w sumie tak glosno zaczelo byc od ok 3 miesiacy i tak do dzis ,tak zrobie,pojde do spoldzielni bo tego juz nie da sie wytrzymac
Ano trafiła sie taka sąsiadka cąłe szczeście mieszka na parterze a ja na 4 pietrze wiec za wiele styczności z nia nie mam

A ja jak nigdy sie chyba wyspałam
19.30-21.30 a potem 23.30-05.30 normalnie szok
Stary 2007-07-12, 13:15   #2288
kachula27
Zakorzenienie

No to fajnie ze sie wyspalas,bo ja niebardzo.Mialam nie siedziec na necie tylko isc poogladac tv i polozyc sie spac-jasne juz poszlam-z kompa zeszlam o 2-30 w no0cy a spac sie polozylam ok 3-30 a rano juz mnie obudzil telefon wiec dalej nie moglam zasnac
Stary 2007-07-12, 13:23   #2289
gizelcia
Zadomowienie

Hejka dziewczynyale sie wczoraj rozpisalyscieMn ie nie ma bo komputer mi wczoraj padl..podobno plyta glowna nawalila..jestem u Taty wiec moge chwilke z wami poklikac ale widze ze nikogo nie ma

Nikitko mam nadzieje ze mezus jednak pozadznie sie pomodlil w tym Watykanie i stanie sie ten cus..bardzo bym sie cieszyla z tego powodu
Co do ubranek to Ty kochanie tak nie szalej bo nie bede wiedziec jak Ci sie odwdzieczyc pozniej..jestes naprawde kobietka o dobrym serduszku

Wiecie ze dzis mija miesiac od moich zareczyn..hmm..kurcze jak ten czas szybko leci

Zobaczcie co Tomus mi przeslal..:

" Leżąc na łóżeczku, wtulony w poduszeczkę, myślę
A ułożę wierszyk sobie - a będzie on o Tobie.
I nie pomyśl sobie, bo pierwszy raz to robię.
Ze mnie poeta żaden, ale jakoś dam radę.
Opisując to, co do Ciebie czuję,
Myśli mam dużo - ich mi nie brakuje,
I choć czasami się źle zachowuję,
To i tak wszyscy wiedzą, że Cię potrzebuję.
Wiesz, dużo chłopców się w Tobie podkochuje,
Ale Ty kochasz tylko mnie i za to Ci dziękuję.
Jak już tak rymuje, to nie kończę jeszcze,
Tylko się uśmiechnę i Ci powiem resztę:
Kiedy patrzę w Twoje oczka, jak jesteśmy blisko,
Wiem, że nasze uczucia przezwyciężą wszystko.
Gdy widzę jak Twoja twarz promienieje jak Słońce,
Wtedy te chwile są jeszcze bardziej gorące.
Wiem też, że tych złych chwil się trochę nazbierało,
Lecz Twoje serduszko mnie kochać nie przestało.
Głęboko wierzę w naszą miłość, która nie zna granic,
Bo to właśnie dla niej nie chcemy się ranić.
I mimo wszystko - czy jest dobrze czy źle,
Ja i tak zawsze będę KOCHAŁ CIĘ!"
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 13:51   #2290
kachula27
Zakorzenienie

Wow Gizelciu ten Twoj Tomus to prawdziwy poeta,tez bym chciala zeby moj TZ ulozyl dla mnie takie wyznanie....ale sie rozmarzylam...
Stary 2007-07-12, 13:52   #2291
kachula27
Zakorzenienie

A wlasnie wczoraj zastanawilalysmy sie co z nasza Gizelcia,ze Cie nie ma.
Stary 2007-07-12, 13:54   #2292
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Wow Gizelciu ten Twoj Tomus to prawdziwy poeta,tez bym chciala zeby moj TZ ulozyl dla mnie takie wyznanie....ale sie rozmarzylam...
he he kachula ja szczerze watpie w to ze on to sam napisal bo juz troszkum go znamale liczy sie sam fakt..eh..pewnie ze gdyby to sam zrobil byloby to bardziej romantyczne no ale niech mu bedzie..
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 13:59   #2293
kachula27
Zakorzenienie

Tak jak mowisz moze gdzies tam troszke podpatrzyl ale liczy sie fakt ze napisal Ci cos takiego

Dobra lece do sklepu bo dzisiaj postanowilam zrobic pierozki z kapucha i grzybkami...mniam mniam..

Wpadne pozniej
Stary 2007-07-12, 15:19   #2294
kachula27
Zakorzenienie

O widze ze Nadia do nas zajrzala,dawno Cie nie było kochana
Stary 2007-07-12, 15:37   #2295
NadiaM
Raczkowanie

Cześć dziewczynki Jestem ostatnio strasznie zapracowana, na nic nie mam czasu kompletnie Zdążyłam zaliczyć wieczór panieński fajnie było Poza tym wywaliliśmy faceta od remontów i chyba będziemy sami robić dalej normalnie nie mam siły - taką fuszerkę odstawiać za taką kasę ! Nie możemy natrafić na dobrego fachowca Uff to się Wam wyżaliłam. No ale dzięki temu może w końcu pójdę na prawko bo nareszcie będzie na to kasa Boję się

Wszystkie dziewczyny mocno ściskam i pozdrawiam. Trzymam za każdą kciuki Fajny pomysł ze zdjęciami Każda z Nas jest superowa

Kachula, trzymaj się cieplutko Gizelcie życze duuuuużo szczęścia
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 18:59   #2296
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Witam was dziewczyny
A ja postanowiłam przepędzić mój zły humor i wziełam kapiel zrobiłam sobie peeling i juz czuje sie nieco lepiej mysle zeby jutro iśc do fryzjera zobaczymy jak sie wszystko ułoży
Stary 2007-07-12, 19:01   #2297
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Jestem ostatnio strasznie zapracowana, na nic nie mam czasu kompletnie Zdążyłam zaliczyć wieczór panieński fajnie było Poza tym wywaliliśmy faceta od remontów i chyba będziemy sami robić dalej normalnie nie mam siły - taką fuszerkę odstawiać za taką kasę ! Nie możemy natrafić na dobrego fachowca Uff to się Wam wyżaliłam. No ale dzięki temu może w końcu pójdę na prawko bo nareszcie będzie na to kasa Boję się

Wszystkie dziewczyny mocno ściskam i pozdrawiam. Trzymam za każdą kciuki Fajny pomysł ze zdjęciami Każda z Nas jest superowa

Kachula, trzymaj się cieplutko Gizelcie życze duuuuużo szczęścia
Nadia nic sie nie bój z prawkiem ja zdąłam za 3 razem ale poszłam na prawko bo M tego chciał i mnie zapisał i zapłacił więc poszłam ale chyba na kierowcę sie nie nadaje wole jednak dupcie wozic i byc pasarzerem
Stary 2007-07-12, 21:05   #2298
dorotka_25
Raczkowanie

GG do dorotka_25

czesc dziewczynki.u ale dzis cisza na forum.

nikita ja juz zdalam prawko w tamtym roku za drugim razem ale rzadko jezdze bo mnie sie nie chce tak jak ty wole wozic dupcie niz kierowac tak jest mi wygodniej

kurcze jeszcze 2 dni lub 3 do okresu a dzis piersi mnie bola....ja nie chcem tej wrednej @
dorotka_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 21:09   #2299
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki.u ale dzis cisza na forum.

nikita ja juz zdalam prawko w tamtym roku za drugim razem ale rzadko jezdze bo mnie sie nie chce tak jak ty wole wozic dupcie niz kierowac tak jest mi wygodniej

kurcze jeszcze 2 dni lub 3 do okresu a dzis piersi mnie bola....ja nie chcem tej wrednej @

Dorotko ja prawko mam juz 3 lata ale mało jeżdze
Nasz Gizelcia robi sobie pizze chyba nie ma neta bo na kom do mnie pisze
Stary 2007-07-12, 21:42   #2300
kachula27
Zakorzenienie

Tak Nikicio,nasza Gizelcia dzisiaj jest bez neta,pisala wczesniej ze cos jej padlo.
Ja tez sie pochwale ze mam prawko zdane za 3 razem ok 9lat temu,ale sama przejechalam samochodem moze z tysiac km jak nie mniej,ja poprostu nie nadaje sie na kierowce,jak mam gdzies jechac to zaraz mam nerwy,moj zoladek wariuje i oddaje wtedy wszystko co zjadlam-no niestety ja tez nie jestem stworzona do kierowania autami ale owszem jako pasazer wrecz uwielbiam jezdzic
Stary 2007-07-12, 21:44   #2301
kachula27
Zakorzenienie

Dorotko pytanko-mialas sie oszczedzac w pracy?czy nas posluchalas czy znowu targalas te ciezkie skrzynie?
Stary 2007-07-12, 21:49   #2302
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Nikicio,nasza Gizelcia dzisiaj jest bez neta,pisala wczesniej ze cos jej padlo.
Ja tez sie pochwale ze mam prawko zdane za 3 razem ok 9lat temu,ale sama przejechalam samochodem moze z tysiac km jak nie mniej,ja poprostu nie nadaje sie na kierowce,jak mam gdzies jechac to zaraz mam nerwy,moj zoladek wariuje i oddaje wtedy wszystko co zjadlam-no niestety ja tez nie jestem stworzona do kierowania autami ale owszem jako pasazer wrecz uwielbiam jezdzic
Kasiu no no ja tez tak sie stresuje jak mam jechac rozwolnienia az dostaje
Stary 2007-07-12, 21:57   #2303
kachula27
Zakorzenienie

Mozemy sobie podac raczki Nikitko bo ja juz musze gdzies jechac to juz dzien wczesniej potrafie obmyslac trase ktoredy bedzie najlatwiej,najmniej skrzyzowan,rond itp,mama moja mowi ze powinnam jezdzic,bo samochod stoi caly tydzien pod domem a ja wszedzie chodze piechota lub jezdze tramwajem,ale ja jestem zdania ze jak kiedys bede musiala pojechac to wsiade(oczywiscie z nerwow najpierw odwiedze toilet)i pojade
Stary 2007-07-12, 22:00   #2304
kachula27
Zakorzenienie

Nikitko pisalas ze do fryca idziesz,ja tez musiala bym sie wybrac,bo juz kilka lat mam krociutkie wloski a teraz postanowilam ze zapuszcze i jakos inaczej je obetne ale niestety tak mnie denerwuja bo teraz mam najgorszy okres w odrastaniu,nic nie moge z nimi zrobic,zwiazac jeszcze sie nie da,wchodza mi do oczu a ja tego tak nie lubie
Stary 2007-07-12, 22:01   #2305
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Mozemy sobie podac raczki Nikitko bo ja juz musze gdzies jechac to juz dzien wczesniej potrafie obmyslac trase ktoredy bedzie najlatwiej,najmniej skrzyzowan,rond itp,mama moja mowi ze powinnam jezdzic,bo samochod stoi caly tydzien pod domem a ja wszedzie chodze piechota lub jezdze tramwajem,ale ja jestem zdania ze jak kiedys bede musiala pojechac to wsiade(oczywiscie z nerwow najpierw odwiedze toilet)i pojade

He he he Kasiu my chyba jakies pokrewne dusze ja dokłądnie tak samo robie mysle jak mam jechac i tak zeby mi było dobrze samochód tez praktycznie stoi jak M jedzie w trase a ja komunikacja miejska sie tułam
Chyba dzis wczesniej sie połoze, a jutro bede po południu bo rano nie dam chyba rady zajrzec chce iść do fryzjera poprawić sobie humor
Stary 2007-07-12, 22:04   #2306
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko pisalas ze do fryca idziesz,ja tez musiala bym sie wybrac,bo juz kilka lat mam krociutkie wloski a teraz postanowilam ze zapuszcze i jakos inaczej je obetne ale niestety tak mnie denerwuja bo teraz mam najgorszy okres w odrastaniu,nic nie moge z nimi zrobic,zwiazac jeszcze sie nie da,wchodza mi do oczu a ja tego tak nie lubie
Kasiu ja robione miałam pasemka i troche końcówki sie popsuły i takie sianko sie robi wiec chce je podciąć zeby sie troche wzmocniły M chce bym miała długie włosy ja lubie taka długość żebym mogła rozpóścic i związać
Stary 2007-07-12, 22:04   #2307
kachula27
Zakorzenienie

Halo dziewczynki cos ostatnio na naszyn forum cisza jak makiem zasial -rozumiem wkoncu wakacje sa.

Jutro nareszczie wraca moj TZ tak wiec juz dzisiaj przygotowalam dla niego jego ulubione pierozki i zrobie mu jeszcze ciacho kopiec kreta a co,niech ma!Ale ja go rozpieszczam,chyba az za bardzo....
Stary 2007-07-12, 22:06   #2308
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Halo dziewczynki cos ostatnio na naszyn forum cisza jak makiem zasial -rozumiem wkoncu wakacje sa.

Jutro nareszczie wraca moj TZ tak wiec juz dzisiaj przygotowalam dla niego jego ulubione pierozki i zrobie mu jeszcze ciacho kopiec kreta a co,niech ma!Ale ja go rozpieszczam,chyba az za bardzo....

he he tego nigdy za wiele rozpieszczaj rozpieszczaj
Stary 2007-07-12, 22:08   #2309
kachula27
Zakorzenienie

Aco tam Nikicia idz do fryca i zaszalej,zeby Ci sie humor poprawil,zmien sobie nawet kolor wlosow jak ci to sprawi przyjemnosc,ja tez chyba sie wybiore ale poczekam jeszcze z tydzien niech mi jeszcze troszku odrosna ,u mnie rosna tak szybko jak glupie
Stary 2007-07-12, 22:11   #2310
kachula27
Zakorzenienie

Tez mialam sie dzis szybciej polozyc lulu ale jak mi moj Tz POWIEDZIAL ZE OK 3 W NOCY BEDZIE NA GRANICY TO JUZ CHYBA NIE USNE I BEDE CZEKAC DO TEJ GODZINY ZEBY ZARAZ JAK PRZEJEDZIE GRANICE ZADZWONIC DO NIEGO I NADROBIC (ups caps lock)gadaniem caky tydzien ktory sie nie widzielismy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości