![]() |
#2281 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() Wolskiego coś widziałam na półce brata nie bojaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja pamiętam jak się wkurzałam, bo chciałam sobie piosenki Miki Urbaniak pościągac, a tu wszędzie mi ten gościu wyskakiwał. Właśnie - Mika - kolejny fajny głos do nie-mojej muzyki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy
![]() ![]() Hello ![]() Ja żem chętna ![]() albo nie... ![]() ![]() No chyba, że może by tak zamiast kolacji ? ![]() Piwo ma jakieś wartości odżywcze, chociaż takie malutkie? ![]() ![]() O jak się je z cytryną wypije to może coś witaminy C się dostanie do organizmu ![]() Idem ćwiczyć, ktoś chętny? ![]() Tak myślałam ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-22 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a pamietam ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- szukam na allegru taniego i w miare fajnego wyposazenia na narty la mnie i dzieckowej ![]() moze ma kto na wymianke? ![]()
![]() |
#2284 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nudzę się
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
|
Cytat:
![]() I na nerki dobre ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-11-22 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiecie ze czerwone wino zdrowe jest dla tych co potrzebują jodu ? jeśli nie mają go za dużo, w sensie mają niedobory to jod pomaga schuść ogłaszam trend an czerwone wińska Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-22 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja wolę różowe winko
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |||||
BAN stały
|
![]() Dobra, pozycja nr 1 - Spoora (cel: 0,25 kg mniej) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A żołądkową se przypomnieć muszę, bo ostatni raz piłem ją chyba przed Pasterką jakieś 6 lat temu, z gwinta za sklepem, w czterech ![]() A piwo mnie zamula i cholernie wzmaga apetyt, też niedopsz ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
A ja mam w lodówce pszeniczne, ukraińskie i nie mam na nie ochoty. A nawet sok mam
![]() Źle z Madzikiem...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A stanik nie jest wcale taki drogi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Zwizualizowałam sobie Menża, w turkusowym staniczku
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Drogie wizażystki, doradźcie mi w kwestii szafy wnękowej. Chyba będzie miała dwoje drzwi i nie wiem czy brać normalnie otwierane, czy przesuwane, czy całe w lustra czy tylko lustra na środku, czy drewniane/pseudodrewniane, czy może rattanowe/bambusowe... Co jest pewne, to że ma być w kolorze lekko kasztanowym, z lustrem, w lekko starodawnym stylu (starodawny styl i szafa wnękowa, taa...) i zgłupłam od nadmiaru opcji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż lepsiejsze są nieprzesuwne bo otwierasz i widzisz wszystko a tak albo jedna albo druga strona - osobiście masakra całe w lustra są piekne i powiększają pomieszczenie, natomiast do starego stylu chyba niekoniecznie pasują dorzucę od siebie że jak ma być starodawny to pasowałyby mi te lustra na całą szafę ale z ramkami takimi w stylu królewny śnieżki albo takim barokowym, pałacowym - teraz pełno takich ramek na zamówienie - złote, lub srebrne lub jakie tam do kasztana pasują a tera moje życzenie: co napisać w liście motywacyjnym do US skoro chcą na pół etatu kogoś do wklepywania danych prawda odpada - czyli to że to moja jedyna szansa na nauczenie się tej roboty gdyż staż mi nie przysługuje ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-22 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak w sypialni to przesuwne ,jak w przedpokoju to rozwieralne. przesuwne są brzydkie i niefunkcjonalne, zwłaszcza jeśli mają tam byc ciuchy codzienne... a co do wyglądu to ja bym brała z kolorowego szkła ![]() a jak kcesz bardziej historyczne to zrob se drzewiane, ale moze nie takie dechy płaskie tylko jakies ozdobne... o fiem! jedno drzwio ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-22 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
|
Cytat:
![]() Ja też powinnam jakiś sklecić ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
grozi wypollizowaniem
|
jeszcze napisze ze lustrowe to bedzie massakra...całe w młodoredzikowych łapkach
![]() do wnetzra historycznego super wyglada lustro, ale nie lustrowe tylko szronione...mozna takom folie nakleić...klimatycznie to wygląda, powieksza przestrzen,ale przejrzec to sie nie da w tym
#2300 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dopisz coś w deseń że te cechy sprawiają, że jesteś odpowiednią kandydatką na stanowisko? ![]() Albo przepisz akapit "Krzyżaków" ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a prosze bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- najgorzej to jest doradzic se samemu-normalnie nienadanzam za własna wybrednością ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- red-wogle to ja u ciebie widze taiki ![]()
![]() |
#2303 | |
|
Cytat:
Chaupa? Chciałabym jak najszybciej, niestety jeśli mam na to spojrzeć realistycznie - nieprędko w kierunku nigdy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Co do szaf. ja tam jestem za praktycznością i wybieram przesuwane.
Co do lustra to lepiej brać plastykowe a nie szklane. Szklane sa ciężkie i z czasem wypaczają drzwi. Co do wykończenia to gładkie drewno - mniej czyszczenia. Co do praktyczności to lustro przy maluchu to dodatkowa powierzchnia do ciapania łapkami. Piwo to zło zwłaszcza na nerki. Piwo odwadnia i jak ma się problem z nerkami to tylko go pogłębia. Znam sie na tym ![]() Nie cierpię pisac CV a jeszcze bardziej nie lubię pisać "pitupitu" w listach motywacyjnych. A w ogóle dziś zrzędzę bo jutro mam wizytę u "dentystysadysty". Z jednej strony nie lubię dentysty a z drugiej po 5 dniach męczarni z bolącym w końcu to będzie ulga (dla paszczy i portfela).
#2305 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Byle nie w ten weekend, bo mnie nie ma. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A WT grają w marcu w Warszawie. Miałam iść, z sentymentu, ale przeczytałam, że mają wtedy promować jakąś nową płytę, która zresztą dopiero w marcu ma wyjść, a że u nich jest tendencja spadkowa od jakichś 5-6 lat, to wolę sobie tego nowego gniota nawet nie wyobrażać. Już wystarczy, że ostatnich 2 czy 3 albumów nie trawię. Ale ostatecznie pewnie i tak pójdę. Może coś zagrają z czasów, kiedy ich namiętnie słuchałam. ![]() Cytat:
![]() Znów ciekawe tematy widzę, a ledwo mam siłę czytać.
![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-11-22 o 20:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi smutno. Wojtuś wyjechał. I ten @.
Trudno mi sobie wyobrazić, jaki dryndus mógłby mnie ucieszyć.
#2307 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma to być taki New York apartment z eeeeee z Fifth Avenue z lat powiedzmy dzisiejszych ale a'la poczatek dwudziestego wieku kinkiety maziaje perliste tylko nie wiem który kolor wybrać - srebra juz mam więc albo stare złoto albo taka stara zieleń piiiiiikna oczywiście kiedy to nastąpi to nie wiem chyba po nowym roku a przedpokoj jest tylko wąskim korytarzem w którym nie ma żadnych mebli tylko wejścia do pokoi itp ma być tylko ozdobny ( kapa bo w tych NY to sekretarzyki były na przedpokojach i taka lampeczka przy nich ach i och TRu no tak robię - dzięki, mało, konkretnie bez ozdobników w końcu to urząd - mam sie nie wychylać u nas na takie stanowisko pół etatowe bidne jest ze 800 kandydatów strach się bać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-22 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
grozi wypollizowaniem
|
eenax- a co jest praktycznego w szafie przesuwnej? serio nie potrafie dostrzec, a tak se mysle ze cos musi byc, skoro wszyscy takie robią
![]() tzn praktycznośc wiem ze jest jak np w sypialni szafa jest blisko łóżka ze nie da sie za bardzo rozewrzec drzwi..ale w przedpokoju?
#2310 | |
|
Cytat:
![]() A wiecie jakie ja ogłoszenie znalazłam w serwisie gdzie są ogłoszenia o pracy dla weterynarzy albo osób które jej szukają? Nie tylko mnie dotknęła klątwa Lubelszczyzny... ![]() Student VI roku nic nie umiejący, nauczony na uczelni jedynie dobrze obsługiwać mopa oraz sprzątać klatki psom, ale znoszący dzielnie wszelkie obelgi pod swoim adresem od ludzi niskiej kultury szuka stażu w woj. lubelskim Z tym że ja jednak mam wyższe mniemanie o moich umiejętnościach ![]() Ale znam ten stan ducha - obdzwaniasz wszystkie lecznice w mieście i okolicy i nikt nie chce stażysty poza miejscem gdzie faktycznie można tylko zmywac podłogi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.