|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
![]() Patrzcie jakie słodkiee http://allegro.pl/wesole-czapeczki-r...420345635.html ..tylko to chyba tylko na zime, bo z włóczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.... czyli, że masz rewelacyjny gust ![]() Cytat:
Uważam, że DDTVN serio mogłoby się zainteresować tematem, więc nie ma co się śmiać. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry łobuziary!
Muszę Was od strony 60 nadrobić - ciekawa jestem jak mi to pójdzie ![]() Ja dzisiaj miałam badania - glukozaaaaaaaaaaaa!!! Po 30 minutach musiałam iść do pań i się położyć na leżance bo mi się ciemno robiło, potem to już ok. cytryna pomaga zdecydowanie ![]() Czekam na wyniki - sprawdzałam to "się robią" ![]() My już po przeprowadzce - wczorasj poszłam spać o 22.30 i ze zmęczenia nie mogłam usnąć ![]() Będę do Was zaglądała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
hehe, Aliczka u mnie też w związku Lew (mój Tż) i Panna (ja)
![]() Dziewczynki, a ja dziś jadę do carrefoura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bylam w lumpku kupilam tunike czarna, bluze z takuego misia w serducha ![]() i body szaro-zolte ![]() ale padnieta jesytem, a dzisiaj szkola rodZENIA ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama miałam 2 cesarki(nie dlatego ze chciałam,ze wskazania med.) i karmiłam synów długo,na brak pokarmu też nie mogłam narzekać. To w jaki sposób rodzi się dziecko, nijak wpływa na karmienie piersią, Na karmienie piersią składa się wiele innych czynników
Igorek&Kacperek Edytowane przez kasia1361 Czas edycji: 2011-02-01 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
daisy, globulki te mozna stosowac, chcial mi gin raz wypisac, ale zapytal wtedy czy nie chce czegos drozszego i lepszego i jednorazowej aplikacji, to mowie, ze chce to drozsze i gynazol ostalam w aplikatorze za 4 dychy, dzialanie natychmiastwe.
lola, wlasnie mi mdlosci powrocily dopiero teraz, czuje objawy z I trymestru, moze dlatego, ze czuje malego bardzo wysoko, doslownie kopie w zebra.. znowu wiec maskra, a sikam jeszcze czesciej.. amarcia, wreszcie jestes, wszytko dobrze? Juz sie martwilam..
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis moj kolega po prostu zabił mnie swoją opinia - pytał kiedy na L-4 - ja mówię, że nie wiem dokładnie, na co on do mnie "no możesz sobie tak po wielkanocy iść i w maju odpoczywać" Chyba go Pan Bóg opuścił !! Musiałabym byc nienormalna by jeszcze tu zasuwac cały marzec i kwiecień no i luty ![]() Mój TŻ tylko własnie zapiszczał na widok hallo kitty, reszta go nie wzrusza i tez sie smieje, że juz widzi jak bede mała stroiła i po sklepach latała z wielka frajdą Amarcia czekamy na wieści po USG Aliczka, ja też jestem panna ![]() Dzięki Kwiatecku - dobrze wiedzieć !! Monia, to wpraszamy sie na parapetówę ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-01 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zostawiłam info w klubie
![]() My dzisiaj dostaliśmy zaproszenie na 80 urodziny mojej cioci, tzn cioci mojego taty ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
Dziękuje dziewczyny
dla chłopców też były ekstra ciuszki,były takie bluzeczki jak z kitty tylko że z tom&jerry i wiele innych rzeczy. Aliczka ale histooria ![]() ![]()
#2292 |
Wtajemniczenie
|
Lolka1212 Wikula twierdzi, że to siostrzyczka i innej ewentualności nie bierze pod uwagę, bo konczy się to krzykiem
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Kwiatecek ![]() ![]() ![]() Ja mam zestaw pieluszek: pampersy 3-6kg 2 op po 45szt czyli 90, do tego 3 próbki nowych i opakowanie chusteczek pampers. Wszystko w takim dużym kartoniku - zestaw startowy się to ślicznie nazywa ![]()
#2293 |
Zadomowienie
|
Martulka , to Cie lekarka zalatwila z tym skierowaniem
![]() ![]() daisy, zapomnialam dodac, ze moje uplawy byly wodniste, bezbarwne i bez zapachu, wogole nie wiedzialabym, ze i cos sie przyplatalo gdyby nie badanie szyjki. ![]() Mam tez nabytek z lumpka, dla siebie, bialy cieply sweterk jak nowy, za zlotowke ![]() Ugotowalam barszcz czerwony, z buraczkow, pycha ![]() ![]()
#2294 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki ,wlasnie wrocilam z beznadziejnego kursu dla kobiet w ciazy i juz wiecej nie pojde, poszlam 3x, w sumie dzis to sie zmusilam, aby potwierdzic lub obalic teze, ze jest beznadziejny z mojego punktu widzenia, babka znowu spoznila sie ok. 20 min, zajecia trwaly 40 min, lezaylysmy na fotelach i sie relaksowalysmy
![]() Odebralam te glukoze, wiec wynik na czczo 79, a po godzinie 108, wiec chyba ok? a dzisiaj spalam pierwszy raz z rogalem pomiedzy nogami, fajnie ![]() agnieszka_pe25 a my z mezem dwa lwy ![]() anula_81 TY to za zdrowa pewnie az jestes w tych sniegach ![]() http://zdrowie.onet.pl/fotogalerie/n...foto-male.html
#2295 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas to ja jestem Lew ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
Oj to ognisty związek
![]() ![]()
![]() |
#2297 |
Zadomowienie
|
daisy zapraszam kochana
![]() możesz zawsze wypełnić 2x w jakimś programie. co do upł***** mogę Ci podac łape ![]() ![]() matallewar - pełnomocnictwo do rozliczania się razem? pierwze śłysze ![]() Kwiatecek - a ja czytałam, że jak nie swędzi nie piecze i nie sa zabarwione i nie mają żadnego zapachu to normalna "przypadłość" ciążowa. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-01 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Rozeznanie
|
Ja też tak mam i dowód musiałam zmienić oraz dane w pracy, banku, urzędzie skarbowym bo jest inny numer i seria dowodu.
Ja w karcie ciązy mam swoje nazwisko, bo od lat się leczę u tej doktorowej, a w szpitalu, gdzie jestem w poradni zapisana są takie naklejki także tez z moim nazwiskiem.
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pyyyszny masz obiadek ! Ja tez na I danie mam czerwony barszczyk z buraczków tartych własnoręcznie ![]()
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny, zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce...
wrocilamz tego lumpka, zjadlam obiad i powiem szczerze, ze jakbym sie polozyla, to spie do wieczora a musze glowe umyc, wymodelowc wlosy, pozniej do miasta jedziemy poogldadac to lozko do sypialni raz ejszcze, do szkoly rodzenia, wroce i bedzie 21 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Wtajemniczenie
|
kasia1361
moze i ja sie wybiore dzisiaj do carfura? ![]() ![]() Dziewczonka tak skarbie, ale ty wiesz co nosisz pod sercem ile wazy twoja niunia i ze jest z nia wszystko dobrze...a ja ost usg mialam 1grudnia ![]() ![]() Martulka000 moja gin tez jest tak zakrecona, na skierowaniu do poradni tez mi nie wystawila pieczatki, nie mowiac juz o pierwszym zwolnieniu lekarskim, zamiast moje wspisala swoje nazwisko ![]() Lolka1212 chyba nie ma reguly ktory to miesiac...czyli mamy tak samo, normalnie jak sie klade do lozka to mi zle, nawet w dzien nie leze tylko siedze zeby mnie nie ciagło ![]() ![]() ![]() ddaaiissyy na pewno dzisiaj kupie ten kefirek ![]() ![]() agnieszka_pe25 rozumiem ze do meza sie wybieracie? a czemu nie chcesz jechac? obawiasz sie czegos? a kiedy on wraca? moze juz pisalas, ale moglam przeoczyc ![]() amarcia 51% to wiesz mi nic nie mowi, a co bys chciala??? ![]() Lolka1212 ojej jakie slodkie te czapeczki ![]() bzyczka1 moja babcia ma 71latek, wychowala mnie a teraz chowa mojego 12letniego kuzyna-wiec tez jest "na czasie"...sama myje okna, chodzi na pieszo na cmentarz, odwiedza kolezanki, wstaje rano o 7 i zawsze ma co robic. Podziwiam ja. Nasze pokolenie jest slabsze, za duzo chemi, tempo zycia jest szybsze, za duzo zmartwien, malo kasy...moj byly mi kiedys powiedzial ze jak dozyjemy 50tki to bedzie cud ![]() amarcia kochana ja jestem z Łodzi ![]()
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no nic, chyba poczekam na te PITy. Aliczka Kochana obiecała rzucić swym fachowym okiem co lepsiejsze bedzie dla nas Matellewar pisała, ze jakies upoważnienie trzeba do Skrabowki. Wiesz coś o tym ? Czyli Ty masz tą samą przypadłość co ja? Też bezwonne itd... ? Juz mi to trwa z 2 tygodnie i mnie strasznie wkurza !! To chyba clotrimazolum nic nie pomoze ![]()
![]() |
#2303 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż ja, teraz na zwolnieniu, trochę tęsknię za pracą ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mniam mniam barszczyk czerwony ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Wtajemniczenie
|
aliczka to niesamowity zbieg okoliczności miałam beke jak czytałam
no to zdrowie ![]() amarcia 51% to nie zbyt wiele melduj się od razu po usg bo umrzemy z ciekawości lolka słodkie te czapeczki i zdjęcia bardzo w moim stylu powiem babci żeby zrobiła Kapikowi takową na drutach ![]() kasia1361 piękne ciuszki i niewiele dałaś hmmm dla dziewczynek są na prawdę przesłodkie ciuszki może następnym razem mój tż nie powie tylko najlepsi pływacy tak jak było to przy tym zapłodnieniu ![]()
#2306 |
Zadomowienie
|
a ja nie wiem co sobie zjem na obiadek - TZ na konferecji więc coś dostanie pysznego. ja musze zakupy zrobić aaaaaaaaaaaa i odebrac z poczty bluzeczkę ciążową którą sobie zamówiłam
![]() oooo wiem - zjem tagiatelle carbonara pychaaaa! ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- daisy - niestety ja mam troche inne te cholerstwa - czekam na wizyte bo mnie doprowadza do szału - musi mnie przebadać wzdłuż i wszerz ![]() kiedyś mój lekarz mi powiedział, że jak są takie jak opisujesz to żeby się przyzwyczaić a w książce nawet pisze, że im dalej w ciąży to tym więcej ich będzie i bez wkładki ani rusz. co do Pitów - to właśnie przy takiej różnicy powinno okazać się korzystniejsze wspólne rozliczanie, ale zawsze lepiej jak Ci Aliczka rzeczywiście rzuci okiem - a co do upoważnienia nic nie słyszałam - muszę zacząć proces badania sprawy ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-01 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Lolka nie denerwuj mnie z tym kursem
![]()
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
anula_81 ja składam zamówienie na 10 paczek pieluch !!!!!!!!!!!!!!!
![]() Weredka właśnie jesteś na usg ![]() ![]() amarcia słodka córcia ![]() kasia1361 śliczne bodziaki ![]() ![]() ![]() kasia1361 droga porodu wpływa na karmienie dziecka, nie oznacza to ze nie można karmić, ale niestety cc jest sztucznym porodem i wszystko znacznie wolniej rusza ... organizm musi zauważyć ze juz nie ma łóżyska, poziomy hormonów regulują się wolniej ... oki to jestem w miarę na bierząco i spadam do Zosi polecam Wam zwykłe legginsy z Marylina (nie ciążowe) mają bardzo miękką gumkę i poskojnie można pod brzuszek ułożyć i nic nie ciśnie ![]() buziaki, bede czytać !! |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu ja jestem pewna, że Twój maluszek jest zdrowiutki i już duuuży
![]() ![]()
![]() |
#2310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aliczka z fachu kosmetyczka nie ma zielonego pojęcia o PITach ![]() ![]() Musiałaś kochana pomyślić z kimś innym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.