|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Zestaw do founde też jest unikalny
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
termin 14 lipiec trzeba będzie się zabrać za szukanie muzyczki....
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo elegancki album na zdjęcia jeszcze np. noże (tych nigdy za mało w domu) albo takie zestawy są: dziadek do orzechów, wyciskarka do czosnku, nożyk do obierania, korkociąg , otwieracz do butelek - wszystko w stojaku.
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Rozeznanie
|
my dostalismy za ciasto trochę kasy, pościel, wok kuchenny
ręczniki, narzutę na łózko od jednej mojej sąsiadki dostałam bierznik w pięknej zieleni, podkładke kremową zielony talerz klwadratowy, taki ozdobny i porturi od innej dostałam obrus kremowy z tej samej firmy i wszystko ładnie się komponuje
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Prezenty ślubne od osób, które przychodzą tylko na ślub lub "za kołocz" to najczęściej:
- sztućce (na stojaku, w walizce, w pudełku, "codzienne" typu widelce, łyżki, łyżeczki itp., sztućce do gotowania typu chochla, tłuczek, trzepaczka itd., zestaw do wina), - coś ze szkła (zestaw filiżanek, talerzy, kubków, kieliszki (do szampana, wina czerwonego - po porostu różne, rzadziej wazony (trzeba znać wystrój mieszkania), - pościel (dobrze jest się zorientować w rozmiarach łóżka przyszłych nowożeńców), koce, narzuty, ręczniki np. z wyhaftowanym napisem "ręcznik męża, ręcznik żony lub ręcznik IMIĘ. Emir1994 udało Ci się znaleźć jakąś opuszczoną chatkę na plener? |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Podczytywałam Was tylko, raczej udzielałam się na Lipcowych PM, ale jako że jestem Śląską PM, to chciałam się pochwalić, że było cudownie i polecić kilka osób z naszej okolicy Mam nadzieję, że nie zostanie to potraktowane jak reklama.Po pierwsze: DJ - Witold Papierzański. Nie wyobrażam sobie, żeby jakikolwiek zespół ani inny DJ był w stanie bardziej nas zadowolić Idealnie dobierał muzykę do gustów gości, spełniał wszystkie życzenia dedykacji, prowadził zabawy, a przy tym jest przesympatyczny i ma poczucie humoru. Polecam ![]() http://www.papierzanski.com/ Po drugie: kwiaciarnia Helianthus w Gliwicach. Nie miałam sprecyzowanych marzeń dotyczących kwiatów w bukiecie, pokazałam Pani tylko o jaki kształt mi chodzi, jaka kolorystyka i w jakiej kwocie ma się zmieścić. Bukiet przebił moje wyobrażenia, utrafił dokładnie w moje gusta. Do tego były jeszcze butonierki, bransoletka dla świadkowej, bukiet do rzucania i przybranie samochodu. http://www.kwiaciarnia-helianthus.pl/ Po trzecie: wizażystka - Agnieszka Myślak. Umalowała mnie podobnie do tego, jak maluję się na co dzień, tylko oczywiście bardzo starannie (nie widząc mnie wcześniej w makijażu), dzięki czemu wyglądałam naturalnie. Makijaż super się trzymał do rana, nawet pomimo upału nie musiałam za bardzo go matowić. http://www.glamour.gliwice.pl/ Po czwarte: Cukiernia Marysieńka. Tort był pyszny i śliczny ![]() http://www.marysienka.com.pl/ |
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratulacje zaślubin ![]() Wyglądałaś świetnie!!! Makijaż, kwiaty super, ale najbardziej to mi się Twoje włoski podobały ![]() Dzięki dziewczyna za wskazówki dotyczące prezentu
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko cudnie ![]() gratulacje |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super!! Dużo szczęścia. |
|
|
|
|
#2292 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiek1987 gratuluje
wygląda łaś ślicznie!wszystkiego najlepszego dla świeżo upieczonej żonki |
|
|
|
#2293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:ŚwietnieBardzo mi sie podoba fryzurka Fajnie że wszystko sie udało Gratulacje |
|
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Dostałam wczoraj mailem kupon rabatowy od mojej florystki na 20% rabatu w moim przypadku to jest jakieś 100zł na wszystko, fajnie by było skorzystać bo liczymy każdy grosz Ale jest problem muszę do mojego ślubu to jest do sierpnia dać ten kupon innej PM która skorzysta z usług tej florystki. Aha ta PM też dostanie rabat Nikt z naszych znajomych nie bierze ślubu i nie mam komu tego kuponu dać. Może ktoś z okolic Rybnika Radlina Wodzisławia nie chciałby skorzystać. Ślub nie musi być w tym roku. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
nie, jak się ktoś znajdzie to się znajdzie, jak nie to rozpaczać też nie będę, bo i tak mało będziemy płacić w porównaniu do innych kwiaciarni
|
|
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
My za wszystko mamy wyliczone ok 500zł a ta setka by się przydała
![]() Ale jak nikt się nie zgłosi to trudno. ![]() Ha wiecie co sobie kupiliśmy - naklejki na buty koniec wolności ![]() No i te tuby strzelające pod kościół, myślałam o gołębiach ale zdecydowaliśmy że jednak tuby |
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tuby strzelające mamy 4 - 2 z białymi płatkami i 2 z bordowymi, a naklejki na buty też mam już w domu ale mi się nie podobają napisy w stylu: "już po chłopie", "game over" czy "koniec wolności"
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczny bukiet miałaś![]() a co to za naklejki na buty ?
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje!!! Ślicznie wyglądałaś!!! Masz super kolor włosów!! Fajnie, że się wszystko udało Ja już też niebawem wrzucę kilka swoich fotek, bo dostaliśmy już gotowy reportaż od fotografów Tylko tż musi zajrzeć do kompa, bo coś nie czyta płyt
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że mogę dołączyć do śląskich PM
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
![]() ja pochodzę z małopolski, a mój Ukochany ze śląska, a dokładniej z Wodzisławia Śląskiego. Rok temu podjęliśmy decyzję o przeprowadzce na śląsk. W tym roku mi się owiadczył ![]() ![]() a w przyszłym bierzemy ślub |
|
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
slub bierzemy 2 czerwca 2012, a wesele będzie w "Zajeździe Pod Strzechą". Załatwiona jest już sala(zaliczka wpłacona
). Teraz rozglądamy się za fotografem i kamerzystą. Nie ukrywam, że trochę to ciężkie zważywszy na to,że tak krótko mieszkam w Wodzisławiu ![]() Ale czego się nie robi z miłości ;p ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- A może znacie kogoś godnego polecenia?? W sensie fotografa, kamerzystę??
Edytowane przez dusiolek1987 Czas edycji: 2011-07-14 o 11:34 |
|
|
|
#2309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

Osobiście polecam. Właścicielka i obsługa super, jedzenie pyszne i bardzo dużo. Sala piękna, jasna i zrobiła na gościach bardzo duże wrażenie. Ogólnie pochwałom i zachwytom nie było końca 
termin 14 lipiec
ręczniki, narzutę na łózko
!28.06.2011! 

klask i:Świetnie