![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
wiesz co, my zrobimy symboliczne prezenty na podziękowania
kwiaty plus list i kosze z drobiazgami typu wino, kawa, herbata, jakieś czekoladki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tulipany jak najbardziej takie wiosenne są ![]() do twojej sukni bym widziała albo niewielką kuleczkę albo dłuższy o maki obawiałabym się że szybko zdechną i że mogą przybrudzić suknię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
truskawka wg. mnie maki i słoneczniki to piękne kwiaty i prezentowałby się fantastycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Raczkowanie
|
Ogółem cieszę się, że już niedługo w końcu będę tą żoną ale z drugiej strony sie stresuje. Miał nam udzielać ślubu znajomy ksiądz ale niestety odmówił, gdyż ma jakąś pielgrzymkę czy coś i będzie nasz i tak jakoś się stresuję
![]() Kto Wam dekoruje kościół? My chyba wynajmiemy firmę. Chcielibyśmy też taką babkę co super śpiewa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Passion wie najlepiej, tu doświadczenie biduleczka ma spore jesli chodzi o teściową ![]() Cytat:
![]() Truskaweczka, skoro chcesz tulipany, to bierz tulipany! ![]() Słoneczniki wg mnie nie pasują kompletnie do Twojej sukni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Raczkowanie
|
Ogółem wymarzyłam sobie, że ślub i wesele ma być jak z bajki. Na weselu będzie dosyć sporo dzieci i chcieliśmy wynająć taką dziewczynę, która po prostu zabawia dzieci i opiekuje się nimi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- ale czy tulipan we włosach będzie się ładnie prezentować? |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Tulipany są piękne
![]() ![]() ![]() ![]() ja nad bukietem cały czas myslę, np żeby jednak taki wiosenny zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Raczkowanie
|
a gdzie jedziecie na podróż poślubną? My mamy zamiar wybrać się do Tajlandii na 3 tygodnie i szukamy jakiejś atrakcyjnej oferty
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- a jaki alkohol kupujecie na swoje wesele? My już właściwie kupiliśmy na samym początku 300 butelek finlandii. 50 szampanów cinzano i 120 butelek martini i teraz tyle gości odmówiło. Najwyżej zostanie, nie zmarnuje się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
my pewnie nie pojedziemy w podróż poślubną, a już na pewno nie zaraz po ślubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potrafię cię jeszcze zaskoczyć ![]() trzeba zapytać fryzjerki i florystki ale to nie powiedziane że musi być też tulipan ![]() koleżanka miała w bukiecie róże, eustomy i goździki białe a we włosach biały storczyk ![]() Cytat:
na razie nas nie stać na jakieś zagraniczne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alkohol zawsze sie przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Oczywiście miało być więcej ludzi, bo ok 300 ale niektórzy już od razu stwierdzili, że nie przyjdą, i tak to później jest. Mogliśmy dopiero teraz kupić alkohol, bo wiedzielibyśmy ile z nich nie przyjdzie. Najgorsze jest to, że Ci goście którzy nam odmówili początkowo mówili, ze nie muszą potwierdzać bo przyjdą a teraz dzwonią, że nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
a czy słoneczniki nie kwitną przypadkiem dopiero w lipcu/sierpniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie pojezdzę. Palcem po mapie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zadomowienie
|
Jestem
![]() Cytat:
kurcze to ja teoretycznie też nie zdążę wyjść za mąż, oj nieładnie witaj ![]() Sukienka śliczna buciki również, a do sukienki bym wybrała welon ja też cały czas myślę o tulipanach lub goździkach, jeśli wybiorę tulipany to we włosy je nie wepnę, bo to chyba nie pasuje Edytowane przez magsik Czas edycji: 2011-03-31 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
napisałam że kojarzą mi się z późnym latem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
Tak wesele dosyć duże, początkowo byłam temu przeciwna ale z drugiej strony mamy bardzo dużą rodzinę. Poza tym jeszcze znajomi nasi i rodziców i w sumie tyle nam tego wyszło
![]() ![]() ![]() Świadkowa - moja najlepsza przyjaciółka (oczywiście nie umie dochować tajemnic) zdradziła mi, że zamówili barmana, który będzie serwować gościom przeróżne drinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- dlatego też zastanawiam się nad tym żeby oni z nami też lecieli balonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
a to są nasze obrączki, które zamówiliśmy w Aparcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
Może tutaj Was zaskoczę, gdyż w Polsce jest to żadko spotykane ale wesele odbędzie się u Teściów w ogrodzie, mają bardzo duży dom z przedużym ogrodem, będą tj na filmach duże namioty rozstawione (wujek mojego TŻ się tym zajmuje) a moja ciocia cateringiem. Nie umieliśmy znaleść takiej dużej sali, bo planowo miało być ok 300 osób a jak już coś było to znów nam się nie podobało i w sumie rodzice TŻ stwierdzili, że mają duży ogród a tam gdzie są puzle jest duża powierzchnia zadaszona i w sumie wyszło nas 100 zł od osoby także taniej niż w restauracji
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Chyba żeby znalazła się na szybko jakaś sala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- widzę, że się rozpisałam jak zwykle ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- o mało nie pokłóciłam się z TŻ ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Jesteście tam? |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam mu podziękować że zechciał zostać moim mężem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
a ja też ostatnio pomyślałam żeby coś kupić tż-towi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no na serio to nie myślalam, u nas to raczej nei spotykane. Zresztą bez przesady, jest sporo innych wydatkow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Cze dziewczynki. Witaj truskaweczko
![]() A ja miałam jakiś koszmar dziś ślubny ale go nie pamiętam. Truskaweczka buciki śliczne, super będziesz miała w ogrodzie wesele trochę po amerykańsku ![]() Mój TŻ powiedział że chce żebym mu kupiła perkusję ![]() Dziś mnie jeszcze rano teściowa obudzila telefonem żebym przyszła z tym zaproszeniem ale przed pracą bo ona wieczorem to już zmęczona jest bidulka na emeryturze jest i zmęczona wielce, to ja nie wiem co ona robi całymi dniami Truskaweczka super że macie takich fajnych świadków ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
no tak serio to u mnie to też nie spotykane
![]() dla mnie najlepszym "prezentem" i dla mojego TŻ pewnie też - że będziemy w końcu małżeństwem no i potem nasze wspólne wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam nową majóweczkę
![]() No i Was witam Kobitki ![]() A ja się dalej kuruję... Ech. |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Wtajemniczenie
|
Też miałam pomysł z balonem ale w tym roku strasznie zdrożało, w sumie to było takie marzenie teściów ale cena 3500 zł za 6 osób także truskaweczko fajną masz cenę, zawsze 500 zł mniej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Kurcze super pomysł! Kiedyś to była tradycja,że wesela były u rodziców panny młodej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie zajadam kanapeczki, siostra mi podrzuciła do pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiunia, rozłożyło Cię jednak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.