|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Czyli czego?
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
jakies mięso
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama daje do bigosu wołowinę chyba albo jak nie ma mięsa to zwykłą kiełbasę.
Zapomniałam, że Ty nie jesteś mięsożerna
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
no a nikt nie robi bigosu z samej kapusty
![]() zreszta nie zalezy mi, bo nigdy nie przepadałam za bigosem ew. jak byłam mała to mi mama sama kapuste wybierała
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie znam na rodzajach mięsa
a jak idę z mamą po kiełabachę do kanapek to mi musi mówić,czy cos lubię czy nie...
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz każda wędlina w sklepach smakuje tak samo
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
A nawet nie wiem
bo czasem jemy takie coś,co mnie mięso przypomina xd Kaczyński się wypowiada na temat podwyżek cen. Tusk atakował go 4lata temu, a sam teraz się nie popisał. Poebany kraj, nie uważacie?
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że tak, zresztą Kasia cały czas nam tu mnoży przykłady na to
Są już napisy do Pretty Little Liars To ostatnio odcinek pierwszego sezonu, następny dopiero 14 czerwca ![]() |
|
|
|
|
#2289 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dziękować. Właśnie się pakuję
![]() Cytat:
I jeszcze Masterpiece, od dawna mam na niego chrapkę. Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie... takiego z młodej kapustki ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
W Faktach go podsumowali - prawidłowo. Niech nie demonizuje. Podwyżki były, są i będą, niezależnie od rządu. Nie mamy gospodarki sterowanej, żeby rząd mógł ustalać ceny. A pazerność Polaczków, którzy tylko patrzą, żeby się nachapać, to jeszcze inna sprawa.
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
O, to już! Udanego wyjazdu
Cytat:
Nooo ![]() |
|
|
|
|
|
#2291 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzięx
A kolor lakieru, bo zapomniałam: http://www.google.pl/images?q=gilded...w=1024&bih=586
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A jak czyścić - są do kupienia u jubilera, a nawet w supermarketach takie specjalne płyny /preparaty. Proszę bardzo ! Zamiast kopa inna kara cielesna ![]() Napisz coś więcej o tej szczotce. Ona jest z tworzywa sztucznego i nie elektryzuje włosów ? Kupiłam ponad rok temu szczotkę z naturalnego włosia. Mnie kompletnie nie służy. A to osławiona firma KHAJA. Szczotka leży na półce i pracuje jako podstawka do grzebieni. No właśnie - jak ! Acha, już wiem, przeczytałam - nie jesz mięsa. Zrób sobie białą lub "włoską " kapustę na gęsto, dodaj sporo kminku i zakwaś koncentratem pomidorowym. Będziesz miała udawany bigos. Moja znajoma gotuje kiszoną kapustę z suszonymi grzybami, dodaje do tego makaron i je jako pierogi z kapustą . To przecież, miedzy innymi, dlatego przyjechaliśmy do Polski. Uciekaliśmy od produkowanych zgodnie z unijną norma wędlin, kiedy to szynka smakuje jak pasztetowa. Jakieś trzy lata temu w Polsce jest tak samo. Ja kupuję kawał mięcha, ładuję na całą noc w przyprawy, potem w rękawie do pieca i mam wędlinę na chleb. Fajne te kolorki. Sama skusiłabym się. Raz miałam lakier do paznokci w złotym odcieniu. Paskudnie wyglądał. Udanego wypoczynku ! A ja już odczuwam podwyżki cen w sklepach. Nigdy aż tak nie zwracałam uwagi na ceny. Kupowałam to, co mi smakowało. Np. nie latałam i nie szukałam gdzie jest tańszy chleb, tylko kupowałam "firmę". Obecnie zauważyłam, że za standardowo załadowany wózek w markecie płacę o jakieś 50% więcej niż jakieś trzy miesiące temu. Tak samo na bazarze - u mnie np. pomidory są po 10,80 i mimo lecącej ślinki, nie kupuję. Zajadałam się selerem naciowym. Płaciłam za niego bodajże cztery złote z groszami. Teraz leży na straganie za 7,20. W cukierniach poszaleli. Wszystko, powtarzam wszystko, oblane ogromną ilością lukru, co daje większy ciężar. Papierosy - ja pale LD cienkie. Zrobili akcję : zmiana opakowania na ładniejsze, a cena pozostała bez zmian. Coś mi się to dziwne wydało. Przyjrzałam się i ustnik o 1/3 dłuższy. Sąsiedzi palą Viceroye . Też im się dziwne wydały w pewnym momencie. Przyjrzeliśmy się i ... papieros o prawie połowę cieńszy. To są takie "ukryte" podwyżki, których człowiek na pierwszy rzut oka nie zauważy, a odczuje w portfelu. Miłego dnia, Dziewczyny |
|
|
|
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiej różnicy jak on podał na pewno nie ma.Poza tym zebrał praktycznie najdroższe rzeczyCytat:
Wzajemnie ![]() Chciałabym już zakończyć swoją edukację w tej szkole :/ ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- A i zapomniałam się pochwalić- zamówiłam sobie parę butów, drugą ma mi koleżanka kupić. Dziś za 12zł od koleżanki kupiłam Telescopika z L'oreala-ciekawe,czy się sprawdzi
|
|
|
#2294 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masterpiece miałam i nie zachwycił mnie, nie był zły, ale szukam nadal ![]() próbowałam pastą i nic nie dało... znalazłam w necie jakis sposób będę musiała się zabrac takie pasty to ponoc 20-30 zł kosztują i tez nie rewelacja...Cytat:
czytałam w necie i pisali coś o siarce w powietrzu, żywnosci, ew. jak ktos ma kamienie, bo one cos tam z siarką tez mają![]() takie srebro co nie czarnieje to pewnie 2x droższe jak nie więcej;/ a ja wiem z czego ona jest? wygląda jak plastikowa szczotka![]() ja tez mam szczotke khaja i lubię ją ale tylko do skóry głowy i grzywki, bo wtedy ona lekko puszy włosy, natomiast całosci bym nia raczej nie uczesała a tangle w ogóle nie puszy włosów, sa po niej takie wygładzone jakby bardziej lśniące, nie wyrywa włosów i świetnie rozczesuje szczotkowanie to sama przyjemnosc dzięki tej szczotcephi mi się nie nie chce makaronu ugotowac czy pizzy włozyc do piekarnika ![]() a na coś takiego bym nie wpadła, ciensze papierosy, niezle sobie pogrywają trzeba do Rosji jechac i przywiezc kilkanaście wagonów
|
|||
|
|
|
|
#2295 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja odczułam jakoś na początku roku po wizycie w markecie i do tej pory zdarza się, że wybałuszam oczy na widok rachunku ![]() A co do tego cwaniactwa - kupowałam ostatnio tabletki do pralki, po wyjęciu jednej z opakowania jakaś taka mała mi się wydała, akurat miałam jeszcze stare pudełko i zaczęłam porównywać - cena ta sama, ilość ta sama ale waga mniejsza Tak samo z jakimiś batonami, już nie pamiętam z jakimi - cena ta sama ale baton mniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znudził mi się już ten fiolet ale z kursywy nie zrezygnuję
|
|||||
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Aga koleżanka na "lewo" rozprowadza pod jakiejś babki, która ma tego w brud...
http://ogureck.wrzuta.pl/audio/0NnMh...a_-_halo_to_ja lubię to
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zawsze ta piosenka wkurzała
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
ja jej wcześniej nie słyszałam
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież ona stara jest
![]() |
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no leń, leń ![]() bez tego fioletu to jak nie Ty ![]() mi by sie nie chciało tak za kazdym razem zmieniac kolor ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- mnie ta piosenka tez wkurza, taka zamulajaca w sposób negatywny
|
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że np organizatorki za kazdym razem MUSZĄ zmieniac kolor... |
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
No tak, ale Ty melomanka i na bieżąco ze wszystkimi utworami jesteś. Mam dzisiaj wizytę u neurologa. Pewnie mnie na badana "prądem" wyśle. Nadal mam problemy z moim karkiem i ból już "zajął" prawą rękę : drętwienie, mrowienie i jest mniej sprawna. Żurawie wrzeszczą, skowronki śpiewają, przebiśniegi przekwitają, krokusy zaczynają kwitnąć. Wiosna ! Miłego dnia |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Aga zmieniłaś kolor wpisów?
![]() Dostałam dziś od koleżanki ciżemki strasznie lekkie są
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Z aktualnymi "hitami" to tak niekoniecznie
![]() Nie chce mi się tak cały czas zmieniać Chociaż bez mojego koloru też mi tak jakoś dziwnie ![]() Kasia, w kolejnym odcinku X Factor będzie Gienek Loska ![]() |
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie poznaję Twoich wpisów
![]() http://demotywatory.pl/2866645/Nie-klam 5min kminiłam o co w tym chodzi wstydrobię poka poka butom ;D
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie, takie posty to jak nie moje
![]() Dlatego wracam do fioletu ![]() Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-24 o 21:34 |
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
a o co kaman w tym democie?
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

a jak idę z mamą po kiełabachę do kanapek to mi musi mówić,czy cos lubię czy nie...

Takiej różnicy jak on podał na pewno nie ma.Poza tym zebrał praktycznie najdroższe rzeczy
Tak samo z jakimiś batonami, już nie pamiętam z jakimi - cena ta sama ale baton mniejszy