|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
Cytat:
![]() Kasiu a co do tych imprez na górze nie krempój sie wzywaj Policje przeciesz cisza nocna obowiązuje masz prawo się wyspać
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Juz tez tam myslalam,ale troche sie boje bo to taka mlodziez,pija,pala....cpa ja itp a wiesz ja ciagle sama w domu siedze wiec troch sie obawiam,ale chyba pojde do spoldzielni mieszkaniowej niech skontaktuja sie z wlascicielem bo wiem ze nie tylko mi przeszkadzaja te imprezy ale innym sasiadom tez
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko dobrze ze maz Cie pilnuje co i ile zjadlas-musi dbac o swoja kobitke i dzidzie-ciesz sie ze masz takiego dobrego meza,chociaz moj TZ tez bardzo o mnie dbal jak w ciazy bylam
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ona ma cos z głowa to juz inna historia
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Nikicia to wspolczuje takiej wspollokatorki,u mnie te dzieciaki chyba wynajmuja tu mieszkanie bo sama w sumie mieszkam tu ok 1,5roku ale nie znam wszystkich sasiadow,a w sumie tak glosno zaczelo byc od ok 3 miesiacy i tak do dzis ,tak zrobie,pojde do spoldzielni bo tego juz nie da sie wytrzymac
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kobitki juz powoli sie zmywam,dzisiajszy wieczor postanowilam jednak spedzic przed telewizorem ,nie przed komputerem.Dobranoc pa
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jak nigdy sie chyba wyspałam ![]() 19.30-21.30 a potem 23.30-05.30 normalnie szok
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie ze sie wyspalas,bo ja niebardzo.Mialam nie siedziec na necie tylko isc poogladac tv i polozyc sie spac-jasne juz poszlam-z kompa zeszlam o 2-30 w no0cy a spac sie polozylam ok 3-30 a rano juz mnie obudzil telefon wiec dalej nie moglam zasnac
|
|
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny
Mn ie nie ma bo komputer mi wczoraj padl..podobno plyta glowna nawalila..jestem u Taty wiec moge chwilke z wami poklikac ale widze ze nikogo nie ma![]() Nikitko mam nadzieje ze mezus jednak pozadznie sie pomodlil w tym Watykanie i stanie sie ten cus..bardzo bym sie cieszyla z tego powodu Co do ubranek to Ty kochanie tak nie szalej bo nie bede wiedziec jak Ci sie odwdzieczyc pozniej..jestes naprawde kobietka o dobrym serduszku ![]() ![]() Wiecie ze dzis mija miesiac od moich zareczyn..hmm..kurcze jak ten czas szybko leci ![]() Zobaczcie co Tomus mi przeslal..: " Leżąc na łóżeczku, wtulony w poduszeczkę, myślę A ułożę wierszyk sobie - a będzie on o Tobie. I nie pomyśl sobie, bo pierwszy raz to robię. Ze mnie poeta żaden, ale jakoś dam radę. Opisując to, co do Ciebie czuję, Myśli mam dużo - ich mi nie brakuje, I choć czasami się źle zachowuję, To i tak wszyscy wiedzą, że Cię potrzebuję. Wiesz, dużo chłopców się w Tobie podkochuje, Ale Ty kochasz tylko mnie i za to Ci dziękuję. Jak już tak rymuje, to nie kończę jeszcze, Tylko się uśmiechnę i Ci powiem resztę: Kiedy patrzę w Twoje oczka, jak jesteśmy blisko, Wiem, że nasze uczucia przezwyciężą wszystko. Gdy widzę jak Twoja twarz promienieje jak Słońce, Wtedy te chwile są jeszcze bardziej gorące. Wiem też, że tych złych chwil się trochę nazbierało, Lecz Twoje serduszko mnie kochać nie przestało. Głęboko wierzę w naszą miłość, która nie zna granic, Bo to właśnie dla niej nie chcemy się ranić. I mimo wszystko - czy jest dobrze czy źle, Ja i tak zawsze będę KOCHAŁ CIĘ!" |
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Gizelciu ten Twoj Tomus to prawdziwy poeta,tez bym chciala zeby moj TZ ulozyl dla mnie takie wyznanie....ale sie rozmarzylam...
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie wczoraj zastanawilalysmy sie co z nasza Gizelcia,ze Cie nie ma.
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale liczy sie sam fakt..eh..pewnie ze gdyby to sam zrobil byloby to bardziej romantyczne no ale niech mu bedzie.. |
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak mowisz moze gdzies tam troszke podpatrzyl ale liczy sie fakt ze napisal Ci cos takiego
Dobra lece do sklepu bo dzisiaj postanowilam zrobic pierozki z kapucha i grzybkami...mniam mniam.. Wpadne pozniej |
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
O widze ze Nadia do nas zajrzala,dawno Cie nie było kochana
|
|
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Zdążyłam zaliczyć wieczór panieński Poza tym wywaliliśmy faceta od remontów i chyba będziemy sami robić dalej normalnie nie mam siły - taką fuszerkę odstawiać za taką kasę ! Nie możemy natrafić na dobrego fachowca ![]() Wszystkie dziewczyny mocno ściskam i pozdrawiam. Trzymam za każdą kciuki Fajny pomysł ze zdjęciami Każda z Nas jest superowa ![]() Kachula, trzymaj się cieplutko |
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny
A ja postanowiłam przepędzić mój zły humor i wziełam kapiel zrobiłam sobie peeling i juz czuje sie nieco lepiej mysle zeby jutro iśc do fryzjera zobaczymy jak sie wszystko ułoży
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poszłam na prawko bo M tego chciał i mnie zapisał i zapłacił więc poszłam ale chyba na kierowcę sie nie nadaje wole jednak dupcie wozic i byc pasarzerem
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki.u ale dzis cisza na forum.
nikita ja juz zdalam prawko w tamtym roku za drugim razem ale rzadko jezdze bo mnie sie nie chce tak jak ty wole wozic dupcie niz kierowac tak jest mi wygodniej![]() kurcze jeszcze 2 dni lub 3 do okresu a dzis piersi mnie bola....ja nie chcem tej wrednej @
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorotko ja prawko mam juz 3 lata ale mało jeżdze ![]() Nasz Gizelcia robi sobie pizze chyba nie ma neta bo na kom do mnie pisze
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Nikicio,nasza Gizelcia dzisiaj jest bez neta,pisala wczesniej ze cos jej padlo.
Ja tez sie pochwale ze mam prawko zdane za 3 razem ok 9lat temu,ale sama przejechalam samochodem moze z tysiac km jak nie mniej,ja poprostu nie nadaje sie na kierowce,jak mam gdzies jechac to zaraz mam nerwy,moj zoladek wariuje i oddaje wtedy wszystko co zjadlam-no niestety ja tez nie jestem stworzona do kierowania autami ale owszem jako pasazer wrecz uwielbiam jezdzic |
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko pytanko-mialas sie oszczedzac w pracy?czy nas posluchalas czy znowu targalas te ciezkie skrzynie?
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Mozemy sobie podac raczki Nikitko bo ja juz musze gdzies jechac to juz dzien wczesniej potrafie obmyslac trase ktoredy bedzie najlatwiej,najmniej skrzyzowan,rond itp,mama moja mowi ze powinnam jezdzic,bo samochod stoi caly tydzien pod domem a ja wszedzie chodze piechota lub jezdze tramwajem,ale ja jestem zdania ze jak kiedys bede musiala pojechac to wsiade(oczywiscie z nerwow najpierw odwiedze toilet)i pojade
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko pisalas ze do fryca idziesz,ja tez musiala bym sie wybrac,bo juz kilka lat mam krociutkie wloski a teraz postanowilam ze zapuszcze i jakos inaczej je obetne ale niestety tak mnie denerwuja bo teraz mam najgorszy okres w odrastaniu,nic nie moge z nimi zrobic,zwiazac jeszcze sie nie da,wchodza mi do oczu a ja tego tak nie lubie
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
He he he Kasiu my chyba jakies pokrewne dusze ja dokłądnie tak samo robie mysle jak mam jechac i tak zeby mi było dobrze samochód tez praktycznie stoi jak M jedzie w trase a ja komunikacja miejska sie tułam ![]() Chyba dzis wczesniej sie połoze, a jutro bede po południu bo rano nie dam chyba rady zajrzec chce iść do fryzjera poprawić sobie humor
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M chce bym miała długie włosy ja lubie taka długość żebym mogła rozpóścic i związać
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Halo dziewczynki cos ostatnio na naszyn forum cisza jak makiem zasial -rozumiem wkoncu wakacje sa.
Jutro nareszczie wraca moj TZ tak wiec juz dzisiaj przygotowalam dla niego jego ulubione pierozki i zrobie mu jeszcze ciacho kopiec kreta a co,niech ma!Ale ja go rozpieszczam,chyba az za bardzo.... |
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
he he tego nigdy za wiele rozpieszczaj rozpieszczaj
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Aco tam Nikicia idz do fryca i zaszalej,zeby Ci sie humor poprawil,zmien sobie nawet kolor wlosow jak ci to sprawi przyjemnosc,ja tez chyba sie wybiore ale poczekam jeszcze z tydzien niech mi jeszcze troszku odrosna ,u mnie rosna tak szybko jak glupie
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mialam sie dzis szybciej polozyc lulu ale jak mi moj Tz POWIEDZIAL ZE OK 3 W NOCY BEDZIE NA GRANICY TO JUZ CHYBA NIE USNE I BEDE CZEKAC DO TEJ GODZINY ZEBY ZARAZ JAK PRZEJEDZIE GRANICE ZADZWONIC DO NIEGO I NADROBIC (ups caps lock)gadaniem caky tydzien ktory sie nie widzielismy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

ale ona ma cos z głowa to juz inna historia

ale liczy sie sam fakt..eh..pewnie ze gdyby to sam zrobil byloby to bardziej romantyczne no ale niech mu bedzie..
Zdążyłam zaliczyć wieczór panieński
Poza tym wywaliliśmy faceta od remontów i chyba będziemy sami robić dalej